PDA

نمايش نسخه نهائي : پلیس زن مسلمان انگلیسی: در واترلو مرا خائن می ‌نامند

صبح
Saturday 12 April 2008, 04:35PM
پلیس زن مسلمان انگلیسی: در واترلو مرا خائن می ‌نامند

"یاسمین رحمان" افسر مسلمان پلیس انگلیس (اسکاتلندیارد) می‌گوید که به درخواست همسر مسلمان خود که وی نیز افسر پلیس انگلستان در لندن است، به اسلام گرویده است.
http://www.shia-online.ir/images/apctrs554.jpg

به گزارش شیعه آنلاین به نقل از پرس.تی.وی، وی در گفتگو با روزنامه "الشرق الاوسط" لندن افزود: پیش از گرویدن به اسلام وابسته به هیچ دینی نبودم و حتی به کلیسا هم نمی ‌رفتم ولی امروز احساس می‌ کنم دینی که انسان را بطور مستقیم به پرودگارش وصل می‌ کند وموجب آرامش، ترس و امید به خدا از طریق توحید و عبادت می‌ شود، اسلام است.

"یاسمین" در ادامه می‌گوید: پیش از گرویدن به اسلام به باشگاه می‌رفتم و شراب می‌نوشیدم و وقتی آن روزها را به یاد می‌آورم، احساس پشیمانی می‌کنم؛ ولی اسلام نزدیک‌ترین دین به روح و قلب بشر است.

این افسر انگلیسی افزود: یک سال پیش هنگامی که در مسجد شرق لندن شهادتین را بر زبان جاری کردم، احساس کردم که مرحله جدیدی در زندگی‌ام آغاز شد که مرز میان حق و باطل است.

وی در ادامه افزود: در اسلام عبادت جمع میان قلب و زبان با ذکر و یاد خداوند و عمل است. چنانکه در نماز و روزه و زکات و تلاوت قرآن نیز جلوه‌گر شده است.

این افسر زن انگلیسی اضافه کرد: پس از گرویدن به اسلام خانواده همسرم بسیار خوشحال شدند و مرا در آموزش ساده دین کمک کردند.

"یاسمین رحمان" افزود: وقتی با اسلام آشنا شدم یقین کردم که با دنیای جدیدی آشنا شده و اکنون وقت آن است که حجاب بپوشم و مسوولان پلیس نیز با این عمل مخالفت نکردند. پس از آن بود که احساس کردم خداوند مرا هدایت کرده و طعم ایمان به خدا را چشیدم که زیباترین احساسی است که انسان در این دنیا می‌تواند احساس کند.

وی که کارش در ایستگاه قطارها در منطقه «واترلو» در مرکز لندن است در پاسخ به پرسشی درباره برخورد جامعه با وی می‌گوید: در زمان کار عبارت‌های تحریک‌آمیز بسیاری می‌شنوم که مرا خائن و بن‌لادن واترلو می‌نامند؛ ولی من بیشتر اوقات نسبت به این نوع اتهام‌ها بی‌اعتنایی می‌کنم.

"یاسمین" افزود: بهترین اهداف زندگی در دنیا و آخرت را در دین اسلام یافتم و این موجب گرویدن من به اسلام با عشق کامل شد چون اسلام دین برحق است.

این زن مسلمان انگلیسی می‌گوید: آنچه در مورد حقوق زن در اسلام یافتم برخلاف آن چیزی بود که شنیده بودم بلکه یافتم که اسلام همان حقوقی را که برای مردان تضمین کرده مانند حق تعلیم و ارث به زنان نیز داده است.

"یاسمین" می‌گوید: از اسلام، برائت و بی‌گناهی حضرت مریم و تولد حضرت عیسی(ع) و این که خدیجه همسر پیامبر نخستین کسی بود که به اسلام ایمان آورد و این موضوع اولین زن شهید در اسلام سمیه همسر یاسر عمار بود و این که خداوند بهشت را زیر پای مادران قرار داده است و یا اسلام دین خشونت و تندروی نیست بلکه دین وفای به عهد و حقوق و عدالت و حق همسایگان است را آموخته‌ام.

ارسال: چهارشنبه21 فروردین 1387/ 17:54ب.ض
پیوند مطلب: http://www.shia-online.ir/article.asp?id=554

kenshin
Saturday 12 April 2008, 10:33PM
پلیس زن مسلمان انگلیسی: در واترلو مرا خائن می ‌نامند

محتملا اگر زن مسيحي هم در اين مملك پليس بود ماهم او را خائن ميناميديم !!!

(مقاله جالبي بود با تشكر)

Mr.Dambalos
Saturday 12 April 2008, 11:09PM
شاید یه قشر خاصی از مردم این فکر رو بکنند ولی همه اینطور نیستند

برگبار
Sunday 13 April 2008, 12:16AM
جالب بودش و آموزنده مرسیییییییییی........:smile07: