نمايش نسخه نهائي : حلال ها وحرام های اهل سنت!!!
ah128
Sunday 13 April 2008, 11:40PM
خوردن مگس -موش-میمون وسگ حلال است طبق نظر فقیه اهل سنت:eek::eek::eek:
http://www.ansarweb.net/artman2/uploads/1/disgusting_fatwa.jpg
ah128
Monday 14 April 2008, 12:09AM
تجاوز به 500 نوجوان نابالغ توسط علمای دینی اهل سنت و وهابی حتی کشف کرده اند علاقه وهابی ها به لواط مانند علاقه الاغ است به علفش
حكايات علمائهم مع الشبان المرد قديماً و حتى اليوم يجد أن علاقة الوهابية باللواط كعلاقة الحمار بعَلَفِه!
http://www.ansarweb.net/artman2/uploads/1/fadeeha_wahabiyyah.jpg
ah128
Monday 14 April 2008, 12:23AM
عبادت الاغ و قاطر موجب تقرب به خدا!!!
http://www.ansarweb.net/images/7meer.jpg
http://www.ansarweb.net/images/7meer2.jpg
ah128
Monday 14 April 2008, 01:17AM
تبرک کردن اهل سنت و وهابیون به جنازه ابن تيمية یکی از علمای برجسته!!! اهل سنت و وهابیون
حالا اینها تبرک کر دن شیعیان به حرم های امامانشان را شرک می دانند وانهدام انها را واجب و قتل شیعیان را موجب تقرب به خداوند می دانند
من كتاب العقود الدرية من مناقب شيخ الإسلام أحمد بن تيمية
إسم المؤلف محمد بن أحمد بن عبد الهادي بن قدامة المقدسي أبو عبد الله ولادة المؤلف 704 وفاة المؤلف 744
http://www.ansarweb.net/images/taimiah.jpg
ah128
Monday 14 April 2008, 01:38AM
اموزش استمنا با دستها به کودکان و اطفال
http://www.ansarweb.net/images/estimna-2.jpg
عمر
Monday 14 April 2008, 04:30AM
من اهل سنت و جماعت اول از همه وهابی را به سنت و جماعت نسبت ندهید دوماً وهابی ، شیعه(رافضی) هر منافقند هر دو در آتش جهنمند هر دو دشمن اسلام هستند هر دو از اسرائیل برای اسلام خطرناکترند . هر کارشان نابود کردن اسلام است.
عمر
Monday 14 April 2008, 04:31AM
من اهل سنت و جماعت اول از همه وهابی را به سنت و جماعت نسبت ندهید دوماً وهابی ، شیعه(رافضی) هر منافقند هر دو در آتش جهنمند هر دو دشمن اسلام هستند هر دو از اسرائیل برای اسلام خطرناکترند . هر کارشان نابود کردن اسلام است
yaaliasghar
Monday 14 April 2008, 04:45AM
من شیعه هستم
اهل سنت فقط برای تخریب اسلام بوجود آمده اند
مذهب سنی ها یه مذهب دروغین و خودساخته به دست فردیست که به امر پیامبر و آیه یقرآن گوش فرا نداد و بر اهلبیت پیامبر دوستی نکرد بلکه به بدترین شکل دختر پیغمبر را آزار داد
وعده ی طرفداران خلیفه ی اولی و دومی و سومی همه انشالله در جهنم خوش بگذره بهشون
yaaliasghar
Monday 14 April 2008, 04:47AM
من شیعه هستم
مذهب سنی ها یه مذهب دروغین و خودساخته به دست فردیست که به امر پیامبر و آیه یقرآن گوش فرا نداد و بر اهلبیت پیامبر دوستی نکرد بلکه به بدترین شکل دختر پیغمبر را آزار داد
ah128
Monday 14 April 2008, 01:32PM
جنايات وهابي ها که مر کزیت ان دولت سعودی است عليه كودكان شیعه
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/sasas.jpg
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/sssss.jpg
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/1155287673.jpg
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/1155287719.jpg
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/4132.gif.jpg
ah128
Monday 14 April 2008, 01:33PM
به چه گناهي کشته مي شويد اي شيعه؟
سر بريدن شيعيان را هنر خود مي دانند و افتخار مي کنند و بر خود مي بالند ايا اينها سنگ دل نيستند يا مثل يهوديان فکر مي کنند که فقط خودشان انسان هستند و ديگران حيوان پس بريدن سرحيوان نيز زياد سخت نيست حالا که مي برند به چه گناهي ؟ گناه شيعيان چيست که اينگونه مظلومند حتي در مرگ؟
سر بريدن شيعيان با قصد قربت
این هم فیلمش
http://www.vahhabi.com/image_user/thabih2.wmv
ah128
Monday 14 April 2008, 01:34PM
كشته شدن 120 كودك ، زن و غيرنظامي شیعی در بازار شهرك صدر
و تبريك گفتن دهها وهابي در اردن به خاطر اين عمليات
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/1148581583.jpg
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/1176561117.jpg
ah128
Monday 14 April 2008, 01:34PM
منطقه اي موسوم به مثلث مرگ ( جنوب بغداد در شهرهاي لطيفيه و محمديه و يوسفيه )
در اين مكان صدها نفر را به جرم شيعه سر بريده اند
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/1131190836.jpg
http://www.vahhabi.com/userfiles/Image/1148581653.jpg
ah128
Monday 14 April 2008, 01:35PM
سر بريدن يك جوان شيعه در يكي از محلات عراق
این هم فیلمش
ghadem
Monday 14 April 2008, 03:07PM
ای به خواب رفتگان اهل ذلت از خواب بیدار شوید!!!!!
ah128
Monday 14 April 2008, 03:07PM
اگر مردى آلتش را در پارچه اى بهپيچد سپس با زنى نزديكى كند ومنى اش را داخل رحم نريزد، نه غسل بر او واجب مى شود ونه حدّ زنا، و ضررى به عباداتش هم نمى زند.
اين سخن از شخصى است بنام عبد القاهر تميمى كه سُبكى نويسنده كتاب طبقاتالشافعيّة او را پيشوايى بزرگ وجليل القدر و دانشمندى كه آوازه علمى اش گيتى را فراگرفته و علوم ودانشش به خراسان حمل مى شد معرّفى كرده است.
ابن نُجيم حنفى با يك درجه تخفيف همين فتوا را بگونه اى ديگرصادر كرده ومى گويد: اگر مردى آلتش را در پارچه اى بپيچد و با زنى نزديكى كند پساگر احساس لذّت كند و حرارت و گرماى درون را لمس كرد حجّ او باطل مى شود، وگر نهضررى نخواهد داشت.
أبو حنيفه نيز گفته است: اگر مردى در برابر قرار داد ده درهم با مادرش ازدواج و نزديكى نمايد زناكار نخواهدبود و حدّ زناكار هم بر وى جارى نمى شود، و اگر مردى آلتش را در پارچه اى به پيچد وبا زنى همبستر شود زناكار نيست و حدّ بر او جارى نمى شود
ghadem
Monday 14 April 2008, 03:09PM
لازم به ذکر است که از این لحظه به بعد نام اهل سنت به اهل ذلت تغییر پیدا کرد زیرا اینها در واقع دنباله رو سنت رسول الله(ص)نیستند بلکه بیشتر به دنبال ذلت اند
ah128
Monday 14 April 2008, 03:29PM
همجنس بازى با مملوك
ابن سهل أبيوردى در فتوايش گفته است: اگر كسى با مملوك خودش يعنى جوان و مردى كه خريده است لواط كند حدّ شرعى بر وى جارى نمى شود ولى اگر با مملوك ديگرى باشد حدّ جارى مى شود.
بدون شكّ لواط يا هم جنس بازى از اعمال بسيار زشت و از محرّمات شرعى و مورد تنفر خدا و رسول است، و نمى دانيم افتراق و جدايى بين مملوك خود و غير با چه مبنا و دليلى صادر شده است.
متن عربي (javascript:toggle('tutorioli'))
التلوط بالغلام المملوك
ذكر القاضي الحسين في التعليقة أنه حكي عن الشيخ ابن سهل وهو الأبيوردي كما هو مصرح به في بعض نسخ التعليقة وصرح به ابن الرفعة في الكفاية :
أن الحد لا يلزم من يلوط مملوك له بخلاف مملوك الغير .
قال القاضي : وربما قاسه على وطء أمته المجوسية أو أخته من الرضاع وفيه قولان انتهى .
وهذا الوجه محكي في البحر والذخائر وغيرهما من كتب الأصحاب لكن غير مضاف إلى قائل معين . وعلله صاحب البحر بأن ملكه فيه يصير شبهة في سقوط الحد . والذي جزم به الرافعي تبعا لأكثر الأصحاب أنه لا فرق بين مملوكه وغيره ، نعم في اللواط من أصله قول أن موجبه التعزيز . قال الرافعي : إنه مخرج من القول بنظيره في إتيان البهيمة ، قال : ومنهم من لم يثبته ).
( طبقات الشافعية الكبرى/ ج4 / ص43 الى ص45 ت263 / ط دار هجرالثانية 1992 )
يكى از داستانهاى قرآن كه با هدف عبرت آموزى نقل شده است داستان قوم لوط است كه آنان به جهت ابتلا به هم جنس بازى مورد خشم و قهر خدا قرار گرفته و نابود شدند ( ولوطاً إذ قال لقومه أتأتون الفاحشة)(إنّكم لتأتون الرجال شهوة من دون النساء). و رسول خدا(ص) سه مرتبه فرمود: (لعن اللّه من عمل عمل قوم لوط. مغنى ابن قدامه: 10/60).
http://www.vahhabi.com/image_user/DSC00297.JPG
ah128
Monday 14 April 2008, 03:30PM
ازدواج پدر با دختر
فتواى امام مالك و به تبع او شافعى در حلال بودن ازدواج پدر با دخترش كه از طريق غير مشروع يعنى زنا به دنيا آمده باشد و همچنين با خواهر و دختر پسر و دختر دخترش كه به همين روش به دنيا آمده باشند از فتواهاى نادر روزگار است و دليلى كه بر جواز آن نيز آورده است نادر تر از خود حكم و شنيدنى است.
وى مى گويد: به اين دليل نكاح جايز است كه اين پدر و دختر شرعاً با يكديگر نسبتى ندارند و بيگانه هستند و چون از راه غير مشروع متولّد شده است ارث نمى برد و نفقه او هم واجب نيست.
حلية الزواج مع البنت من الزنا
أفتى] المالك[ بحلية الزواج من بنته من الزنا ، ومن أخته وبنت ابنه ، وبنت بنته، وبنت أخيه وأخته من الزنا ، مستدلا بأنها أجنبية منه ، ولا تنتسب إليه شرعا ، ولا يجري التوارث بينهما ، ولا تعتق عليه إذا ملكها ، ولا تلزمه نفقتها ، فلا يحرم عليه نكاحها كسائر الأجانب. المغني لابن قدامة 7 / 485 .
و أفتى الشافعي بحلية الزواج من بنته من الزنا ، ومن أخته وبنت ابنه ، وبنت بنته ، وبنت أخيه وأخته من الزنا ، مستدلا بنفس دليل الإمام مالك في هذه المسألة كما مر آنفا. المغني لابن قدامة 7 / 485 .
وهذه المسألة ذكرها الفخر الرازي في مناقب الشافعي مسلما بها ومدافعا فيها عنه. مناقب الإمام الشافعي ، ص 532 .
إليها أشار الزمخشري في الأبيات المتقدمة بقوله : فإن شافعيا قلت قالوا بأنني أبيح نكاح البنت والبنت تحرم. المغني لابن قدامة 11 / 34، المحلى 6 / 87.
ah128
Monday 14 April 2008, 03:31PM
جواز زنا با زن خدمتكار
ابن ماجشون از فقيهان مالكى مى گويد: اگر كسى با زنى كه خدمتكار اوست زنا كند حدّ شرعى بر او جارى نمى شود.
تأجير النساء للزنا و جواز الزنا بالخادمة عند السنة!!
قول ابن الماجشون ـ فقيه مالكي وهو صاحب مالك -: (إن المخدمة سنين كثيرة لا حد على المخدِم - بكسر الدال- إذا وطئها ..). المحلى لابن حزم / ج11 / ص251/ ط دار الفكر بتحقيق أحمد شاكر)
ah128
Monday 14 April 2008, 03:32PM
ملحق شدن بچّه به پدر اگر چه با همسرش نزديكى نكرده باشد
اگر مردى بازنى ازدواج كند و در همان مجلس عقد و در حضور شهود او را طلاق دهد سپس آن زن بعد از گذشتن شش ماه فرزندى به دنيا آورد أبو حنيفه گفته است آن بچّه متعلّق به همان مرد خواهد بود.
الحاق الولد بالزوج و إن لم يطأ امرأته !
لو تزوج رجل امرأة في مجلس ثم طلقها فيه قبل غيبته عنهم ثم أتت امرأته بولد لستة أشهر من حين العقد أو تزوج مشرقي بمغربية ثم مضت ستة أشهر وأتت بولد لم يلحقه وبذلك قال مالك والشافعي وقال أبو حنيفة يلحقه نسبه لأن الولد إنما يلحقه بالعقد ومدة الحمل ألا ترى أنكم قلتم إذا مضى زمان الإمكان لحق الولد وإن علم أنه لم يحصل منه الوطء ... المغني لابن قدامة / ج8 / ص64 / ط دار الفكر الأولى 1405 هـ
ah128
Monday 14 April 2008, 03:33PM
شير گاو و گوسفند و فتواى خواهر و برادرى
به ياد داشته باشيد كه اگر چند نفر از شير يك گوسفند استفاده كنند خواهر و برادر رضاعى مى شوند و داستان محرميّت و حرمت ازدواج دامنگيرشان خواهد شد.
