نمايش نسخه نهائي : جنون شیطان پرستی
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:19PM
با درود بر دوستان عزیز
امروز با کارو در مورد شیطان پرستی صحبت می کردیم تصمیم گرفتم که توی یه سرنگار این فرقه رو به دوستان تا جایی که میتونیم معرفی کنیم و با کمک شما در مورد این فرقه به بحث و تبادل نظر بنشینیم
با شد که مفید واقع شود
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:20PM
امام صادق علیه السلام می فرمایند: العالم بزمانه لا تهجم علیه اللوابس. هرکس عالم به زمانش باشد مورد هجوم حوادث ناگوار قرار نمی گیرد.
با این روایت امام معصوم علیه السلام مشخص می گردد که تا چه اندازه آگاهی نسبت به مسائل روز جامعه مهم و اساسی است. زیرا ممکن است انسان در گرداب مفاسد اجتماعی و انحرافات فکری و مکتبی گرفتار شده، و لی خود از آن غافل باشد. لذا باید تمامی حواس انسان متوجه این مطلب گردد که در جامعه امروزی مسلح به سلاح علم و بصیرت باشد تا مبادا قربانی امیال شوم طاغیان اعتقادی و فکری نشود.در این گذار یکی از معضلات فکری و مکتبی امروز جوامع که متأسفانه با سرعت سرسام آوری در جوامع شایع شده و جوامع اسلامی خصوصاً کشور عزیز ما ایران را نیز درنوردیده است، مکتب تغییر شکل دادهSatanism/ سیطنیسم (شیطان پرستی) است. غفلت از این موضوع زمانی اثرات خود را عیان می نماید که کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی افراد مسن تر را نیز آلوده کرده و دیگر شاید برای جبران آن دیر شده باشد.
بنابراین باید اقدام پیشگیرانه صورت پذیرد. هر چند که اکنون نیز زمان بسیاری را از دست داده ایم. زیرا آثار شوم این مکتب پلید هم اکنون پدیدار شده و حتی بسیاری از دستگاههای فرهنگی کشور را نیز آلوده کرده است.مطالعه این مجموعه شما را با وضعیت کنونی جهان آشنا کرده و در صدد است چهره واقعی شیطان را در عصر حاضر نمایان ساخته و ابزار او را برای مقابله با انسان و انسانیت، معرفی کند. خوشبختانه همیشه شیطان با افراطی گری، ضعفهای خود را نمایان ساخته و هر انسان آگاه و با بصیرت، می تواند با آن به مقابله برخاسته و او را از صحنه زندگی خود خارج ساخته و نابود کند. چنانکه در زندگی ائمه معصومین علیهم السلام می بینیم، شیطان با تمام تلاشی که انجام داد، نتوانست حتی کوچکترین خللی در زندگی این بزرگواران ایجاد کند.
در احوالات امام سجاد علیه السلام می خوانیم، شخصی نزد حضرت رضا علیه السلام آمد و از ایشان درباره لقب سید الساجدین سوال کرد. حضرت رضا علیه السلام فرمودند: روزی جدم حضرت سجاد علیه السلام مشغول نماز بودند. ناگهان از گوشه ای مار عظیم الجثه ای به سمت حضرت آمد و انگشتان پای ایشان را نیش زد. امام سجاد علیه السلام برافروخته شد و مشخص بود که بسیار متألم شده اند، اما تغییری در اذکار و حالت امام علیه السلام مشاهده نشد. مار بسیار حضرت را آزار داد. ناگهان صاعقه ای از آسمان آمد و به مار اصابت کرد. آنگاه مار به حال اولیه خود باز گشت، که همان شیطان بود. کنار حضرت ایستاد و گفت: حقیقتاً که تو سرور عبادت کنندگان هستی. و چنین نامی شایسته شماست. آنگاه از نظرها ناپدید شدآری، او از به انحراف کشـاندن امام معصوم علیه السلام هم نا امید نبود. اما مقاومت امام عزیز را ببینید که چگونه شیطان را درمانده و مستأصل می کند و او را منکوب می نماید.لذا یکی از راههای مقابله با شیطان، اصرار بر عبادت و ذکر خداوند است.
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:24PM
«کجاست طلب کننده جگرهای انبیاء. کجاست طلب کننده خونهای بی گناه ریخته شده.»به امید روزی که در هیچ نقطه دنیا اثری از پلیدی یافت نشود. به امید روزی که منکوب کننده شیطان رخ نماید و زمین از لوس وجود شیطان و شیطان صفت پاک گردد.در این راستا آنچه که از حقیر بر می آید، دادن اطلاعاتی هر چند کم و ناقص در این باره است. شاید راهگشای محققین و دردمندان جامعه بشری قرار گرفته و فکری به حال این معضـل پیـچیده اجتماعی و عقیدتی و فکری بشود. امید است با همکاری تمامی کسانی که درد دین و دنیای مردم را دارند و به فکر اصلاحات سازنده هستند، در این زمینه اقدام نموده و با مساعدت های فکری دست در دست هم به جهاد و مقابله با این پدیده برآییم.طی این مرحله بی همرهی خضر مکن ظلمات است بترس از خطر گمراهی
http://saviour.ir/images/images/satanism/jojijo%5B1%5D.jpg
آنچه که در بالا مطالعه فرمودید، در آمد کتاب جنون شیطان پرستی است.این کتاب که به منظور نقد مکتب شیطان پرستی نوین تألیف شده است، شامل بخشهای متعددی است. مکتب شیطان پرستی نوین که در قرن بیستم شکل گرفته در واقع ادامه موهوم پرستی و قبایل گذشته می باشد. که با توجه به جو خدا ستیزی حاکم در غرب به شیوه امروزی در آمده است. اعتقادات و آداب آن و همچنین ملحقات بسیاری که دارد، همگی به موضوعی واحد اشاره می کنند. و آن پرستش هر چیز غیر از خداست. اشتباه نکنید! شیطان پرستان به خدا اعتقاد دارند. فقط نمی خواهند او را بپرستند. حال اگر مجبور باشند به هر موجود پست دیگری تن داده و او را به عنوان معبود انتخاب کنند. از حیوانات و گیاهان و اشیاء طبیعی گرفته، تا آلت تناسلی و... همگی جزء معبودان بشر قرن بیست و یکم است. قرنی که به قرن اطلاعات معروف گشته، ولی از آگاهی بشر، جز خرافه و پوچی چیزی باقی نمانده است.
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:34PM
تاريخچه شيطان پرستي از ديدگاه شيطان پرستان
آنتوان لاوِي هرگز انتظار بنيان گذاري آئين جديدي را نداشت.
http://saviour.ir/images/images/satanism/book%20church%20of%20satan.jpg
بلانچ بورتون کاهنه کلیسای شیطان و معشوقه آنتوان اس زاندر لاوِي (بنیانگذار شیطان پرستی نوین) در کتاب The church of Satan (کليساي شيطان) با اشاره به موضوعات مختلف، شيطان پرستي را از زواياي متعدد بررسي کرده و براي آن آينده نگري خاصي را ترسيم مي کند. در بخشي از اين کتاب با عنوان اصلي کتاب يعني The church of Satan (کليساي شيطان)، مي نويسد:
«آنتوان اس زاندر لاوِي در شب 30 آپريل و روز يکم ماه مي، در سال 1966.م و در فصل بهار، کليساي شيطان را در حالي که جادوگران شيطاني در زمين پرسه مي زدند، بنيان نهاد.
لاوِي در حالي که سر خود را تراشيده بود، (مانند مراسمات قرون وسطايي) تشريفات را آغاز کرده و عده اي از جادوگران نيز براي منافع شخصي خود، دور او را گرفتند. تا بتوانند نيروي شيطان را دريافت کنند.
در جادوي تثليث، توجه معنوي به روح و فداکاري براي جهنم، پيگيري مي گردد. تراشيدن سر در مراسم شيطان، از فرامين اساسي است که بايد انجام گيرد. همانند تراشيدن سر با تيغ و شستشو با آب زمزم در اسلام، که نخستين جريان برج هفتم شيطان است.
سال 1966.م اولين سال سلطنت شيطان بر فرزندان آدم بود. اين مکتب بزرگترين انقلاب، در سرتاسر جهان تا به امروز است، که مخلوطي از جادو- منطق و دين مبتني بر شهوات است.
حالا اينجا (آمريکا) بعد جاهاي ديگر. شهوت در عوض انکار. سپس خودپسندي در حکم دوست داشتن. اين در زماني است که زمين گسسته شود و همه به شيطان گرويده شوند.»
مي بينيد که او در کتاب خود، حتي به آئين اسلام نيز اشاره کرده و سعي مي کند اعمال شيطان پرستي را در مقايسه با اديان الهي به نوعي توجيه کند. آنگاه به فراگير بودن مکتب شيطان پرستي مي پردازد.
لذا هيچ عجيب نيست که در کنار اعمال و مناسک شيطان پرستي، (در سايتهاي مربوط به اين فرقه) عکسها و گوشه هايي از مراسم قمه زني که به مناسبت عزاداري امام حسين (ع) انجام مي پذيرد هم قرار گرفته و آن را به نوعي به شيطان پرستي ملحق کرده و با اين ترفند اعمال وحشيانه خود را توجيه مي کنند.
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:34PM
http://saviour.ir/images/images/satanism/baphomet%5B1%5D.gif
در ادامه باب ديگـري گشوده شده و دلايـل ايجـاد مکتب شيطان پرستي از نگاه لاوِي را مطـرح مي سازد. بورتون از اين باب با عنوان «Modern Prometheus» (پرومتئوس جديد) ياد مي کند و مي افزايد:
«آنتوان لاوِي هرگز انتظار بنيان گذاري آئين جديدي را نداشت. اما او براي مردم احساس نياز کرد که چيزي براي مقابله با رکود مسيحيت ايجاد کند. و فهميد که اگر او نتواند آن را انجام دهد، هرگز کسي نخواهد توانست. يا شايد کمتر کسي شايستگي آن را داشته باشد.
لاوِي بايد نشان مي داد که عدالت، برگرفته از رنج و عذاب براي انسانهاست. و کسي بايد با نيرو در مقابل آن بايستد. او شروع کرد به تحقق بخشيدن آن. او از ما براي پيشرفت علم و فلسفه استفاده کرد و به آن نيز دست يافت. و آن فلسفه ايستادن در برابر خدا و کليسا بود. و همچنين يک قرارداد جديد اجتماعي به وجود آورد.
ما بايد نشان دهيم براي آن انقلاب بزرگ آفريده شده ايم. و نبايد از ورود آن به روح خود جلوگيري کنيم .
شيطان با يک نام يا نامهاي ديگر شبيه انسان است، که انسان را با چشاندن لذات شيرين وسوسه مي کند.
شيطان، با پنهان کاري بيان مي کند که او تنها نامزد خداوندي است. او کسي بود که توانست براي پاداش، درخواست قدرت کند و چه کسي سزاوار پاداش است. (اشاره به رانده شدن شيطان از درگاه خداوند. و اينکه به خداوند عرض کرد که خدايا در عوض عبادتهاي چند هزار ساله قدرتهايي را به من عطا کن. خداوند نيز به او قدرتهايي را بخشيد.)
شيطان در عوض خلقت معاصي و گناهان، ضمانت گناهکاران را قبول کرد و تشويق کرد زياده روي و افراط را. و او همان کسي بود که خدا مي توانست ما را به سمت او هدايت کند.»
توجه داشته باشيـد که بورتون چگونه به دفاع از لاوِي پـرداخته و او را توجيـه و تقديس مي کنـد. و شيطـان پرستي را مـوهبتي الهـي مي شمارد.
در بخش ديگر کتاب با اشاره به بازي لاوِي در فيلم بچه رزماري، فيلم را به عنوان سرباز کليساي شيطان معرفي مي کند. به اين بخش توجه فرماييد.
«Hell on reels» (جهنم در حلقه هاي فيلم)
«هنگاميکه فيلم بچه رزماري در سال 1968.م در حال ساخت بود، لاوِي در اين فيلم مشغول ايفاي نقش بود. و جمعي از مسئولين فرهنگي از جمله رئيس اداره تبليغات آمريکا نيز نظاره گر بازي او بودند. در اين ميان همه متوجه لاوِي بودند که در حال تمرين اعمال مذهبي شيطاني بود. او درباره فيلم گفت: فيلم بچه رزماري براي کليساي شيطان مثل انجمنku klux klan (سازمان سري سياه پوستان آمريکا) به عنوان يک سرباز براي ملت آمريکاست.»
اين فيلم در کمال وقاحت آداب مسيحيت را به سخره گرفته و تصويري زشت از مريم مقدس به نمايش گذاشت. مفاهيم شيطاني در آن به صورت کاملاً آشکار ولي توجيه شده براي همگان به نمايش درآمد.
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:35PM
باز در ادامه به بخش ديگري مي رسيم.
«Lucifer rising» (طالع شيطان).
http://saviour.ir/images/images/satanism/baphomet.jpg
اين بخش به شرح آينده شيطان پرستي پرداخته و برخي آداب موبوط به عضويت در کليساي شيطان را مطرح مي کند. بخشي از اين متن را بخوانيد.
«عضويت در کليساي شيطان پيوسته در حال افزايش است. لاوِي براي اين عضويت شرايطي دارد.
اولين شرط، ملاقات حضوري است. که جزء اصلي آن، تجمع پيرامون گوي است. که هر کجا برود برکت را با خود مي برد. و ملاقات در سرداب صورت مي گيرد.
لاوِي در آن زمان (زمان آغاز به کار کليساي شيطان)، بعد از گذشت چند سال کليساي شيطان را رسماً تثبيت کرد. و بعد از مدتي همگان از وجود کليساي شيطان آگاهي يافتند و روز به روز بر جمعيت پيروان لاوِي افزوده شد.
اکنون کليساي شيطان وضعيتي مطلوب دارد. البته از دنياي بيرون تحت فشار قرار دارد، ولي با نيروي مضاعف و فشار کاري بيشتر و انجام تشريفات مذهبي، ديگران به پذيرش اين آئين تشويق خواهند شد.»
نويسنده کتاب باز نگاهي به گذشته اين مکتب انداخته و در ادامه چنين يادآور مي شود:
«در دوره اي پيروزي نسبتاً با لاوِي بود. اما اين مقطع گذرا و کوتاه بود و بـراي مدتي بيشتر مراسمات مذهبي، شبانه و در خفا صورت مي گرفت. ولي به مرور بر پيروان شيطان پرستي افزوده شد.
در سال 1970.م انجام مراسمات و سخنراني ها و رفتار و عملکرد فردي لاوِي، باعث شد، گرايش عمومي به او بيشتر گردد. در سال 1972.م مراسمات در خانه سياه انجام مي شد. و اين به خاطر آن بود که کليساي شيطان ديگر مکان مناسبي براي انجام مراسمات مذهبي نبود، لذا مراسمات در غار مرکزي، معروف به خانه سياه انجام مي گرفت.
(نام خانه سياه را لاوِي براي اولين بار بر غار زيرزميني مرکزي نهاد) و تنها طبق دستور، کليساي شيطان را با پرده سياه پوشاندند.
سرانجام در سال 1975.م مجدداً فعاليت کليساي شيطان آغاز گرديد و کساني که با لاوِي تماس داشتند، دوباره فرا خوانده شدند. اما تعاليم کفر آميز مسيحيت، به شدت فعاليت لاوِي را محدود کرده بود. لکن تحت رهبري و هدايت لاوِي، امور به سرعت انجام گرفت و لاوِي براي قانع کردن ديگران نامه هايي را براي برخي افراد نوشت. در نتيجه با تدبير لاوِي راهي براي پاکي خانه گشوده شد.»
بورتون در ادامه دوستان لاوِي را دسته بندي کرده و مي نويسد:
«بسياري از کساني که گرد لاوِي جمع شده بودند، يا به خاطر دوستي با او بوده يا به خاطر کسب شهرت و بزرگي. و همچنين عده اي نيز براي کسب لباس مخصوص براي ورود به خانه شيطان.»
حال که از «لاوي» مؤسس فرقه سيطنيسم سخن به ميان آمد، بد نيست که درباره زندگي او و هم کيشانش، در مطالب آتي مطالبي ارائه کنيم. البته اين نگـاه مختصـر مي تواند تا حدودي تناقض هاي دنياي تاريک شيطان پرستي را آشکار سازد. يک زندگي کاملاً شهواني و دور از انسانيت.
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:36PM
مقایسه دعاهای ادیان با شیطان پرستی
دعاهای سیطنیسم
http://saviour.ir/images/images/prayer1.jpg
در این بخش قصد داریم یک مقایسه گذرا در باب دعاهای ادیان الهی با مکتب نو ظهور و مادی شیطان پرستی داشته باشیمالبته شاید این مقایسه درست نباشد. ولی چاره ای نیست، جز اینکه برای بیان حقیقت، گاهی کلام حق در کنار کلام کفر قرار گرفته و مقایسه شود. چه اینکه خداوند بندگان خود را اینگونه معرفی می نماید. قرآن در این باره می فرماید: الذین یستمعون القول و یتبعون احسته اولئک الذین هداهم الله و اولئک هم اولوا الالباب کسانی که سخنان را بشنوند و از نیکوترین آنها تبعیت می کنند. آنها کسانی هستند که خداوند آنان را هدایت کرده و آنان صاحبان عقل و خرد هستند
بنابراین امیدواریم که این مقایسه خود سبب ارج نهادن به کلام الهی شود. و صاحبان خرد و درایت با مطالعه و مقایسه این دعاها حقیقت را دریابند.چه اینکه قرآن می فرماید: لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی هیچ اجباری در پذیرفتن دین نیست. حقیقتاً هدایت از گمراهی آشکار است.اینک پیش از هر چیز نمونه هایی از دعاهای کتاب مقدس شیطان پرستی و سپس نمونه هایی از تورات و انجیل را می آوریم. و آنگاه در مقایسه با کلام الهی ملاحظه خواهید فرمود که چه تفاوتی میان لفظ دعای الهی و دعای شیطان پرستی وجود دارد.
دعاهای سیطنیسمبه نام شیطان. ای فرمانروای زمین، ای پادشاه جهان، من گردن می نهم نیرویی از تاریکی را که امانت گذارده فرمانروای دوزخی بر روی دوش من. باز کن پهنای دروازه های جهنم را. و برسان اکنون، از عمق وجودم سلامم را به برادرت (خواهرت) و دوستت . ببخش مرا به خاطر سخنان زیادم که از همه جا گفته ام.من تحیر دارم از نام تو. چون که بخشی از خود من است. من زندگی می کنـم همانند چهارپایـان در مزرعه و شاد هستم از این زنـدگی حیوانی و شهوانی. من طرفدار عدالتم و نفرین می فرستم بر پوسیدگی.کنار تمام خدایان درون چاه؛ مـن گردن می نهـم چیزهایی را که باید بگویم رخ خواهد داد. بیرون بیا و به نام خودت به این نامه و خواسته های من جواب بده.
پیش بفرست پیامبر شهوت و لذت را و بگذار زشتی ها در تاریکی من جلوه گر شوند، تا بتوانم آنها را انجام دهم.اکنون می خواهم، نشانه های خود را جمع آوری کنم و تصویری از آفرینش بکشم. اژدهای بالدار منتظر رهایی است
لاوِی دعا را تا اینجا ادامه می دهد که مرد و زن هر کدام باید جملات مخصوص خود را بگویند. که متأسفانه با توجه به مستهجن بودن مضامین دعا، آن را وا می گذاریم در یکی دیگر از نیایشهای کتاب شیطان پرستی در برابر شیطان، می توان به این مورد اشاره کردبا برآشفتگی از خشم و اضطراب ناشی از سکوت، فریادم را بلند کنم. که بپیچد همچون صاعقه در آسمان، تا همگان بشنوند؛ ای پنهان شده در تاریکی، ای نگهبان جاده ها، ای کسی که نیروی تو همه جا ظاهر می گردد، آماده کن برای لطف خود، ارادتمند خود را. کسی را که اعتقاد به تو دارد و دچار عذاب شده است. جدا کن او را بـرای خـودت و حفـاظت نما او را. نه به خـاطر بـی لیاقتیش، و مضطـرب نساز او را. کمک کن او را در میان آتش و آب و زمین و باد، تا دوباره گمشده اش را باز یابدقوی کن با آتش، استخوانهای ما را برای دوستی و همراهی خود. و در جاده های تنگ یاورمان باش. اجازه بده از میان نیروهای شیطانی که در زمین از آن توست، هم اکنون لذت آن را دریابیم. و اجازه بده لذت آن را در آینده نیز بچشیم. نیروی خود را به ما برگردان تا لذت بی پایان حکومت بر آنچه هست را بچشیمدر اینجا لاوِی از طرف خود ادامه می دهد.این است پیام ما. به نام شیطان. این لطف شامل کسی می شود که حکومت شیطان را بر خود بپذیرد. پس باید نام شیطان را بر خود قرار داده. و در رگ و گوشت خود جریان دهد، تا در زمین برای ابد زندگی کند، زیستنی جاوید. درود بر شیطان
منابع:- قرآن کریم، سوره زمر آیه 18
- قرآن کریم، سوره بقره آیه 256
- کتاب مقدس شیطان پرستی، بخش نیایش با شیطان
- کتاب مقدس شیطان پرستی، نیایش برای درخواست شهوت
- کتاب مقدس شیطان پرستی، نیایش برای درخواست لطف و شفقت شیطان
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 07:46PM
ادامه دارد..............
ghadem
Friday 11 April 2008, 08:36PM
حامد جون کارت خیلی ردیف بود :smile39: ادامه بده منتظریم:smile28:
Mr.Dambalos
Friday 11 April 2008, 08:39PM
با سپاس از قادم عزیز به ادامه ی موضوع میپردازم
دعاهای یهودیت ، دعاهای مسیحیت
http://saviour.ir/images/images/prayer2.jpg
دعاهای یهودیت
ای خدای عادل من، وقتی نزد تو فرياد بر می آورم، مرا اجابت فرما. زمانی که در سختی و تنگنا بودم تو به داد من رسيدی، پس اکنون نيز بر من رحم فرموده، دعايم را اجابت فرما.
ایخداوند عادل، راه خود را به من نشان ده و مرا هدايت نما تا دشمنانم نتوانند بر من چيره شوند. دهان ايشان لبريز از دروغ است و دلشان مملو از شرارت. حـرفهـايشـان پر از تملـق و فـريب است و بـه مـرگ منتهـی می شود.ای خدا، تو آنها را محكوم کن و بگذار خود در دامهايشان گرفتار شوند!.
ای خدا، تو مرا می بينی. تو رنج و غم مردم را می بينی و به داد آنها می رسی. تو اميد بيچارگان و مددکار يتيمان هستی. دست اين بدکاران را بشكن. آنها را به سزای اعمالشان برسان و به ظلم آنها پايان بده.
