PDA

نمايش نسخه نهائي : شك كردم

بيتا صباحي
Wednesday 16 April 2008, 12:30PM
:smile07:درود بر كسانيكه وارد اين تالار ميشوند:smile07:

سوالي از حضور شما دارم كه مي خواهم جوابي قاطع بشنوم نه از اون جوابهايي كه تو كتابهاي ديني دوران ابتدايي و دبيرستان بوده جوابي كه خوده شما به اون رسيده باشيد
كسي كه خوابيده هست را ميشود بيدار كرد ولي كسي كه خود را به خواب ميزند اون هم ميشود بيدارش كرد ولي من هيچكدوم از اينها نيستم
من در حالت كما هستم
من داراي اسلامي اعتقادي بالايي بودم و از سن تكليف تا به بعد واجبات و حتي مكروهات را رعايت ميكردم ولي با اتفاقهايي كه در زندگيم افتاد سوالهاي بدون جوابي برام پيش اومد كه دنباله اون جوابها هستم؟

کتاب دوست
Wednesday 16 April 2008, 12:48PM
اصل جلوگیری کننده از شک در دین وجود داره و اونم اینه که به حضور محکم خدا چنگ بزنی و به پیامبرش اعتقاد راسخ داشته باشی و دستورات اللهی را از زبان او واجب الاطاعه بدانی زیرا که او متصل بوحی است . در این صورت است که اصول اولیه ایمان در تو شکل میگیره و همان وجود لایزال شبهات را از ذهن تو دور میکنه . مسئله طرح شدن سئوال در فرد چیز مهمی نیست ولی طرح این سئوال وپاسخ گیری اون ممکن است مدتها طول بکشه زیرا پاسخ بعضی سئوالها در انسان در شرایط خاص ایمانی حاصل میشه . مثلا یک مجاهد در میدان نبرد اعمالی را انجام میدهد و مجاهدتی میکند که در شرایط عادی اصلا به فکرش هم خطور نمیکند . یا یک فرد در کشور خود ممکن است از بسیاری محدودیتهای دینی مثلا شکایت هم بکند ولی همین فرد در کشور دیگر بعلت وجود حداقلها پی به اشتباه خود میبرد . یا فردی در جوانی عملی را انجام میدهد در سنین بالاتر با بالا رفتن سطح ایمان توبه میکند . طرح سوال و شک نباید باعث کنده شدن یک باره بشه و باید در همان مرحله سوال بماند تا پاسخ بگیرد . همین مدت ایستادگی تا گرفتن پاسخ باعث رشد معنوی و ایمانی فرد میشه و چی ز بدی نیست بشرطی که انسان را یکدفعه در دامن شیطان نیندازه . اصولا زندگی یعنی همین . یعنی مبارزه یعنی ایستادگی با تکیه بر محکمات

shahnam3s
Wednesday 16 April 2008, 01:04PM
با سلام ..... دوست عزیز من هم این دوره را هنگامی که با بی دینها و کافرها مناظره می کردم گذراندم و نسبت به برخی از مسائل دینم یا کل اسلام شک کردم ........... ولی الحمدالله الان ذره ای شک ندارم و هر روز سعی می کنم ایمانم را تقویت کنم و بخدا توکل کنم ..... رعایت کردن واجبات و مکروهات شرط نیست بلکه بستگی دارد شما چه گونه انجام میدادید ..... یکی نماز را از روی عادت و بدون اخلاص به جا آورد و کسی دیگر هم نماز را از روی عشق و علاقه به خدا و با اخلاص به پا می دارد و معرفت و کمال خودش را در آن حس می کند .........
بالاترین عشق برای خدا و ائمه (ع) است که وقتی آدمی به آن درجه میرسد تمام مادیات و زندگی دنیوی برای او خوار می شود ................

