PDA

نمايش نسخه نهائي : ربا حرام است !!!

600
Wednesday 16 April 2008, 03:24PM
چند سوال:
1.ربا حرام است !!! پس چرا در جمهوري اسلامي ربا وجود دارد!؟
2.از نظر قرآن اصول دين چيست؟ آنها را نام ببريد.
3.رافضی يعني چه و چرا به شيعيان رافضي مي گويند!؟

شیطان
Wednesday 16 April 2008, 03:58PM
فرزند خلفم شما در تایپیکی ادعا داشتی که

خانم صباحي عزيز:
خدا به ما عقل داده است و بايد از آن استفاده كنيم. خدا دين اسلام را براي اعراب جاهل آنروز فرستاده بود نه براي انسان متمدن امروزي.
آيا شما قبول مي كنيد كه:
1.زن امروزي نصف مرد باشد
2.شهادت زن در دادگاه نصف مرد باشد
3.ديه زن نصف مرد باشد

خدا هيچوقت نگفته كه دين اسلام براي انسانهاي متمدن قرن 21 هم كاربرد دارد.

دعواي شيعه و سني را در اين سايت ببيند و بخنديد.

تو هم که مسلمان نیستی پس چکار به کار مسلمانان داری:D

600
Wednesday 16 April 2008, 04:21PM
حالا اگر جواب دهيد از مقامتان كم مي شود!!!؟؟؟

شیطان
Wednesday 16 April 2008, 04:24PM
فرزندم کسی ولی نعمت خودش را پیش دیگران زیر سوال نمی بره بعداً میگن چقدر نمک به حرامی:D

بابک
Wednesday 16 April 2008, 04:27PM
شیطون جون میشه بگی چند سالته ؟؟؟
وجدانا" حقیقت رو بگو .

kenshin
Wednesday 16 April 2008, 04:31PM
خسته شديم از بس جواب داديم

ازين به بعد ما سوال ميكنيم شما جواب بدهيد!

1-چرا در 30 كشور اروپايي همجنس بازي مجاز بوده و حاوي قوانين مدني ميباشد مگر مردمان اروپا مسيحي نيستند!؟
2-مگر مسيح (ع) نگفته است من آخرين پيامبر خدا نيستم! (گفته است!) پس چرا مسيحيان پيامبر بودن محمد (ص) را منكرند؟
3-چرا يهودي ها با جبرئيل دشمن هستند؟
4-ماجراي كلوب هاي تعويض عيال در امريكا چيست؟!

فعلا همين ها را جواب بده تا بعد جواب سوالهايت را بدهم!؟

600
Thursday 17 April 2008, 03:32PM
جواب شما:
1.بعد از رنساني اروپايي ها از دين بريدند و ضد دين شده اند. مثل ايران در آينده نزديك.
2.و 3. از نظر من اديان مربوط به زمان خودشان بودند نه حال. در حال حاظر تمام اديان مردودند و قابل استفاده در زمان حال نيستند.
3.آزادي اين است كه شما به كسي آزاري نرساني. كلوپ تعويض عيال به كسي آزاري نمي رساند

حالا جواب سوالات مرا بدهيد

kenshin
Thursday 17 April 2008, 06:17PM
جواب شما:
1.بعد از رنساني اروپايي ها از دين بريدند و ضد دين شده اند. مثل ايران در آينده نزديك.
2.و 3. از نظر من اديان مربوط به زمان خودشان بودند نه حال. در حال حاظر تمام اديان مردودند و قابل استفاده در زمان حال نيستند.
3.آزادي اين است كه شما به كسي آزاري نرساني. كلوپ تعويض عيال به كسي آزاري نمي رساند