شايد در آغاز از شنيدن و خواندن اين مطلب تعجّب كنيد و به دنبال گوينده و صاحب اين فتوا باشيد، و او را شخصى مجهول و بى اطلاع از احكام و دستورات شرع به ناميد.
ولى وقتى كه گوينده اين سخن شخصى مانند محمّد بن إسماعيل بخارى صاحب و نويسنده كتاب صحيح باشد تعجّب شما بيشتر و بيشتر خواهد شد.
اين فتوا را سرخسى در كتاب مبسوط از قول بخارى نقل كرده و خودش به جنگ وى رفته و مى گويد: اگر دو پسر بچّه ازگوسفند و يا گاوى همزمان شير به خورند حرمت رضاع و شير خوارگى محقّق نخواهد شد، زيرا در رضاع و شيرخوارگى نسب شرط است و بين انسان و حيوان نسبتى وجود ندارد.
بنا بر اين خوردن شير حيوان موجب تحقّق رضاع و حرمت چيزى نخواهد شد.
سپس مى گويد: همين فتوا سبب اخراج و تبعيد بخارى از بخا را شد.
اندكى تأمّل
آيا مى دانيد وجود اينگونه سخنان و فتواها از فردى سر شناس و معروف و صاحب صحيصترين كتاب فقهى و روايى چه ضربه هاى سهمگينى بر پيكره اعتقادى مسلمانان وارد مى كند؟
آيا فتواهايى از اين قبيل موجب تمسخر و جسارت دشمنان و كج انديشان نسبت به دين و قرآن و شريعت و صاحب شريعت نمى شود؟
آقايان سلفيها و يا همان وهّابيهاى خشن چهره و خشونت طلب پاسخ دهند كه: آيا تا كنون اينگونه سخنان و فتواها را ديده و چاره اى براى آن انديشيده اند؟
لبن البهيمة ينشر الحرمة ويوجب الأخوة
وأفتى محمد بن إسماعيل البخاري صاحب الصحيح بأن لبن البهيمة ينشر الحرمة ، فلو شرب اثنان أو أكثر من لبن شاة واحدة صاروا إخوة أو أخوات من الرضاعة.
قال السرخسي في المبسوط : ولو أن صبيين شربا من لبن شاة أو بقرة لم تثبت به حرمة الرضاع ، لأن الرضاع معتبر بالنسب ، وكما لا يتحقق النسب بين آدمي وبين البهائم فكذلك لا تثبت حرمة الرضاع بشرب لبن البهائم.
وكان محمد بن إسماعيل البخاري صاحب التاريخ رضي الله عنه يقول : تثبت الحرمة .
هذه المسألة كانت سبب إخراجه من بخارا ، فإنه قدم بخارا في زمن أبي حفص الكبير رحمه الله ، وجعل يفتي فنهاه أبو حفص رحمه الله ، وقال : لست بأهل له .
فلم ينته ، حتى سئل عن هذه المسألة فأفتى بالحرمة ، فاجتمع الناس وأخرجوه. المبسوط 30 / 297 ، 1 / 139 .
ah128
Monday 14 April 2008, 03:34PM
زناشويى با همسر در برابر نگاه ديگران
ابن حزم مى گويد: اگر در سفر مردى با همسرانش در يك خيمه باشند و او با يكى از آنان نزديكى كند در صورتى كه عورتش پوشيده باشد اين عمل مكروه است. ولى اگر عورتش مكشوف و در معرض ديد باشد حرام.
اين سخن را مقايسه كنيد با دستورات شرع مقدّس كه منع مى كند از عمل زناشويى در كنار فرزند خردسال خوابيده.
وطى إحدى الزوجات أمام الأخريات على فراش واحد مكروه فقط!
إذا كان في سفر و معه زوجات و جميعهن في خيمة واحدة أو على فراش واحد فإنه يجوز ، و لكن يكره أن يطأ إحداهن أمام الأخرى و هي مستورة العورة ، أما إن كانت مكشوفة فإنه يحرم ، إذ لا يحل النظر إلى العورة ، ...الفقه على المذاهب الأربعة للجزيري / كتاب النكاح ج هل للزوج أن يجمع بين زوجاته في بيت واحد وفي فراش واحد؟ / ص947 / الطبعة الأولى لدار ابن حزم ج بيروت.
ah128
Monday 14 April 2008, 03:35PM
حكم كسى كه با تمام بدنش داخل فرج و عورت زن شود
خدا كند بيگانگان و افراد غير آگاه از فقه و حقوق اسلامى اينگونه فتواها را نخوانند.
أحمد بن محمّد صاوى از فقيهان گروه و فرقه مالكى فتوا مى دهد: اگر شخصى با تمام بدنش داخل عورت زنى بشود نزد ما نصى بر حكم ووظيفه او نيست، ولى جناب شافعى گفته است: اگر اوّل با آلتش داخل شود بر هر دو غسل واجب است و گر نه واجب نيست.
گفته اند: عقل خوب چيزى است
آيا مطلب فوق امكان وقوعى دارد؟ آيا اين سخنان جز از افراد مغرض صادر مى شود؟
و از آن بدتر تراوشات فكرى اسلام شناس سنّت پيشه ديگر است كه گفته است: اگر مردى آلتش را در آلت مرد ديگرى داخل نمايد بر هر دو نفر غسل واجب مى شود.
حكم شخص يدخل بتمامه في الفرج !
كتب أحمد بن محمد الصاوي / من فقهاء المالكية : ( ... لو دخل شخص بتمامه في الفرج فلا نص عندنا. وقالت الشافعية : إن بدأ الدخول بـ « ذكره » اغتسل و إلا فلا ... حاشية الشرح الصغير على أقرب المسالك للصاوي / ج2 / ص 164 / ط مصر1392 ه / كذلك في حاشية الدسوقي على الشرح الكبير / ج1 / ص5)
كذلك في مصدر آخر : (... ولو دخل شخص فرج امرأة وجب عليهما الغسل ولو أدخل ذكره في ذكر آخر وجب الغسل على كل منهما ... حواشي الشرواني - دار الكتب العلمية / ج1 / ص 259 / كذلك في حاشية السجا - دار الفكر / فصل في موجبات الغسل .
ah128
Monday 14 April 2008, 03:36PM
حكم كسى كه داخل شكم همسرش شده باشد
اگر مردى از قسمت پايين بدن همسرش داخل شكمش شود آيا غسل بر وى واجب است، يا نه؟
جواب داده اند: اگر از پاهايش داخل شده باشد غسل واجب است و اگر با سرش داخل شده باشد واجب نيست.