کتاب دوست
Wednesday 16 April 2008, 01:20PM
کاربر گرامی من از تو بهتر نیستم و منهم گاهی شک کردم و فکر میکنم عنوان این سرفصل در شک خودتان بوده . حال با پست دومتان من اینطور برداشت میکنم که ان کافر شما را به شک انداخته. حالا در این بین من از تجربه شخصی خودم میگم . من در هنگام شک با تکیه بر اصل صبر میکنم و پاسخم را میگیرم تا قبل از گرفتن پاسخ هیچگونه پیش داوری یا اظهار نظر نمیکنم حتی اگر طول بکشد . بعد از گرفتن پاسخ خودم حس میکنم انگار از بندی رها شده ام امیدوارم این برای شما هم پیش بیاید . اصل این است که خدا وجود دارد و پیامبری و امامی اینها را اگر داشته باشی درجات ایمان را هم داری انشاالله . در مورد به راه اوردن کافر انواع مختلف کافر وجود دارد . کافر ی وجود داره که باید جلوی او ایستاد و حتی ممکن است کار به توهین هم بکشد زیرا اصل برای این نوع هدایت نیست بلکه ایجاد شبهه و انحراف است و اینها در فضای سالم کارشان را بهتر پیش میبند و تکرار اراجیف سلاح اینهاست و با تکرار در صدد انحراف دیگرانند . در این اوضاع و زمانه فعلی تجربه شخصی من اینه که این عده بنوعی کارشان سیاسیه و با انقلاب مردم ایران اینها کارشان را تشدید کرده اند تا پایه های اعتقادی مردم را خراب کنند . نوع دیگر کفار متعصبند . اینها مباحث را تا جایی پیش میبرند که توان دارند از بعد ان شروع میکنند به اتهام متقابل زدن و مواردی که مثلا شما اگر مومنی پس چرا فلان جا فلان است و این موارد که اینها هم تعصب کورشان کرده و بستگی دارد با که مباحثه کنند . عده ای دیگر هستند که بدنبال حقیقتند و ان عده در این فرومها کمند زیرا امروزه منابع و کتابهای رهنمون کننده به حقیقت همه جا یافت میشود و اکثرا همه به اطلاعات دسترسی دارند و کسی که حقیقت جو باشد راه را پیدا میکند و لازم نمیشود با مباحثه رودر رو با افرادی که در طبقات مختلف ایمانند و اطلاعات مباحثه کند تا مثلا کار به مچ گیری و اینها بکشد . امروز اگر در این فرومها دقت کنید میبینید که یک هجمه واقعا سازمان یافته وجود دارد که هدفش سیار روشن است و من امیدوارم شما بدلیل فعالیت انها به شک نیفتاده باشید

محمد م
Wednesday 16 April 2008, 02:54PM
با سلام خدمت کاربر محترم کتاب دوست
مطمئنا تنها خداوند بر اسرا ر دلها اگاهی دارد نه من و شما بندگان ناچیز خداوند.
چگونه می گویید که کسانی که به این تالار گفتگو می ایند در پی حقیقت نیستند؟ مگر بر دل آنها اگاهی دارید؟ همین سخن شما نشان میدهد شما بر حق نیستید و اشتباه می کنید و اگر اینجا من،این اشتباه شما را تذکر بدهم آیا این به این معنی است که می خواهم شما را گمرا ه کنم ؟. به عقیده من اگر این تصور وجود داشته باشد از روی عجب و تعصب خواهد بود نه تعقل و تفکر که قران ما را به آن سفارش کرده است .
شما از کجا و با کدامین دلیل و منطق مخالفین صحبت خود رایکسره هادیان گمراهی مینامید و آیا همین منطق شما نمی تواند توسط مخالفین شما در تالارهای گفتگوی دیگری که شما در انجا اقلیت هستید، ایضا بکار رود؟
یعنی اگر کسانی که با عقیده شما مخالفند چون مهر گمراه کننده به آنها میخورد وارد تالار نشوند فکر نمیکنید این با فلسفه وجودی گفتمان و تالارهای گفتمان در تضاد است .
بلکه برعکس به نظر من اگر همه کسانی که وارد گفتگو می شوند موافق صدرصد یکدیگر باشند دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند و باید تالار گفتگو را برای همیشه بست
اگر عقیده شما یک عقیده قوی و محکمی است پس باید در برخورد با عقاید مخالف محکم و آبدیده تر شود ونباید از رویاروی هرچند تکراری به زعم شما بهراسد . که ترس نشانه نقصان و ضعف است.
از این رو با کمال احترام عقیده شما را بر ثواب نمی بینم و آن را مقدمه ای بر ای تک صدائی توقف رشد و کمال در عقیده و از همه مهمتر بستری مناسب برای دیکتاتوری یاد میکنم
با تشکر

شیطان
Wednesday 16 April 2008, 03:18PM

سوالي از حضور شما دارم كه مي خواهم جوابي قاطع بشنوم نه از اون جوابهايي كه تو كتابهاي ديني دوران ابتدايي و دبيرستان بوده جوابي كه خوده شما به اون رسيده باشيد
كسي كه خوابيده هست را ميشود بيدار كرد ولي كسي كه خود را به خواب ميزند اون هم ميشود بيدارش كرد ولي من هيچكدوم از اينها نيستم
من در حالت كما هستم
من داراي اسلامي اعتقادي بالايي بودم و از سن تكليف تا به بعد واجبات و حتي مكروهات را رعايت ميكردم ولي با اتفاقهايي كه در زندگيم افتاد سوالهاي بدون جوابي برام پيش اومد كه دنباله اون جوابها هستم؟

فرزندم البته شما حق داری چون قبلاً اعتقاد داشتی ولی به مرور زمان دیگر نداری وبه اصلاح در کما هستی.بگذار از اول برات بگویم .وقتی که شخص مومن غفلت می کندوبخودش می آید ومی بیند گناه کرده توبه می کند,مثل این است که خوابیده وبیدار شده.ودرمورددوم مثل شخصی که گناه می کند از روی عمد ولی با نصیحت توبه می کند

ولی وامصیبتا به کسی که در این موقع در کما برود مثل این است که آنقدر من در وجودش رخنه کردم که دیگر حاضر نیست قلب خود را از وجود من تهی کند تا نور لایزال الهی در آن بتابد مگر اینکه خدا با یک شوک آن را بهوش آورد .