ای خداوند، اين تو بودی که مرا از رحم مادرم بدنيا آوردی. وقتی هنوز در آغوش مادرم بودم، تو از من مراقبت نمودی. از شكم مادرم، تو خدای من بوده ای. و مرا حفظ کرده ای. اکنون نيز مرا ترک مكن، زيرا خطر در کمين است و غير از تو کسی نيست که به داد من برسد. دشمنانم مانند شیر مرا محاصره کرده اند. همچون شيران درنده دهان خود را باز کرده اند تا مرا بدرند. نیرویی در من نمانده است. تمام بندهای استخوانهايم از هم جدا شده اند. دلم مانند موم آب می شود. گلويم همچون ظرف گلی خشک شده و زبانم به کامم چسبيده.
دشمنانم مانند سگ، دور مرا گرفته اند. مردم بدکار و شرور مرا احاطه نموده اند. دستهـا و پاهـای مرا سـوراخ کرده اند. از فـرط لاغـری تمـام استخـوانهايم ديده می شوند؛ بـدکاران بـر من چيره شده اند. رَخت مرا در ميان خود تقسيم کردند و بر ردای من قرعه انداختند.ای خداوند، از من دور مشو؛ ای قوت من، به ياری من بشتاب. جانم را از دم شمشير برهان. جان عزيز مرا از دست بدکاران نجات ده. مرا از دهان اين شيران برهان؛ مرا از شاخهای اين گاوان وحشی نجات ده!4دعاهای مسیحیت:
ای پدر ما که در آسمانی، نام مقدس تو گرامی باد.
ملکوت تو برقرار گردد. خواست تو آنچنان که در آسمان مورد اجراست، بر زمین نیز اجرا شود.نان روزانه ما را امروز نیز به ما ارزانی دار. خطاهای ما را بیامرز، چنانکه ما نیز آنان را که با ما بدی کرده اند، می بخشیم ما را از وسوسه ها دور نگه دار و از شیطان حفظ فرما؛ زیرا ملکوت و قدرت و جلال تا ابد از آن توست. آمین
اعتراف می کنم به تو ای پروردگار یکتای ما، که نه تو را آغاز و نه تو را انجام است. زیرا که تو به رحمت خود به همه چیز آغاز دادی و زود باشد که بعدل خود همه را نیز انجامی دهی. میان بشر همتایی نداری. زیرا که بجود خود دستخوش حرکت و عوارض نیستی. بما رحم کن، چون تو ما را آفریده ای و ما ساخته شده دست توایم
ای پروردگار توانای مهربان، که ما بندگان را به رحمت خود آفریده ای، و به ما رتبه بشریت و آئین پیغمبر حقیقی خود را مرحمت نموده ای، همانا تو را شکر می کنیم بر تمام انعامهایت. و دوست داریم که عبادت کنیم تو را در تمام روزهای زندگی مان ... پس ای پرودگار، ما را از شر شیطان و گرایش جسم و آرایش جهان نجات بده. چنانکه برگزیده خود را نجات داده ای
منابع
تورات، کتاب مزامیر باب 4 آیه 1
تورات، کتاب مزامیر باب 5 آیات 8 الی 10
تورات، کتاب مزامیر باب 10 آیات 14 و 15
تورات، کتاب مزامیر باب 22 آیات 9 الی 21
- انجیل متی باب 7 آیات 9 الی 13
انجیل برنابا فصل 83 آیات 27 الی 31
انجیل برنابا فصل 122 آیات 16 الی 26
Mr.Dambalos
Saturday 12 April 2008, 11:26AM
بخش پایانی ، دعاها در اسلام
http://saviour.ir/images/images/prayer3.jpg
دعاها در اسلام
در این مبحث، ابتدا به فـرازهایی از دعاهای ائمه معصـومین علیهم السلام اشـاره کرده و سپس دعاهای قرآن را یادآور می شویم. تا عمق کلام خداوند مشخص گردد. تا بر همگان مبرهن گردد که چه تفاوتی میان کلام خداوند و در ذیل آن کلام ائمه معصومین علیهم السلام، با سایر دعاها وجود دارد!. هر چند قیاس در این باره دور از انصاف است. و نمی توان کـلام پـوچ شیـطان پـرستان را در کنـار کلام خداوند عالـم قـرار داد، اما چاره ای نیست. و پیشاپیش از محضر مقدس ائمه معصـومین علیهم السلام عذر خواهی نموده و به خداوند تبارک و تعالی عرضه می داریم که، خداوندا آنچه را که خود می دانی انجام داده و قصد جسارت به کلام قدسی حضرتت را نداریم.
ابتدا به دعاهای امام سجاد (ع) در صحیفه سجادیه توجه فرمایید. (البته دعاها در ارتباط با خود مقوله شیطان پرستی انتخاب شده اند. و حتماً خوانندگان گرامی خود آگاه به موضوعات مختلف ادعیه صحیفه سجادیه هستند امام سجاد علیه السلام در این کتاب شریف به این مقوله (شیطان پرستی) اینگونه اشاره می فرمایند: بار خدایا! در دلهای ما راه ورودی برای شیـطان قرار مده و منزلگاهی برایش در آنچه نزد ماست آماده مکن. بار پروردگارا! آنچه را از باطل به ما جلوه می دهد، به ما بشناسان. و چون شناساندی ما را از (انجام آن باطل) نگه دار. از خواب غفلت که موجب اعتماد به اوست، بیدارمان فرما. بار خدایا! تسلط او را از ما دور کن و امیدش را از ما قطع نما. خداوندا! آنچه را شیطان (درکار ما) گره می زند، بگشا و آنچه را که (برای فریب ما) می اندیشد، باطل نما. آنگاه که قصد اغفال ما را دارد او را باز بدار. سپاهش را شکست داده و مکرش را باطل فرما. بار خدایا! ما را در صف دشمنانش قرار ده و از دوستانش برکنار دار، کـه وقتـی ما را می خواند اطاعـتش نکنیم، و چـون ما را فـرمان دهد اجابتش نکنیم.
حال به دعاهای سایر ائمه اطهار توجه فرمایید.
بارخدایا بیامرز از من گناهانی را که پرده ها را می درند. خداوندا بیامرز از من گناهانی را که بدبختیها را فرو می فرستند. خدایا بیامـرز از من گناهانی را که نعمتها را تغییر می دهند ... خدایا جـز تو آمرزنده ای را برای گناهانم و پوشاننده ای برای زشتیهایم نمی یابم ...
پاک و منزهی تو و به ستایش تو مشغولم. به خودم ظلم کرده ام و بی پروایی کرده ام به واسطه نادانیم ... پروردگارا به ضعف بدنم و نازکی پوستم و باریکی استخوانم، رحم کن. آیا باور کنم که تو مرا عذاب کنی بعد از اعتقاد به یگانگیت. و بعد از اینکه در دل نهادم معرفت تو را. و بعد از اینکه زبانم به ذکر تو گویا بوده است ... ای معبود من، و ای پروردگار و آقای من و ای سرور من، برای کدام مورد به تو شکوه کنم. و برای کدام یک از آنها شیون و گریه کنم؟ برای دردمندی عذاب و سختی اش، یا برای طولانی بودن عذاب و مدتش، وای که اگر مرا هـم ردیف دشمنانت در عقوبتهـا قرار دهی و با اهـل بلایت جمع نمایی و بین من و دوستانت جدایی افکنی.خدایا و ای سرور و مولای من و ای پروردگارم، گیرم که بر عذاب تو صبر کنم، چگـونه بر دوری تـو صبر کنم. و گیرم که بر حرارت آتش عذابت صبر کنم، چگونه بر چشم پوشی از کرامت تو صبر کنم...
خداوندا مرا طوری قرار بده که از هیبت تو هراسناک باشم، گو اینکه تو را می بینم. و خوشبختم کن به تقوای خودت. و بدبختم مگردان بسبب معصیتت. و برایم از تقدیر خودت خیر قرار بده. و به قدر خود برکتم ده ... خدایا بی نیازیم را در وجودم و یقین را در قلبم و اخلاص را در عملم و نور را در چشمم و بینایی را در دینم قرار بده و مرا از توانایی خودم بهره مندم نما.خداوندا تو نزدیک هر کسی هستی که تو را بخواند. و زودتر اجابت می کنی. و کریمترین کسی هستی که می بخشد. و وسیعتر از هر کس دیگری عطا می کنی. و شنونده ترین هستی برای کسی که درخواست می کند. ای بخشاینده در دنیا و آخرت و مهربان در هر دو...
اینک به دعاهای قرآن کریم توجه فرمائید، که چه زیبا بر کرانه دل آدمی می نشیند
.پروردگارا همانا تـو هر که را به آتش افکنی، او را خـوار ساخته ای. و برای ستمکاران هیچ یاوری نیست.پـروردگارا ما صدای منادی تـو را شنـیدیم که به ایمان دعـوت می کرد، به پروردگار خود ایمان بیاورید و ما ایمان آوردیم. پروردگارا گناهان ما را ببخش و بدیهای ما را بپوشان، و ما را با نیکان بمیران.پروردگارا آنچه را بوسیله پیامبرانت به ما وعده فرمودی، به ما عطـا کن و ما را در روز رستاخیز رسـوا مگردان. زیرا تو هیچگاه از وعده خود تخلف نمی کنی....
خداوندا، این شهر (مکه) را مکان امنی قرار ده. و من و فرزندانم را از پرستش بتها دور نگاه دار. پروردگارا آنها (بتها) بسیاری از مردم را گمراه ساخته اند. هر کس از من پیروی کند از من است و هر کس نا فرمانی من کند، تو بخشنده و مهربانی.پروردگارا، تو می دانی آنچه را ما پنهان و یا آشکار می کنیم. و چیزی در زمین و آسمان بر خداوند پوشیده نیست. پروردگارا مرا و فرزندانم را از بر پا کنندگان نماز قرار ده و دعای مرا بپذیر.پروردگارا، من و پدر و مادرم و همه مؤمنان را در آن روز که حساب بر پا می شود بیامرز.
نیازی به تفسیر نیست. خودتان قضاوت کنید و تفاوت را دریابید، که چگونه دعاهای اسلام فراگیر بوده و تمام جوانب زندگی را شامل می شود. و چه روحی بر آنها حاکم است.آیا دعاهای صحیفه سجادیه را در ابتدای همین بخش به خاطر دارید؟ که امام سجاد علیه السلام، چه زیبا با خداوند صحبت فرموده بودند. به راستی کدام یک از دعاهای مذکور در شیطان پرستی یا یهودیت و مسیحیت، حتی از لحاظ ادبی ارزش دعاهای صحیفه را دارد. حال قیاس کنید با ادعیه قرآن که دیگر شاهکار کلام، در تمام تاریخ خلقت است.
منابع:- صحیفه سجادیه دعای 17
- مفاتیح الجنان، دعای کمیل
مفتایح الجنان، دعای عرفه امام حسین علیه السلام
- قرآن کریم، سوره آل عمران آیات 192 الی 194
- قرآن کریم، سوره ابراهیم آیات 35 الی 41
Mr.Dambalos
Saturday 12 April 2008, 11:44AM
آنتوان شزاندر لاوِیْ (به انگلیسی: Anton Szandor LaVey)، مؤسس و کاهن اعظم کلیسای شیطان. نویسنده کتاب انجیل شیطانی و بنیان گذار شیطان پرستی لاویی.
در ۱۱ آوریل سال ۱۹۳۰ در شهر شیکاگو ایالت ایلی نویز متولد شد. سپس خانواده اش به سانفرانسیسکو نقل مکان کردند و بیشتر دوران رشد وی همانجا سپری شد.
پس از رها کردن دبیرستان و فرار از خانه در ۱۷ سالگی ابتدا به سیرک پیوست و بعد به نوازندگی روی آورد.
در ۱۹۵۰ به عنوان عکاس در دایره جنائی پلیس استخدام شد
در سال ۱۹۵۲ (میلادی) با کارول لَنسینگ (Carole Lansing) ازدواج کرد. نتیجه این ازدواج اولین دختر او کلارا لاوی بود. ازدواج آنها بعد از اینکه آنتوان بسیار شیفته داین هگارتی شده بود در ۱۹۶۰ (میلادی) منجر به طلاق شد. آنتوان و داین هرگز ازدواج نکردند ولی رابطه آنها بعد از سالهای طولانی به تولد دختر دوم وی زنا لاوی در سال ۱۹۶۴ (میلادی) منجر شد.
موفقیتهای او به عنوان یک پیانیست ادامه داشت و از مشهور ترین افراد زمان خود در سانفرانیسکو بود.
شیطان پرستی
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/8/88/%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86_%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C2.jpg/250px-%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86_%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C2.jpg (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86_%D9%84%D8%A7%D9%88%DB%8C2.jpg)
آنتوان لاوی
لاوی ارائه سخنرانیهای سرّی خود در شبهای جمعه را که «دایره اسرار آمیز» نامیده بود آغاز کرد. یکی از اعضای همین حلقه بود که به وی پیشنهاد تأسیس آیین جدید را داد.
در ۳۰ آوریل ۱۹۶۶ در حالی که سر خود (به عنوان رسم آئین جدید) را تراشیده بود، بنیان گذاری کلیسای شیطان را اعلام کرد.
همچنین سال ۱۹۶۶ را به عنوان آنو ساتانس (سال اول Anno Satanas) سال اول عهد شیطان اعلام کرد.
وی خود را کاهن اعظم کلیسای شیطان نامید.
چندی بعد با انتشار کتاب انجیل شیطانی در سال ۱۹۶۹ به اظهار تعالیم کلیسای شیطان پرداخت و اظهار داشت که شیطان فرمانروای زمین است.
در ادامه انتشار انجیل شیطانی لاوی کتاب آئین پرستش شیطانی را در ۱۹۷۲ انتشار داد. در این کتاب جزئیات بیشتری از آئین پرستش، رسوم و تشریفات دینی پرستش شیطان (از جمله مراسم عشاء تاریک Black Mass) را ذکر کرد.
هگرتی و لاوی در اوسط ۱۹۸۰ از هم جدا شدند و آخرین همراه لاوی بلانچ بارتون (Blanche Barton) بود. نتیجه این همراهی تنها پسر لاوی سیتن سرکیس کرنکی لاوی (Satan Xerxes Carnacki LaVey) شد.
مرگ
آنتوان لاوی در ۲۹ اکتبر ۱۹۹۷ در بیمارستان سنت ماری شهر سانفرانسیسکو بر اثر تورم ریه مرد. روز مرگ لاوی به عنوان روز هالووین شناخته میشود.در تدفین شیطانی لاوی که به صورت مخفی انجام شد، جسدش سوزانده و خاکستر شد.
خاکسترش دفن نشد ولی بین وارثانش تقسیم شد و با این فرض که دارای قدرت اسرارآمیز است در آیین پرستش اسرارآمیز شیطانی استفاده میشود.
Mr.Dambalos
Saturday 12 April 2008, 11:46AM
آثار
کتاب
انجیل شیطانی (۱۹۶۹)
ساحرهٔ تمامعیار - یا- وقتی پاکدمنی شکست خورد چه کنیم (۱۹۷۱)
آئین پرستش شیطانی (۱۹۷۲)
دفتر یادداشت شیطان (۱۹۹۲)
گفتگوهای شیطان (۱۹۸۸)
فیلم
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/b/bc/LaVey_at_WashingtonPostCover.jpg/180px-LaVey_at_WashingtonPostCover.jpg (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1:LaVey_at_WashingtonPostCover.jpg)
تصوير آنتوان لاوی بر جلد مجله واشينگتن پست
نیایش برادر اهریمنی من (۱۹۶۹)
سیتنیس (Satanis): عشاء ربانی شیطان (۱۹۷۰)
باران شیطان (۱۹۷۵)
اتومبیل (۱۹۷۷)
دکتر دراکولا، اکا سونگالی (۱۹۸۱)
سوپرستار کارلز منسون (۱۹۸۹)
مرگ صحنه (۱۹۸۹)
گفتگوی شیطان (۱۹۹۵)
موسیقی
مراسم عشاء شیطانی
موسیقی بیگانه
شیطان به تعطیلات میرود
شيفته
Saturday 12 April 2008, 11:55AM
حامد عاليه !ولي چرا يكدفعه اينهمه مطلب گذاشتي ؟آروم آروم مي ذاشتي تا بتونيم بخونيم
بيتا صباحي
Saturday 12 April 2008, 11:55AM
اينجا جاي برادر چهارم خاليه كاربر شيطان كه بياد و مارو از فرمايشاتشون مستفيض كنند
فكر كنم الان مدرسه باشن:D
بابک
Saturday 12 April 2008, 12:09PM
خیلی جالبه .
ادامه بدید .
سایه
Saturday 12 April 2008, 12:15PM
موفق و پیروز باشی
A+CH
Saturday 12 April 2008, 02:08PM
سلام
حامد خیلی جالب بود
ادامه بده:)
xxxx
Saturday 12 April 2008, 03:07PM
سلام اقا خیلی خوب بود فقط این کتابارو میشه تو تهران پیدا کرد؟
Mr.Dambalos
Saturday 12 April 2008, 03:52PM
یه کتاب تو ایران به چاپ رسیده به نام جنون شیطان پرستی که به تاریخچه ی شیطان پرستی و رواج این فرقه تو ایران میپردازه
Mr.Dambalos
Saturday 12 April 2008, 11:41PM
شيطان پرستي
http://beta.tebyan.net/Image/Big/1386/10/59182172428323989821991021931632396571204.jpg
يكي از جريان هاي فاسد فكري و فرهنگي كه ابتدا مرزهاي اخلاقيات را در كشورهاي اروپايي و آمريكايي در هم شكسته و سپس به سرزمين هاي شرقي رسيد شيطان پرستي يا شيطان گرايي است.
هدف پژوهش حاضر بررسي اجمالي شكل گيري اين نحله در جهان غرب و سپس راهيابي آن به كشورمان است.
شيطان پرستي يكي از جريان هاي ضد فرهنگي بين المللي است كه به دليل ماهيت و عملكرد داراي زواياي پنهاني مي باشد . لكن در گردآوري داده ها سعي شده است از كامل ترين اطلاعات موجود و قابل دسترسي بهره برداري شود ، اما علي رغم تدابير علمي متخذه احتمال تاريك ماندن برخي از ابعاد اين " تهديد خاموش فرهنگي " نيز وجود دارد .
1) آشنايي با شيطان پرستي
1. تعريف كلي
سال هاي پس از رنسانس را مي توان به سال هاي افسار گسيختگي جهان غرب در تمامي ابعاد فردي و اجتماعي و جنبه هاي متعدد منتهي به روابط انساني توصيف كرد .
پس از برداشته شدن يوق تعاليم متعصب كليساي كاتوليك از گردن انسان غربي ، چند كنش عمده فكري و فلسفي شكل گرفت كه شرح آن در حوصله اين مقال نمي گنجد ، لكن آنچه قابل توجه است ، رويكر د هاي متفاوت به مساله انسان و رابطه او با خدا است كه زمينه هاي شكل گيري بسياري از جريان هاي فلسفي را فراهم آورد .
نكته اي كه نبايد از ذهن دور بماند ، تاثيرات گسترده مكاتب يوناني و شرقي بر انديشه متفكران غربي است .
در هر حال با در نظر گرفتن موارد فوق الذكر دامنه انتقاد گرايي به مباحث اصلي توحيدي يعني جايگاه خدا ، انسان و شيطان نيز رسيد .
قرن ها بعد يعني در سال هاي آغازين قرن بيستم برخي از عناصر فاسد الاخلاق با اتكا به گرايشات و نظريات توراتي و پروتستاني به صورت مخفيانه جريان " شيطان پرستي " را با ويژگي هايي همچون گناه گرايي ، قتل ، تجاوزات جنسي ، هدم اصول اخلاقي ، بي توجهي به مسائل توحيدي و ... پايه گذاري كردند .
اگرچه فطرت خداجوي انساني عاملي بازدارنده در تمايل يافتن تعداد وسيعي از افراد جامعه انساني به اين جريان شده ، لكن استفاده از موسيقي هاي جذاب و متنوع ، انجام اعمال خارق العاده و دور از ذهن ، تهي شدن انساني غربي و عصر جديد از معنويت و اتصال به منبع فيض موجبات گرايش افراد اندكي را به اين گروه ها فراهم آورد .
نكته حائز اهميت آن است كه علي رغم عدم استقبال عمومي از عضويت در گروه هاي شيطان پرستي ، آموزه ها و تعاليم گمراه كننده اي توسط ايشان و به وسيله ابزارهايي كه در اختيار ايشان توسط قدرت هاي بزرگ سياسي قرار گرفته ، منتشر شده و مي شود و اين گروه ها در سراسر جهان همواره به عنوان كانون هاي فحشا و فساد شناخته مي شوند .
سال 1960 را مي توان به صورت جدي آغاز دور جديد حيات و فعاليت شيطان پرستان در آمريكا دانست ، صرف نظر از انواع شيطان پرستي كه طي ساليان متمادي باستاني همچون يونان ، عراق ، ايران و ... وجود داشته است . هدف اين پژوهش بررسي و مطالعه جريان خاص شيطان پرستي مسيحي است كه در سال 1960 ميلادي رسماً در كشور آمريكا فعاليت خود را به عنوان يك فرقه و مكتب آغاز كرده است .
نكته ضروري نقش قابل توجه يك مامور شناخته شده سازمان مركزي جاسوسي آمريكا در شكل گيري جريان مذكور مي باشد كه طي پژوهش به آن اشاره خواهد شد .
2. شيطان پرستي ديني
اگرچه ضروري است كه متذكر شويم اينكه اساساً آيا مي توان شيطان پرستي را ديني خواند ، محل سوال هاي جدي است ، لكن با توجه به اينكه در اغلب كشورها چنين دسته بندي ارائه شده است از عنوان " شيطان پرستي ديني " عيناً استفاده مي شود .
مبناي بنيادين اين نوع از گرايش به شيطانيسم ، پرستش يك نيروي ماوراء الطبيعه اساطيري و يا چند خدايي مي باشد . عمده پيروان آن به " خدايان " رم باستان ، الهه هاي شرقي و ... گرايش دارند .
اما ركن اصلي اين نوع نيز مانند ساير انواع تاكيد بر پرورش استعدادهاي شخصي انسان و در حقيقت خودپرستي است .
3. شيطان پرستي فلسفي
اين نوع گرايش عبارت است از اينكه محور و مركز عالم انسان است " اين شاخه از شيطان پرستي به پايه گذاري اين فرقه به نام " آنتوان لاوي " نسبت داده مي شود . اين نوع شيطان گرايي نيز مانند دو نوع ديگر يعني ديني و گوتيك از مبناي اعتقادي يهوديت نشات گرفته است . (در بخش سوم به تفضيل در اين خصوص بحث خواهد شد.)
آشنايي گذرا با " آنتوان لاوي "
نام كامل وي " آنتوان شزاندر لاوي " (Anton Szandor Lavey) مي باشد . وي در يازدهم آوريل سال 1930 ميلادي در شيكاگو آمريكا متولد و به همراه خانواده اش به سانفرانسيكو عزيمت نموده و تا زمان مرگش در آنجا ساكن مي شود .
وي شخصيتي ناهنجار و ناسازگار بوده كه در سن 17 سالگي ضمن فرار از تحصيل و حضور در خانه به عنوان خدمه و دلقك به يك سيرك مي پيوندد . لاوي در سال 1950 ميلادي در دايره جنايي پليس آمريكا به عنوان عكاس جنايي مشغول به كار مي شود كه تاثيرات عمده اي را نيز مي پذيرد .
آنتوان در سال 1952 با " كارول لنسيگ " ازدواج مي كند اما بنابر دلايلي اعم از عدم التزام به اصول اوليه اخلاقي و پايبندي به روابط خانوادگي و شيفتگي به زن ديگري به نام " داين هگارتي " از همسر اولش جدا شده و از سال 1960 به بعد روابط نامشروعي را با وي آغاز مي كند . لاوي يك فرزند نامشروع از هگارتي كه هرگز با وي ازدواج نكرد را به دست مي آورد .
وي همچنين علاقه وافري به نوازندگي پيانو داشته و طبق اطلاعات موجود در همين سال ها روابط جدي و پردامنه را با برخي عناصر سازمان (CIA) همچون " مايكل آكينو " برقرار مي كند .
اين فرد مرتبط با سازمان جاسوسي آمريكا در تاريخ 30 آوريل 1966 در حال كه براي جمعي از اعضاي حلقه هاي سري " دايره اسرار آميز " با سري تراشيده سخن مي گفت ، مدعي بنيان گذاري " كليساي شيطان " شد .
نامبرده كتابي را تحت عنوان " انجيل شيطان " و كتاب ديگري نيز با نام " آئين پرستش شيطاني " به چاپ رساند . روز مرگ لاوي با نام " هالووين " در آمريكا شناخته مي شود .
4. شيطان پرستي گوتيك
اين نوع شيطان گرايي نيز مانند دو نوعي كه در گذشته اشاره شده نوعي از شر پرستي با اشاره به تاريكي و از كثيف ترين فرقه انحرافي به حساب مي آيد . در موسيقي متاليكا نيز سبكي به نام گوتيك وجود دارد .
كثيف ترين اعمال مانند خوردن نوزادان ، تجاوزات جنسي و ... به اين گروه نسبت داده مي شود. (گرچه گفتني است براي تمام گروه هاي شيطاني اين اعمال از واجبات ! به حساب مي آيد.) ميل و درخواست به " برگشت تاريكي " در اين شاخه بارز است . همانند اعضاي گروه " آكنكار " كه با لباس هاي تيره به غارها و تاريكي ها براي فرياد كشيدن پناه مي برند !
اینم به خاطر حق مولف:D:
منبع سایت تبیان (http://old.tebyan.net/teb.aspx?nId=41710)
Mizhbod
Saturday 12 April 2008, 11:52PM
اينجا جاي برادر چهارم خاليه كاربر شيطان كه بياد و مارو از فرمايشاتشون مستفيض كنند
فكر كنم الان مدرسه باشن:D
شما ميتوني به جاي اون شيطوني كني ، ايرادي نداره:D
شيفته
Sunday 13 April 2008, 08:49AM
حامد جان همه رو خوندم فوق العاده بود ممنونم .من هم مطالبي قبلا در اين رابطه در سايتهايي ديده ام اگر پيداشون كنم حتما در تاپيكت مي ذارم .:smile28:
شيفته
Sunday 13 April 2008, 08:57AM
بلک متال Darkthrone ، مريلين مانسن ، نيروانا ، آنتون لاوي، کليساي شيطان ، satanic bible ، آدم خواري ، skull-n-bone .... احتمالا حداقل يکي از اين کلمات تا الان به گوشتون خورده ، آدمهاي زيادي رو هم ديدين که خودشونو طرفدار اين آدما و گروهها ميدونن! موسيقي هاشون رو گوش ميدن ، گه گاه لباس هاي عجيب غريب مي پوشند ، علامتهاي خاصي بين خودشون دارند و به قول خودشون يه جورايي تيريپ خفن ميزنند!
از اينا که بگذريم حتما زياد هم شنيديد که در فلان کشور يه عده شيطان پرست يه آدم رو تيکه تيکه کردن يا خوردن يا فلان جنايت رو انجام دادن .
شيطان پرستي يکي از اعتقاداتي است که برخي به آن پيشينه هزاران ساله ميدهند و دليل آن را نيز پرستش هر موجود داراي قدرت توسط مردمان هزاران سال پيش و يا در نظر گرفتن دو خداي ضدهم يعني خداي خير و شر ميدانند از ميان آن گروه ها ميتوان به فرقه يزيديان که عموما در کردستان عراق ميباشند اشاره کرد که شيطان را ملک طاووس مي دانند و براي آن اجر و قرب زيادي قائل اند و حتي مراسم حجي نيز درلالش واقع در کردستان عراق دارند و طبق گفته برخي آيين خشني ندارند و حيوانات را در مراسمشان قرباني مي کنند و يا شيطان پرستان اقوام بدوي که برای خداي شر(شيطان) قرباني انساني نيز هديه مي دادند.
شيطان پرستي جديد آييني است داراي شباهت هايي به اومانيسم که انسان را برترين موجود مي داند و او را تنها در برابر خود مسئول مي داند:
"There is no heaven of glory bright, and no hell where sinners roast. Here and now is our day of torment! Here and now is our day of joy! Here and now is our opportunity! Choose ye this day, this hour, for no redeemer liveth!"
Anthon lavey
" خداي باعظمت و با شکوهي وجود ندارد، و جهنمي که در آن گناهکاران کباب ميشوند هم نيست . اينجا و حالا روز شکنجه و سختي ماست ! حالا و اينجا روز خوشي ماست ! اينجا و حالا فرصت ماست ! اين روز، اين ساعت را انتخاب کن که زندگي رهايي بخشي نيست !"
"آنتون لاوي"
شيطان پرستي جديد به خدايي اعتقاد ندارد و شيطان را تنها نوعي کهن نماد ( archetype ) مي داند و انسانها را تنها در برابر خود مسئول ميداند و اعتقاد دارد که انسان به تنهايي مي تواند راه درست و غلط را تشخيص دهد به همين دليل هم اين اعتقاد بيشتر به عنوان يک اعتقاد فلسفي شناخته مي شود .
شيطان در اين اعتقاد نماد نيروي تاريکي طبيعت ، طبيعت شهواني ، مرگ ، بهترين نشانه قدرت و ضدمذهب بودن است.
اين اعتقاد داراي شاخه هاي متعددي است اما مي توان گفت جز يکي دو نوع آن همگي داراي اصول زير مي باشند:
Atheism - : خدايي در شيطان پرستي وجود ندارد.
Not dualistic - : روح و جسم غيرقابل ديدن هستند و هيچ جنگي بين عالم خير و شر وجود ندارد.
Autodeists - : خود پرستي ، خدايي جز خود انسان وجود ندارد و هر انساني خود يک خداست.
Materialistic - : اعتقاد به اصالت ماده
- وابسته به راه چپ بودن در برابر راه راست که راه خدايي است .
- ضد مذهب بودن خصوصا مذاهبي که اعتقاد به زندگي پس از مرگ دارند.
- عدم پرستش شيطان زيرا شيطان جسم نيست و وجود خارجي ندارد.
- اعتقاد به استفاده از لذت در حد اعلاي آن زيرا تمام خوشي دنيايي است و اين خوشي ها خصوصا لذات جنسي پتانسيل لازم را برای کارهاي روزانه آماده مي کنند و به هر شکلي انجام آنها لازم و ضروري است .
انواع شيطان پرستي:
1- شيطان پرستي فلسفي Philosophical Satanism :
اين شيطان پرستي توسط Anton Szandor LaVey همان بوجود آورنده انجيل شيطاني satanic bible و کليساي شيطان ( البته کليساي شيطان قرن ها قبل از وي در قرون وسطا نيز وجود داشته است.) ايجاد شده است ومراسم آنها شبيه مراسم جادوگري کراولي مي باشد.
لاوي اين نوع شيطان پرستي را تحت تاثير افکار آليستر کراولي ، نيچه ، رند، مارکوس دي سيد ، ويندهام لويس ، چارلز داروين ، مارک تواين و ديگران ايجاد کرده است.
در شيطان پرستي لاوي شيطان نيروي مثبت است و در مقابل آن اعمال خدايي کليسا مورد تمسخر قرار مي گيرد و اعمال دنيوي در مقامي بالا فرض ميشوند.
2- شيطان پرستي ديني Religious Satanism :
اين نوع شيطان پرستي شبيه شيطان پرستي آنتون لاوي است اما با اين تفاوت که در اين نوع، شيطان نوعي جنبه خدايي و متافيزيکي دارد و اين جنبه برداشته شده از اديان ابراهيمي ، افسانه ها ، آيين هاي متفاوت ، و يا صرفا ساخته شده ذهن پيروان آن مي باشد.
ممکن است پيروان اين دين به يک خدا يا خدايان متعددي اعتقاد داشته باشند که اين خدايان گه گاه برگرفته شده از خدايان مصر و يونان و بين النهرين مي باشند.
گاه خداي آنها همان فرشته رانده شده درگاه خدا مي باشد که آنها اعتقاد دارند که طغيان او در برابر خدا کاملا درست بوده است و حتي برخي از آنها اعتقاد دارند فرشتگان ديگر با بدگويي او نزد خدا موجب رانده شدن او شدند کلا اين گروه به آزادي فکر و عمل و بالا بردن خود به هر وسيله اي مانند جادو اعتقاد دارند.
اين گروه بر اساس آيه اي از تورات که در آن اشاره شده خدا به انسان اجازه استفاده از ميوه درخت دانايي را نداد تا چشمانش باز گردد و خوب و بد را ببيند و خود تبديل به خدا شود وي را عامل آگاهي انسانها مي دانند و انسان را از پرستش خدايي که مانع آگاهي و پيشرفت انسانهاست بر حذر مي دارند و انسان را برای شناخت مسير درست کامل مي بينند و همچنين خداي مورد پرستش بشر را خدايي ظالم مي دانند که چند بار در طول تاريخ ظلمهاي بزرگي به انسانها کرده است.
3- شيطان پرستي گوتيک Gothic Satanism :
اين نوع شيطان پرستي همان شيطان پرستي است که در عصر سلطه کليسا بوجود آمده بود . در اين نوع شيطان پرستي گفته مي شود که کودک خواري ، قرباني کردن دختران ، بزکشي و تمام کارها و اعمال ضد کليسا را انجام مي دادند.
شيطان پرستي داراي نزديکي زيادي به جادوگري مي باشد و دنياي آن پر از افسانه هاي گوناگون ، شياطين متعدد و افراد مختلف خصوصا جادوگران در ارتباط با آنهاست که بيشتر تصور مي شود اين افسانه ها توسط کاتوليک ها ساخته شده باشد. در دنياي امروز هم کشورهاي مختلفي داراي کليساي شيطان هستند مانند کشورهای امريکا ؛ انگليس و آلمان و همچنین چین و بر خلاف ادعاي شيطان پرستان جديد که بر اساس متون انجيل شيطاني بر عدم کودک آزاري و آزار حيوانات پافشاري مي کنند اما وحشتناک ترين اعمال توسط آنها تنها برای مقابله با دستورات الهي انجام مي شود .
منابع :
سايت satan 101
سايت Wikipedia, the free encyclopedia
http://www.dpjs.co.uk/
سايت The Watchman Expositor Satanism
سايتChurch of satan
وبلاگ -= Shadows Move In The Dark =-
کتاب شيطان فراماسون
Mr.Dambalos
Sunday 13 April 2008, 10:19AM
خدا رو رو شکر یکی پیدا شد بیاد تو نوشتن مطالب کمک کنه:D
ممنون شیفته جان:smile07:
Mr.Dambalos
Sunday 13 April 2008, 10:19PM
شیطان پرستی یک حرکت مکتبی، شبه مکتبی و یا فلسفی است که هواداران آن شیطان را یک طرح و الگوی اصلی و قبل از عالم هستی میپندارند. آنها شیطان را موجودی زنده و با چند وجه از طبیعت انسان مشترک میدانند. شیطان پرستی را در گروه «راه چپ» مخالف با «راه راست» طبقه بندی میکنند. دست چپیها به غنی سازی روحی خود در جریان کارهای خودشان معتقدند. و بر این باورند که در نهایت باید تنها به خود جواب پس دهند. در حالی که دست راستیها غنی سازی روحی خود را از طریق وقف کردن و بندگی خود در مقابل قدرتی بزرگتر بدست میآورند. لاوییانها در واقع خدایی از جنس شیطان و یا خدایی دیگر را برای خود قائل نیستند. آنها حتی از قوانین شیطان نیز پیروی نمیکنند. این جنبه اعتقادی آنها به طور مکرر به اشتباه نادیده گرفته میشود و عموماً آنها را افرادی میشناسند که شیطان را به عنوان خدا پرستش میکنند.
شیطان پرستی به جای اطاعت از قوانین خدایی یا قوانین طبیعی و اخلاقی، عموماً بر پیشرفت فیزیکی خود با راهنماییهای موجودی مافوق یا قوانینی فرستاده شده تمرکز دارد. به همین دلیل بسیاری از شیطان پرستان معاصر از باورها و گرایشهای ادیان گذشته اجتناب میکنند و بیشتر گرایشات خودپرستانه دارند. به گونهای که خود را در مرکز هستی و قوانین طبیعی میبینند و بیشتر شبیه به مکاتبی چون مادهگرایی و یا خودمحوری و جادومحوری هستند. به هر حال بعضی شیطان پرستان به طور داوطلبانه بعضی از قوانین اخلاقی را انتخاب میکنند. این یک جریان وارونه سازی را نشان میدهد. بر این مبنا شیطان پرستان به دو گروه اصلی شیطان پرستان فلسفی و شیطان پرستان دینی تقسیم بندی میشوند.
تاریخچه
مفهوم شیطان در طول قرنها مورد مکاشفه قرار گرفتهاست. در اصل در سنت مسیحیان جودو، شیطان به عنوان بخشی از آفرینش دیده شدهاست که در برگیرنده قانونی است که میتواند در مقابل خواست خداوند مخالفت کند و با اختیار تام خود، قادر است مبارزه طلب باشد. (یادآور یکی از تفسیرهای یهودی که میگوید تنها زمانی که پتانسیل توانایی تخلف از خواست خدا را داشته باشید و با او مخالفت نکنید موجودی بسیار خوب خواهید بود) در خلال قرنها این مفهوم به مخالفت صرف علیه خداوند تحریف شدهاست.
این دیدگاه که هرچیزی نقطه مقابل خود را دارد و خداوند (تماماً خوب) باید یک نیروی خدای بد (شیطانی) نیز در مقابلش باشد (بسیار از الهههای قدیمی نیز این نیروهای بد را در خود داشتهاند، به طور مثال تمدن مصر باستان نیز چنین باوری را داشتهاست).
با گسترش دین مسیحیت و بعد از آن اسلام، که هردو پیروان بسیاری بدست آوردند و یک رستگاری اعلا را برای خود قائل هستند و به زندگی بعد از مرگ اعتقاد دارند، و در میان آموزههای آنها شیطان وجود دارد و در همه جهانبینیهای الهی، شیطان سعی دارد خداوند رادرزندگی بشر تحلیل برد و خراب کند.با رشد رو به جلوی جامعه از دوران اصلاحات به دوران روشنفکری (قرون ۱۷ و ۱۸)، مردl در جوامع غربی به پرسش سوالاتی راجع به شیطان کردند و این شیطان نیز در پاسخ به تدریج بزرگ و بزرگتر شد، لذا شیطان پرستی به صورت یک رسم که با رسوم دینی گذشته مخالفت دارد ظهور پیدا کرده.
به علاوه شیطان پرستی برمبنای آموزههای مخالف دینهای ابراهیمی به مخالفت با خدای ابراهیمی پرداختهاست. قدیمیترین شاهد ثبت شده راجع به این واژه (شیطان پرستی) در کتاب «تکذیب یک کتاب» توسط توماس هاردینگ (۱۵۶۵) به چشم میخورد که در آن از کلیسای انگلیس دفاع میکند: «در خلال زمانی که مارتین لوتر برای اولین بار فرقه ملحد و شیطان پرست خود را به آلمان آورد،...». در حالی که مارتین لوتر خود هرگونه ارتباطی را بین آموزههایش و شیطان نفی کرد. شیطان در یهودیت، مسیحیت، اسلام و آیاواشی کلمه شیطان در ابتدا از دین یهود آمده و در مسیحیت و اسلام تکمیل یافتهاست. این نگاه یهودی-مسیحی-اسلامی از شیطان میتواند به موارد زیر تقسیم شود:
یهود: شیطان در یهودیت، در لغت به معنای «دشمن» یا «تهمت زننده» است. و همینطور نام فرشتهای است که مومنین را مورد محک قرار میدهد. شیطان در یهود به عنوان دشمن خدا شناخته نشدهاست بلکه یک خادم خدا است که وظیفه دارد ایمان بشیریت را مورد آزمایش قرار دهد.
اسلامی: کلمه شیطان در عربی «الشیطان» به معنای خطاکار، متجاوز و دشمن است. این یک عنوان است که معمولاً به موجودی به نام ابلیس صفت داده میشود.شيطان يكي از فرشتگان خاص خدا بوده كه جايگاه ويژه اي نزد خدا داشت . پس از آفرينش حضرت آدم خدا به تمامي فرشتگان دستور داده كه در مقابل آدم سجده كنند كه شيطان از اين امر سر باززده و خود را برتر از آدم دانسته چون آدم از خاك آفريده شده و فرشتگان از آتش وبه همين خاطر مورد غضب خدا قرار گرفته و از آن روز شيطان دشمني انسان راآغاز كرده و سعي در به انحراف كشيدن انسانها داشته.
مسیحیت: در بسیاری از شاخههای مسیحیت، شیطان (در اصل لوسیفر) قبل از آنکه از درگاه خدا ترد شود، یک موجود روحانی یا فرشته بوده که در خدمت خداوندگار بودهاست. گفته میشود شیطان از درگاه خداوند به دلیل غرور بیش از حد و خودپرستی ترد شدهاست. همینطور گفته شدهاست است شیطان کسی بودهاست که به انسان گفتهاست میتواند خدا شود، و موجب معصیت اصلی انسان در درگاه خدا شدهاست و در نتیجه از بهشت عدن اخراج شدهاست. از شیطان در کتاب یونانی «دیابلوس» به عنوان روح پلید (Devil) نیز نام برده شدهاست که به معنای «تهمت زننده» یا «کسی که به ناحق دیگران را متهم میکند». واژه Devil از فعلی به معنای «پرت کردن» یا «انتقال دادن» نشئت گرفته شدهاست. در حالی که لاوی ادعا کردهاست که این واژه از زبان سانسکریت "devi" مشتق شده و به معنای الههاست (گرچه این ادعا نادرست به نظر میآید)
آیاواشی: «آکیلاتریراتو آمانای» منبع اسطورهشناسی آیاواشی و کتاب دینی آیاواشی، راجع به «کرونی» که یک موجود شیطانی است سخن گفتهاست. این موجود به ۶ قسمت قطعه قطعه شدهاست و هر قسمت در جهان با نامهای «راواناً ,»دوریودهاناً و ... متولد شدهاند.
گرایشات شیطان پرستی دینی اغلب مشابه گرایشات شیطان پرستی فلسفی است، گرچه معمولاً پیش نیازی برای خود قائل میشوند و آن پیشنیاز اینست که شیطان پرست اول باید یک قانون ماوراء الطبیعی را که در آن یک یا چند خدا تعریف شدهاست که همه شیطانی هستند یا بهوسیله شیطان شناخته میشوند. شیطانی که در گروه اخیر تعریف شدهاست میتواند تنها در ذهن یک شیطان پرست تعریف شود یا از یک دین (معمولاً قبل از مسیح) اقتباس شوند.
بسته به اینکه کدام نوع شیطان پرستی مد نظر باشد، خدا (یا خدایان) میتوانند از انواع مختلفی از معبودها باشند، بعضی از آنها از ادیان بسیار قدیمی نشئت گرفته شدهاند، انواع معمول شیطان پرستی از خدایانشان را از ادیان قدیمی مصر باستان و بسیاری از الهههای باستانی بینالنهرینی و بعضا از الهههای رومی و یونانی (به عنوان مثال مارس-خدای جنگ) اقتباس کردهاند. بقیه شیطان پرستان ادعای پرستش خدای اصلی را دارند ولی بیشتر شیطان پرستان میگویند خدای معبود آنها در واقع قدمت بسیار قدیمی دارد، شاید از دوران ماقبل تاریخ و شاید اولین خدایانی باشد که توسط انسان مورد پرستش قرار گرفتهاست (گرچه چنین ادعایی غیر قابل بررسی است)
مابقی گروهها تعبیری سخت گیرانه تر از اینها را میپرستند: آنهایی که سیمای فرشتهٔ سقوط کرده از انجیل مسیحی را میپرستند، در حالی که بسیاری که آن را به عنوان شر، طبق تعریف کلیسای مسیحی، میپندارند. این گروه در مقابل آن را به عنوان محق و کسی که در مقابل خدا شورش کردهاست قبول دارند. تمام این ادیان با هم وبا شیطان پرستان فلسفی مشترک هستند چرا که خود شخص را در اولویت اول قرار دادهاند. این نظریه نیز معمولاً توسط کسانی که خدا را به دید شیطانی مینگرند (کسانی که دیده شدهاست اشخاص را به آزادی اندیشه تشویق میکنند و تلاش میکنند خود را بهوسیله فلسفههایی چون میجیک و فلسفههای مشابه «تمایل به قدرت» نیچه بالا بکشند) حمایت شدهاست. یک پند رایج شیطانی به این معلول اینست که: «هر خدای ارزشمندی بهتر است به جای یک برده پست و بخاک افتاده، یک شریک در قدرت خود داشته باشد.»
یک مثال از این مطلب، شیطان ابراهیمی است، مانند ابلیسی که در کتاب تورات آمدهاست و بشریت را به چیدن میوه درخت شناخت خوب از بد تشویق میکند:«تو مطمئنا نمیمیری: چرا که خدا در همان روزی که این کار را کنی از آن خبر خواهد داشت، سپس چشمانت باز خواهد شد و شماها مانند خدا خواهید شد و خوب را از شر تشخیص خواهید داد». با این استفاده از این مفهوم، شیطان پرستان خود را بهتر از هر خدای دیگری، دارای قدرت تشخیص خوب از بد میپندارند. از آنجا که این گروه از شیطان پرستان خود را بسیار قدیمی و قدیمی تر از بقیه میدانند، نام «شیطان پرستان سنتی» را بر خود گذاشتهاند و به شیطان پرستان فلسفی، «شیطان پرستان معاصر» میگویند.
مطالب این پست از دانشنامه ی آزاد ویکیپدیا برگرفته شده است
Mr.Dambalos
Sunday 13 April 2008, 10:25PM
شرپرستان
این فرقه از شیطان پرستان، به دوران تفتیش عقاید مذهبی از طرف کلیسا مربوط میشوند. این نوع شیطان پرستان معمولاً متهم هستند که به اعمالی از قبیل «خوردن نوزادان»، «کشتن گوسفندان»، «قربانی کردن دختران باکره» و «نفرت از مسیحیان» هستند. این طرز فکر در کتاب «مالیوس مالیفیکاروم» دسته بندی شدهاست.]کتابی که در دوران تفتیش عقاید توسط کلیسا (۱۴۹۰) تالیف شد و در واقع هرگز به طور رسمی مورد استفاده قرار نگرفت، کتاب حاوی مطالب خرافی از جن گیری و جادوگری و مطالبی از این دست است. ترجمه لغوی نام کتاب پتک جادوگران است
شیطان در ۹ جمله شیطانی منسب به لاوی خلاصه میشود:
شیطان میگوید دست و دلبازی کردن بجای خساست.
شیطان میگوید زندگی حیاتی بجای نقشه خیالی و موهومی روحانی
شیطان میگوید دانش معصوم بجای فریب دادن ریاکارانه خود.
شیطان میگوید محبت کردن به کسانی که لیاقت آن را دارند بجای عشق ورزیدن به نمک نشناسان
شیطان میگوید انتقام و خونخواهی کردن بجای برگرداندن صورت ]اشاره به تعالیم مسیحیت که میگوید هرگاه برادی به تو سیلی زد، آن طرف صورتت را جلو بیاور تا ضربهای به طرف دیگر بزند[
شیطان میگوید مسئولیت پذیری در مقابل مسئولیت پذیران بجای نگران بودن خون آشامهای غیر مادی
شیطان میگوید انسان مانند دیگر حیوانات است، گاهی بهتر ولی اغلب بدتر از آنهایی است که روی چهار پا راه میروند، بدلیل آنکه انسان دارای خدای روحانی و پیشرفتهای روشنفکرانه، او را پستترین حیوانات ساختهاست.
شیطان تمام آن چیزهایی که گناه شناخته میشوند را ارائه میدهد، چون که تمام آنها به یک لذت و خوشنودی فیزیکی، روانی یا احساسی منجر میشوند.
شیطان بهترین دوست کلیساست چرا که در میان تمام این سالها وجود شیطان دلیل ماندگاری کلیساها است.و در مقایسه با این جملات، لاوی ۹ گناه شیطانی را نیز نام بردهاست: حماقت، ادعا و تظار، نفس گرایی (انتظار بازپس گرفتن از دیگران، آنچه به آنها دادهاید)، خود را فریب دادن، پیروی از رسوم و عقاید دیگران، روشن بینی نا کافی، فراموش کردن ارتدکسی گذشته (به طور مثال، قبول کردن چیزی قدیمی در بسته بندی جدید، به عنوان نو)، غرور و افتخار بی حاصل (مانند غروری که هدف شخصی را از درون میپوساند) و کمبود محسنات ! یادداشت: Solipsism میتواند به یک طرز فکر معرفتشناسی منسب به دیسکارت نیز گفته شود، که در آن به افراد پیشنهاد میشود که تنها کسی هستند که میتوانند وجود چیزی را تجربه کنند و هرچه دیگران میگویند تنها خیال و وهمی از تصورات خودشان است.
او (لاوی) سپس ۱۱ قانون شیطانی را نیز وضع کرد، که در حالی که نظام نامهای اخلاقی نیست، ولی راهنماییهای کلی برای زندگی شیطان پرستی را ارائه کردهاست:
هرگز نظراتت را قبل از آنکه از تو بپرسند بازگو نکن.
هرگز مشکلاتت را قبل از آنکه مطمئن شوی دیگران میخواهند آن را بشنوند بازگو نکن.
وقتی مهمان کسی هستی، به او احترام بگذار و در غیر این صورت هرگز آنجا نرو.
اگر مهمانت مزاحم تو است، با او بدون شفقت و با بیرحمی رفتار کن.
هرگز قبل از آنکه علامتی از طرف مقابلت ندیدهای به او پیشنهاد نزدیکی جنسی نده.
هرگز چیزی را که متعلق به تو نیست برندار، مگر آنکه داشتن آن برای کس دیگری سخت است و از تو میخواهد آن را بگیری.
اگر از جادو به طور موفقیت آمیزی برای کسب خواسته هاید استفاده کردهای قدرت آن را اعتراف کن. اگر پس از بدست آوردن خواستههایت قدرت جادو را نفی کنی، تمام آنچه بدست آوردی را از دست خواهی داد.
هرگز از چیزی که نمیخواهی در معرض آن باشی شکایت نکن.
کودکان را آزار نده.
حیوانات -غیر انسان- را آزار نده مگر آنکه مورد حمله قرار گرفتهای یا برای شکارشان.
وقتی در سرزمینی آزاد قدم بر میداری، کسی را آزار نده، اگر کسی تو را مورد آزار قرار داد، از او بخواه که ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش کننقد شیطان پرستی
گرچه بیشتر نقدها از ناحیه ادیان بزرگ صورت میپذیرد، ولی بیشترین انتقادات به شیطان پرستی از طرف مسحیان شکل میگیرد. در این راستا مباحث سودمندی مطرح هستند.
این ادعا که شیطان پرستی به طور صرف یک دین و فلسفهاست در کنار معنای ضد آن تعریف میشود که چه چیزی به عنوان ریاکاری، حماقت و خطاهای مسیر اصلی فلسفهها و ادیان ضعیف عمل میکند. همچنین این مباحث ادراک معنی و طبیعت شیطان یا عبادت او را از ادبیاتی که معمولاً ضد شیطان است شکل گرفتهاست.
بسیاری از شیطان پرستان، شیطان را به عنوان یک نیروی سرکش معرفی میکنند. به هرحال آنها ادعا میکنند چنین هویتی بر مبنای قبول کردن اینکه شیطان موجودی یا قدرتی افضل است شکل میگیرد.حال گفته میشود با توجه به اینکه شیطان به عنوان موجودی شناخته میشود که با خداوند مخالفت میکند، در صورت قبول کردن او به عنوان راهنما، باید با خودش نیز مخالفت کرد. (تناقض)
عالمان مسیحی بر این باورند که نمیتوان هرگز از شیطان طبعیت نکرد (هیچ کس معصوم نیست) چرا که آنها باور دارند شر انسانی یک تلاش بیفایده برای انجام دادن کارهای خوب است (به طور مثال، برای رستگاری یا کسب امنیت برای خود، حتی با این شرط که به دیگیران ضرر رساند). حتی کسانی که از فلسفه خوش پرستی طبعیت میکنند، تلاش میکنند چیزهایی که به عنوان خوبی فقط برای خودشان شناخته شدهاند را بدست آورند. این فلسفه دانان ادعا میکنند نتیجه این فلسفه اگر با قوانین خداوندگار تطابق نداشته باشند، تنها رنج، سردرگمی، انزوا و نا امیدی به همراه خواهد داشت.
شیطان پرستی یک «سراب فلسفی» و «علم بیان سنگین» است. چرا که گفته میشود لاوی در استفاده از لغاط تبحر خواستی داشتهاست. شیطان پرستی یک طلسم کم ژرفای عقلانی از خدای ساخته شده توسط بشر است.
«انسان موجودی اجتماعی است و به انسانهای دیگر احتیاج دارد». بعضیها عقیده دارند شیطان پرستان درک اشتباهی از استقلال داشتهاند و آن را به تنهایی تعبیر کردهاند. استقلال میتواند شما را قوی تر کند ولی این غیر ممکن است شما به تنهایی خدا باشید. آنها بر این باورند که اگر کسی خود را خدا معرفی کند و ضمن استفاده از لایق دانستن خود، میتوان به عدم پذیرش حقیقت منجر شود.
یکی از نقدهای کاربردی تر شیطان پرستی اینست که ضمن این که شیطان پرستی معمولاً خود را به عنوان راه نجاتی برای تودههای تسلیم شده مردم در مقابل دینهای اصلی معرفی میکند، بر شایستگیهای آنها در بی نیازی از دیگران و انزوا گرایی تاکید میکنند و انزوا گرایی میتواند به سوء استفادههای مختلفی ناشی شود – که معمولاً نیز چنین است. چرا که طبیعت انزواگرایانه شیطان معمولاً در بازخورد جوامع ناکارمد است. و برای جبران این خلا از قوانین ادیان سنتی استفاده کردهاست.فرقههای غیر شیطان پرستانه بسیاری از گروهها به اشتباه به عنوان گروههای شیطان پرستی در نظر گرفته میشود.به طور کلی دو تعریف برای گروههای شیطان پرستی در نظر افراد وجود دارد:
هر گروهی که شیطان را (مشابه شیطان تعریف شده در دین مسیحیت که عاری از مفاهیم غیر طبیعی مربوط به پلیدی و زشتی است یا یک شیطان انتزاعی) به عنوان خدا قبول داشته باشد و آن را عبادت کند، که معمولاً از آن به عنوان الهه سیاه نیز یاد میکنند. و آن را منتسب به طبیعت «حقیقی» انسان مینامند.
گروههایی که از دین مسحیت تبعیت نکرده و یا عیسی را با خصوصیاتی که در دین مسیح تعریف شدهاست قبول ندارند.تعریف دوم، معمولاً توسط بنیادگرایان مسیحی مورد استفاده قرار میگیرد و بر مبنای این تعریف بسیاری از گروهها را شیطان پرست مینامنند. این بنیاد گرایان بیشتر دینهای کافر جدید (مثلاً ویکا یا استرو) را با استفاده از این تعریف شیطان پرست مینامند.
طبق این تعریف به ندرت از دینهایی مانند اسلام و یهود و فرقههای مسیحیت به عنوان شیطان پرست تعبیر میشود. چنین گروههایی که دینهای گذشته را شیطان پرست بنامند بسیار کم است، مانند فرقه مورمونها (http://fa.wikipedia.org/wiki/Ù
ÙØ±Ù
ÙÙâÙØ§) یا چند فرقه کوچک دیگر. البته شنیده شدهاست که بعضا کاتولیکها، پروستانها را نیز شیطان پرست نامیدهاند و یا بالعکس ولی چنین خطابی خیلی به ندرت اتفاق میافتد.
حرکت دیگری که به اشتباه به عنوان شیطان پرست شناخته شدهاست، گروههای هوی متال موسیقی است. گرچه گروههایی وجود دارند که به دلایلی چند از شبیه سازیهای شیطانی استفاده میکنند ولی عمده گروههای متال/راک ارتباطی با یکی از انواع شیطان پرستی ندارند.
بيتا صباحي
Monday 14 April 2008, 07:08AM
خيلي جالبه كه تو اين تالار اثري از اون يكي برادر( كاربر شيطان) نيست:D
بالاخره كي نوبت ايشون ميشود هنوز برنامه اي براش نداريد:smile55:
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 12:55PM
كلمه شیْطان از ماده "شطن" گرفته شده، و "شاطن" به معناى "خبيث و پست" آمده است، و شيطان به موجود رانده شده، سركش و متمرد اطلاق مى شود و به معنى روح شرير و دور از حق ، نيز آمده است.
"شيطان" اسم عام (اسم جنس) است ، در حالى كه "ابليس" اسم خاص (عَلَم) مى باشد، و به عبارت ديگر شيطان به هر موجود موذى و منحرف كننده و طاغى و سركش ، خواه انسانى يا غير انسانى مى گويند، ونام ابليس در باورهاي اسلامي شيطان,به معناي كسي كه ادم را فريب داده است.
شيطان به موجود موذى و مضر گفته مى شود، موجودى كه از راه راست بر كنار بوده و در صدد آزار ديگران است ، موجودى كه سعى مى كند ايجاد دودستگى نمايد، و اختلاف و فساد به راه اندازد، و اينكه به ابليس هم شيطان اطلاق شده بخاطر فساد و شرارتى است كه در او وجود دارد.
شيطان معانى مختلفى دارد، كه يكى از مصداقهاى روشن آن ابليس و مصداق ديگر آن انسانهاى مفسد و منحرف كننده است.
تاریخ
براساس تفسیرهای قرآن و احادیث ٬شیطان یکی از جنیان بود که بر اثر پارسایی زیاد به درجه فرشتگان راه یافت و یکی از فرشتگان مقرب خدا شد(در حدیثی از اما صادق(ع) منقول است که یک بار شیطان نمازی خواند دو رکعت ولی ۱۰۰۰ سال طول کشید) اما برای سجده نکردن به آدم او از درگاه الهی رانده شد و به او فرصت داده شد تا قیامت انسان را بفریبد
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:00PM
در طی 25 سال گذشته به دنبال روی آوردن مردم به سوی معنویات و به منظورجلوگیری ازگرایش مردم به سوی ادیان الهی 2500 فرقه جدید ساخته شده است كه با یك حساب سرانگشتی یعنی تقریبا هفته ای 2 فرقه !یكی از این فرقه ها كه خود دارای اشكال مختلفی است شیطان پرستی میباشد كه نزدیكی بسیار زیادی با جادوگری –witchcraft – دارد كه جوانان بسیاری را به دنبال خود كشانده است و بیشتر از همه خود را در غالب گروههای موسیقی به جوامع معرفی كرده است . گذشته از اعتقادات شیطان پرستی، این گروه دارای سمبل ها و نشانه هایی است حتما همه ما با آنها برخورد داشته ایم بد نیست تا معنی برخی از این علائم را بدانیم:
http://www.zeitoon.net/images/1.jpgInverted Pentagram (پنج ضلعي وارونه): نشانه ستاره صبح ، نامي که به شيطان تعلق دارد. اين علامت در مراسم هاي مخفيانه ( کابالا ) و جادوگري برای احضار ارواح شيطاني استفاده ميشود. اين علامت را شيطان پرستان با دو ضلع در بالا و ملحدان با يک ضلع در بالا استفاده ميکنند. در هر حال اين علامت نشانه شيطان است و مهم نيست که يک نوک ضلع آن بالا باشد يا هر دوي آنها و يا دور آن دايره اي کشيده شده باشد يا خير در هر حال اين علامت شيطان است.
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:01PM
http://www.zeitoon.net/images/3.jpg666 : علامت انسان ، نشانه جانور (هيولا) – مکاشفات 13:18 « ... پس هركس حكمت دارد عدد وحش را بشمارد ، زیرا كه عدد انسان است و عددش 666 است»
http://www.zeitoon.net/images/4.jpgAnkh : سمبل باروري و شهوات در انسانها. روح شهوت قدرت اين جمع زنان / مردان مي باشد.
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:02PM
http://www.zeitoon.net/images/5.jpg
Swastika or Sun Wheel (صليب شکسته يا چرخ خورشيد): يک علامت مذهبي باستاني است که سالها قبل از قدرت گرفتن هيتلر به کار ميرفت. اين علامت در کتيبه هاي بودايي و مقبره هاي سلتي و يوناني استفاده ميشده. در آيين پرستش خورشيد ، اين علامت به نظر مي رسد نشانه مسير حرکت خورشيد در آسمان باشد.
شيفته
Monday 14 April 2008, 01:04PM
لعنت خدا بر شيطان و اصحاب شيطان و فرزندان شيطان باد
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:04PM
http://www.zeitoon.net/images/6.jpg
All Seeing Eye (چشمي که به همه جا مي نگرد):آنها معتقدند که اين چشم لوسيفر (شيطان) است و کسي که قدرت کنترل آن را دارد بر تمام دارايي ها حکومت ميکند. اين علامت در پيشگويي ها به کار ميرود. جادوها ، نفرين ها ، کنترل هاي روحي و تمامي انحرافات تحت اين علامت کار ميکنند. اين علامت روشنفکران است . به پول رايج ايالات متحده نگاهي بيندازيد .اين علامت اساس نظم نوين جهاني است.
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:06PM
http://www.zeitoon.net/images/7.jpgUpside Down Cross صليب وارونه: نشانه استهزاء و رد کردن مسيح ميباشد. گردنبندهاي آن توسط شیطان پرستان زيادي به کار ميرود. اين علامت را ميتوان همراه خواننده هاي راک و روي آلبوم هاي آنها ديد.
http://www.zeitoon.net/images/9.jpgAnarchy (هرج و مرج): اين علامت به معناي از بين بردن تمام قوانين ميباشد. به عبارت ديگر " هرچه تخريب کننده است تو انجام بده " يعني همان قانون شيطان پرستي . اين علامت توسط پانک ها هوي متالها و راک ها به کار ميرود.
http://www.zeitoon.net/images/10.jpgAnti Justice (ضدعدالت): تبر رو به بالا علامت عدالت روم قديم بوده است که علامت واژگون شده آن نشانه ضدعدالت يا شورش و طغيان ميباشد. فمنيست ها از دو تبر رو به بالا به معني مادر سالاري باستاني استفاده مينمايند.
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:10PM
موسیقی شیطانی
در سال گذشته حدود "هشت ميليون دلار آمريكا" واريز شده است كه بين گروههاي شيطان پرست در شهرهاي مختلف ايران توزيع ميگردد.
فراماسونها احياكننده جادوگري و شيطانپرستي در قاره اروپا در قرن شانزدهم ميلادي ميباشند.
در دهه 1960 م شيطانپرستي توسط سرمايهداران يهود مورد حمايت قرار گرفت و چند گروه شيطانپرست در انگلستان و ايالات متحده آمريكا به وجود آمد كه معروفترين آنها تشكيل «كليساي شيطان» در شهر سانفرانسيسكو ميباشد.
امروز ديگر صليب هاي وارونه ، ستاره پنج پر ، 666، صورتهاي نقاشي شده ، ماسك هاي حيوانات درنده شاخ دار ، برهنه پوشي ... تنها نشانه ها و سمبل هاي شيطان پرستي نيست.
عمده ترين نشانه شيطان پرستي را در تجاوز و قتل به ويژه در تجاوز به كودكان و نوجوانان به همراه قتل آنان بايد ديد.شيطان پرست ها موظفند هميشه خشم و نفرت خود را نسبت به مسيح و ساير مقدسات اعلام كنند.
استفاده از موسيقي مهمترين ابزار اين فرقه در جهت تحت تبليغ عقايد خود و نيز تحت تاثير قرار دادن جامعه به خصوص قشر جوان مي باشد.گاه اين گروه ها خود اذعان مي كنندكه شيطان پرست هستند و گاه برخي از آنان اين ادعا را نكرده ولي در راستاي تضعيف بنيان هاي ارزشي و ديني و تبليغ افعال شيطاني مي پردازند
با توجه به وفور موسيقي هاي مبلغ اين گروه ها در ايران و رويكرد برخي جوانان بي اطلاع به اين نوع موسيقي و حتي چاپ كتاب حاوي متن اين موسيقي ها و سرمايه گذاري زياد دشمن در اين باره بررسي و تحقيق پيرامون اين موضوع و اطلاع رساني و آگاهي افكار عمومي امري ضروري به نظر مي رسد.
به عنوان مثال خبر گزاري فارس طي خبري در 20مورخ /10/1383پرده از اين فعاليتها برداشت .
خبر گزاري فارس در اين باره گزارش داد :
"امين" دانشجوي يكي از رشتههاي گروه پزشكي دانشگاه كه از افراد موثر گروه شيطان پرست هوي متال در ايران است، مدتي پيش به صورت اتفاقي و بر اساس درخواست يكي از دوستان خود كه قصد بازديد از جبهههاي جنوب كشور در كاروانهاي راهيان نور داشت به همراه جمعي از دانشجويان عازم اين مناطق شد كه تاثيرات روحي اين سفر، زمينهساز رويگرداني وي از فعاليت در گروههاي فعال شيطان پرست و بيان حقايقي قابل توجه درباره آنها شده است.
وي افزود: به گفته اين فرد، عناصري از رژيم صهيونيستي كه دركشور امارات حضور دارند شبكه اصلي هدايت گروههاي هوي متال را در ايران در دست دارند.
به گفته اين منبع آگاه بر اساس اسناد ارائه شده توسط "امين" در حسابهاي ارزي اين گروه در شبكه بانكي كشور كه از طريق شبكه اينترنت هدايت ميشود، در سال گذشته حدود "هشت ميليون دلار آمريكا" واريز شده است كه بين گروههاي شيطان پرست در شهرهاي مختلف ايران توزيع ميگردد.
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:11PM
وي با بيان اينكه تعداد اعضاي اين گروه در برخي شهرهاي كشور به دو هزار نفر بالغ ميشود، اضافه كرد: مطالب ارائه شده نشان ميدهد كه برخي فعاليتهاي ضد امنيتي نيز توسط برخي عناصر خاص در اين گروهها براي رژيم صهيونيستي انجام ميشود.
اين منبع آگاه با يادآوري اينكه مجوزهاي ارائه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي چاپ گسترده كتابهاي گروههاي هويمتال در كشور زمينه ارتباط نزديك فكري اعضاي اين جريان در سراسر كشور را فراهم ساخته است، افزود: در سالهاي اخير به دليل عدم وجود هرگونه نظارت و كنترل واقعي در كشور، گروههاي اجتماعي معارض كاركرد سياسي و ضد امنيتي پيدا كرده و زمينه سوء استفادهههاي ضد ملي بيگانگان از آنها فراهم شده است…در حال حاضر گروه متال با قديمي شدن علاقه به رپ در ايران، طرفداران بيشتري را به خود جذب نموده است.
سعي مي شود در اين مقاله به بررسي برخي از اين موسيقي هاي شيطاني و شيطان پرستي پرداخت.
موسيقي رپ
http://mastoor.ir/images/news/rap.jpgتاريخچه:
RAP، فرهنگي كه خصوصاً به جوانان سياه و اقشار تحتاني در جوامع غرب تعلق دارد، از آمريكا سرچشمه گرفته و شورشگران سراسر جهان را تحت تاثير قرار داده است موسيقي RAP از تكامل اشكال ديگري از موسيقي سياهان در محله هاي فقيرنشين برانكس نيويورك و تا حدودي هارلم شكل گرفته است. اين محلات، نقطه تمركز گروههائي از سياهان است كه سالها پيش تحت شرايط فلاكت بار اقتصادي مجبور به مهاجرت از ايالات جنوبي به شهرهاي بزرگ نظير نيويورك شدند.
اواخر دهه 1960، وقتي كه آمريكا زير ضربه مبارزات انقلابي در كشورهاي تحت سلطه اش، خصوصاً ويتنام، قرار داشت و انقلاب چين نيز بر شورشگران و انقلابيون در ايالات متحده تاثير نهاده بوددر شهرهاي بزرگ آمريكا تضادهاي طبقاتي ميان سياه با بورژوازي امپرياليستي و پايه هاي اجتماعيش حدت و شدتي فوق العاده يافته بود. بين محلات فقير نشين سياه با ساير نقاط شهر نيويورك، چيزي شبيه به خط مرزي وجود داشت . خط مرزي شاهد درگيري ميان دسته هاي متشكل سفيدهاي نژاد پرست و پليس از يكطرف با گروه هاي بزرگ و متشكل جوانان سياه بود . گروه هاي RAP از دل همين تشكلات شورشي سياه شكل گرفت.
در اينجا قسمتي از نخستين ترانه RAP اعتراضي كه از معروفيتي بين المللي برخوردار گشته و "پيام" نام دارد را ميخوانيم. اين ترانه از آثار "گرند مستر فلش" و گروه "فوريوس فايو" است. اين ترانه حكايت شرايط نابسامان طبقه هاي فقير نشين جامعه است. دستم را بروي اسلحه ام ميفشارم، چرا كه قصد جانم را كرده اند مرا هل ندهيد، ديگر جان به لبم رسيده مي كوشم به سيم آخر نزنم اينجا درست مثل يك جنگل است و بعضي وقتها تعجب ميكنم كه چگونه مي توان جان سالم بدر برد
در همان سالهاي نخستين شكل گيري رپ با دخالت قدرتمندان ، هدفهاي سياسي و اجتماعي گروه هاي سياهپوست ، دستخوش نوعي تحريف گرديده و در نتيجه به ابزاري در دست سياستمداران و صيهيونيسم تبديل شدند .
در طول مدتيكه رپ شكل مي گرفت ، عناوين مختلفي از اين نوع موسيقي توسط موزيسين ها بوجود آمد كه با پيوستن خوانندگان معروفي به اين گروه موسيقي رپ طرفداران زيادي را به خود جلب و جذب نمود .
آن رپ نسبت به گروههاي ديگر طرفداران بيشتري دارد و جوانان علاقمند به موسيقي آن گوش ميدهند و براساس مدلهايي كه آنها به آنها القاء ميشود ، لباس مي پوشند و آرايشهاي ظاهري رپ را برميگزينند .
شلوارهايي كه پاچه گشاد آن بر روي زمين كشيده مشود ، مانتوهايي با آستين هاي بلند ، موهاي روغن زده و چسبيده بر سر ، عينك هاي دودي با قالب فلزي ، خط ريش پايين تر از گوش پسران و روسريهاي كوچك و معمولا سفيد رنگ دختران ، ويژگي ظاهري گروه رپ است .
Mr.Dambalos
Monday 14 April 2008, 01:11PM
برخي از گروههاي زير مجموعه رپ عبارتند از :
1- ASE OF BASE :كه در سبك موسيقي پاپ از سال 1988 در آمريكا و اروپا برنامه اجرا مي كنند كه اعضاي اين گروه چهار خواننده سياهپوست هستند كه عموما محور اشعارشان پيرامون عشق و روابط آزاد غيراخلاقي ميباشد .
2- NEW KIDS OF THE BLACK :كه از سال 1987 برنامه اجرا ميكنند ، آهنگهاي آنها بسيار تند و با مضاميني درباره عشق و زندگي اجرا مي شوند .خوانندگاني بنامهاي كوئين و جيمي به همراه دو سياه پوست ديگر كه همگي هم جنس باز هستند عضو اين گروه مي باشند.
موسيقي متال
موسيقي متال داراي زير مجموعه هاي زيادي است كه برخي از آنان جز مهمترين گروههاي شيطان پرست محسوب مشوند مانند هوي متال و بلك متال و….
Black Metal
بلك متال در نروژ از زماني پديد آمد كه نئو وايكينگ هاي نروژ در جستجوي راه و وسيله اي براي نابود كردن مسيحيت در نروژ و بعد در تمام دنيا بودند و در اين راه انسانهاي بسياري را كشتند و كليساهاي زيادي را آتش زدند و بلك متال را تا نهايت نواختند تاشايد خداي تاريك ها باز گردد .
موسيقي كه سخن از دنياي تاريك سرد و بيروح را بيان ميكند سبكي مملو از خوشونت مرگ و كشتار
DEATH METAL
مرگ ، يگانه حقيقتي است كه راه فراري از آن نيست . ايده مرگ در نزد شيطان پرستان به دو دسته بسيار عمده تقسيم مي شوند . دسته اول كساني كه خودآگاهانه مرگ و ماندن در جهنم را ترجيح مي دهند . دسته دوم كساني كه منكر مرگ مي شوند و بر اين گمانند كه پرستش شيطان كفايت مي كند تا او آنان را از چنگال مرگ رهائي بخشد و عمري جاودان نصب آنان گرداند . از اين مكان دسته اول خطرناكترند زيرا آگاهانه به جنگي نامقدس در برابر خداوند روي مي آورند . جنگي كه مي دانند در آخر به شعله هاي آتش ختم مي شود . آنان گناه را زينت دروني انسان تصور مي كنند . به مرحله اي مي رسند كه ديگر گناه براي زندگي آنان از آب و نان نيز ضروري تر مي شود تا درجه اي كه ديگر چيزي به جز گناه نمي بينند . گناه ، گناه ، گناه . به هر گناهي دست مي زنند . ربا ، قتل ، دروغ ، تهمت ، دزدي ، شرب خمر ، هتاكي به مقدسات و مومنين ، اعمال منافي عفت
تعداد زياد ديگر سبك متال وجود دارد كه هر كدام داراي خصوصيات خاص خود هستند اما وجه اشتراك بسياري از آنان عبارت است از رواج خشونت و فحشا
با توجه بدانچه ذكر شدكه بيانگر بخشي از فرهنگ غرب و در راس آن امريكا است آيا اين سخن پرزيدنت بوش كه:ارزشهاي و موضوعات مورد علاقه آمريكا براي هر كسي و در هر جامعه اي درست و مفيد است…!
و آيا اين سخن ديگر معنايي دارد كه:
اهداف آمريكا برقراري صلح ،تداوم آزادي و رسيدن به سعادت و خوشبختي است!
ولي معني اين سخن توماس فردمن تحليلگر سياسي آمريكا كه مي گويد:
جنگ با اين دشمن(اسلام)با ارتش ممكن نيست بلكه بايد در مدارس ،مساجد،و كليسا ها و معابد به رويارويي با آن پرداخت و اين راه جز با همكاري روحانيون ،كشيشان و راهبان نمي توان به پيروزي دست يافت.
شيفته
Monday 14 April 2008, 01:57PM
واقعا كامله :smile39:
Mr.Dambalos
Tuesday 15 April 2008, 01:41PM
فرقه هاي شيطان پرست در ايران... يك مقام ارشد نيروي انتظامي در گفت و گو با خبرنگار واحد مركزي خبر در خصوص تحركات اخير گروهاي شيطان پرستي اظهار داشت: يكي از شرايط عضويت و پذيرش از سوي گروههاي نوظهور شيطان پرستي، مصرف مواد تحديري بسيار قوي از جمله كوكائين، حشيش و قرصهاي اكس است. http://www.3noqte.com/main/images/stories/shabanpoor/evil3.jpg
وي تصريح كرد: دليل استفاده اين گروهها از اين مواد ورود به حالت خلسه براي انجام مراسمهاي ويژه آنان است.
اين مقام انتظامي كشور خاطر نشان كرد: شيطان پرستي پديده جديدي در ايران نيست، چنانكه پيش از اين نيز در برخي شهرستانهاي كشور از جمله در يكي از شهرستانهاي استان كرمانشاه، فرقه هاي شيطان پرستي رسما اعلام موجوديت و فعاليت كرده بودند... .
يك مقام ارشد نيروي انتظامي در گفت و گو با خبرنگار واحد مركزي خبر در خصوص تحركات اخير گروهاي شيطان پرستي اظهار داشت: يكي از شرايط عضويت و پذيرش از سوي گروههاي نوظهور شيطان پرستي، مصرف مواد تحديري بسيار قوي از جمله كوكائين، حشيش و قرصهاي اكس است. http://www.3noqte.com/main/images/stories/shabanpoor/evil3.jpg
وي تصريح كرد: دليل استفاده اين گروهها از اين مواد ورود به حالت خلسه براي انجام مراسمهاي ويژه آنان است.
اين مقام انتظامي كشور خاطر نشان كرد: شيطان پرستي پديده جديدي در ايران نيست، چنانكه پيش از اين نيز در برخي شهرستانهاي كشور از جمله در يكي از شهرستانهاي استان كرمانشاه، فرقه هاي شيطان پرستي رسما اعلام موجوديت و فعاليت كرده بودند.
وي ادامه داد: فرقههاي نوظهور شيطان پرستي را نميتوان يك فرقه ديني و عقيدتي برشمرد، اما فرقههاي قديمي اين جريان خود را يك فرقه ديني با آيين هاي اعتقادي ويژه مي دانند.
اين مقام نيروي انتظامي اظهار داشت: بيش از 90 درصد دستگير شدگان در پارتي يك گروه شيطان پرستي در كرج كه در قالب اجراي كنسرت برگزار شد، از نقاط مرفه نشين تهران بودند.
وي ادامه داد: البته پس از دستگيري شمار بسياري از اين شركت كنندگان، مشخص شد كه اكثريت قريب به اتفاق آنان، هيچ اطلاعي از ماهيت فعاليت شيطان پرستي و عوامل برگزار كننده اين پارتي نداشتند و صرفآ به قصد شركت در پارتي و مهماني شبانه دور هم آمده بودند. اما اين فعاليتهاي گسترده و خرج هزينه هاي هنگفت براي جذب جوانان به گروههاي شيطانپرستي نشان از برنامهريزي آنان در اين راه دارد.
اين مقام مسئول در نيروهاي انتظامي خاطر نشان كرد: بسياري از اين افراد كه به مراجع قضايي تحويل داده شده بودند، با قيد ضمانت، سند و يا تعهد كتبي آزاد شدند.
Mr.Dambalos
Tuesday 15 April 2008, 01:42PM
به نام خدا
تا حالا درباره شيطان پرستي فلسفي آنتون لاوي كه بيشتر معروفه و كلي آدماي معروف موسيقي خودشونو مربوط بهش ميدونن گفتم اما همونطور كه گفته بودم شيطان پرستي از قديم رواج داشته و ميخوام الان درباره يه فرقه قديمي شيطان پرستي صحبت كنم اونم فرقه "يزيدي" هست ، اشتباه نكنيد اين فرقه ربطي به يزيد نداره و قرنها قبل از بوجود آمدن اين آدم لعين بوجود اومده ... اين فرقه يكي از فرقه هاي قديميه كه باني اون شخصيه به اسم "عدی ابن مسافر اموی" (قرن سیزده قبل میلاد) . بعضيا اين فرقه رو برداشته شده از آيين زرتشت ميدونن اما خود يزيديا اين رو رد ميكنن اين فرقه تلفيقيه از باور زرتشتى، ميترائى و صوفى. در اين باور "يزدان" در آغاز مرواريدى آفريد كه پس از گذشت چهل هزار سال شكست و ملك طاووس (شيطان)، فرشته مقرب يزدان، از خرده ريز همين مرواريد "جهان مادى" را خلق كرد. پس از آن بود كه فرشتگان ديگر توسط يزدان خلق شدند. در اين باور، "شيطان" نه دشمن خدا كه شريك او در خلقت جهان است "شيطان" نه فرشته مغضوب وسوسه گر كه آموزگارى خردمند براى انسان است. در اين باور خدا پس از خلق انسان خودش را از ماجرا كنار كشيده و دخالتى در نيكى و بدى او ندارد. آنكه راه نيك و بد را نشان انسان ميدهد همانا ملك طاووس است.
يكي از چيزهاي جالب هم كه درباره مغضوب بودن شيطان از طرف خدا بهش اعتقاد دارن همين ظلم خدا به شيطانه ... همونطور كه ميدونين جهان از 4 عنصر تشكيل شده : آب، خاك ، باد ، آتش . انسان از آب و خاك ساخته شده و شيطان ترکيبي از آتش و ترکيب آب و خاك منوط به تحت تاثير قرار گرفتن آتشه و في نفسه آتش ترجيح دارد بر آب و خاک و شيطان که جنسيت آتش دارد نميتواند بر ترکيبي از اب و خاک سجده کند چون در مقام بالا تر قرار ميگيرد و اينطوري نتيجه ميگيرن خدا به شيطان ظلم كرده و درسته كه شيطان مخلوق خداست اما از انسان برتره و شيطان از اين جهت مورد پرستش قرار ميگيره که حکم يه موجود صاحب حق در مقابل خدا پيدا ميکنه و اونا به تبعيض خدا گه در حق شيطان بود اعتراض دارن .... فرقه هاي قديمي شيطان پرستي كه تو ايران هستند شاخه هايي از همين يزيديا هستن با كمي تفاوت .
Mr.Dambalos
Tuesday 15 April 2008, 01:43PM
شیطان پرستان دارای یك سری اعتقادات هستند كه در كتاب انجیل شیطانی آمده است و همچنین دارای كلیسای شیطان نیز میباشند كه در 30 آوریل 1966 توسط آنتون لاوی تاسیس شد و در پس از مرگش اداره آن به همسرش بلانش بارتون رسید و در حال حاضر نیز توسط یكی از اعضای قدیمی آن یعنی پیتر گیلمور اداره میشود . این كلیسا تنها مكانی است كه بر اساس قوانینش با استفاده از كمكهای مالی دولتها برقرار نیست و اعضای آن براي ورود به آن باید پول بپردازند در ضمن كودكان نیز تا زمانی كه توانایی درك فلسه آنها را پیدا نكرده اند اجازه ورود به آنجا را ندارند .در ضمن ورود افراد غیرشیطان پرست به آنجا بدون ایراد میباشند.
انجیل شیطانی شامل 4 بخش است : "كتاب شیطان" ،"كتاب لوسیفر"،"كتاب بلیل Book of Belial " و" كتاب لویتان Book of Leviathan" که هر کدام شامل مطالب خاص خود ميباشند فصل اول اين کتاب احکام 9 گانه شيطان پرستي است . خوب است نگاهي به اين 9 حکم بيندازيم :
1. شیطان به جای ریاضت نماینده افراط است.
2. شیطان به جای اینكه نمایاننده توهم های معنوی باشد نماینده زندگی مادی است.
( همه مسائل و تجارب غيرمادي و معنوي از ديد آنها توهم و دروغ و تظاهر خوانده ميشود.)
3. شیطان نشان دهنده عقل پاك است به جای خودفریبی متظاهرانه.
4. شیطان نشانه عشق به افرادی است كه لیاقتش را دارند نه هدر دادن آن براي افراد نمك نشناس .
( درست برعکس مسيحيت و ساير اديان که عشق به انسانها را به انسانها آموزش ميدهد)
5. شیطان به ما انتقام جویی را به جای برگرداندن طرف دیگر صورت نشان میدهد.
( درست برخلاف کلام حضرت عيسي(ع) ؛ در اسلام نيز در برابر ظلم سکوت نميکند اما پاسخ يک سيلي را فقط يک سيلي ميداند و بس!)
6. شيطان به ما مسئوليت در برابر مسئول را به جاي مسئوليت در برابر موجودات ترسناک خيالي را مي آموزد.( يعني اعتقاد به معاد و بهشت و جهنم را تنها عامل انسانيت افراد با ايمان ميداند و همچنين خود را فقط دربرابر کسي مسئول ميداند که در برابرش مسئوليت دارد نه ساير افرادي که ممکن است درگير عملي شوند که او انجام ميدهد.)
7. شيطان ميگويد که انسان حيوان ديگري است، گاه برتر و اکثر مواقع به دليل " روح خدايي و پيشرفت ذهني اش که از او بدطينت ترين حيوان را ساخته است " پست تر است. (دقت کنيد که روح خدايي که به اعتقاد اديان منشاء و دليل بزرگي و خوبي انسانهاست در اين نظريه دليل بدطينت ترين موجود بودن اوست.)
8. شيطان آنچه را که گناه مينامند را عواملي برای ارضاي نيازهاي فيزيکي ، حسي و ذهني ميداند.http://zeitoon.net/images/16.jpg
( يعني گناهان را برای ارضاء نيازهاي انساني لازم ميداند)
9. شيطان بهترين دوست کليساست زيرا آن را سالها مشغول کرده.
و در آخر هم بد نيست برخي قسمتهاي اين کتاب را بخوانيم :
" به نام خدای بزرگ ما ؛ شيطان ؛ به شما فرمان ميدهم که از دنيای سياه بيرون آييد . به نام چهار شهريار سياه جهنم ؛ پيش آييد . شيطان ؛ جام باده لذت را بردار . اين جام پر از اکسير زندگی است ؛ و آنرا با نيروی جادوی سياه انباشته کن . اين نيرو در سراسر عالم کائنات وجود دارد و حامی آن است . آمين "
"ای دوست و همدم شب ؛ تو از صدای سگ ها و ريختن خون شاد ميشوی ؛ تو در ميان سايه های قبور ميگردی ؛ تو تشنه خون هستی و بشر را تهديد ميکنی گور گومورو ؛ ماه هزار چهره ؛ به قربانيان ما با نظر مساعد بنگر . دروازه های جهنم را بگشا و بيرون بيا ... "
ghadem
Wednesday 16 April 2008, 08:08AM
حامد جون مطابت خیلی کامل وجامع بود .
شما هم اگه بلدی از این کپی ها بکن!!!
Mr.Dambalos
Thursday 17 April 2008, 10:23AM
اینم عکس هایی در رابطه با موضوع
http://pib.ir/uploads/l/lordsatyr/14353.jpg
http://www.themetallist.com/webzine/img/inter/lordbelial160104-02.jpg
یه گروه شیطان پرست
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/9/96/330px-Cradle_of_filth.jpg
http://outhouserag.typepad.com/outhouserag/images/BushKerrySatan.JPG
Karo
Thursday 17 April 2008, 05:16PM
خب شرمنده نتونستم پست بزنم.
اين چند وقته كه حامد اين تاپيك رو زد من بالا نميومدم.
البته كتابهايي هم كه راجع به اين مضمون ميخوندم تموم نشده بود.
ولي آقا حامد سنگ تموم گذاشتن و خيلي مطالب رو گفتن.اگه ميدونستم نميرفتم پول كتاب بدم.:D:smile55:
اميدوارم در اصرع وقت از نوشته هاي كوچكم بهره ببريد.
پشتیبانی باشگاه
Saturday 19 April 2008, 05:54PM
با سلام
گفتگوهای خارج از موضوع حذف گردید . در صورت ادامه درج نوشته های غیر جدی و خارج از موضوع کاربر خاطی با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد گشت .
پشتیبانی باشگاه جوانان ایرانی
SORENA_62
Saturday 19 April 2008, 09:24PM
خوراکه واسه تحقیق معارف اسلامی 2:smile28:
MESHKI_POSH
Sunday 20 April 2008, 01:58PM
سلام دادا شیتون بده.اخه اگه دیدین با سنگ بزنیدش ........مطلبات اخرشن دستت درد نکنه
بهنوش
Sunday 20 April 2008, 04:53PM
خيلي جالب بود دامبالوس...واقعا تحت تاثير قرار گرفتم....تو با نوشته هات تقريبا به 80درصد سوالات من راجع به اين فرقه پاسخ دادي...اما يه سوا ل فلسفي؟مگر غير از اينه كه انسان فردي كمال گرا و كمال جو است....و مكر نه اينه كه فطرت انسان نشات گرفته از ذات پاك خداوندي و نور الهي است....به نظر شما اين امكان وجود دارد كه يه انسان تا اين حد پست و كوچك بشودكه ذات واقعي خودش را از ياد ببرد.....مي شه گفت كه كساني كه خودكشي مي كنند كساني هستند كه به انتهاي راه رسيدند و ديگر اميدي به برگشت ندارند...؟
بهنوش
Sunday 20 April 2008, 04:54PM
منظورم در رابطه با افرادي از اين فرقه هاست كه دست به خود كشي مي زنند ....
Mr.Dambalos
Monday 21 April 2008, 12:16PM
ممنون از همه و مدیریت
فکر میکنم افرادی که به این فرقه ها میرن اینقدر قوه ی تفکرشون و سطح ادراکشون پائینه که رو به این فرقه ها میارند و بارفتن به این فرقه ها به پوچی میرسند
Mr.Dambalos
Monday 21 April 2008, 01:00PM
شيطان پرستان به دنبال چه و كي هستند!؟
«تنها شیطان خدای ماست و غیر او حامی ما نیست»، از جمله شعارهایی است که در برخی از دیوارهای این منطقه به چشم می خورد.
به گزارش خبرنگار «جهان»، طی سالهای اخیر گروه شیطان پرستان با راه اندازی سایت های اینترنتی و وبلاگ های متعدد درصدد ترویج اندیشه های خود برآمده است.از چندي پيش بر روی دیوارهای نقاط مختلف یکی از مناطق جنوبی تهران شعارهایی در ترویج شیطان پرستی نوشته میشود و به نظر ميرسد تمركز بيشتري بر اين مناطق شده است.
اين گزارش حاكي است بيشتر فعاليت اين گونه گروهها در محلههاي بسيار مرفه نشين و يا فقير نشين صورت ميگيرد.در ديوار نويسيها و تبليغات آنان و در کنار این شعارها اشکالی با ادغام ستاره، دایره و مثلث نیز ترسيم شده است.این گروه با نفوذ در برخی از محافل مورد
توجه جوانان از جمله موسیقی درصدد اغفال آنان است.پیش از این گروهی از مروجان شیطان پرستی در شهرستان کرج دستگير شدند.
يك مقام ارشد نيروي انتظامي در گفت و گو با خبرنگار «جهان» در خصوص تحركات اخير گروهاي شيطان پرستي اظهار داشت: يكي از شرايط عضويت و پذيرش از سوي گروههاي نوظهور شيطان پرستي، مصرف مواد تحديري بسيار قوي از جمله كوكائين، حشيش و قرصهاي اكس است. وي تصريح كرد: دليل استفاده اين گروهها از اين مواد ورود به حالت خلسه براي انجام مراسمهاي ويژه آنان است.
اين مقام انتظامي كشور خاطر نشان كرد: شيطان پرستي پديده جديدي در ايران نيست، چنانكه پيش از اين نيز در برخي شهرستانهاي كشور از جمله در يكي از شهرستانهاي استان كرمانشاه، فرقه هاي شيطان پرستي رسما اعلام موجوديت و فعاليت كرده بودند.وي ادامه داد: فرقههاي نوظهور شيطان پرستي را نميتوان يك فرقه ديني و عقيدتي برشمرد، اما فرقههاي قديمي اين جريان خود را يك فرقه ديني با آيين هاي اعتقادي ويژه مي دانند
اینم دوتا از خوشگلاشون
http://www.dostan.net/cl_upload/54880.jpg
پرستش شيطان يا سرمايه داري يهودي؟
شيطان پرستي فرقه اي نوظهور است که سرمايه داران يهود و آمريکايي از آن حمايت مي کنند و استفاده از مواد مخدر و انجام مراسم مبتذل جنسي، کار روزانه اين عده تلقي مي گردد.
فراماسونها احياكننده جادوگري و شيطانپرستي در قاره اروپا در قرن شانزدهم ميلادي هستند. گسترش سريع جادوگري و شيطانپرستي در اروپا در آن دوران مخصوصاً در بين زنان سبب شد تا در قرن شانزدهم و هفدهم ميلادي در اروپا در جنبش پاكسازي جادوگري و شيطانپرستي بيش از شصت هزار نفر از جادوگران كه اكثر آنها زن بودند، اعدام شوند!
در اوائل قرن نوزدهم بعضي از اشراف انگلستان ـ كه عضو گروه فراماسونري (Ordo Temple Orientis) بودند ـ به رهبري سرفرانسيس داشود، گروه شيطانپرستان به نام باشگاه آتش جهنم را در شهر لندن تأسيس نمودند و از اوائل قرن نوزدهم شهر لندن، مركز شيطانپرستان در اروپا شد.
استفاده از مواد مخدر و انجام مراسم مبتذل جنسي، فعاليت اصلي اين گروههاي شيطانپرست را تشكيل ميداد. در دهه 1960 م شيطانپرستي توسط سرمايه داران يهود مورد حمايت قرار گرفت و چند گروه شيطانپرست در انگلستان و ايالات متحده آمريكا به وجود آمد كه معروفترين آنها تشكيل «كليساي شيطان» در شهر سانفرانسيسكو ميباشد.
ظهور فرقه هاي جديد طي قرون اخير به باور برخي بروز خلاقيت عنوان مي شود اما خلاقيتي شيطاني. ظهور و بروز گروه ها و فرقه هاي جديدالتاسيس در غرب را شايد بتوان معلول بسياري از علت هاي نهفته در بي فرهنگي، لاقيدي و بي توجهي به نظام و ماهيت خانواده اصيل و اقتدار گرا دانست که صدور آن به ديگر ممالک به ويژه سرزمين هاي شرق دور از هدف نيست.
همانگونه که رپ(Rap) و هوي متال( Heavymetal ) نيز با هجوم فرهنگي از مرز آب ها فراتر رفت و با موج هاي سرکش تسخير فرهنگي به خاور رسيد و کم و بيش طرفداراني هم جذب کرد. رپ از اصلي ترين سبک هاي موسيقي است که در آن از رکيک ترين الفاظ استفاده مي شود و شنونده را به پرخاشگري، خشونت، وحشت، بي نظمي، مرگ، درد، سرعت و وهم دعوت مي کند و هوي متال نيز ماهيتي جز اين ندارد.
شيفته
Monday 21 April 2008, 01:08PM
شيطان پرستان به دنبال چه و كي هستند!؟
«تنها شیطان خدای ماست و غیر او حامی ما نیست»، از جمله شعارهایی است که در برخی از دیوارهای این منطقه به چشم می خورد.
به گزارش خبرنگار «جهان»، طی سالهای اخیر گروه شیطان پرستان با راه اندازی سایت های اینترنتی و وبلاگ های متعدد درصدد ترویج اندیشه های خود برآمده است.از چندي پيش بر روی دیوارهای نقاط مختلف یکی از مناطق جنوبی تهران شعارهایی در ترویج شیطان پرستی نوشته میشود و به نظر ميرسد تمركز بيشتري بر اين مناطق شده است.
اين گزارش حاكي است بيشتر فعاليت اين گونه گروهها در محلههاي بسيار مرفه نشين و يا فقير نشين صورت ميگيرد.در ديوار نويسيها و تبليغات آنان و در کنار این شعارها اشکالی با ادغام ستاره، دایره و مثلث نیز ترسيم شده است.این گروه با نفوذ در برخی از محافل مورد
توجه جوانان از جمله موسیقی درصدد اغفال آنان است.پیش از این گروهی از مروجان شیطان پرستی در شهرستان کرج دستگير شدند.
يك مقام ارشد نيروي انتظامي در گفت و گو با خبرنگار «جهان» در خصوص تحركات اخير گروهاي شيطان پرستي اظهار داشت: يكي از شرايط عضويت و پذيرش از سوي گروههاي نوظهور شيطان پرستي، مصرف مواد تحديري بسيار قوي از جمله كوكائين، حشيش و قرصهاي اكس است. وي تصريح كرد: دليل استفاده اين گروهها از اين مواد ورود به حالت خلسه براي انجام مراسمهاي ويژه آنان است.
اين مقام انتظامي كشور خاطر نشان كرد: شيطان پرستي پديده جديدي در ايران نيست، چنانكه پيش از اين نيز در برخي شهرستانهاي كشور از جمله در يكي از شهرستانهاي استان كرمانشاه، فرقه هاي شيطان پرستي رسما اعلام موجوديت و فعاليت كرده بودند.وي ادامه داد: فرقههاي نوظهور شيطان پرستي را نميتوان يك فرقه ديني و عقيدتي برشمرد، اما فرقههاي قديمي اين جريان خود را يك فرقه ديني با آيين هاي اعتقادي ويژه مي دانند
اینم دوتا از خوشگلاشون
http://www.dostan.net/cl_upload/54880.jpg
پرستش شيطان يا سرمايه داري يهودي؟
شيطان پرستي فرقه اي نوظهور است که سرمايه داران يهود و آمريکايي از آن حمايت مي کنند و استفاده از مواد مخدر و انجام مراسم مبتذل جنسي، کار روزانه اين عده تلقي مي گردد.
فراماسونها احياكننده جادوگري و شيطانپرستي در قاره اروپا در قرن شانزدهم ميلادي هستند. گسترش سريع جادوگري و شيطانپرستي در اروپا در آن دوران مخصوصاً در بين زنان سبب شد تا در قرن شانزدهم و هفدهم ميلادي در اروپا در جنبش پاكسازي جادوگري و شيطانپرستي بيش از شصت هزار نفر از جادوگران كه اكثر آنها زن بودند، اعدام شوند!
در اوائل قرن نوزدهم بعضي از اشراف انگلستان ـ كه عضو گروه فراماسونري (Ordo Temple Orientis) بودند ـ به رهبري سرفرانسيس داشود، گروه شيطانپرستان به نام باشگاه آتش جهنم را در شهر لندن تأسيس نمودند و از اوائل قرن نوزدهم شهر لندن، مركز شيطانپرستان در اروپا شد.
استفاده از مواد مخدر و انجام مراسم مبتذل جنسي، فعاليت اصلي اين گروههاي شيطانپرست را تشكيل ميداد. در دهه 1960 م شيطانپرستي توسط سرمايه داران يهود مورد حمايت قرار گرفت و چند گروه شيطانپرست در انگلستان و ايالات متحده آمريكا به وجود آمد كه معروفترين آنها تشكيل «كليساي شيطان» در شهر سانفرانسيسكو ميباشد.
ظهور فرقه هاي جديد طي قرون اخير به باور برخي بروز خلاقيت عنوان مي شود اما خلاقيتي شيطاني. ظهور و بروز گروه ها و فرقه هاي جديدالتاسيس در غرب را شايد بتوان معلول بسياري از علت هاي نهفته در بي فرهنگي، لاقيدي و بي توجهي به نظام و ماهيت خانواده اصيل و اقتدار گرا دانست که صدور آن به ديگر ممالک به ويژه سرزمين هاي شرق دور از هدف نيست.
همانگونه که رپ(Rap) و هوي متال( Heavymetal ) نيز با هجوم فرهنگي از مرز آب ها فراتر رفت و با موج هاي سرکش تسخير فرهنگي به خاور رسيد و کم و بيش طرفداراني هم جذب کرد. رپ از اصلي ترين سبک هاي موسيقي است که در آن از رکيک ترين الفاظ استفاده مي شود و شنونده را به پرخاشگري، خشونت، وحشت، بي نظمي، مرگ، درد، سرعت و وهم دعوت مي کند و هوي متال نيز ماهيتي جز اين ندارد. والله به نظر من فقط همين ظاهر اينها كافيه كه آدم بفهمه چي هستند !
شيفته
Monday 21 April 2008, 02:16PM
واين هم عاقبت و آخرت شيطان پرستان
http://image.guardian.co.uk/sys-images/Arts/Arts_/Pictures/2007/06/20/gollum460.jpg
http://static2.bareka.com/photos/medium/2910089/جهنم.jpg
شيفته
Monday 21 April 2008, 02:25PM
اين هم اربابشون كه اومده استقبالشون :smile21:
http://www.bazarecd.com/images/ghost.jpg
asalbanoo
Monday 21 April 2008, 02:38PM
http://www.peryngveohlin.com/pics/startseitelorenzomariani.jpg
امـين
Monday 21 April 2008, 03:00PM
سلام حامد جان...
می خوام تو پنجاه و هفتمین ریپ این تاپیک فوق العاده ،یک تشکر همچین مشتی و دو تا درخواست خیلی ساده:smile31: بکنم!!!!:smile20:
اول تشکر:
حامد جون متشکریــــــم...:D
حالا درخواست ها:
اولیش:اگه بتونی مطالب رو به صورت پیدیف و مرتب شده بذاری خیلی خیلی خیلی ممنون می شم!:smile31::p
باور کن من معارف 2 رو پاس کردم;)، از اون لحاظ می گم که چون حجم مطالب زیاده واقعا مطالعه ش از رو صفحه مانیتور یوخدی سخته، و مشخصه که پیرینتشون رو خیلی راحت تر می شه خوند...در هر صورت به فکر ما باش...:smile28:
دومیش:یکی از مباحثی که با این موضوع در ارتباطه ، بحث ظهور حضرت بقیه الله (عج)، و مبارزه ای که بین یاران ایشون و لشکریان شیطان رخ خواهد دارد...اگر رو این موضوع دقیق کار بشه ارتباط ش به طور واضح مشخص می شه!گفتم شاید بتونی تو این زمینه هم مطالبی رو اینجا بذاری....
سومیش::smile31::اگه بتونی تصاویر(کلیپ) بیشتری از این جانواران دوپا و مراسماشون بذاری بازم خیلی خیلی ممنون می شیم...:smile28:
:smile07:دست خدا امانت:smile07:
Mr.Dambalos
Monday 21 April 2008, 03:50PM
امین جون سپاس
در مورد پیششنهاد اول حقیقتش بلد نیستم یعنی چیزی رو به pdf تبدیل نکردم اگه یاد گرفتم حتما چشم
در مورد دوم هم به نکته ی خوبی اشاره کردی اونم حتما ولی بچه ها هم باید کمک کنند
در مورد پیشنهاد سوم هم تو ی یه سایت در مورد مراسم حجشون چندتا عکس گذاشته بود که زیاد جالب نبود و معلوم نبود چی به چیه یه سری از عکس های و کلیپ ها ابتذال داره که متاسفانه نمیشه ولی از این جونورا کلی عکس داشتم که متاسفانه پاک شدند
اگه تونستم حتما میذارم
امـين
Monday 21 April 2008, 04:48PM
ممنون اگه درباره فرقه هاي ايراني هم مطلبي داشتي حتما بذار....
سعي مي كنم در اولين فرصت روش پي دي اف كردن رو برات با خصوصي بفرستم...
:smile28:
asalbanoo
Monday 21 April 2008, 05:27PM
http://massiha.ravani.googlepages.com/edamizajr.jpg/edamizajr-full.jpg
Mr.Dambalos
Monday 21 April 2008, 07:32PM
مدخل جهنم با پيشينه اي هزار ساله!
شيطان پرستي يکي از فرقه هايي است که برخي به آن پيشينه هزاران ساله ميدهند و دليل آن را نيز پرستش هر موجود داراي قدرت توسط مردمان هزاران سال پيش و يا در نظر گرفتن دو خداي ضد هم يعني خداي خير و شر ميدانند.
شيطان پرستي دنيايي را ترسيم مي كند كه هيچ روزنه اميدي براي آن متصور نيست. به همين جهت شيطان پرستي را جهان تاريك ميگويند. شيطان پرستان حقيقتي را جستجو مي كند كه در اين جهان يافت نمي شود. خود كشي توجيهي اينگونه دارد که اگر از آنها بپرسي چرا خودت را مي كشي؟ پاسخ خواهند داد: مي خواهم به حقيقت برسم و حقيقت در اين دنيا به دست نمي آيد. با اين همه عمده ترين نشانه شيطان پرستي را در تجاوز و قتل به ويژه در تجاوز به كودكان و نوجوانان به همراه قتل آنان بايد ديد.
برخي کشورها در استقبال چشمگير از اين گروه ها پيشتاز بودند به طوري که در کنار خودكشي دسته جمعي پيروان داويد كوروس در آمريكا كه خودسوزي دسته جمعي كردند، كشتن مسافران مترو در ژاپن نيز از جمله اعمال افراطي گروه هاي شيطان پرست مي باشد. به خصوص که اين فرقه ها اغلب در کشورهاي صنعتي که آدم ها خود را تنها احساس مي کنند بروز و ظهور شديد مي يابد؛ مثل ژاپن و آمريکا.
البته شدت عمل اين افراد هم بستگي به شدت اعتقادات اين افراد به روح شيطاني شيطان پرستان دارد و رهبر گروهي که به آن مي پيوندند. انواع خفيف تر جرم اين افراد و مظالمشان را مي توان به قرباني كردن كودكان عنوان کرد و خفيفتر از آن را در قالب گروههاي موسيقي که به دنيا فحش و ناسزا مي دهند و با افتخار مي گويند ما شيطان پرست هستيم دانست.
فرقه هاي قديمي شيطان پرستي جريان خود را ديني بر مي شمارند و داراي آيين هاي اعتقادي مختص خود مي باشند اما فرقههاي نوظهور شيطان پرستي را نميتوان يك فرقه ديني و عقيدتي برشمرد چرا که حتي فرقه ها و آيين هاي دست ساخت بشر هرگز به معرفي آيين خود با انجام اعمال غيرانساني و وحشي گري تمايلي ندارند. در حالي که شيطان پرستان نوظهور به منظور افزايش توحش گروه به استعمال مواد تخديري و متعاقب آن انجام برخي اعمال غير انساني نيز مي پردازند.
اجنه در تسخير شياطين
همانطور که از گوشه و کنار اخباري از فعاليت اين گروه ها در سراسر جهان به گوش مي رسد، شيطان پرستان داراي مجموعه اي از اعتقادات هستند كه در كتاب انجيل شيطاني آمده است.
انجيل شيطاني كتابيست كه شيطان پرستان از آن براي عبادات خود و همچنين استفاده در مراسم خود استفاده مي كنند. اين كتاب شامل كلمات عبري و يوناني و انگليسي، شامل اسامي شيطان و دعوت از او براي قدرت دادن به شيطان پرستان است. در اين كتاب بسياري از دعاهاي آن برخلاف دعاهاي مسيحيت و انجيل و همچنين بسياري از شعائر آن براي قدر نهادن به عظمت و قدرت شيطان به عنوان قدرت مطلق است.
كليساي شيطان پرستي در قرون وسطا به عنوان مكاني براي انجام مراسم شيطان پرستي استفاده مي شد و جايي بود كه در آن تنها و تنها محل قرارهاي شيطان پرستان قديمي و انجام مراسم خود در آن بود . اما امروزه كليساي شيطان پرستي محلي است براي عبادت شيطان پرستان كه اكثرا به صورت زير زميني به كار خود ادامه مي دهند و در شيطان پرستي جديد اين مكان به نام كليساي شيطان براي انجام مراسم ارضاي جنسي مورد استفاده قرار مي گرفت كه اكنون محلي است براي انجام اكثر مراسم شيطان پرستي جديد!
کليساي شيطان در 30 آوريل 1966 توسط آنتون لاوي تاسيس شد. پس از مرگش اداره آن به همسرش بلانش بارتون رسيد و در حال حاضر نيز توسط يكي از اعضاي قديمي آن يعني پيتر گيلمور اداره مي شود.
اين كليسا تنها مكاني است كه بر اساس قوانين آن، با استفاده از كمك هاي مالي دولتها برقرار نيست بلکه اعضاي آن براي ورود به آن بايد پول بپردازند در ضمن كودكان نيز تا زماني كه توانايي درك فلسفه آنها را پيدا نكرده اند اجازه ورود به آنجا را ندارند. در ضمن ورود افراد غيرشيطان پرست به آنجا بدون ايراد عنوان مي شود.
در شيطان پرستي، غير از استفاده از شيطان به عنوان قدرت تاريکي و قدرت مطلق از نيروها و اجنه و روح هاي! پليد و شيطاني نيز براي رسيدن به اهداف خود استفاده ميشود و در نهايت معناي شيطان پرستي، پرستش قدرت پليدي است.
به طور کلي دو تعريف براي گروههاي شيطان پرستي در نظر افراد وجود دارد. تعريف اول: هر گروهي که شيطان را که عاري از مفاهيم غيرطبيعي مربوط به پليدي و زشتي است، به عنوان خدا قبول داشته باشد و آن را عبادت کند که معمولاً از آن به عنوان الهه سياه نيز ياد ميکنند و آن را منتسب به طبيعت "حقيقي" انسان(!) مينامند.
تعريف دومي نيز بر شيطان پرستي حاکم است و مبتني بر اين مساله است: گروههايي که از دين مسيحيت تبعيت نکرده و يا عيسي را با خصوصياتي که در دين مسيح تعريف شده است، قبول ندارند. اين تعريف معمولاً توسط بنيادگرايان مسيحي مورد استفاده قرار ميگيرد و بر مبناي اين تعريف بسياري از گروهها را شيطان پرست مينامند.
گورگومورو يا گوگوري مگوري هاي شيطاني!
جهت آشنايي با افکار شيطاني اين گروه ها بي مناسبت نيست نگاهي اجمالي به آرا و علامت هاي اين گروه داشته باشيم.
"كتاب لوسيفر"،"كتاب بليل Book of Belial " و" كتاب لويتان Book of Leviathan" که هر کدام در فصل اول، احکام 9 گانه شيطان پرستي را به قرار ذيل برشمرده اند.
1. شيطان به جاي رياضت نماينده افراط است.
2. شيطان به جاي اينكه نماياننده توهم هاي معنوي باشد نماينده زندگي مادي است. (همه مسائل و تجارب غيرمادي و معنوي از ديد آنها توهم و دروغ و تظاهر خوانده مي شود.)
3. شيطان نشان دهنده عقل پاك است به جاي خودفريبي متظاهرانه.
4. شيطان نشانه عشق به افرادي است كه لياقتش را دارند نه هدر دادن آن براي افراد نمك نشناس. ( درست بعکس مسيحيت و ساير اديان که عشق به انسانها را به انسانها را آموزش مي دهد)
5. شيطان به ما انتقام جويي را به جاي برگرداندن طرف ديگر صورت نشان مي دهد. (درست برخلاف کلام حضرت عيسي(ع)، در اسلام نيز در برابر ظلم سکوت نمي کند اما پاسخ يک سيلي را فقط يک سيلي مي داند و بس!)
6. شيطان به ما مسئوليت در برابر مسئول را به جاي مسئوليت در برابر موجودات ترسناک خيالي را مي آموزد. (يعني اعتقاد به معاد و بهشت و جهنم را تنها عامل انسانيت افراد با ايمان مي داند و همچنين خود را فقط در برابر کسي مسئول مي داند که در برابرش مسئوليت دارد نه ساير افرادي که ممکن است درگير عملي شوند که او انجام مي دهد(!!))
7. شيطان مي گويد که انسان حيوان ديگري است، گاه برتر و اکثر مواقع به دليل "روح خدايي و پيشرفت ذهني اش که از او بدطينت ترين حيوان را ساخته است " پست تر است.
8. شيطان آنچه را که گناه مي نامند را عواملي براي ارضاي نيازهاي فيزيکي، حسي و ذهني مي داند.(يعني گناهان را براي ارضاء نيازهاي انساني لازم(!) مي داند.)
9. شيطان بهترين دوست کليساست زيرا آن را سالها مشغول کرده.(!)
Mr.Dambalos
Monday 21 April 2008, 07:34PM
امین جان در مورد فرقه های ایرانی سعی کردم چیزی پیدا نکردم معمولا خبر هایی هست که از سوی آگاهی در برخورد با آنها منتشر شده
بيتا صباحي
Tuesday 22 April 2008, 01:10PM
البته بعضي از اين گروهاي شيطان پرستان داراي قدرت هاي ماوراي طبيعي هستن
چرا كه با شيطان ارتباط دارن
و كسانيكه روح خود را به شيطان مي فروشند او از آنها حمايت مي كند و به قدرتهايي مي رساند
اگر در اين مورد مطلبي داريد بنويسيد
Mr.Dambalos
Tuesday 22 April 2008, 01:12PM
من به همچین چیزی اعتقاد ندارم
اونایی که مد نظرته قدرتشونو از خدا گرفتند نه از شیطان فقط از قدرتشون در راه های شیطانی استفاده میکنند
بيتا صباحي
Tuesday 22 April 2008, 01:29PM
قدرت الهي معلومه و مشخص همون طور كه قدرت شيطاني واضح
اين حرف خيلي از علما هست
اگر بخواهيم كلي به قضيه نگاه كنيم تمام قدرتها به خدا منتهي ميشود حتي قدرت شيطان
اما خوده شيطان هم داراي اختياراتي هست و قدرتهاي خاصي دارد
ارزو
Tuesday 22 April 2008, 01:50PM
حامد چان واقعا خسته نباشی :smile07:
عالی بود:smile39:
Mr.Dambalos
Tuesday 22 April 2008, 02:03PM
راستی به این نکته توجه داشته باشید که شیاطین در کجا و چه طور و چه اعمالی انجام می دهد ....(توجه داشته باشید زمان هایی این شیاطین وارد عمل می شوند که غافل از خدا هستیم و خداوند رو فراموش کردیم ....( پس هرگز یاد و ذکر خداوند و خلوص نیت در اعمال در هیچ زمانی و مکانی فراموش نشود )
*1و2 - لا قيس و ولهان (ولها ) : در طهارت و نماز و سوسه ميکند.
3- هفاف: در صحرا و بيابنها مردم را گمراه و سرگردان مي سازد .
4_ مُرهّ : بر ترويج موسيقي مبتذل و آلات لهو و لعب گمارده شده است .
5- زُلنبور (رکتبور) : در بازار ،بيهوده گويي ، سوگند دروغ و تعريف از کالا را جلوه مي دهد.
6- ثبر (بتر) : صاحبان مصيبت را به جزع ، خراشيدن چهره ،چاک زدن گريبان و ناشکيبايي فرا مي خواند .
7-اعوار : در ترغيب آدميان به مقاربت و آميزش جنسي نا مشروع ((زنا و لواط)) و انجام معامله هاي ربوي مي کوشد.
8-مسوط (مطرش،مشوط) : اخبار و اطلاعات دروغ و بي پايه را بين مردم منتشر مي سازد .
9-داسم:اگرغذا بدون نام و ياد خدا صرف شود ،او شرکت مي کند و اگر شخص بدون ذکر خداوند وارد منزل شود ،در ايجاد اختلاف ميان او وخانواده اش مي کوشد.(ابلیس دشمن قسم خورده . علی محمد آشنای ص24)
10- دختر ابليس : عامل ترويج هم جنس بازي و خود ارضايي ميان زنان است .
(علامه مجلسی ، بحار الانوار ج14،ص159)
* این اسامی از برشور نمایشگاه شیطان پرستان تهیه شده
(کاری از موسسه ام الائمه
(سلام ا... علیها) )
ولی رفقا ابلیس و یارانش هرچقدر اسم و رسمشون بزرگ باشه هرچقدر زیاد هم باشند ...
هیچی نیستند ...!
چون قدرتی ندارند که تاثیر گذار باشه حیله و نیرنگشون هم ضعیفه ...
باور ندارید سوره نساء آیه 76 رو بخونید ...
امام صادق (علیه السلام ) می فرمایند : هنگامیکه خداوند بر ابلیس نیروی تسلط بر انسان را عنایت کرد .
آدم خطاب به خدا فرکود : بارا خدایا ! تو ابلیس را بر ذریه من نیرو بخشیدی در مقابل به من و فرزندانم چه عطا خواهی کرد؟
خداوند فرمود : هر گناهی را معادل همان گناه و هر حسنه ای را ده برابر پاداش خواهم داد ،آدم فزونتر از آن را طلب کرد ، خداوند توبه را تا آخرین لحظات
حیات از انسان قبول فرمود.
آدم باز بر خواهش خویش افزود و خداوند فرمود : بی حساب خواهم آمرزید و آدم به همین میزان اکتفا نمود (قصص الا نبیا ء ص80
Folaani
Tuesday 22 April 2008, 02:25PM
یکی از بستگان اطلاعاتی در این زمینه داشت.
میگفت که اینها قدرت هایی بدست میارن در درجات بالاش!! (یا باید بگیم در واقع در درجات پایین و پست - اسفل السافلین!!)
ولی درواقع این قدرتها در مقابل چیزهایی که از دست میدن ناچیز هست. و اینکه از راه معکوس، یعنی پرستش خداوند و معنویت حقیقی میشه به چیزهایی خیلی ارزشمندتر رسید.
مثلا قدرتهای این شیطان پرستان خیلی متزلزل هست ظاهرا (که بنظر بنده شاید بازهم رحمت خداوندی باشه که نمیخواد بشر راه بازگشت رو پیدا نکنه). بهرحال هم خداوند میفرماید ان الباطل کان ذهوقا (خطای املایی نداره که؟!)
و فرضا کسانی که در مقابل شیطان پرستان هستن (افراد غیرشیطان پرست دارای قدرت) یا شاید باید گفت بعضی وقتها سرراه همدیگه قرار میگیرن، میتونن براحتی قدرتهای اونها رو باطل کنن؛ بطوریکه طرف دیگه هم نتونه اون رو بدست بیاره (شاید حداقل براحتی).
خب با این حساب ببینید اینها چه معاملهء احمقانه ای میکنن.
البته همونطور که گفتم اینها نقل از کس دیگری هست.
امـين
Tuesday 22 April 2008, 11:40PM
اين حرف خيلي از علما هستاولا كدوم علما؟؟؟!
ثانيا مگه شما حرف علما رو قبول داريد،كه بي خودي حرف مي زنيد!؟؟؟
قدرت متا فيزيكي يا همون ما وراي طبيعي پيروان اين گونه فرقه ها ، همچين چيز عجيبي نيست از مرتاز هاي هندي گرفته تا دروش هاي خاص و حتي كساني كه با اجنه ارتباط بر قرار مي كنن همچين قدرت هاي دارن...كسب اين نوع توانايي ها روش داره و با آموزش هر كسي مي تونه بدست بياره فقط كافيه تو اين وادي قرار بگيره....
مسئله مهم اينجا ،همونه كه حامد بهش اشاره كرد يعني روش كسب اين نوع توانايي ها و مسير به كار گيري اونها....
MESHKI_POSH
Wednesday 23 April 2008, 01:04PM
حامد داداش. ایول داری
Mr.Dambalos
Wednesday 23 April 2008, 01:11PM
آنتوان لاوی
http://i2.tinypic.com/119m6as.jpg
http://data1.blog.de/media/265/477265_bc1bb0a4a3_l.jpeg
http://www.controverscial.com/Satani2.jpg
نمادی از شیطان
http://www.buzzle.com/img/articleImages/0211-36.jpg
Mr.Dambalos
Wednesday 23 April 2008, 01:12PM
http://www.satanservice.org/dancingkrampus.gif
asalbanoo
Wednesday 23 April 2008, 02:25PM
http://www.birdtronics.com/gh0stship/satan.jpg
Karo
Thursday 24 April 2008, 12:44PM
من فكر كنم آقاي دكتر بايد بيشتر مراقب اعمال و كردار خودشون باشن
http://i32.tinypic.com/2qunhue.jpg
Mr.Dambalos
Thursday 24 April 2008, 08:52PM
شرح عکسها: پیر فرقه یزیدی، رهبر فعلی شیطان پرستان جهان
http://reza.malakut.org/archives/DSC00057.JPG (http://reza.malakut.org/archives/DSC00057.JPG)
تابلو پرستشگاه لالش در مرکز کردستان عراق
http://reza.malakut.org/archives/DSC00068.JPG
گنبد پرستشگاه لالش
http://reza.malakut.org/archives/DSC00070.JPG
شبستان پرستشگاه
http://reza.malakut.org/archives/DSC00069.JPG
در ورودی جهنم
http://reza.malakut.org/archives/DSC00071.JPG
نام فرشته مقرب بر سر در جهنم
http://reza.malakut.org/archives/DSC00077.JPG
من در طواف مقبره پیرِ اعظم "عدی ابن مسافر اموی" بانی فرقه یزیدی (قرن سیزده میلادی)
http://reza.malakut.org/archives/DSC00073.JPG
دالانی در جهنم
http://reza.malakut.org/archives/DSC00078.JPG
یکی از خدمتگزاران جهنم
http://reza.malakut.org/archives/DSC00076.JPG
مردم برهنه پا در کوچه های دهکده لالش در مراسم حج
http://reza.malakut.org/archives/DSC00079.JPG
و بالاخره ازدحام "یزیدیان" در مراسم پرستشگاه لالش که سه روز و سه شب ادامه دارد.
http://reza.malakut.org/archives/DSC00081.JPG
شيفته
Sunday 27 April 2008, 08:37AM
شيطانپرستي در ايران (تاريخي)
1. دروزيها
دروزيها اقوام مهاجري هستند كه از مناطق غربي كشور طي فاصله زماني حداقل 10 قرن پيش به دليل آزارهاي حكومت وقت بر عليه شيعيان فراري شده و در مناطق از فلسطين اشغالي ، سوريه ، لبنان و ... سكني گزيده اند .
برخي از مورخان و كارشناسان اديان بر اين باورند كه دروزهاي " درونگرا " نوعي از شيطانپرستي را اختيار كردهاند و ريشههايي از ايشان نيز در عراق و ايران (مناطق غرب كشور ايران) مستقر هستند و داراي معبد مقدس ميباشند .
2. گنوسيها
با فرض صحيحتر استنادهاي تاريخي دقيق انتصاب شيطانپرستي به فرقه گنوسي منشعب از اهل حق ميباشد كه آشكارا به شيطانپرستي روي آوردهاند.
طبيعي است فرق تصوف نيز مجموعا تحت تاثير اين اقطاب بوده و شكلگيري شيطانپرستي در ميان ايشان (آنگونه كه در فرقه گنوسي ديده ميشود) امري بديهي است .
لكن گنوسيها از جذب ،معاشرت و رويارويي با ساير مردم پرهيز داشته و در چند دسته كوچك به مراسمات خاص شيطانپرستي همچون قرباني و حج شيطان و... ميپردازند .
6) ورود شيطانپرستي به ايران (جديد)
نوع جديد شيطانپرستي طي يك بازة زماني 10ساله با چند وقفه به ايران ورود يافته
است .
1. نحوه ورود
چند گروه عامل و حامل ورود شيطانپرستي به ايران بوده اند كه در بند بعدي به آنها اشاره خواهد شد . اما به صورت كلي و از منظر عوامل چند اقدام نقش بسزايي را در خصوص ورود جريان مذكور ايفا كرده است .
1ـ1 مهمترين ورود شيطانپرستي به ايران رواج يافتن ميل جوانان به استفاده از موسيقي متاليكا و ساز گيتار بوده است .
طي 10 سال گذشته موسيقي متاليكا به صورت زيرزميني و غيرمجاز وارد كشور شده و در چارچوب آن مفاهيم نحله انحرافي مورد بحث در اختيار جوانان قرار گرفتهاست .
2ـ1 اقدام تاملبرانگيز و بسيار ناشيانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دولت آقاي خاتمي در صدور مجوز براي گروهها ، آلبومها و كتاب هاي اشعار موسيقي متاليكا نيز نقش اساسي را در جلب توجه عموم مخاطبين جوان به اين نحله انحرافي فراهم آورد .
در واقع بايد تاكيد كرد كه در كنار موسيقي زيرزميني ،وزارت فرهنگ و ارشاد وقت نقش دروازبان ورود يك جريان با شرايط مورد اشاره ايفا كرد .
گفتني است " هوي متال " ، " متال تاريك " ، " گوتيك متال يا متال گوتيك " چند سبك از موسيقي شيطاني متاليكا بود كه به يمن غفلت اعجابانگيز مسئولين فرهنگ كشور كه جدال و " اصلاحات " سياسي را پيشه خود قرار داده بودند وارد كشور شد ، نمونه اي از متون ترجمه شدهاي كه به صورت قانوني ! در كشور به فروش رسيد در ادامه ميآيد :
uniting our tearful eyes...
enchanting
At night... I kiss the serpent in thy tears
For years... thy sorrow I've mourned
تاريكي ... قلب خون آلود مرا در آغوش مي گيري
روياهايم .... چشمان اشكبارمان را متحد مي كند
فريبنده
در شب .... ابليس را در اشكهايم مي بوسم
براي سالها ... غم هاي تو سوگواري من است
Harken my moonchilds cry
yearning for another night
Mourning my once beloved
mezmorized and ravendark
گوش كن به صداي گريه فرزندان ماه من
كه آرزوي شبي ديگر را دارند
ماتم مورد علاقه من
هيپنوتيزم و تاريكي
My pale enchantress of the night
at last my candle's burning down
The wintermoon is shining bleak
for thee my enchantress
جادوگر زنداني شب
از آخرين شمع سوزانم
ماه پاييزي سياه غم انگيز مي درخشد
جادوگر من براي تو
Enchanting all my dreams
a beauty and her flood of tears
Nightfall embrace my heart
mezmerized and ravendark
روياهايم را فريب بده
زيبا و سيل اشكهايش
سقوط شب قلب مرا در آغوش مي گيرد
هيپنوتيزم و تاريكي
My pale enchantress of the night
I desire thee
جادوگر زنداني شبهاي من
من تو را آرزو مي كنم
Fearful I walk with thee... through dusk
Through winds of loss... Her beauty and her
با ترس با تو قدم مي زنم ... به سوي خاك
به سوي بادهاي گمراهي ... او زيباست
flood embrace my bleeding heart
Tearful I fall with thee... at last
Lead me there... to where thy shadows cast
طوفان در آغوش مي گيرد قلب خونين مرا
با اشك سقوط مي كنم با تو ... در آخر
مرا راهنمايي كن ... به جايي كه سايههايت پخش مي شوند
They dance in velvet darkness lost
آنها مي رقصند در مخمل از دست رفته تاريكي
Rise... bleak winterfullmoon
Rise...
برخيز اي ماه غمگين
برخيز ...
2. حاملان شيطانگرايي
آورندگان شيطانپرستي به ايران شامل افراد و گروه هاي ذيل ميباشند: ـ
1ـ2ـ تحصيلكردگان و سرخوردگان اجتماعي در خارج از كشور كه عمدتا دچار خسارت و شكستها سنگين مادي معنوي شدهاند.
2ـ2ـ فرزندان منافقين فراري ، سلطنتطلبها ، مفسدان اقتصادي رژيم پهلوي كه قبل و بعد از انقلاب موفق به فرار از كشور و محاكمه انقلابي شدند .
3-2- افرادي از خانوادههاي بسيار ثروتمند ساكن و مقيم داخل كشور كه عمدتا داراي روابط خانوادگي و .. با خارج نيز ميباشند .
4-2- جاسوسان فرهنگي سازمانهاي اطلاعاتي و امنيتي آمريكا و رژيم صهيونيستي كه با هدف استحاله فرهنگي وارد كشور شدند .
5-2- فعالان حوزه هنر و موسيقي كه با كشورهاي ديگر عليالخصوص آمريكا ، انگليس ، كانادا و استراليا در ارتباط بوده و بنابر دلايل حرفهاي و شغلي مسافرت هاي متعددي داشتهاند .
اما نكته اساسي و قابل ملاحظهاي كه دريافتهاي اين پژوهش دلالت بر اين مهم دارد كه حداقل 90% از افراد شاخص وارد كننده شيطانپرستي به ايران فاقد تحصيلات دانشگاهي و خانواده سالم ميباشند .
شيفته
Sunday 27 April 2008, 08:40AM
3. شيوههاي تبليغ
1-3- انتشار سيدي ، كاست و پوستر مربوط به خوانندگان متاليكا
2-3- گسترش يافتن سايتها وبلاگهاي مربوط به شيطان پرستي
3-3- تبليغ و اطلاعرساني از طريق پارتيهاي شبانه و گفتگوهاي دوستانه عليالخصوص در مناطق مرفه شهرهاي تهران ، شيراز و ...
4-3- تبليغ در تالارهاي گفتگوهاي مجازي
4. زمينههاي جذب
بايد يادآور شد كه علاوه بر تمامي موارد مورد اشاره در اين بخش يعني زمينه جذب" بايد به تكرار برخي از آنها پرداخت ،كه در كشورمان داراي بازخورد مثبت بوده است .
1-4- موسيقي متال :
اين موسيقي در ايران نيز مانند بسياري از كشورهاي اسلامي و عربي به گونهاي كه شرح آن رفت ، وارد شد و توانست پس از مدت كوتاهي به دانشگاههاي بزرگ كشور همچون دانشگاه تهران ، دانشگاه شهيد بهشتي ، دانشگاه فردوسي و ... راه يابد .
2-4- افول معنويت :
اگرچه در بسياري موارد ، ايران اسلامي در جايگاه بالاتري از معنويات قرار دارد . لكن
سير جهاني و فراگير تلاش هاي قدرتهاي بزرگ فرامنطقهاي براي استحاله فرهنگي و از سوي ديگر ماشيني و صنعتي شدن مناسبات جاري و تاثيرپذيري مردم كشورمان از شرايط جهاني زمينهاي براي رشد چنين جرياناتي را فراهم نموده است .
بايد عنايت داشت روند رو به رشد استفاده از شبكههاي ماهوارهاي نيز عامل تعيينكننده در جذب و گرايش يافتن به اين گروهها ميباشد .
3-4- سرمايهگذاري :
در بخشهاي قبل اشاره كرديم كه سازمان هاي جاسوسي كشورهاي غربي تلاش سازمان يافتهاي را براي استحاله فرهنگ جمهوري اسلامي ايران تدارك ديده و مدتهاست كه ميكوشند تا به " تهيسازي فرهنگي " جوانان كشور عزيزمان بپردازند . دشمن در اين راه مبالغ هنگفتي را نيز تدارك ديدهاست . از جمله بايد اشاره كرد كه طبق گزارش برخي از رسانههاي مستقل در سال گذشته مبلغ هشت ميليون دلار آمريكا به فعاليت تبليغات گروههاي شيطان پرست از سوي دولت آمريكا اختصاص يافته است .
4-4- اينترنت :
رشد تعداد مخاطبين شبكه جهاني اينترنت طي ساليان اخير آسيبهايي را متوجه نظام فرهنگي كشور نموده است كه از جمله ميتوان به فعاليت شيطان گرايان اشاره كرد .
اما عمده فعاليت اين افراد در قالب وبلاگنويسي صورت ميپذيرد ،
اين دست از وبلاگها همزمان با اعلام موجوديت " جنبش شيطانگرايان ايران " فعاليت خود را آغاز كرده و اظهار مينمايند كه توسط فردي به نام مستعار " اهريمن " در ايران هدايت ميشوند .
روند ارتباطگيري و فعاليت وبلاگهاي مذكور بدين صورت است . افراد پس از تكميل فرم ثبتنام يك ايميل در صندوق پست الكترونيك خود با موضوع خوش آمدگويي دريافت ميكنند و پس از برقراري ارتباط با ايشان و در صورت جلب اعتماد به برخي از مهمانيهاي شبانه و يا پاركها براي آشنايي دعوت شده و مورد راهنمايي قرار ميگيرند .
اين وبلاگها عمدتا فعاليت خود را در چندين محور : انتشار عكسهاي شيطان گرايان جهان ، انتشار نامه شبيه به نامه هاي مسيحيان شيطان پرست خطاب به خداوند متعال كه بار سياسي نيز دارد ، دنبال مينمايند . به صورت مثال وبلاگ شيطان در اين خصوص مينويسد :
" چرا چيزهايي را كه به اطرافيانم دادي به من ندادي؟ و چرا ميخواهي بدبختي مرا ببيني ؟ چرا منو ازين دنياي كثيف و از بين كساني كه ازشون نفرت دارم رها نمي كني ؟ حالم از زندگي بين اين لجن به هم ميخوره . جلوي پاي من كم سنگ انداختي ؟ كم آدمهايي رو مثل من بدبخت كردي . "
اين وبلاگ همچنين در ادامه ميآورد : " هميشه لحظه شماري مي كردم براي سال نو عيدي پدر و مادر از همه چيز لذت بخش تر بود ولي الان سال نو بوي تنفر مي ده بوي مرده ميده وقتي كسي رو مي بينم كه خدارو ستايش مي كنه تفو لعنتش مي كنم نفرينش ميكنم از هيچ چيز خبر نداره آنقدر خوشه كه هيچ چي حس نمي كنه چرا پدر مادرم منو ترك كردن چرا منو نفرين مي كنن بهم مي خندن مگه من شاخ دارم لباس نو برام ارزش نداره چون بوي كفنو دارم حس مي كنم تو خدا نيستي تو هيچي نيستي اصلا من بهت اعتقاد ندارم چون براي من بي ارزشي پستي من به هيچ چيز اعتقاد ندارم هيچ كس هم نه مي پرستم نه قبول دارم بعد اين دنيا هم دنيايي نيست ميميريم و ميپوسيم از لاشه ي ما گلي سبز ميشه كه خار نداره هيچ شيطاني وجود نداره ولي آنقدر آدمها بهش اعتقاد دارن قبولش دارن و فكر مي كنن كه شيطان پروردگار ما هست كه يك نيرويي به وجود اومده كه خيلي چيز هارو مي تونه نابود كنه. اگر Black Metal نبود من مي مردم اي كاش نبود چون وقتي گوش مي دم ميرم به دوران (خلسه) به جايي ميرم كه هيچ كس وجود نداره گناهي نيست ثوابي نيست آدم احمق نيست خدا نيست پيامبران دروغين نيست شهوت و هزار تا چيز ديگه اي كه اين جا هست يا چيزي كه هست و اين جا وجود نداره اونجا نيست فقط يك نور سياهي هست كه چشمتو نميزنه بوي همون گلي كه گفتم از لاشه آدمها سبز ميشه مياد كه مست مي كنه ترس و وحشت نيست چيزي نيست كه بهش فكر كني خودتي . "
5. مراحل وارد شدن به شيطانپرستي
" كسب قدرت تاريكي براي شيطان پرستي / به دست آوردن نيرو هاي نهفته در تاريكي ، كسب قدرتي است دروني و بي پايان .
انرژي عظيمي كه اين امكان را به شما ميدهد روح خود را ارتقا بخشيد و كمبودهايش را با قدرت جايگزين كنيد . نكته ي مهم در برگزاري اين مراسم اين است كه هرگز نبايد به نتيجه بدگمان باشيد . خالصانه به نيروي روح خود و روح تاريكي ايمان داشته باشيد. آنچه باقي ميماند آرامش و دوري از افكاره بيهوده است كه بايد در خود ايجاد كنيد .
* مقدمات
محراب : مقابل ديوار غربي قرار گرفته پارچه سياهي به روي آن كشيده ميشود . بالاي سر محراب ( روي ديوار) ستاره 5 پر وارونه نصب كن . روي محراب 2 شمع سياه روي پايه ، خنجر مخصوص مراسم ، جمجمه انسان ، يك زنگ ، يك آتشدان و يك جام بگذار / براي نور بيشتر ميتوان از شمع هاي سياه در گوشههاي اتاق استفاده كرد / ميتوانيد از جمجمه انسان ساخته شده از مواد مصنوعي نيز استفاده كنيد .
خون : جام را با مايعي به رنگ قرمز پر كن .ماهيت مايع اهميتي ندارد زيرا كه اين مايع نماد خون قربانيست .
آتش : آتشدان را درست در مركز محراب قرار ده .
پوشش : تماماً سياه همراه با ستاره 5 پر وارونه آويخته بر گردن .
آداب مراسم :
به ترتيب ذيل زنگ را به صدا درآور : شش بار در جهت جنوب ، شش بار در جهت شرق ، شش بار در جهت شمال .حال خنجر را بدست گير به سمت پنتاگرام وارونه نشانه برو و با لحني دعايي نيايش كن :
بنام شيطان بزرگ و افتخار او ، لوسيفر من نيروهاي تاريكي و قدرت شيطان را به درون فرا مي خوانم .