حالا جواب سوالات مرا بدهيد

1-بي خود است
اروپايي ها از حكومت كليسا متنفر گشتند و جالب اينجاست كه رهبران پروتاستنيسم كشيش بوده اند
همچون لوتر
در ثاني اگر دين ندارند بايد بگويند كه كافرند در حالي كه اكثرا مسيحي هستند و يكشنبه ها به كليسا ميروند
اما همجنس بازي در متن سكولاريسم بلامانع است ... چرا ؟

2و3-نظر شما براي خودتان و احتمالا اولياءتان محترم است!
ما جواب منطقي ميخواهيم ... نظر شما براي ما ارزشي ندارد
شما هنگامي ميتوانيد بگوييد كه ديني همچون اسلام مربوط به گذشته بوده است كه آنرا(ادعايت) اثبات كني!
شما برهاني بر رد دين در دنياي امروز ننوشته ايد...پس اين يك مليارد مسلمان چكاره اند!

4-ميخنديييييييييييييييييييم :
تعريف فوق براي انسانهايي كه ايدئولوژيك هستند و گرايشات مذهبي دارند و عده شان بسيار هم زياد است ... صادق نيست!
كسي كه زنا ميكند يا در ملاء عام عرق ميخورد يا فلان و ... به من آزار ميرساند هم از جهت فكري و معنوي و هم از جهت آسايش رواني و امنيت اخلاقي جامعه (براي من و همفكران من)
كلوب تعويض عيال هم چنين چيزي است!!!

تا اينجا پاسخهايتان كشك از آب در آمد

600
Friday 18 April 2008, 09:00PM
يك سوال از شما مذهبيون:
اگر نفت تمام شود، شما از كجا مي آوريد و مي خوريد؟
تمام بودجه دولت از فروش نفت است. اين اقتصاد اسلامي نمي تواند شما را از گرسنگي و قحطي نجات دهد.
آدم گرسنه دين و ايمان را نمي شناسد

ghadem
Friday 18 April 2008, 09:20PM
اولا که باید این پست رو توی تالار سیاست می ذاشتی

از نظر من اديان مربوط به زمان خودشان بودند نه حال. در حال حاظر تمام اديان مردودند و قابل استفاده در زمان حال نيستند.
پس معلومه شما هم گرسنه ای که دین و ایمان نداری:D

600
Friday 18 April 2008, 09:29PM
دليل رد اسلام اين است كه خود جمهوري اسلامي مجبور شده است قوانين بدوي و عقب افتاده اسلام را تغيير دهد.
براي مثال سنگسار لغو شده. ربا ديگر حرام نيست. و ...
تمام اينها دلايل رد اسلام است.
آن 1 ميليارد مسلمان هم جزو كساني هستند كه نه اين دنيا را دارند و نه آن دنيا را.
يك سوال از شما:
شما اگر جاي خدا بودي و بايدفقط 1 نفر از 2 نفر زير را به بهشت مي فرستادي، كدام را مي فرستادي به بهشت؟
1.احمدي نژاد 2. اديسون

كسي وسط خيابان تعويض عيال انجام نمي دهد كه باعث ناراحتي شما شود و شما ضرر نمي كنيد. ولي شما وقتي پول مرا مي دزديد و به تروريست هاي فلسطين و لبنان مي دهيد به من ضرر مي زنيد.

kenshin
Saturday 19 April 2008, 12:12AM
دليل رد اسلام اين است كه خود جمهوري اسلامي مجبور شده است قوانين بدوي و عقب افتاده اسلام را تغيير دهد.
براي مثال سنگسار لغو شده. ربا ديگر حرام نيست. و ...
تمام اينها دلايل رد اسلام است.