600
Wednesday 16 April 2008, 03:46PM
خانم صباحي عزيز:
خدا به ما عقل داده است و بايد از آن استفاده كنيم. خدا دين اسلام را براي اعراب جاهل آنروز فرستاده بود نه براي انسان متمدن امروزي.
آيا شما قبول مي كنيد كه:
1.زن امروزي نصف مرد باشد
2.شهادت زن در دادگاه نصف مرد باشد
3.ديه زن نصف مرد باشد

خدا هيچوقت نگفته كه دين اسلام براي انسانهاي متمدن قرن 21 هم كاربرد دارد.

دعواي شيعه و سني را در اين سايت ببيند و بخنديد.

600
Wednesday 16 April 2008, 03:50PM
آيا قضيه 3 طلاقه كردن در قرآن را شنيده ايد!!؟؟؟ برويد مطالعه كنيد.
اينگونه چيزها در دنياي متمدن امروزي جايي ندارند

شیطان
Wednesday 16 April 2008, 04:03PM
آيا قضيه 3 طلاقه كردن در قرآن را شنيده ايد!!؟؟؟ برويد مطالعه كنيد.
اينگونه چيزها در دنياي متمدن امروزي جايي ندارند

فرزندم اینها را برای مسلمانان که به همه چیز اعتقاد دارند وبه آن عمل می کنند گفته چرا بهانه می گیری من که خودم ترا بزرگ کردم ومی دانم امثال تو هرجائی هستی.برای تو هم چه فرقی می کند توخودت را بچسب که تنبانت را باد نبره:D:D

انور محمدی
Wednesday 16 April 2008, 04:06PM
راست میگه دیگه شما که از هفت دولت ازادی چی میگی

بابک
Wednesday 16 April 2008, 04:42PM
ما هم به خیلی چیزها شک دارم .
تازه شکیاتی که دیگه تماما" دارن تبدیل به یقین میشن .
اول شک به اینکه چرا آوردن یک فرمول ساده اینقدر بعضیها رو منقلب و نگران کرده طوری که در اکثر پستهاشون از این فرمول ( ..... +...... +...... = ........) نام میبرن ؟؟؟؟
دوم اینکه چرا بعضی از کاربران ، دیگران رو که از هر نظر دارای تجربه بیشتری در این باشگاه هستند ، اینقدرساده و به قول معروف اینقدر حالو فرض میکنن .
سوم اینکه چرا بعضیها اینقدر دوست دارن به هر طریقی که شده ، به دیگران بفهمونن که کاربر ایکس برعکس ظاهرش اصلا" متدین و دیندار نیست .
چه سودی برای این بعضیا داره ؟؟
چهارم اینکه چرا بعضیا خودشون رو صادقانه معرفی نمیکنن ؟؟

Teshneh
Wednesday 16 April 2008, 06:48PM

من در حالت كما هستم
من داراي اسلامي اعتقادي بالايي بودم و از سن تكليف تا به بعد واجبات و حتي مكروهات را رعايت ميكردم ولي با اتفاقهايي كه در زندگيم افتاد سوالهاي بدون جوابي برام پيش اومد كه دنباله اون جوابها هستم؟سلام
خوشحال و ممنون مي شيم كه مارو هم از غفلت و جهلمون خارج كنين!!!!
البته در صورت وجود!
:)

بيتا صباحي
Thursday 17 April 2008, 08:17AM
کاربر گرامی من از تو بهتر نیستم و منهم گاهی شک کردم و فکر میکنم عنوان این سرفصل در شک خودتان بوده . حال با پست دومتان من اینطور برداشت میکنم که ان کافر شما را به شک انداخته.
منونم از نظرات شما
سرفصل اين تالار شك خودم هست و سوالهاي خودم
هميشه بيشترين ضربه به اسلام و دين را همين انسانهاي به ظاهر مومن كه از اسلام ودين چيزي طوطي وار ياد گرفتن را ميزنن
در زمان پيامبر و امامان هرگز هيچ كافر و مشركي رو از خودشون نمي روندن و اول با گفتگو و بحث با اون مينشستن و در آخر اگر طرف قانع نمي شد و قصد دشمني و جنگ داشت حكم قيام و دفاع مي دادن و هميشه در جنگها قران جلو دار بود و اول به موعضه مي پرداختن كه شايد گروهي از تصميم خودشون برگردن بعد به جهاد
اما در زمان ما كه نه پيامبر هستيم و نه امام از آخر قضيه را مي بينيم كه حكم جهاد و قيام ميدهيم و رسوا كردن طرف
بخاطر نداشتن علم و كوتاهي در جواب دادن به سوالها زود قضاوت مي كنيم و از زيره بار مسئوليت شونه خالي مي كنيم و مهره كافري و ... به پيشاني طرف ميزنيم

بيتا صباحي
Thursday 17 April 2008, 09:08AM
ما هم به خیلی چیزها شک دارم .
تازه شکیاتی که دیگه تماما" دارن تبدیل به یقین میشن .
اول شک به اینکه چرا آوردن یک فرمول ساده اینقدر بعضیها رو منقلب و نگران کرده طوری که در اکثر پستهاشون از این فرمول ( ..... +...... +...... = ........) نام میبرن ؟؟؟؟
دوم اینکه چرا بعضی از کاربران ، دیگران رو که از هر نظر دارای تجربه بیشتری در این باشگاه هستند ، اینقدرساده و به قول معروف اینقدر حالو فرض میکنن .
سوم اینکه چرا بعضیها اینقدر دوست دارن به هر طریقی که شده ، به دیگران بفهمونن که کاربر ایکس برعکس ظاهرش اصلا" متدین و دیندار نیست .
چه سودی برای این بعضیا داره ؟؟
چهارم اینکه چرا بعضیا خودشون رو صادقانه معرفی نمیکنن ؟؟

با اينكه خارج از بحثه فقط اين بار جواب ميدم تا شك شما هم از بين برود
جمله اول خوده شما شك بر انگيزه(ما هم به خیلی چیزها شک دارم):smile55:
1)تو همون فرمول ساده كه شما بارها تو چت و پيامهاي خصوصي مطرح كرديد اسم من وجود داره
نمي دونم چه اصراري داريد از اين كار اگر من اسم شما رو فرمول كنم چه احساسي بهتون دست ميده اگر من فرضيه اي را براي ديگران دائم با پيام خصوصي بدم (كه پيام خصوصي شما به كاربري كه توي اون نوشته شده بود .... دارم)چه فكري ميكنيد
2)اين فرضيه از همون سوال اول شما مشخص ميشود
3)من نه ظاهري از كاربر x ديديم نه باطني كه بخواهم در موردش قضاوت بكنم و اين فقط افكار خود ايشان هست كه من را اونطوري معرفي كرد
(يكي جا انداختي)
4) چه سودي براي من تو اين محيط كاملاً مجازي داره كه همه با من مخالف باشن يا موافق
5)كامل تر از اين معرفي كه با اسم و فاميلم شروع ميشه اينجا نمي بينم اگر مشكل عكس داريد عكسه خودم رو هم ميزارم چون ترسي از كسي ندارم

السيد الاميني
Thursday 17 April 2008, 09:50AM

من در حالت كما هستم

سلام عليكم

جناب صباحي خسته نباشي و موفق باشيد

مي شود سوال كنم سوالهاي كه داريد را بفرمائيد

ممنون از شما

هستي
Thursday 17 April 2008, 09:53AM
بسمه تعالی
خانم صباحی
نوشته بودید که سوالاتی دارید.
اما ننوشته بودید نه در پست شماره 1 ونه در پست شماره 13
ودیگران هم که نظرات خودشان را نوشته بودند .

Teshneh
Thursday 17 April 2008, 07:00PM
ضد
هميشه بيشترين ضربه به اسلام و دين را همين انسانهاي به ظاهر مومن كه از اسلام ودين چيزي طوطي وار ياد گرفتن را ميزنن
در زمان پيامبر و امامان هرگز هيچ كافر و مشركي رو از خودشون نمي روندن و اول با گفتگو و بحث با اون مينشستن و در آخر اگر طرف قانع نمي شد و قصد دشمني و جنگ داشت حكم قيام و دفاع مي دادن و هميشه در جنگها قران جلو دار بود و اول به موعضه مي پرداختن كه شايد گروهي از تصميم خودشون برگردن بعد به جهاد
اما در زمان ما كه نه پيامبر هستيم و نه امام از آخر قضيه را مي بينيم كه حكم جهاد و قيام ميدهيم و رسوا كردن طرف
بخاطر نداشتن علم و كوتاهي در جواب دادن به سوالها زود قضاوت مي كنيم و از زيره بار مسئوليت شونه خالي مي كنيم و مهره كافري و ... به پيشاني طرف ميزنيم
ونقیض:)
من داراي اسلامي اعتقادي بالايي بودم و از سن تكليف تا به بعد واجبات و حتي مكروهات را رعايت ميكردم

Budo
Friday 18 April 2008, 06:31PM
با درود به دوستان.
درست این است که انسان خردمند به چیزی یقین و ایمان پیدا نکند تا سپس دچار شک و تردید شود؛
ولی گاهی انسان بنا بر شرایطی و تلقینات زیادی که در زندگی به انسان می شود به چیزهایی یقین پیدا میکند و سپس دچار تردید می شود و این تردید بسیار خوب و زمینه ساز باز شدن اندیشه و پیشرفت ذهنی خواهد شد.
سوال عامل اصلی پیشرفت انسان از آغاز تا کنون بوده است،
فرض کنید انسان در ذهن خود هیچ سوال نداشت اکنون اوضاع چگونه بود؟!
اگر انسان سوالی نداشت در همان وضعیت نخستین مانده بود و هم اکنون نیز به صورت بدویانه و به دور از تمدن وچه بسا به صورت حیوان گونه باقی مانده بود.
تمامی پیشرفتهای دانشیک از پرسشهایی که در ذهن انسانها بوجود آمده بود و تلاش برای یافتن پاسخ آنها شکل گرفته است.
ذهنی که خیال کند جواب همه پرسش ها دارد خشک و منجمد باقی خواهد ماند و بی شک به هیچ تعالی نخواهد رسید.
من پرسشهای شما را ندیدم ولی بی گمان میدانم هر پرسشی زمینه ساز پیشرفت و سازندگی ذهنی خواهد بود.

بيتا صباحي
Sunday 20 April 2008, 08:07AM
اكثراً سوالهايم را تو تالارهاي مختلف بيان كردم و جوابي جز تنه و سفسطه از سوي كاربران و حذف اونها از سوي م...نديدم
اين مواردي هست كه من به اونها رسيدم و ذكر اونها علني موجب شك كساني كه داراي اعتقادي قوي از نوع تلقيني هستن ميشود و درست نيست كه اونها هم دچار اين شك شوند
روايت هست:
آن كسي كه اعمالش را انجام ميدهد و به خدا و رسول ايمان دارد كه جايگاهش مشخص هست ولي آن كسي كه شكي برايش به وجود مي آيد عبور از آن به باريكيه مو و تيزي شمشير هست كه اگر از آن به درستي عبور كند به جايگاه والا تري مي رسد كه گروه اول نرسيده اند

amirrh / حلاج.
Sunday 20 April 2008, 08:32AM
جناب صالحی شک کردن خوب است اما در شک ماندن بد است. بحول و قوه اللهی در مسیر افزایش علم تان با مطالعه پیش بروید و جواب برای سوالاتتان بیابید و همواره جوابهایی که یافتید را در معرض نقد قرار دهید بدین ترتیب جوابها بهبود و یا تغییر می کنند تا به جوابی می رسید که به این راحتی قابل رد نباشد. ( از نظر عقلی و قرآنی )

srak1355
Sunday 20 April 2008, 01:08PM
خانم صباحي عزيز:
خدا به ما عقل داده است و بايد از آن استفاده كنيم. خدا دين اسلام را براي اعراب جاهل آنروز فرستاده بود نه براي انسان متمدن امروزي.
آيا شما قبول مي كنيد كه:
1.زن امروزي نصف مرد باشد
3.ديه زن نصف مرد باشد

چند درصد دانشمندان ادبا عملا و ... دنيا زن هستند ؟
چند درصد از سياستمداران و حكام تاريخ كه عرصه تاريخ را تا بدين زمان ساخته اند زن هستند ؟
چند تا مرد تا حالا وضع حمل كرده اند ؟
زنان هزار سال پيش نسبت به مردان احساسات بيشتري دارند يا زنان امروزي نسبت به مردان ؟
زنان نسبت به هزاره هاي پيش باهوشترشده اند ايا مردان همچنان در 1000 سال پيش مانده اند ؟
مخترع پرواز - اتم - الكترونيك - كامپيوتر و ... زنانند يا مردان ؟
مردان درشت جثه ترند يا زنان ؟
چرا تا حالا هيچ مردي وضع حمل نكرده است ؟
زنان كنوني قاعدگي ندارند ؟
زن از مرد بهره بري جنسي ميكند يا مرد از زن ؟
چرا دخترها را ميدزدند و به انها تجاوز ميكنند و چرا تا حالا يك پسر توسط دخترها براي تجاوز ربوده نشده است ؟
اگر معقول باشي و افكار شتري را كنار بگذاري ميبيني مردها هنوز مردند و زنها هنوز زن .

به جامعه غربي نگاه كن ببين ماحصل آمدن زن به اجتماع چيست ؟
زن مجبور است براي تامين معاش جان بكند و تمام مشكلات جامعه را تحمل كند ولي در اسلام زن در منزل ميماند و تمام مايحتاجش را مرد تامين ميكند مثل يك شاه زندگي ميكند .

هنرپيشه هايي امريكايي را نگاه كن توي هر فيلم توي بغل يك مرد ميخوابند و بچه هاشان قبل از ازدواج بدنيا ميآيند چرا فقط صورتهاي زيبا و هيكلهاي تراشيده هستند كه هنرپيشه اند و بقيه از اين نعمت محرومند و ...
چرا اينهمه در ترانه ها ئ تبليغات ماهواره اي زنهاي عريان ونيمه عريان به تصوير كشيده ميشود ولي كسي رغبتي به ديدن مرد عريان ندارد ؟

زن انجا به اسم ازادي مورد سو استفاده مردان قرار ميگيرد يعني در حقيقت مردان با فريب زنها و دادن امتيازي مثل آزادي و عرياني راه خود را در بهره گيري و كاميابي از زنان هموار كرده اند در حاليكه در اسلام اصيل مرد بايد مسئوليت پذير و حافظ سلامت خانواده و ... باشد .
خلقت مرد به واسطه هاي مختلف متفاوت از زن است.

yaaliasghar
Sunday 20 April 2008, 01:19PM

خدا همون خداست درسته ؟؟
نظرشم همیشه یکی بوده و هست درسته ؟؟
توی قرآن 1400 سال پیش به قول شما خدا این آیه رو آورده
ان الدین عندالله الاسلام
یعنی دین در نزد خدا فقط اسلام
نگفته امروز و دیروز و فردا و....همــــــــــــــــــــــــیشه
بیخود از زبون خدا حرف نزن

yaaliasghar
Sunday 20 April 2008, 01:23PM
زن انجا به اسم ازادي مورد سو استفاده مردان قرار ميگيرد يعني در حقيقت مردان با فريب زنها و دادن امتيازي مثل آزادي و عرياني راه خود را در بهره گيري و كاميابي از زنان هموار كرده اند در حاليكه در اسلام اصيل مرد بايد مسئوليت پذير و حافظ سلامت خانواده و ... باشد

:smile39:

yaaliasghar
Sunday 20 April 2008, 01:25PM
دعواي شيعه و سني را در اين سايت ببيند و بخنديد

فک نکنم دفاع از حریم مذهب توسط هرکسی (شیعه و سنی)کار خنده داری باشه

بيتا صباحي
Monday 21 April 2008, 12:20PM
زن انجا به اسم ازادي مورد سو استفاده مردان قرار ميگيرد يعني در حقيقت مردان با فريب زنها و دادن امتيازي مثل آزادي و عرياني راه خود را در بهره گيري و كاميابي از زنان هموار كرده اند در حاليكه در اسلام اصيل مرد بايد مسئوليت پذير و حافظ سلامت خانواده و ... باشد .
خلقت مرد به واسطه هاي مختلف متفاوت از زن است.
بالاخره شما موافق هستيد يا مخالف:confused:
در همين اسلام اصيل براي آزادي مردان 4 زن عقدي و 40 صيغه يك جا و باهم در كنار هم آورده شده و سفارش شده در قرآن كه حتي در بهشت هم مي توانيد آنها را بياوريد
در همين اسلام آورده شده كه زن در كيسه سياه رنگ برود و فقط چشمهاي خود را نپوشاند كه يه وقت نيوفتت :smile21:و مردان ازاد در تابستان قدم بزنن با مايو:cool:

amirrh / حلاج.
Monday 21 April 2008, 12:38PM
بالاخره شما موافق هستيد يا مخالف:confused:
در همين اسلام اصيل براي آزادي مردان 4 زن عقدي و 40 صيغه يك جا و باهم در كنار هم آورده شده و سفارش شده در قرآن كه حتي در بهشت هم مي توانيد آنها را بياوريد
در همين اسلام آورده شده كه زن در كيسه سياه رنگ برود و فقط چشمهاي خود را نپوشاند كه يه وقت نيوفتت :smile21:و مردان ازاد در تابستان قدم بزنن با مايو:cool:

سلام جناب صباحی
مدرک قرآنی برای بیاناتتات بفرمایید ممنون میشوم
اینها که فرمودید شکیات است یا برداشت شما از اسلامی که جعلی است و باسم اسلام بما داده اند.
مثالی از شک خودم رفع آن با مطالعه را خدمتتان عرض می کنم:
مرحوم کسروی را مثال می آورم ایشان داردی عقاید صحیح و ناصحیحی بود ولی بنده صرفا به این خاطر که بدانم حقیقت چیست و آیا ایشان بحق بقتل رسید یا نه شروع به مطالعه آثار ایشان کردم. بعنوان کسی که خداوند عقل را پیش من نهانه کتب ایشان را همان هایی که خیلی ها نمی خواهند خوانده شوند چرا که می ترسند عقایدشان تغییر کند !!!! خواندم. و به نتیجه رسیدم که ایشان بی دلیل عقلی و قرآنی بقتل رسیده .توسط چه کسانی ؟ کسانی که خود را فداییان اسلام نام گذاشتند آیا اینان فداییان اسلام بودند یا فداییان حماقت و جهل خودشان؟ آیا فروهر ها مسلمان بودند یا نه ؟ آیا سعدی امامی ها به اسم سرباز گمنام ! اسلام آنها را نکشند تازه با زبان روزه!!!! ؟ آیا این اسلام همینی است که اینها سنگش را به سینه می زنند اینگونه می کشد؟ آیا با عقل موافق است؟
مرحوم کسروی بر خلاف رایج یگانه پرست بود حتی کتابی در رد مادیگری دارد. ( حیف که اینها را خیلی ها بر نمی تابند )
مرحوم کسروی پیامبری پیامبران را صراحتا قبول دارد.
مرحوم کسروی قیامت و معاد را صراحتا قبول دارد.
سوالی دارم : آیا کجای قرآن حکم به کشتن چنین فردی داده شده؟ مردی که همواره در نوشته هایش از پیامبر بعنوان پاکمرد عرب یاد می کند و پیامبری او را صراحتا قبول دارد.
البته ایشان نظراتی هم در کنار این نظرات دارد که از نظر شخص من قابل قبول نبیست مثلا خاتمیت را قبول ندارند.و یک متد جدید معرفی می کنند. یا کتاب های خرافی را سوزاندن
بهرحال با توجه به جمیع این صفات و عقاید ( درست و غلط ) به هیچ وجه نمی توان ایشان را بتقل رساند. ایشان با این عقاید در تعریف کافر نمی گنجند.