نبوغ را مى بينيد، گويا پاسخ دهنده حتّى يك لحظه هم به خودش اجازه انديشيدن نداده است كه آيا چنين عملى اساساً امكان دارد يا نه؟
حكم رجل دخل في بطن امرئته
و أن رجلا دخل بطن امرأة من أسفل ، فهل يجب عليه الغسل أم لا؟ فأجاب : إنه لو دخل من رجليه وجب عليه الغسل ، وإذا دخل من جهة الرأس فلا يجب عليه الغسل. ما لا يجوز فيه الخلاف لعبد الجليل عيسى / صفحة 90.
ah128
Monday 14 April 2008, 03:42PM
غاصب، مالك مى شود
فتواى ذيل به آسانى راه بدست آوردن اموال ديگران را از راه غصب هموار مى كند با اينكه در شريعت اسلام تصرّف در اموال و حقّ ديگران جرم محسوب شده و فرد غاصب را ضامن مى داند.
بنا بر اين هيچ راهى براى مشروعيّت بخشيدن به آنچه از اموال ديگران غاصبانه تصرّف مى شود وجود ندارد.
أبو حنيفه وديگران گفته اند: اگر كسى انگور را غصب كرد سپس آن را به كشمش تبديل نمود شخصى كه انگورش غصب شده هيچ حقّى نسبت به كشمش ندارد و غاصب مالك آن است.
همچنين اگر گندم غصبى به آرد مبدّل شود و يا آهن تبديل به شيء ديگرى شود و يا چوب غصبى تبديل به درب براى خانه شود شخص غاصب مالك آن خواهد بود و كسى كه از او غصب شده است هيچ حقّى نخواهد داشت.
ترى أن لو غصب عنبا فجعله زبيبا انقطع حق المغصوب منه في الاسترداد . الفقه الإسلامي للزحيلي 5/726 و 727، وفيه : أو غصب حنطة فطحنها دقيقا أو دقيقا أو حديدا فاتخذه سيفا فإنه يزول ملك المغصوب منه عن المغصوب ويملكه الغاصب ، المجموع 14/272: فإذا عمل اللوح المغصوب بابا أو حديدا فعمله درعا جعله أبو حنيفة مالكا لذلك بعمله وذلك من أقوى الذرائع والمغريات للإقدام على المغصوب . الحاوي الكبير للماوردي 7 / 194 وفيه : وقال أبو حنيفة : قد صارت بالطبخ للغاصب. حلية العلماء 8 / 28
shahnam3s
Monday 14 April 2008, 08:18PM
از قول جناب قزوینی ما شیعه ها باید دعا کنیم که محبت به امام علی (ع) و دیگر اهل بیت را در قلب خود داریم و به عشق آنها زندگی می کنیم .......... اسلام بدون امیرالمونین یعنی ذلت که اهل سنت با آن همراه هستند .....
yaaliasghar
Monday 14 April 2008, 08:46PM
اسلام بدون امیرالمونین یعنی ذلت
خیلی به من صفا دادین با این حرف
آخی خنک شدم
دست پر برکتتون درد نکنه
یا علی یا هیچ کسی
ah128
Monday 14 April 2008, 09:04PM
عجيب ترين فتوا
اگر مردى دخترش را كه در شرق جهان با وى زندگى مى كند به همسرى پسرى در آورد كه او در غرب جهان با پدرش زندگى مى كند و هيچگاه آن دو يكديگر را نبينند و از محل زندگى بيرون نروند، سپس شش ماه از ازدواج آنان بگذرد و آن دختر صاحب فرزند شود پدر او همان كسى خواهد بود كه در غرب دنيا زندگى مى كند، اگر چه هيچگاه همسرش را ملاقات نكرده و حتّى نديده باشد.
و همچنين اگر كسى را از لحظه عقد ازدواج به مدّت پنج سال زير نظر نگهبانان زندانى كنند، سپس آزاد شود و به منزلش برود و تعدادى فرزند در كنار همسرش ببيند همه آنان فرزندان وى خواهند بود اگر چه فرصت يك لحظه ديدار و ملاقات با همسرش را پس از عقد نداشته است.
كرامتى بزرگ
سپس همين نويسنده مى گويد: اين امر امكانش دور از واقعيّت نيست، زيرا ممكن است بر اثر كرامت يكى از اولياء با آنكه مسافت بين زن و شوهر زياد است آن دو به ديدار يكديگر رسيده باشند و از اين راه فرزندى به وجود آمده باشد.
قابل توجّه فرزندان بى سر پرست
از معضلات جوامع بشرى بچّه هاى سر راهى يا همان فرزندان بى سر پرست هستند كه دولتها در صدد يافتن راه حلّ آن چانه زنى مى كنند، كه خوشبختانه سخنان و فتواهاى پيشين، راه حلّ آن را ابتدا بافتواهاى آبكى سپس از طريق كرامت و اعجاز يافته و مشكل بى پدرى ومادرى بعضى را پيدا كرده اند(دست مريزاد).
اين سخنان را به دستگاه تجزيه و تحليل خود وارد كنيد سپس از او به خواهيد تا قضاوت كند، آيا جز خنده پاسخ ديگرى خواهيد شنيد؟
متن عربي (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:toggle%28%27tutorioli%27%29)
إلحاق نسب المشرقية بالمغربي
إلحاق نسب المشرقية بالمغربي ، فإذا زوج الرجل ابنته وهي في المشرق برجل هو وأبوها في المغرب ، ولم يفترقا ليلا ونهارا ، حتى مضت مدة ستة أشهر ، فولدت البنت في المشرق ، التحق نسب الولد بالرجل الذي هو وأبوها في المغرب، مع أنه لا يمكنه الوصول إليها إلا بعد سنين متعددة ، بل لو حبسه السلطان من حين العقد وقيده ، وجعل عليه حفظة مدة خمسين سنة ، ثم وصل إلى بلد المرأة فرأى جماعة كثيرة من أولادها ، وأولاد أولادها ، إلى عدة بطون ، التحقوا كلهم بالرجل الذي لم يقرب هذه المرأة ولا غيرها ألبتة. (الفقه الإسلامي للزحيلي 7 / 683 وفيه : فلو تزوج مشرقي مغربية ولم يلتقيا في الظاهر مدة سنة فولدت ولدا لستة أشهر من تاريخ الزواج ثبت النسب ، لاحتمال تلاقيهما من باب الكرامة ، وكرامات الأولياء حق ، فتظهر الكرامة بقطع المسافة البعيدة في المدة القليلة ، ويكون الزوج من أهل الحظوة الذين تطوى لهم المسافات البعيدة). شرح منهاج الكرامة - العلامة الحلي: 111.
ah128
Monday 14 April 2008, 09:07PM
يك بچّه و چند پدر!!!!!
أحمد حنبل در فتوايى عجيب و غريب در مورد بچّه اى كه دو نفر در باره وى ادّعاى پدرى داشته باشند مى گويد: اگر هيچ يك از آن دو نفر دليل و مدرك قانع كننده اى نداشته باشند و يا دليل و مدرك هر يك در تضادّ و مخالف ديگرى بود بايد آن كودك را بر كسى كه قيافه شناس است عرضه كنند پس اگر او تشخيص داد كه يكى از آن دو پدر آن كودك است به آن يك نفر ملحق مى شود واگر تشخيص داد كه هر دو نفر پدر كودك هستند به هر دو ملحق مى شود و از هر دو ارث مى برد و آن دو نفر هم از او ارث مى برند.
همچنين اگر بيش از يك نفر ادّعا داشته باشند، با تشخيص قيافه شناس به همه آنان تعلّق خواهد داشت.
نقد اين فتوا
بر اساس اين فتوا يك كودك در آن واحد مى تواند چندين پدر داشته باشد.
اوّلاً: آيا عقل وعلم پذيراى چنين سخنى مى تواند باشد؟
ثانياً: انتساب بچه به پدر بر اساسا رأى و نظر قيافه شناس از رسوبات دوران جاهليّت است و اسلام آن را نمى پذيرد.
ثالثاً: اين فتوا با سخن برخى از فقيهان اهل سنّت مخالفت دارد،
ابن حزم مى گويد: يك انسان نمى تواند فرزند دو مرد و يا فرزند دو زن باشد. .
إنتساب ولد واحد إلى رجلين
]افتى أحمد بن حنبل بأنّ [إذا ادعى اثنان ولدا فإن لم يكن لأحدهما بينة ، أو كان لكل منهما بينة تعارض الأخرى ، فهنا يعرض على القافة فإن ألحقه القافة بأحدهما لحق به ، وإن ألحقوه بالاثنين لحق بهما، فيرثانه جميعا ميراث أب واحد ، ويرثهما ميراث ابن. المغني لابن قدامة: 6/ 430.
وكذا لو ادّعاه أكثر من اثنين ، فألحقه القافة بهم. المصدر السابق 6/432.
قلت : بهذه الفتوى يكون له أبوان أو ثلاثة آباء أو أكثر ، مع أن المقطوع به أنه ابن لواحد فقط ، ثم إن مسألة الميراث الأمر فيها سهل ، ولكن إلى من ينتسب هذا المولود ، فإن الانتساب إلى أكثر من واحد لا يتأتى .
قال ابن حزم : لا يجوز أن يكون ولد واحد ابن رجلين ، ولا ابن امرأتين. المحلى: 9/339.
ah128
Monday 14 April 2008, 09:08PM
بيست سال دوران باردارى
أبو حنيفه گفته است: اگر مردى بيست سال دور از همسرش زندگى كند و در اين مدّت رابطه اى با وى نداشته باشد و افرادى هم شهادت دهند كه در مدّت بيست سال از جمع آنان جدا نشده، سپس همسرش باردار شود فرزند در رحم متعلّق به همان مرد است.
همچنين اگر پس از بازگشت از سفر بچّه اى يكساله يا بيشتر در آغوش همسرش ديد، آن بچّه فرزند خود او خواهد بود.
مدة الحمل عشرين سنة
قال أبو حنيفة :لو أن رجلا غاب عن امرأته عشرين سنة وبها حبل فإن الحبل منه وإن كان في جيش معروف ويشهد أصحابه أنه لم يزل في عسكرهم ، وكذلك لو قدم ومعه ابن سنة وأكثر أن الولد ولده ، وزعم أن من أتى امرأة أو غلاما " بين أفخاذهما فلا حد عليه "فيظن بل يقطع أن هنا في المتن سقطا " ونقصا ".الايضاح - الفضل بن شاذان الأزدي ص 92.
yaaliasghar
Monday 14 April 2008, 09:10PM
بر اساس اين فتوا يك كودك در آن واحد مى تواند چندين پدر داشته باشد
چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:eek:
ah128
Monday 14 April 2008, 09:10PM
چهار سال مدّت باردارى
أحمد حنبل معتقد است كه دوران بار دارى بيش از چهار سال نيست، پس اگر مردى همسرش را طلاق دهد يا به ميرد و آن زن با شخص ديگرى ازدواج نكند وپس از گذشتن چهار سال از وفات شوهر و يا طلاق، فرزندى به دنيا آورد، آن بچّه متعلّق به همان پدر خواهد بود و عدّه طلاق هم تمام مى شود.
خواننده محترم، اين فتوا را با دقّت مرور كنيد، آيا عقل انسان چنين سخنى را مى تواند بپذيرد؟ كدام زنى در دنيا تاكنون بيش از نُه ماه رحمش را گهواره طفلش قرار داده است، آيا با اين فتواها راه زناكارى و روابط نامشروع را هموار نمى كنند؟
أقصى مدة الحمل أربع سنين
ذهب الإمام أحمد إلى أن أقصى مدة الحمل أربع سنين ، فلو طلق الرجل امرأته أو مات عنها ، فلم تنكح زوجا آخر ، ثم جاءت بولد بعد أربع سنين من الوفاة أو الطلاق ، لحقه الولد ، وانقضت العدة به. المغني لابن قدامة 9 / 117 .
ah128
Monday 14 April 2008, 09:52PM
نيم خورده سگ وخوك پاك و حلال است
اگر تا كنون شنيده بوديد كه اين دو حيوان نجس و حرام گوشت هستند ولى بشنويد كه رئيس فرقه مالكيها فتوا به پاكى و حليّت داده است، و مى گويد: سگها و خوكها طاهر وپاك هستند و نيم خورده آنان نيز پاك و مى شود با آن وضو گرفت و آن را نوشيد واگر پوزه آنان با غذا تماسّ پيدا كرد آن غذا حرام نيست و دستور به شستن ظرف غذا صرفاً از روى تعبّد است نه دليل شرعى.
اين سخن بر خلاف حكم خدا و نظر تمامى فقها اعمّ از شيعه و سنّى است.
خداوند متعال در سه آيه از قرآن ( 173 بقره، و 3 مائده، و 115 ـ نحل) مردار و خون و گوشت خوك را از خوردنيهاى حرام اعلام فر موده و در سخن رسول خد(ص) خوك در كنار سگ نجس معرّفي شده و ظرفى كه دهان سگ و خوك به آن رسيده باشد بايد هفت مرتبه شسته و خاك مالى شود(كتاب الأمّ، للإمام شافعى: 1/19) .
شافعى مى گويد: خوك هيچ ارزشى ندارد و كسى مالكش نمى شود( كتاب الأمّ: 3/12).
محى الدين نووى مى گويد: علما بر نجاست خوك اتّفاق و اجماع دارند و او را بدتر از سگ مى دانند(المجموع: 2/568).
طهارة الكلب والخنزير
1 - أفتى ]المالك[ بطهارة الكلاب والخنازير ، وسؤرهما طاهر يتوضأ به ويشرب ، وإن ولغا في طعام لم يحرم أكله ، وعنده أن الأمر بغسل الإناء من ولوغ الكلب فيه مجرد تعبد . المغني لابن قدامة: 1 / 70.
ah128
Monday 14 April 2008, 09:53PM
خوردن كرم و حشرات
إمام مالك رهبر و پيشواى مالكيها خوردن حشرات و حيواناتى مانند كرم و سوسك و موش و سوسمار ومار و غير آن را جايز دانسته و بر اساس آن فتوا داده است.
با توجّه به اينكه خداوند مى فرمايد: (كلوا من طيّبات ما رزقناكم) 172ـ بقره
از نعمتهاى پاكيزه اى كه روزى شما كرده ايم بخوريد
آيا حشرات و حيوانات كه در متن فتوا به آن اشاره شده از نعمتهاى پاكيزه و قابل خوردن هستند؟
سفره و طبع كدام انسان موحّد پاك طينت پذيراى چنين خوراكيهايى است؟
جواز أكل الحشرات
وأفتى ]المالك [بجواز أكل الحشرات كالديدان والصراصير والخنافس والفئران والجراذين والحرباء والعضاء ، والحية حلال إذا ذكيت. المغني لابن قدامة 11 / 65، رحمة الأمة في اختلاف الأئمة ، ص 251 .
ah128
Monday 14 April 2008, 09:55PM
گوشت حيواناتى كه به روش غير شرعى ذبح شده باشند حلال است
از شرايط حلّيّت استفاده از گوشت حيوانات حلال گوشت ذبح آنها با شرايط ذكر شده در فقه اسلامى است كه از آن جمله ذكر نام خدا هنگام سر بريدن است، و خداوند در قرآن فرموده است (ولا تأكلوا ممّا لم يذكر اسم اللّه عليه وإنّه لفسق )انعام:121.
از آنچه نام خدا بر آن برده نشده است مخوريد، چرا كه آن قطعاً نا فرمانى است.
امّا فقيه و پيشواى شافعيان فتوا به حلّيّت مى دهد و مى گويد: ذكر نام خدا مستحبّ است نه واجب. و ديگران مانند: فخر رازى و پيشواى حنبليان نيز وى را تأييد وهمراهى كرده اند.
آيا اين اجتهاد در برابر نصّ نيست؟.
و آيا اين تفاوت فاحش در دو ديدگاه فقهى متضادّ با نصّ قرآن موجب اخلال در نظم زندگى مسلمانان نمى شود؟
حلية الذبيحة التي لم يذكر اسم اللّه عليها
وأفتى ] الشافعي[ بحلية الذبيحة التي لم يذكر اسم الله عليها ، لأن التسمية مستحبة عنده غير واجبة ، لا في عمد ولا في سهو. المغني لابن قدامة 11 / 34، المحلى 6 / 87، وذكر الفخر الرازي هذا المسألة في مناقب الإمام الشافعي ، ص 535 وانتصر للشافعي فيها .
وهذا القول مروي أيضا عن أحمد بن حنبل ، مع أن الله تعالى يقول ( ولا تأكلوا مما لم يذكر اسم الله عليه وإنه لفسق ). سورة الأنعام ، الآية 121.
وأفتى عطاء ومجاهد ومكحول والأوزاعي والليث بأنه لو ذبح النصارى لكنائسهم أو ذبحوا على اسم المسيح أو الصليب ، أو أسماء من مضى من أحبارهم ورهبانهم فذبيحتهم لا يحرم الأكل منها . اقتضاء الصراط المستقيم ، ص 254 .
ah128
Monday 14 April 2008, 09:56PM
تغيير سنّتها به بهانه ضدّيّت باشيعه
عاشورا و عزادارى
اسماعيل بروسوى در كتاب تفسيرش آورده است: مستحب است در روز عاشورا اعمال و كارهاى نيك مانند صدقه دادن روزه گرفتن و ذكر و ياد خدا را انجام دهيد و سزاوار نيست كه مؤمنان به يزيد ملعون و شيعيان و خوارج شباهت پيدا كنند، يعنى نبايد روز عشورا را مانند يزيد عيد و يا مانند شيعيان روز عزادارى و غم و اندوه قرار دهيد.
هر كس در آن روز سرمه به چشمش بكشد به يزيد و پيروان او شباهت يافته است اگر چه براى سرمه در آن روز دليل و مدرك داريم ولى ترك سنّت وقتى كه شعار اهل بدعت شد خود سنّت است مانند انگشتر در دست چپ قرار دادن.
و كسى كه روز عاشرا يا اوّل محرّم مقتل و داستان شهادت حسين را به خواند به روافض و شيعيان اقتدا كرده است مخصوصاً اگر با حزن و اندوه همراه باشد.
و اگر خواست مقتل خوانى كند بايد همراه ياد و نام ديگر صحابه باشد.
امام غزالى گفته است: حكايت و نقل مقتل حسين بر واعظ و غير او حرام است، زيرا موجب بغض و دشمنى و سرزنش صحابه كه اعلام و بزرگان دين هستند مى شود و آنچه بين آنان از اختلافات و قتل و اسارت پيش آمده است بايد توجيهى صحيح براى آن بيان شود چون امكان دارد اين حوادث به جهت اشتباه در اجتهاد باشد نه براى طلب رياست و دنيا پرستى!!!!!.
عدم جواز قرائة مقتل الحسين (ع) يوم عاشورا
وقال الشيخ إسماعيل البروسوي في تفسيره، قال في عقد الدرر واللئالي: المستحب في ذلك اليوم - يعني يوم عاشوراء - فعل الخيرات من الصدقة والصوم والذكر وغيرهما ، ولا ينبغي للمؤمن أن يتشبه بيزيد الملعون في بعض الأفعال ، وبالشيعة والروافض والخوارج أيضا . يعني لا يجعل ذلك اليوم يوم عيد أو يوم مأتم ، فمن اكتحل يوم عاشوراء فقد تشبه بيزيد الملعون وقومه ، وإن كان للاكتحال في ذلك اليوم أصل صحيح ، فإن ترك السنة سنة إذا كان شعارا لأهل البدعة كالتختم باليمين فإنه في الأصل سنة لكنه لما كان شعار أهل البدعة والظلمة صارت السنة أن يجعل الخاتم في خنصر اليد اليسرى في زماننا كما في شرح القهستاني . ومن قرأ يوم عاشوراء وأوائل المحرم مقتل الحسين رضي الله عنه ، فقد تشبه بالروافض ، خصوصا إذا كان بألفاظ مخلة بالتعظيم لأجل تحزين السامعين ، وفي كراهية القهستاني : لو أراد ذكر مقتل الحسين ينبغي أن يذكر أولا مقتل سائر الصحابة لئلا يشابه الروافض . وقال حجة الاسلام الغزالي : يحرم على الواعظ وغيره رواية مقتل الحسين و حكايته وما جرى بين الصحابة من التشاجر والتخاصم ، فإنه يهيج بغض الصحابة والطعن فيهم وهم أعلام الدين ، وما وقع بينهم من المنازعات فيحمل على محامل صحيحة ، ولعل ذلك لخطأ في الاجتهاد لا لطلب الرياسة والدنيا كما لا يخفى . ا ه د . روح البيان: 2/142.
yaaliasghar
Monday 14 April 2008, 11:06PM
واااااااااااااااااااااااااای چه خبره تو این اهل سنت...
وای به حالشون
ah128
Monday 14 April 2008, 11:15PM
مفتی سعودی: ذبیحه مسیحیان حلال، ذبیحه شیعیان حرام!