ميخندييييييييييييييم
اول از همه اين ربا كجاست ؟
دوما اگر چيزي لغو بشود دليل بر رد آن نيست!
مثلا : من ديگر بيليارد بازي نميكنم آيا دليل بر اين ميشود كه بيليارد بازي بدي است؟

هيچ چيزي تغيير نكرده است همينطور رد نشده است....استفاده نكردن از چيزي دليل بر رد آن نيست
علتش هم اين بود كه :
از بس اين مجامع منافع حقوق بشر (كه با موشك كروز دموكراسي صادر ميكنند!) ناليدند

سوما شما چرا 10% خالي ليوان را ميبينيد و 99% پر را نميبينيد!؟
ما همه مسلمانيم و نماز ميخوانيم و روزه ميگيريم و بسياري مسائل را رعايت ميكنيم

آن 1 ميليارد مسلمان هم جزو كساني هستند كه نه اين دنيا را دارند و نه آن دنيا را.
يك سوال از شما:
شما اگر جاي خدا بودي و بايدفقط 1 نفر از 2 نفر زير را به بهشت مي فرستادي، كدام را مي فرستادي به بهشت؟
1.احمدي نژاد 2. اديسون

كسي وسط خيابان تعويض عيال انجام نمي دهد كه باعث ناراحتي شما شود و شما ضرر نمي كنيد. ولي شما وقتي پول مرا مي دزديد و به تروريست هاي فلسطين و لبنان مي دهيد به من ضرر مي زنيد.

عجب ... پس اين يك مليارد مسلمان ضرر كرده اند ... ميخندييييييييييييم

ما و آن يك مليارد مسلمان همين عقيده را در مورد شما داريم

و اما سوالتان كاملا غلط است چون درك جزء از كل امكان پذير نيست
شما هنگامي متوانيد به اين پرسش پاسخ دهيد كه در جايگاه داوند (نعوذ بالله) قرار داشته باشيد
و و درك منطق الهي به هيچ وجه براي بشري چون من و شما امكان پذي نيست!شما چگون ميخوايد خودتان را در منظر و جايگاه خداوند قرار دهيد در حاليكه درك عرش الهي برايتان ممكن نيست
درك بسياري از پديده هاي هستي هم براي بسياري از دانشمندان مشكل استت چه برسد به مفاهيمي غير مادي و ....

هيچ كس نميتواند سرنوشت و جايگاه بشري ديگر را كه از او شناخت دقيقي هم ندارد تعيين كند
سه گزاره محتمل هستند
ميخنديييييييييييييييييييييم : گزاره هاي زير محتمل هستند
1-اديسون بهشت و احمدي نژاد در جهنم
2-اديسون جهنم و احمدي نژاد در بهشت
3-هر دو بهشت
4-هر دو جهنم

در مورد تعويض عال نفس و رسميت عمل مهم است نه مكانش!
تخريبي كه در ذهن و روان من نوعي پديد مي آورد چه ؟ چه كسي پاسخ گوي من بيچاره كه معتقد به ايدئولژي الهي هستم خواهد بود(مسئله خيلي ساده تر است مثلا من نميخواهم فرزندم در معرض درك و ديدن مناظر حقوق بشري قرار بگيرد!)

ما كه پول شما را نمي دزديم ...

شما بر اساس چه توجيهي عمكرد پيروان يك آيين را به پاي بدنه و محتواي آن گذاشته ايد؟؟؟
ممكن است بنده هزار جور جنايت انجام بدهم و مسلمان زاده هم باشم ولي چه ربطي به اسلام دارد؟؟؟؟؟:eek::eek::eek:
دقت كنيد كه جمهوري اسلامي و نه هيچ چيز ديگري معيار سنجش سلام نيست:smile27:

بازهم جوابهايتان 100% نادرست بود

ما تا اينجا به هيچ وجه قانع نشده ايم همينطور ديگران

600
Saturday 19 April 2008, 04:01AM
غربيها به ربا در ايران كاري ندارند. شما ربا را حلال مي دانيد چون اگر نباشد اقتصاد فلج است

600
Saturday 19 April 2008, 04:11AM
من و اكثر ايراني ها راضي نيسيتم كه پول نفت مرا به فلسطيني ها و لبناني ها بدهند.
اميدوارم اين پول ما خرج كفن و دفن شان شود...