نمايش نسخه نهائي : يك سوال
شيفته
Sunday 13 April 2008, 07:42AM
با عرض سلام خدمت تمامي خواهران و برادران گرامي و مومن
دوستان سوالي در ذهن بنده وجود دارد كه ممنون مي شوم دوستان مومنم منت گزارده و راهنماييم نمايند :
همه كساني كه با مفاهيم آيات قرآني آشنا هستند از درجه منفور بودن منافقان در نزد خداوند آگاهند .منافق كسي است كه حرفهايش متفاوت است و از اين چند گويي هاي هدفي ندارد غير از زايل كردن ايمان مومنان .از آنجاييكه فرد منافق زيركانه عمل مي نمايد و نيت پليد خود را در پشت ظاهر فريبنده خود پنهان مي نمايد در قرآن از كافر هم منفور تر معرفي گرديده است :
حال سوال من اينست :
وظيفه من و شما به عنوان يك مسلمان و مومن به خدا و قرآن در قبال برخورد با يك منافق چيست ؟
آيا بايد زماني كه به نيت پليد او آگاه شديم سكوت كنيم و رسوايش نكنيم مبادا كه مورد سرزنش نا آگاهاني قرار بگيريم كه با هدف مخرب او آشنا نيستند ،يا اينكه بايد در اولين فرصت ماهيت منافق و دروغگوي اورا به همه برادران و خواهران ديني خود اعلام كنيم و نيات پليد و ضد ديني اورا نقش بر آب نماييم ؟
قبلا از پاسخگويي تمامي دوستان متشكرم :smile07:
Mr.Dambalos
Sunday 13 April 2008, 10:26AM
بهترین کار ممکن رو کردی
شيفته
Sunday 13 April 2008, 02:17PM
واقعا متاسفم !
barun
Sunday 13 April 2008, 02:38PM
يك مسلمان واقعا مؤمن با چي شناخته ميشه؟ مسلما با اداهاش باعث انزجار ميشه غير از اينه؟ تازه با اين كارش نه تنها به خودش لطمه ميزنه بلكه دينش رو هم زير سؤال ميبره! ما آدمها هستيم كه به يك معنويت عينت مي بخشيم پس دين هم با ما تعريف ميشه! چرا تو ذهن اكثريت مردم ما يهوديت به اندازه مسيحيت مقبول نيست؟چون اسرائيلي ها يهودن! اسلام و قرآن با رفتارهاي ما به يك غير مسلمان شناسونده ميشه به اين سكوت نميگن رفتار معقول ميگن! حالا اگه من شمشير برداشتمو چند تا منافق رو كشتم يعني در مقابلشون ايستادم؟ نخير ! اينا هدفشون تخريب چهره اسلام پس چرا ما بايد با خشونتمون، تند روي هامون، بحث هاي جدل انگيزمون به دستشون گزك بديم؟ چرا گره ايي رو كه با دست مي تونيم بازش كنيم با دندون باز كنيم؟ كار و وظيفه ما در قبال دينمون حمايت عاقلانه است نه اين كه كاري كنيم كه چند تا آدم نا آگاه جار بزنند كه اسلام دين جنگ و خونريزيه؟ ما بايد با سعه صدر باهاشون برخورد كنيم و اگر اونقدر صبور نيستيم كه قانعشون كنيم جنگ هم شروع نكنيم! زندگي ائمه ما سراسر صبر و استقامت بوده با اين كار منافق رو مجبور كردن كه عقب بشينه چون منافق درسته منكر دينه اما احمق كه نيست ميشينه فكر ميكنه و به اين نتيجه مي رسه كه ديني كه مردمش انقدر با گذشت و صبورن كه دلشون به وسعت درياست يك تربيت درست دارن پس احكام دينشونم درسته اون وقت مي گه اسلام دين آدمهاي بي همتاست! درست مثل پيامبر اعظم مون!
ghadem
Sunday 13 April 2008, 05:20PM
:قانون(1):
کاربر ghadem
درج الفاظ و عبارات توهین آمیز و تنش زا نقض حقوق کاربران و بر علیه قوانین توافقی ثبت نام است . در صورت تکرار شناسه شما بلافاصله با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد گشت . در قبال نقض قوانین توسط سایر کاربران شما تنها می توانید از کلید http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/report.gif جهت ارائه اعتراض به ناظرین استفاده نمائید در غیر اینصورت هرگونه نقض قوانین معادل محدودیت نوشتاری شما خواهد بود .
barun
Sunday 13 April 2008, 09:24PM
تو دنبال چي هستي؟ دنبال يك واقعيت مسلم؟ من فكر ميكنم خودتو به اون راه زدي! كه نفهمي! عينكتو عوض كن!
kenshin
Sunday 13 April 2008, 09:39PM
كشتن ! اگر چنين نكنيد او شما را خواهد كشت !