«آیا جایز است در رستوران هایی که گوشتشان را از محل ذبح شیعیان اثنی عشری می آورند غذا بخوریم، با توجه به اینکه من از برخی افراد مورد اطمینان شنیده ام که آنها در هنگام ذبح، نام حسین بن علی (ع) را می برند؟»!!
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1386/7/9/4086_720.jpg«عبد الهادی عبد اللطیف الصالح» مفتی اهل عربستان سعودی با صدور فتوایی عجیب گفت: «تناول ذبایح مسیحیان به دلیل اینکه اهل کتاب هستند حلال است؛ اما استفاده از ذبایح شیعیان حرام است ضمن اینکه آنها مشرک هستند.»
به گزارش « فردا » و به نقل از ابنا، وی که ریاست بخش پژوهش های اسلامی دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه جوف را نیز بر عهده دارد ادعا کرد: «کتاب و سنت بر حلال بودن ذبح اهل کتاب دلالت می کند و در مقابل، رافضه (یعنی شیعیان) به دلیل آنکه به درگاه حسن و حسین دعا می کنند متهم به شرک هستند.»
این فتوا در پاسخ به استفتایی اعلام شده است که یکی از کاربران سایت متعصب «نور الاسلام» از کانادا از وی پرسیده بود.
سؤال کننده پرسیده بود: «آیا جایز است در رستوران هایی که گوشتشان را از محل ذبح شیعیان اثنی عشری می آورند غذا بخوریم، با توجه به اینکه من از برخی افراد مورد اطمینان شنیده ام که آنها در هنگام ذبح، نام حسین بن علی (ع) را می برند؟»!!
مفتی نیز در پاسخ این اتهام شگفت انگیز را – که شیعیان، نام امام حسن و امام حسین علیهما السلام را همسنگ نام خدا بر زبان می آورند – تکرار کرده است!
ah128
Monday 14 April 2008, 11:26PM
از داستانهاي شنيدني تاريخ فقه فرمايش جناب عبد الله بن عمر است که ابو حامد غزالي در کتاب خويش آن را آورده است ، و اما اصل داستان وفتوا : نقل شده است که آن جناب بر درب منزلش نشسته بود که ناگهان جواني خوشگل و زيبا رو نمايان شد، با ديدن جوان داخل خانه رفت و درب را بست وساعتي درون منزلش ماند. سپس پرسيد: آيا فتنه (مقصود همان جوان است)رفت يا هنوز باقي است ؟ گفتند: تمام شد. از خانه بيرون آمد. سؤال کردند: اين چه کاري بود کردي؟ آيا از رسول خدا(ص) چيزي شنيدهاي؟ گفت: نگاه کردن به جوانان زيبارو و سخن گفتن و همنشيني با آنان حرام است.
نکته : اگر با خواندن اين مطلب شکوفه هاي لبخند را بر صورت خويش احساس نکرديد، پس يکبار ديگر آن را بخوانيد
http://www.vahhabi.com/image_user/00945.jpg
shahnam3s
Tuesday 15 April 2008, 12:07AM
جای تعجب ندارد در مسیر باطل همه چیز دیده می شود .......
عبد من عبادالله
Monday 3 August 2009, 07:41AM
من شیعه هستم
دوست عزیز کسانی که اهل سنت هستند اکثرا دشمن خدا نیستند. یعنی اگر بدونند که راه اهل سنت باطله و خدا از اون راضی نیست اون رو عوض می کنند. به همین علت نمی شه اونها رو ملحق به دشمنان خدا و رسول الله(ص) کرد. ان شاءالله که خداوند همه را هدایت کند و ولی مومنان را برساند تا همه آگاه شوند.:smile34::smile34:
asal khanoom
Monday 3 August 2009, 08:44AM
دوست عزیز کسانی که اهل سنت هستند اکثرا دشمن خدا نیستند. یعنی اگر بدونند که راه اهل سنت باطله و خدا از اون راضی نیست اون رو عوض می کنند. به همین علت نمی شه اونها رو ملحق به دشمنان خدا و رسول الله(ص) کرد. ان شاءالله که خداوند همه را هدایت کند و ولی مومنان را برساند تا همه آگاه شوند.:smile34::smile34:
دوست عزیز من با شما موافقم چون بعضی از اونها علی را هم به عنوان امام قبول دارند و می گویند امام چهارم ماست و خیلی زیبا بعضی از احکام مارو که ما انجام نمی دیم انجام میدن.
asal khanoom
Monday 3 August 2009, 08:53AM
سر بريدن يك جوان شيعه در يكي از محلات عراق
این هم فیلمش
خیلی بد بود و بدنم ضعف کرد توروخدا اینا رو سنی ها انجام نمی دن بخدا دخترخاله من عراق زندگی میکنه می گه اینا وهابی هستند سنی ها همشون بد نیستند توروخدا تا نمی دونی کی این کارو کرده به سنی ها نسبت نده شاید در بین اونها کسانی باشند که از ما شیعه ها بهتر باشند.
ghadem
Monday 3 August 2009, 09:40AM
دوستان اشتباه نکنند وهابیون از دسته ی سنی ها جدا هستند وهابیون که مشرک اند وبرای خدا جسم قائلند وخدارا خر سوار می دانند که اینها هیزم های جهنم را تشکیل می دهند .اما سنی ها از جمله والضالین هستند ودر گمراهی به سر می برند واین گمراهی آنان منوط به گمراهی وشیطان صفتی پیشوایانشان است که پس از هر نماز منبر می روند وخطبه به نام شیطان می خوانند وچیزهای دروغ وبی اساس راجع به شیعیان بیان کرده تا اختلاف را بیشتر کنند.چه بسا که اگر امام بر حق ظهور کند عده ای از آنان حقیقت را دریابند همچنین در کشورهای عربی خصوصا عربستان محیط بسیار بسته است وبه راحتی نمی توان تحقیق کرد جز در مورد وهابیت.
اگر سنی ها به نماز اول وقت پایبندند شیعیان واقعی(نه شناسنامه ای) نیز همانطورند درضمن نماز واحکامی که باطل است را اگر روزی صدها بار هم تکرار کنند فایده ای نخواهد داشت.
عبد من عبادالله
Monday 3 August 2009, 02:52PM
خیلی بد بود و بدنم ضعف کرد توروخدا اینا رو سنی ها انجام نمی دن بخدا دخترخاله من عراق زندگی میکنه می گه اینا وهابی هستند سنی ها همشون بد نیستند توروخدا تا نمی دونی کی این کارو کرده به سنی ها نسبت نده شاید در بین اونها کسانی باشند که از ما شیعه ها بهتر باشند.
راستش این وهابیت که تازه تاسیسه
اما درتاریخ حکومتهای زیادی شیعیان رو گردن زده اند.