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 12:49PM
آخه جناب اميره مطالب شما در رابطه با كسروي چه دردي رو از سئوالات ايشان دوا مي كنه؟!
به جاي اينكه بخوايد به شعور طرف مقابلتون توهين كنيد و به اصطلاح از آب گل آلود ماهي بگيريد بهتره كمي منطقي باشيد و اين همه آبروي اسلام رو با توهين كردن به شعور مخاطبتان از بين نبريد

-----------------------------------------------------------------------------------------------

و اما سركار خانم محترم بيتا صباحي:
همانطور كه جناب اميره هم عرض كردن بهتره منابع مطالب خودتون رو هم بيان كنيد تا ان شاا... در حد توان خويش بدانها پاسخ دهيم:)

.

amirrh / حلاج.
Monday 21 April 2008, 01:03PM
در سطر اول جواب ایشان را گفتم و خواستم مدرک قرآنی ارایه نمایند.
و در سطور بعدی نمونه ای از شک خودم و تحقیق برای رسیدن به واقع مطلب را مثال زدم

amirrh / حلاج.
Monday 21 April 2008, 01:03PM
در سطر اول جواب ایشان را گفتم و خواستم مدرک قرآنی ارایه نمایند.

بيتا صباحي
Monday 21 April 2008, 01:28PM
سلام جناب صباحی
مدرک قرآنی برای بیاناتتات بفرمایید ممنون میشوم
اینها که فرمودید شکیات است یا برداشت شما از اسلامی که جعلی است و باسم اسلام بما داده اند.
.

سوره دخان آيات 70 تا 72
درآيند به بهشت شما(مردان)و همسرانتان
كه معلوم ميشود باز در بهشت يه مرد اگر بخواهد برود هنوز مي تواند 4 عقدي و 40 صيغه خود را ببرد و هنوز اين زنها اگر و اگر وارد بهشت شوند دوباره با همون مردها بايد باشن به اذن شوهر

سوره مباركه رعد آيه 23
جَنَّاتُ عَدْنٍ يَدْخُلُونَهَا وَمَن صَلَحَ مِنْ آبَائِهِمْ وَأَزْوَاجِهِمْ وَذُرِّيَّاتِهِمْ وَالْمَلائِکَةُ يَدْخُلُونَ عَلَيْهِم مِن کُلِّ بَابٍ ﴿ 23 ﴾ جزء 13 [همان ]بهشتهاى عدن که آنان با پدرانشان و همسرانشان و فرزندانشان که درستکارند در آن داخل مى شوند، و فرشتگان از هر درى بر آنان درمى آیند.

mehrdad_123
Monday 21 April 2008, 01:29PM

بي ربط هستش لذا اين همان شيوه ي ماهي گرفتن از اب گل آلود هستش در واقع شما به شعور طرف مقابلتان توهين كرديد چرا كه مطالب اشخاصي مثل كسروي و شك كردن هاي ديگران آن هم بدانگونه اي كه شما مطرح كرده ايد همان فريب افكار است

.

بيتا صباحي
Monday 21 April 2008, 01:41PM
اين تالار شك هستش و هركسي كه شك كرده مي تواند اينجا نظرش را بنويسد و از تجربه هايش بهره مند بشويم
من هيچ شكايتي به كسي نمي كنم (مثل بعضيها:smile55:) چون دوست دارم نظره همه اينجا باشه چه خارج چه داخل

1052
Thursday 24 April 2008, 04:40PM
شک شروعی برای رسیدن به یقینه

بيتا صباحي
Tuesday 29 April 2008, 08:37AM
پس اولين سوال خودم رو مطرح مي كنم؟
اولين كلمه از قرآن كه بر پيامبر نازل شده بود (اقرا) به معني بخوان و در جواب گفته بودند چه چيزي را بخوانم
چرا بخوان ؟خواندن در جايي مي ايد كه نوشته اي جلوي ادم باشد آيا چيزي نازل شده بود كه نبود(از احاديث و نوشته بر مي آيد نبودن)
چرا بجاي اقرا از كلمه( قل) استفاده نشده بود به معني بگو؟
بگو به نام پروردگارت

السيد الاميني
Tuesday 29 April 2008, 04:50PM
سلام عليكم

جناب بيتا

در اداب محاوره اي ادب سخن از شرائط ان است و از شرائط فصاحت و بلاغت و لذا - اقرء- معنايي عام دارد كه هم بر خواندن با نظر به نوشته صدق مي كند و هم بر خواندن بدون نوشته-

مثلا كسي كه حافظ قران است بااين كه از حفظ مي خواند به مي كويند - قاري-
موفق باشيد جناب بيتا

110shamsi
Sunday 4 May 2008, 06:21AM
بيتا جان مي شه يه ذره روسريتو بياري بالاتر و عينكتو ور داري

هستي
Sunday 4 May 2008, 08:12AM
پس اولين سوال خودم رو مطرح مي كنم؟
اولين كلمه از قرآن كه بر پيامبر نازل شده بود (اقرا) به معني بخوان و در جواب گفته بودند چه چيزي را بخوانم
چرا بخوان ؟خواندن در جايي مي ايد كه نوشته اي جلوي ادم باشد آيا چيزي نازل شده بود كه نبود(از احاديث و نوشته بر مي آيد نبودن)
چرا بجاي اقرا از كلمه( قل) استفاده نشده بود به معني بگو؟
بگو به نام پروردگارت

بسمه تعالی
نوشته ای جلوی پیامبر بوده اما نه روی کاغذ
در اسمان

بيتا صباحي
Sunday 4 May 2008, 08:38AM
بسمه تعالی
نوشته ای جلوی پیامبر بوده اما نه روی کاغذ
در اسمان
سنديت داري براي حرفت
خيلي جديد بود
هيچ كجا از قران و روايات نوشته نشده

amirrh / حلاج.
Sunday 4 May 2008, 09:14AM
جناب بیتا توجه شما را جلب می کنم به معنی لغوی امی که بمعنی بی ثواد نمی باشد. و پیامبر اسلام هم بی ثواد نبوده اند.
در این زمینه جناب زدایکس توضیحات کاملی در تاپیک دیگری آورده اند که شما را به مطالعه آن جلب می کند
با توجه به بی ثواد نبودن پیامبر ( لزومی هم وجود ندارد پیامبر را بی ثواد بدانیم ) « اقرا» دقیقا می تواند به معنایی که شما هم اشاره کردید باشد. و مشکلی نیست. ( آفرین بر شما که عقل خود را بکار می گیرید و بدنبال جواب عقلی می گردید و نه مثل عده ای توجیحات غیر عقلی ! )

110shamsi
Sunday 4 May 2008, 12:25PM
سلام عليكم

جناب بيتا

در اداب محاوره اي ادب سخن از شرائط ان است و از شرائط فصاحت و بلاغت و لذا - اقرء- معنايي عام دارد كه هم بر خواندن با نظر به نوشته صدق مي كند و هم بر خواندن بدون نوشته-

مثلا كسي كه حافظ قران است بااين كه از حفظ مي خواند به مي كويند - قاري-
موفق باشيد جناب بيتا

بيتا جان ابن هم جوابت

يه ذره روسري تو بيار بالا و عينكوتو بردار

110shamsi
Monday 5 May 2008, 06:24AM
بمعنی بی ثواد نمی باشد. و پیامبر اسلام هم بی ثواد نبوده اند.
در این زمینه جناب زدایکس توضیحات کاملی در تاپیک دیگری آورده اند که شما را به مطالعه آن جلب می کند
با توجه به بی ثواد نبودن پیامبر ( لزومی هم وجود ندارد پیامبر را بی ثواد بدانیم ی ! )

ههههههههه
هنوز بلد نيست كه ثواد غلطه سواد درسته

هستي
Monday 5 May 2008, 05:30PM
سنديت داري براي حرفت
خيلي جديد بود
هيچ كجا از قران و روايات نوشته نشده

اقای قرائتی در تفسیر این ایه اورده اند:
خوب، اينکه ميگويد «اقْرَأْ» دو تا رمز در آن است؛ يکي آنچه نازل ميشود دانستني نيست خواندني است، يکي هم در برابر پيغمبر بايد يک مکتوبي جلوه داشته باشد، يک لوحي بايد باشد که خوانده شود.

خوب؛ بعد از «اقْرَأْ» ميآييم ميگوييم «بِاِسْمِ». يعني اگر کاري ميخواهي بکني «بِاسْمِ رَبِّ» باشد، «بِاِسْمِ اللَّهِ» بگو. حديث داريم حتي يک شعري ميخواهي بخواني « بِاِسْمِ اللَّهِ» بگو.

غريبه
Monday 5 May 2008, 07:24PM
خانم صباحي عزيز:
آيا شما قبول مي كنيد كه:
1.زن امروزي نصف مرد باشد
3.ديه زن نصف مرد باشد

ج1- میگویند عقل زن نصف عقل مرد است نه اینکه عقل زن کم باشد بلکه به خاطر احساس زن( شما هم که میدونید زن از مرد احساسیتره
ج2- شهادت زن در دادگاه نصف مرد است زیرا بیشتر زنها عاطفه شون حکم میکنه (برعکس مردها ) وقصد هم به توهین زن نیسد بلکه خواستن کلمه حق و به این معنا نیست که زنها دروغ میگویند
ج3- دیه مرد بیشتر است چونکه اگر زن بمیرد شوهرش میتواند پوشاک و خوراک رو برای بچه هاش تهیه کنه اما اگر مرد بمیرد برای زن خیلی سخت است که بیرون کار کند و احتیاجات خوانوادش رو تهیه کنه
منظور اسلام اصلا توهین به زن نیست اتفاقا هم زن رو مقدس میدونن این رو یک عالم روحانی برای من شرح داد چون خودم هم زن هستم همیشه این سوالات رو میپرسیدم
همیشه اسلام به چیزهای عمیقتری دقت میکنه:) یا حق