به دارشان بكشيد ... به دار !(كلينت ايستوود)
شيفته
Monday 14 April 2008, 06:56AM
چون منافق درسته منكر دينه اما احمق كه نيست ميشينه فكر ميكنه و به اين نتيجه مي رسه كه ديني كه مردمش انقدر با گذشت و صبورن كه دلشون به وسعت درياست يك تربيت درست دارن پس احكام دينشونم درسته اون وقت مي گه اسلام دين آدمهاي بي همتاست! درست مثل پيامبر اعظم مون!حرفهاي زيبايي زديد و من هم كاملا موافقم منتها براي كسي كه آشنايي نسبت به دين عزيز ما ندارد و از روي ناآگاهي مخالفت مي كند ،اين روش كاربرد دارد نه براي منافق !
.آيا مي دانيد در صدر اسلام بزرگترين ضربه رو به اسلام همان يهوديان منافق وارد مي ساختند .اگر قرار بود طبق گفتهشما رفتار محبت آميز پيامبر (ص) آن تاثير را داشته باشد كه منافق غير احمق !!! بر اساس محبتي كه مي بيند جذب اسلام شود پس چرا دشمني ها پاياني نداشتند ؟؟؟
منافق براي اينكه بتواند به دين ما ضربه وارد كند با قرآن و دستورات اسلامي كاملا آشنا مي شود .ولي از آنجاييكه به معناي واقعي احمق و بدبخت است بجاي اينكه اين آشنا شدن سبب هدايتش به راه راست باشد سعي مي كند با زير سوال بردن اعتقادات مومنان و ايجادتزلزل در ايمان آنان باسوء استفاده از آيات همان كتاب مقدس در اعتقاد افرادي كه مومن هستندشك بوجود آورد و آنگاه با خوشحالي بگويد :خوشحالم كه در وجود مومن جديدي نسبت به حقانيت خدا و پيامبر(ص) شك انداختم و به سراغ مورد بعدي مي رود .همچون غده سرطاني كه ريشه مي دواند و همه جا را آلوده مي كند .حال اگر من و شما بخواهيم با ملايمت و نرمي با اين فرد برخورد كنيم مانند اين است كه بجاي اينكه بگوييم "لعنت بر شيطان " بگوييم "شيطان عزيزم !ببين چقدر خدا خوبه !بيا و مسيرت رو عوض كن !!!! و يا اينكه در عصر خودمان، بجاي دشمني و نابودي اسرائيلي ها فقط با محبت با ايشان صحبت كنيم !!
دوست من اگر كسي با مفاهيم قرآن واقعا آشنا باشد از ميزان منفور بودن اين دسته از گمراهان در نزد خداوند آگاه است .
بنظر خود من ،منافق غده سرطاني است كه وظيفه هر مومني اينست كه جلوي رشد و تكثيرش را بگيرد و اگر در اين زمينه كوتاهي كند خودش هم در گناه منافق شريك است .
شيفته
Monday 14 April 2008, 06:58AM
دوستان !من پيشنهاد مي كنم با استفاده از علامت اخطار ،به مدير گزارش كنيد كه باز هم كاربري سعي در به تشنج كشيدن بحث دارد .خود مدير برخورد مي كند و نيازي به پاسخگويي فردي نيست
متشكرم :smile07:
شيفته
Monday 14 April 2008, 07:00AM
بهترین کار ممکن رو کردیحامد جان لطف كن و نظر كليت را در باره برخورد با منافق در يك جامعه اسلامي بيان كن .
شيفته
Monday 14 April 2008, 07:02AM
جمش کن برو بابا انقدر اینجا گند زدی دیگه همه میشناسنت.واقعا مخ تو مریضه که این اراجیف رو مطرح کردی در ضمن اگه اینجا بخوای توهین بکنی بد جوری حالتو میگیرم که بری و دیگه برنگردی:smile21:
در ضمن آدر س یه روانپزشک خوب رو همدارم اگه خواستی برات ایمیل می کنم:smile21:برادر بزرگوار برخورد با كاربر خاطي را به عهده مديريت بگذاريد و خواهش مي كنم نظرتان را در باره برخورد با منافق در يك جامعه اسلامي بيان فرماييد
شيفته
Monday 14 April 2008, 07:13AM
منتظر شنيدن سخنان گرانبار ساير دوستان هستم :smile07:
شيفته
Monday 14 April 2008, 07:28AM
سوره مباركه توبه آيه 73
اي پيامبر با كافران و منافقان جهاد كن و برآنها سخت بگير آنها جايگاهشان جهنم است و فرجامي بسيار بد است .
بديهي است در چنين محيطي من و شما نمي توانيم جهاد با جسم داشته باشيم و جهاد ما جهادي است كه از طريق صفحه كليد انجام مي شود .
ghadem
Monday 14 April 2008, 02:47PM
نفاق در آموزههای دینی مسلمانان
در طول تاریخ همواره دو اردوگاه توحید و شرك، خداپرستی و هواپرستی و قطبهای قابیل و هابیل، ابراهیم و نمرود، موسی و فرعون، محمد(ص) و ابولهب در مقابل هم قرار داشته و درگیر بودهاند. از این رو مفاهیمی همانند مؤمن، كافر، مشرك، منافق، مجاهد، صدیق، شهید، متقی و صالح كه در قرآن به كار رفته نیز بیانگر جهتگیری اعتقادی میباشد.
نزد خداوند اهمیت نفاق و چندپارگیهای ناشی از آن آنچنان زیاد است كه یكی از سورههای كتاب الهی به این نام و به این موضوع اختصاص دارد. علاوه بر این در جای جای قرآن به پرهیز از نفاق و نحوهی برخورد با منافقین اشاره شده است. كلامالله، منافق را دشمن دین معرفی نموده و از نابخشودگی گناهان آنان به وسیله پروردگار سخن میگوید.1
براساس آموزههای قرآنی، كافران و منافقان، هر دو یاران شیطانند: «انا جعلنا الشیاطین اولیاءاللذین لایؤمنون».2 «فقاتلوا اولیاءالشیطان».3 در آیات سوره احزاب، منافقانی كه ولایت كافران را میپذیرند، «حزب الشیطان» نامیده شدهاند، اما كافران چنین نامی نیافتهاند. این نكته بیانگر آن است كه علاقه و ارتباط منافقان با شیطان رابطه ویژهای است كه به درجه «استحواذ» یعنی سیطره كامل بر رهبری آنها میرسد: «استحوذ علیهم الشیطان». تعبیر «استحواذ» تنها در این آیه و آیه دیگری كه آن هم مربوط به منافقان است ذكر شده است: «و ان كان للكافرین نصیب قالوا الم نستحوذ علیكم و نمنعكم من المؤمنین».4 این علاقه و رابطه ممتاز سبب میشود كه منافقان نسبت به كافران، به عضویت در حزب شیطان سزاوارتر باشند.
ghadem
Monday 14 April 2008, 02:51PM
سوره ها وآیاتی در قرآنکه در باره منافقین بحث کرده است به شرح زیر است
،سوره اعراف، آیه 27.3. قرآن مجید،
سوره نساء، آیه 76.4. قرآن مجید،
سوره نساء، آیه 141.5. قرآن مجید،
سوره توبه، آیه 73 و
سوره تحریم،آیه 91.
سوره المنافقون، آیات 4 و 6.
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 03:31PM
گفتنی ها رو گفت
امیر
Monday 28 April 2008, 07:09PM
بسمه تعالی
وظيفه من و شما به عنوان يك مسلمان و مومن به خدا و قرآن در قبال برخورد با يك منافق چيست ؟
آيا بايد زماني كه به نيت پليد او آگاه شديم سكوت كنيم و رسوايش نكنيم مبادا كه مورد سرزنش نا آگاهاني قرار بگيريم كه با هدف مخرب او آشنا نيستند ،يا اينكه بايد در اولين فرصت ماهيت منافق و دروغگوي اورا به همه برادران و خواهران ديني خود اعلام كنيم و نيات پليد و ضد ديني اورا نقش بر آب نماييم ؟
اول باید بگم شناخت منافق کار سختیه ، چون مثلا کافر خودش اعلام میکنه که مردم من کافرم ! اما منافق مثل اون نیست میگه مردم من مسلمونم اما در اعمالش سعی در تخریب اسلام داره یعنی در زبان خودش رو مسلمون معرفی میکنه اما در باطن ایمان نداره !
پس اول باید مواظب باشیم که به صرف حدس یا گمان نمیشه به کسی نسبت نفاق داد ، چون این به این معنیه که من از باطن و قلب تو آگاهم و میدونم که تو قلبا ایمان نداری ! در حالی که تنها خداست که به باطن افراد آگاهست .
اما اگر بالاخره مطمئن شدیم و یقین پیدا کردیم که مثلا کسی منافق هست باید با موعظه و اندرز راهنمایشن کنیم تا اون هم به راه بیاد و توبه کنه ان شاء الله
چون راه توبه حتی برای منافقین هم بازست .
لِيَجْزِيَ اللَّهُ الصَّادِقينَ بِصِدْقِهِمْ وَ يُعَذِّبَ الْمُنافِقينَ إِنْ شاءَ أَوْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ كانَ غَفُوراً رَحيماً سوره احزاب آیه 24
تا خدا راستگويان را به [پاداش] راستىشان پاداش دهد، و منافقان را اگر بخواهد، عذاب كند يا بر ايشان ببخشايد كه خدا همواره آمرزنده مهربان است.
ونیز در تفسیر نمونه ذیل آیه 73 سوره توبه (يا أَيُّهَا النَّبِيُّ جاهِدِ الْكُفَّارَ وَ الْمُنافِقينَ وَ اغْلُظْ عَلَيْهِمْ وَ مَأْواهُمْ جَهَنَّمُ وَ بِئْسَ الْمَصير) آمده ست (نقل به مضمون ) : با تهدید و مذمت و توبیخ و رسوا کردن مانع از خرابکاریاشون بشیم
والله اعلم بالصواب
والسلام
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.