در مور داینکه برخی اسم شیعه دارند واحکام تشیع رو خوب انجام نمی دهند هم با شما موافقم(مثل نماز اول وقت که امام صادق(ع) اون رو نشانه ی شیعه بودن معرفی می کنند)
اما همونطور که می دونید:
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
هر چه هست همه از مسلمانی ماست:smile07:
راستی امروز با یکی از دوستای کرد این باشگاه آشنا شدم که می گفت توی کردستان زندگی می کنه(و البته شیعه بود) و می گفت که سنی ها کلی ها رو توی شهرستان اونها سر بریدند از جمله پسر عمش(اگر اشتباه نکنم) رو خیلی از فامیلاشون رو:(:(:(
خدا ریشه وهابیت رو از ته بکنه که اکثر این آتیش ها امروزه داره از گور اونهعا بلند میشه:smile22::smile22:
عبد من عبادالله
Monday 3 August 2009, 03:08PM
آیا سر بریدن و کشتن انسان در نفس عمل اشکالی دارد ؟
جواب : خیر، زیرا خود روافض هم قبول دارند که حضرت علی (ع) کسانی که مشرک بودند را به قتل رساند
والله اعلم
فَإِذَا انْسَلَخَ الْأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُوا الْمُشْرِكينَ حَيْثُ وَجَدْتُمُوهُمْ وَ خُذُوهُمْ وَ احْصُرُوهُمْ وَ اقْعُدُوا لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ فَإِنْ تابُوا وَ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ فَخَلُّوا سَبيلَهُمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحيمٌ
پس چون ماههاىِ حرام سپرى شد، مشركان را هر كجا يافتيد بكشيد و آنان را دستگير كنيد و به محاصره درآوريد و در هر كمينگاهى به كمين آنان بنشينيد پس اگر توبه كردند و نماز برپا داشتند و زكات دادند، راه برايشان گشاده گردانيد، زيرا خدا آمرزنده مهربان است.
بسم الله الرحمن الرحیم
:smile21::smile21::smile21:
از استدلالات قوی شما متشکرم
کل وهابیت همین است. استدلالاتتان با همین قوت است والحمدلله
این ها را نقل قول کردم تا دوباره حذفشان نکنی و اگر کردی مدرکش را داشته باشم!;)
راستش فعلا اصلا فرصت ندارم، بعدا جواب می دهم.
البته شمایی که فرصت فرصت داری (همانطور که بارهاگفته ام) گفتم بیا و جواب لینکهای امضای من را بده که علمایتان در آنها مانده اند;)(البته این فرصتی و درخواستی که بارها از شما شده چند ماه هم برایش وقت داشته ای، اگر راهت صحیح است چرتا اثبات نمی کنی؟!!) من عقلا ثابت کرده ام فقط شیعیان موحدند. اگر حرف بالا صحیح باشد و این تفسیر شما باید از او بشود که خونت مباح خواهد بود;)
اما می دانم که مثل همیشه در برابر آنها سکوت خواهی کرد...
یا علی
سنی
Tuesday 16 February 2010, 01:00PM
خوردن مگس -موش-میمون وسگ حلال است طبق نظر فقیه اهل سنت:eek::eek::eek:
http://www.ansarweb.net/artman2/uploads/1/disgusting_fatwa.jpg
سنی
Tuesday 16 February 2010, 01:05PM
سلام بر تو ای ابله
ای کسی که نه شیعه هستی و نه سنی ای رانده شده از میان ادمیان ای کور دلی که یه خبر را به همه اهل تسنن نسبت می دهی برو ببین که چرا قاضی طباطبایی و سید ایت الله برقعی قمی را مطالعه کن تا دل کورت کمی بینا شود ای ادم نفهم چرا همه اهل تسنن را بد می شماری این تویی که چونبدی همه را بد می دانی ما مسلمانان چه شیعه و چه سنی با هم برادریم ولی این تویی که از اسلام مرتد شدی وگرنه نه شیعه و نه سنی با هم هیچ تضادی ندارند. من از همه اهل تشیع معذرت خواهی می کنم اگر تند حرف زدم من شیعیان را بهتر از خودمون می دانم ولی منکر تسنن هم نیستم. ممنون
محمدی
Tuesday 16 February 2010, 02:28PM
سلام بر تو ای ابله
ای کسی که نه شیعه هستی و نه سنی ای رانده شده از میان ادمیان ای کور دلی که یه خبر را به همه اهل تسنن نسبت می دهی برو ببین که چرا قاضی طباطبایی و سید ایت الله برقعی قمی را مطالعه کن تا دل کورت کمی بینا شود ای ادم نفهم چرا همه اهل تسنن را بد می شماری این تویی که چونبدی همه را بد می دانی ما مسلمانان چه شیعه و چه سنی با هم برادریم ولی این تویی که از اسلام مرتد شدی وگرنه نه شیعه و نه سنی با هم هیچ تضادی ندارند. من از همه اهل تشیع معذرت خواهی می کنم اگر تند حرف زدم من شیعیان را بهتر از خودمون می دانم ولی منکر تسنن هم نیستم. ممنون
برادر من در هر دو مذهب ادمهای تند رو وجود داره ولی در وهابیت دست همه رو از پشت بسته
مهم توحید است که هر دو مذهب دارند همه با هم برادریم اگر بگذارند
سلمان فارسي
Tuesday 16 February 2010, 04:54PM
سلام بر تو ای ابله
سلام
ببیند دوست گرامی تعصب مذهبی همیشه نامطلوب است. باید به دور از تعصبات چشمانمان را باز کنیم و به دنبال حقایق باشیم و منه تعالی التوفیق
ایشان مطالبی را مستند مطرح کرده اند؛ در اینکه آنها لزوما نظر تمامی اهل سنت را بازتاب نمی دهند حرفی نیست اما حقیقت در این میان این است که در مذهب اهل سنت و جماعت دین خداوند بدون صاحب است و هر کسی که اراده کند می تواند لباس دین بپوشد و از جانب الله جل ثنائه حکم کند و خواسته های خود را در لباس حکم الله به خورد مردم بدهد!
کسی که مدارجی علمی را کسب می کند بر کرسی فتوا می می نشیند و حکمی که او می کند مساوی با حکم الله تلقی می شود. در حالی که معلوم نیست تناسب حکم ظنی و از روی گمان این فرد با حکم خدا چیست! و هیچ کس هم نمی تواند مدعی تطبیق این دو با یکدیگر شود! در این فضاست که عالمان وهابی و یا حتی سنی فتواهایی می دهند که حتی زبان از نقل آنها شرم دارد....(مانند بی اشکال بودن بوسه جوانانان نامحرم! و امثال آنها که بسیار است...) البته این امور در مسائل سیاسی رنگ خطرناکتری به خود می گیرد.
و الی الله المشکتی
و الی الله ترجع الامور
كويرگرد
Thursday 18 February 2010, 03:59PM
سلام بر تو ای ابله
جناب سني ( مهمان) چرا شما نوشته هايت را زود فراموش كردي
شما فرموده بوديد كه من از سنت پيامبر استفاده مي كنم به همين دليل است كه با شما خوب تعامل مي كنم اما اينجا چطور
مهمتر از آن شما شيعه و سني را با هم برادر نمي دانستيد چه شده است كه الان آنها را برادر مي خوانيد؟
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.