با خنجر پنتاگرام وارونهيي در هوا رسم كن و آتش را بيافروز ، نيايش را ادامه بده : آتش سياه برافروخته و درهاي تاريكي بر پاشنه خود چرخيده اند . روح سياه و شيطاني كاين ظاهر شده ، كسي كه از دوردست مي آيد تا خواست خود را بر فراز هستي بنا كند .بر حذر باش از گمراهي انسان كه همواره همراه اوست از ابتدا تا نهايت . نظاره كن . اين منم خداي ديروز ، امروز و فرداها . نگهبان زمان و ابديت .بي مانند .غرق در دانايي . بي همتا در توانايي .عناصر را بخوان تا مرا خدمت كنند و نيروهاي طبيعت را امر كن تا تجلي آمال من شوند .بپاخيز من تو رامي خوانم . دوباره خنجر را به سمت پنتاگرام وارونه نشانه برو و ادامه بده : كاين ، شيطان ، من قلهها را تصرف كردهام . قدرت تاريكي در دستان من است . اكنون من در قالب تو خواستههاي شيطانيام را تجلي مي بخشم ؛ پندار مرا با شكوه و عظمت باستاني تسخير كن . مرا در لايه هاي نامريي و رمزآلودش تنها گزار . جام را در مقابل پنتاگرام وارونه بالا ببر ( بمنظور پيشكش ) و انگشت اشاره دست راست را درون ظرف ببر . انگشت را از ظرف خارج كرده ، دور لبه جام بگردان (در جهت گردش عقربههاي ساعت) و همزمان بخوان : من از اين جام مي نوشم .من از زندگي مي نوشم . قدرتهاي نهفته در تاريكي مرا در بر گيريد .
جام را يك نفس تا انتها بنوش و ادامه بده : همراه با برترين نيروهاي شيطاني و عميقترين قدرتهاي تاريكي به جهان ماده باز مي گردم تا شبي ديگر را تسخير كنم . آتش را خاموش كن ، زنگ را در خلاف جهت ابتدايي به صدا در آور، شمعها را خاموش كن .
* اعمال و زمان شيطان پرستي :
زمان شيطان پرستي در زمانهاي بسيار قديم و قرون اوليه آدمي در چندين زمان انجام ميگرفت : اولين زمان هنگام كسوف و خسوف بود ؛ بر اين تصور كه شيطان و خداي تاريكي از انسانها عصباني هستند و منتظر هديه خود و اگر براي آنها قرباني انجام نميگرفت خداي تاريكي و شيطان تمام انسانها را قتل عام ميكردند لذا براي آرامش شيطان قرباني كردن انسان انجام ميشد . اين مراسم به خصوص در قبايل آمريكاي جنوبي بسيار فراوان ديده شده است به گونه اي كه اكتشافات به دست آمده وجود اين قرباني كردنها را تصديق ميكند و اتاقهاي مخصوص قرباني كردن نيز به شيوهاي خاص بنا شده بود و تزئينات خاص خود را داشت . البته قرباني كردن انسان در زمانهاي ديگر نيز انجام ميشد كه اكنون قرباني كردن انسان در دوره كنوني در يك شب كاملا تاريك انجام ميشود .اعمال مراسم شيطان پرستي نيز بسيار زياد است و به ذكر چند مورد بسنده مي كنم.مهمترين اعمال آنها اعمالي است كه هميشه انجام ميدهند و در آن به انجام امور جنسي ميپردازند و همچنين از شيطان براي پيشبرد اهداف حاضرين كمك ميخواهند و اگر كسي مشكلي داشته باشد براي حل مشكل وي دعا مي شود. مراسم بعدي ؛ مراسم عضويت يك عضو جديد به اين هيئت و مجموعه است كه اين كار توسط كشيش كليساي شيطان و يا همسر وي ( بستگي به مذكر يا مونث بودن عضو جديد دارد ) انجام ميشود .
شيفته
Sunday 27 April 2008, 08:42AM
* مراسم قرباني كردن :
در شيطان پرستي جديد قرباني كردن مفهومي ندارد اما براي آنان كه هنوز پيرو شيطان پرستي قديمي و قرون وسطايي هستند اين كار در شبي تاريك انجام ميشود . قرباني توسط آب مقدس غسل داده ميشود و بر روي محراب خوابانده ميشود . البته اصولاً قربانيها قبل از انجام مراسم بيهوش ميشوند . و در كاملترين مراسم قرباني كردن براي شيطان ؛ قرباني پس از كشته شدن و نوشيدن خون وي توسط آتش سوزانده ميشود . در اين مراسم خواندن اوراد مخصوصي به زباني كاملا بي معني و گاها عبري انجام ميگيرد .
مراسم معروف نماز سياه يا نماز جماعت سياه : شايد معروفترين مراسم آنان باشد . اين مراسم در كليساي شيطان پرستي انجام ميشود و دقيقا همان مراسم عشاي رباني مسيحيت است با اين تفاوت كه تمام كارها برعكس انجام ميشود و البته كارهايي نيز در آن مراسم انجام ميگيرد كه از ذكر آنها خودداري ميكنم .
مراسم پيوستن عضو جديد : در مراسم پيوستن عضو جديد به شيطان پرستان كه البته همچنين عملي در جادوگري نيز وجود دارد بوسه مقدس است . اين بوسه توسط همسر يا خود كشيش به بدن شخص عضو شونده زده ميشود.
7) شيطانپرستي به مثابه يك تهديد
در اين بخش به دنبال آن هستيم تا به تبيين " تهديد " آميز بودن فعاليت گروههاي شيطانپرست در داخل كشور بپردازيم .
1. همكاريهاي جاسوسي
با توجه به اينكه در 4 كشور آنگلو ساكسون مكانهاي مقدس شيطانپرستان با نام
" كليساي شيطان " واقع شده است و در همين كشورها نيز بنابر بر دلايل سياسي از گروههاي ناهنجار اجتماعي و سياسي مهاجر و مسافر بهره برداري جاسوسي مي شود لازم است كه به صورت ويژه به همكاريهاي جاسوسي عناصر مربوط اشاره داشت.
2. جرائم باندي
در جهان كنوني جرايم در دو دستهبندي كلي يعني جرايم فردي و غيرسازماني و جرايم باندي يا سازماندهي شده ، ارزيابي و تحليل ميشوند .
مصاديق جرايم باندي يا سازماني بمبگذاري ، اقدام براي ترور ،قاچاق مواد مخدر عليالخصوص مواد مخدر شيميايي ،راهاندازي مراكز فساد و.. ميباشد كه طبق تحقيقات به عمل آمده شيطانپرستان با تمامي جرايم مذكور ارتباط داشته و عمدتا از طريق مشاركت در آنها بودجههايي را دريافت مينمايند .
3. روابط سازماني
روابط سازماني در ادامه جرايم سازماني و بلكه به عنوان عامل زيربنايي بر آن تعريف ميشود . از سوي ديگر ايجاد برخي ناامنيهاي عمومي و اجتماعي در اثر عنصر روابط سازماني جهت مييابد .
البته نگاهي جامعتر به ساير بخشهاي مورد اشاره در پژوهش ميتواند هرچه بيشتر گوياي اين مطلب باشد ، لكن تاكيد بر اين نكته ضروري است كه اعضاي اين گروهها عميقاً سازمانگرا
و سازمانمحور ميباشند.
4. ارتباط خارجي
همانطور كه در بند اول اشاره شد ، شيطانپرستان در 4 كشور آنگلو ساكسون ، يونان و رژيم صهيونيستي داراي تشكيلات سازماني اماكن مقدس و ... ميباشند كه زمينهساز ارتباطات مختلف از مجراهاي گوناگون را براي ايشان فراهم ميآورد .
حجم روابط به خودي خود مي تواند منشا تهديدات امنيتي متعددي براي كشورهاي اسلامي بخصوص نظام اسلامي باشد . همچنين نبايد از نظر دور داشت بقا و استمرار فعاليت اينگونه گروهها به لحاظ ماهيت و اهداف عميقاً نياز به روابط با خارج از كشور دارد . در اين باره بايد عنايت ويژهاي نيز به ارتباط اين افراد با خانوادههايشان در ساير كشورها عليالخصوص كشورهاي آمريكايي و اروپايي داشت .
5. سرقت
اغلب جوانان كه به شيطانپرستان مي پيوندند حتي چنانچه از خانواده هاي ثروتمند نيز باشند از اعضاء مطرود خانواده به حساب ميآيند ، لذا حضور ايشان در جمع گروه اجتماعي ميتواند زمينه جرايمي را همچون سرقت براي تامين منابع مالي فراهم آورد كه اين سرقتها در ابعاد مسلحانه طبيعتا تهديدي براي امنيت اجتماعي به شمار ميآيند .
در اين خصوص مجدداً تاكيد ميشود كه هرگونه دامن زدن به فساد چون از باورهاي شيطانگرايان ميباشد . بديهي است كه بخشي از اين مفاسد نيز در پوشش سرقتهاي متعدد انجام ميپذيرد ، بايد در نظر داشت كه سرقت نيز عاملي است براي نزديكي به شيطان .
6. تجاوز جنسي
در جمع شيطانپرستان اصولا تجاوز جنسي يك ارزش و شرط براي ورود و استمرار حضور در گروه به حساب ميآيد .
اين تجاوز كه عمدتا با قتل ،تجاوز به همجنسان و كودكان نيز همراه است عنصر اصلي ايراد خسارت و انتقامگيري از فرد متجاوز جنسي است . تصور شيوع يافتن اين ضد فرهنگ مخرب نيز ميتواند مرزهاي امنيت اخلاقي را در جامعه درنوردد .
تجاوز جنسي از ضدارزشهاي تبليغي اين دست گروههاست كه دائماً با ساخت نماهنگ ، تنظيم آلبومهاي موسيقي ، ترويج فكري و از طريق فيلمهاي مبتذل دنبال ميشود . در حقيقت شيطانگرايان مدعياند " تجاوز " تنوع در كسب لذت جنسي است .
7. قتل
قتل يك عمل شيطاني بزرگ به حساب آمده و شيطانپرستي كه تعداد و كيفيت قتلهايش بيشتر باشد به درگاه شيطان نزديكتر خواهد شد . ناگفته پيداست كه اين مولفه نيز تاثيرات سوء امنيتي را به همراه خواهد داشت .
افزايش تعداد قتل در جوامع مختلف يكي از معيارهاي بينالمللي و تعيينكننده درخصوص وضعيت امنيتي هر كشور به شمار ميآيد ، حال اگر اين جرم كلان با يك انديشه سازماندهي شده و تقدسزا همراه شود و حاشيههايي چون تجاوز جنسي را نيز با خود همراه سازد ، ناگفته پيداست كه ميتواند تاثيرات گستردهاي را در خدشهدار نمودن مقوله مهم امنيت به همراه داشتهباشد
شيفته
Sunday 27 April 2008, 08:43AM
8) وضعيت فعلي شيطانپرستي در ايران
وضعيت فعلي اين گروهها در ايران طي 5 بخش كه در ادامه شرح آن ميآيد خلاصه ميشود :
1. تحرك در اينترنت
وبلاگنويسي ،گفتگو در محيط ياهو 360 درجه ، سايت كلوپ دات كام ، دريافت خبرنامهها و ... از جمله تحركات اينترنتي شيطانپرستان ايراني است كه تاكنون نيز ادامه دارد (در آينده گزارش ويژه از تكتك حوزه هاي ياد شده ارائه خواهد شد.)
2. ترويج نمادها
مغازهها و اصناف فروشنده زيورآلات نقرهاي ، فروشگاههاي پوشاك جوانان و بانوان عليالخصوص در شهر تهران وظيفه عمده ترويج شيطانپرستي در داخل كشور را بر عهده دارند . در برخي موارد حتي ميتوان اظهار كرد كه فروشندگان و مديران حتي اطلاع اندكي از محتواي عمل خود ندارند . همچنين گفتني است برخي از چهرههاي مطرح موسيقي پاپ و متاليكا در تهران و شهرستانها به كرات و از طرق مختلف اين نمادها را حمل و معرفي و به صورت مستقيم و غيرمستقيم به ترويج آنها ميپردازند .
سايتها و وبلاگهاي فارسيزبان نيز نقش عمدهاي را در گسترش و معرفي اين نمادها ايفا ميكنند .
3. ترويج متاليكا
گروههاي موسيقي متاليكا همچون گروه " رامان " و گروه (DSD) كه توسط " بابك خواجهپور ، ژانو باغوميان ، لويك يوميان و كارن آراكليان " اداره ميشود به عنوان شاخصي از فعاليت رو به گسترش گروههاي متاليكا قابل ذكر هستند.
4. پارتيهاي شبانه
پارتيهاي شبانه " رپرها " ، جشنهاي فارغالتحصيلي و مهمانيها خاص دوستانه همواره به عنوان كانون فعاليت شيطانپرستان قابل ذكر هستند . در اين مراسم و هر بار گروهي از جوانان با انواع و اقسام مختلف با انديشهها و ظواهر شيطانگرايي آشنا و يا جذب آنها ميشوند.
5. همكاري با سلطنتطلبها
اوايل سال گذشته ميلادي خبري در وبلاگهاي وابسته به شيطانپرستان ايران منتشر شد كه " اهريمن " سر كرده ايشان پيوستن گروهش را به " انجمن پادشاهي ايران " اعلام ميكرد.
شيفته
Sunday 27 April 2008, 08:51AM
http://www.mobin-group.com/image/reg/images/8643989_photo_resize_2.jpg
Mr.Dambalos
Sunday 27 April 2008, 09:31AM
سپاس داشتم کم کم نا امید میشدم
شيفته
Sunday 27 April 2008, 09:37AM
سپاس داشتم کم کم نا امید میشدم
:smile28::smile07:
Mr.Dambalos
Wednesday 30 April 2008, 09:01AM
به این سر نگار هم سر بزنیید
مطالبی پیرامون وجود شیطان (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=12091)
Mr.Dambalos
Monday 12 May 2008, 11:56PM
بهشت و دوزخ از دید شیطان پرستان:
از نظر اونا هیچ بهشت یا آیندهی روشنی وجود نداره ، جهنمی با آتش های سوزان که برای تنبیه به کار بره هم نداریم. اینجا و اکنون آنچه هست که ما داریم. اکنون زمان شادی ماست، اکنون شانس ماست هر چه هست اکنون است.
اصول اعتقادی شیطان پرستان:
-انکار خدا
-نبود ثنویت: یعنی میگن چیزها قابلیت افراز به خوبی و بدی رو ندارن( افراز یعنی یه چیز رو طوری تقسیم کنیم که قسمت های تقسیم شده هیچ اشتراکی نداشته باشن و از طرفی همه با هم همون چیز اصلی بشن) پس خوبی و بدی قابل تفکیک نیستن و خدای خوب و خدای بد نداریم و این قضیه آرماگدون هم یه چیز بی خوده.
- خودپرستی: این عقیده تایه حدی اومانیستیه ولی با اون قرق داره اینا میگن هرکس خدای خودشه.
- مادیگرایی
- اعتقاد به استعداد پنهانی بشر
- ضد مذهب: یعنی باور های کلاسیک مذهبی که بدون آگاهی هستنبا توجه به این اعتقادات میشه گفت موارد زیر هم میتونن باشن:
- تنها انسان و قدرت تفکر اونه که مقدسه.
- شیطان پرست ها عبادت نمی کنند.
- اندیشیدن بهترین راه خودشناسیه نه توجه به حرف دیگران
tirana
Saturday 31 May 2008, 08:28PM
خیلی ممنون حامد جان
واقعا ادم باید مواظب باشه هیچوقت شیطون گولش نزنه
yaaliasghar
Tuesday 24 June 2008, 02:11AM
خیلی مطالب خوبی بود
ممنونم
اعوذبالله من شر شیطان الرجیم
Mr.Dambalos
Monday 7 July 2008, 10:28PM
انواع شيطان پرستي:
شيطان پرستي دو نوع است:
1_ پرستش خداي پدر كه همان شيطان است
2_ پرستش خداي پسر كه فرزند شيطان است.
اگر به فيلم مصائب مسيح ساخته مل گيبسون مراجعه كنيد خواهيد ديد كه در بعضي از سكانسها شيطان (خداي پدر) به همراه موجود كوچكي كه در بغل دارد ديده ميشود اين همان خداي پسر است.
بسياري از شيطان پرستان خداي پسر را قويتر از خداي پدر ميدانند زيرا معتقدند كه او محصول توليدمثل جن و شيطان است و به همين خاطر به جن هم شباهت دارد و چون جن ساخته شده از آتش است و آتش نيز ميتواند قدرتي بالاتر ايجاد كند پس خداي پسر قويتر از خداي پدر خواهد بود.
تاريكي وسيله ارتباط:
تاريكي در شيطان پرستي بسيار مهم است زيرا آن را وسيله ارتباط انسان با شيطان ميدانند و معتقدند كه تاريكي شيطان را ايجاد كرده است پس خود تاريكي هم مقدس بوده و بايد مورد توجه قرار گيرد.
شيطان پرستي ضد مسيحيت:
بيشتر شيطان پرستان از دين مسيحيت به اين مكتب گرويدهاند و اين اعتقاد در بين تمامي شيطان پرستان وجود دارد كه مسيحيت هنوز در قرون وسطي به سر ميبرد. پاپ ميتواند همه جنبههاي انساني را در دست گفته و آن را تغيير دهد. به همين خاطر شيطان پرستي و مسيحيت دو مكتب مخالف هستند و بيشتر شيطان پرستان در تلاشند تا مسيحيت را نابود كنند.
آتش زدن كليساها، كشتار افراد مذهبي مسيحي و مبارزه با صليب* از جمله كارهايي است كه شيطان پرستان براي رسيدن به مقصود خود (نابودي مسيحيت) انجام ميدهند.
*مبارزه با صليب:
شيطان پرستان صليب را جسمي ميدانند كه افراد را به ياد مسيح مياندازد و معتقدند كه مسيحيان در برابر آن سجده كرده و آن را مورد پرستش قرار ميدهند.
به همين خاطر صليب بر عكس همواره در ميان شيطان پرستان از اعتبار خاصي برخوردار بوده و هست. شيطان پرستان معتقدند كه صليب باعث نابودي بشر ميشود به همين خاطر در بعضي اوقات ديده ميشود كه صليب برعكس را به شكل استخواني ميسازند.
پنتاگرام:
همان طور كه مسيحيت براي خود يك سمبل (صليب) دارد، شيطان پرستي هم داراي سمبلي به اسم پنتاگرام است.
پنتاگرام ستارهاي است كه بوسيله يك دايره احاطه شده است. پنتاگرام معمولاً به رنگ سياه يا تيره است و در ميان شيطان پرستان آن قدر معتبر است كه از آن جهت تقديس استفاده ميكنند.
كشيش شيطان پرستي:
همانگونه كه تمامي مكتبها مبلّغهايي داشتهاند، شيطان پرستي هم افرادي را جهت تبليغ دراختيار دارد. به اين افراد كشيش لغب ميدهند.
اين كشيشها لباسهاي خاصي دارند. بدين گونه كه شنل و كلاه بزرگ مخصوصي به رنگ سياه بر تن ميكنند، عصا و يا چوب دستي كه بر روي آن عبارات عبري مخصوصي حك شده و سر آن پنتاگرام ديده ميشود در دست ميگيرند و كفش نوك تيزي نيز ميپوشند. اين گونه لباس مخصوص كشيش است و افراد ديگر گروه حق پوشيدن چنين لباسي را ندارند. كشيش در تمامي مراسم ديدار با شيطان حضور دارد و دعاهاي مخصوص به زبان عبري را او خوانده و افراد ديگر تكرار ميكنند.
افراد كشيش هم به تبليغ مكتب خود ميپردازند، هم افراد علاقهمند را به مكتب وارد كرده و به گروه معرفي ميكنند و هم دستور نابودي افراد خطاكار را ميدهند.
1- كشيش وظيفه تبليغ دين خود را دارد. بدين گونه كه او افرادي را از جوامع مذهبي مختلف ( بيشتر جامعه مسيحيت) انتخاب ميكند كه از دين خود ناراضي باشند و با تبليغ شيطان پرستي به عنوان دين برتر آنها را به اين مكتب ميخواند.
2- كشيش وظيفه وارد كردن افراد به گروه را دارد. بدين گونه كه كشيش مراسم را براي فرد تازه وارد توضيح داده و در كارها به او كمك ميكند.
در قبايل آفريقايي نوشيدن جام خون يك حيوان و خواندن دعاهاي مخصوص از كارهايي است كه فرد تازه وارد بايد انجام دهد.
در گروههاي آمريكايي فرد تازه وارد تعميد داده ميشود. البته اين تعميد با غسل تعميد مسيحيت كاملاً متفاوت است. در اين تعميد دعاهاي خاصي خوانده شده و زنگ كوچكي كه در دست كشيش است شش بار در جهت جنوب، شش بار در جهت شرق و شش بار در جهت شمال در زمانهاي خاصي به صدا در ميآيد. كشيدن پنتاگرام بر روي تكه چوب با خنجري نوك تيز توسط فرد تازه وارد انجام ميشود. وقتي فرد تازه وارد مشغول كشيدن پنتاگرام است كشيش به همراه آتشداني سياه رنگ به دور او چرخيده و او را با دعاي مخصوص تعميد ميدهد.
معناي اين دعا چنين است:
«بنام شيطان بزرگ و افتخار او، انرژی عظيمی که اين امکان را به شما میدهد كه روح خود را ارتقا بخشيد و کمبودهايش را با قدرت جايگزين کنيد. اوست كه هم اكنون در درون شما رخنه ميكند. خالصانه به نيروي روح خود و روح تاريکی ايمان داشته باشيد. آنچه باقی میماند آرامش و دوری از افکاره بيهوده است.»
چنين آمده است كه اگر فرد با تمامي دل و جان خود مشغول كشيدن پنتاگرام شود و به دعا گوش دهد هرگز از شيطان پرستي دست بر نخواهد داشت.
3_ كشيش وظيفه دارد با افراد خاطي مبارزه و آنها را نابود سازد. در شيطان پرستي توبه مفهومي ندارد و فرد خاطي بايد مجازات شود.
مراسم ديدار با شيطان:
شيطان پرستان نيز مانند تمامي مكتبهاي ديگر مراسمي را براي راز و نياز با خدايان خود دارند. اين مراسم را مراسم ديدار با شيطان مينامند. سكوت و تاريكي دو عنصر اصلي مراسم ديدار با شيطان است.
همه افراد شركت كننده در اين مراسم لباسهاي سياه و يا تيره رنگ به تن ميكنند و خود را با نقوش برجسته ترسناك و يا فلسفي آرايش ميكنند. انواع دعاها و نيايشهاي به زبان عبري در اين مراسم خوانده ميشود. شمع يكي از وسايل مورد نياز در اين مراسم است زيرا در خلال مراسم قسمتي را به بحث با سايه* اختصاص ميدهند. گوش دادن به آهنگهاي آرام و نرم از ديگر ويژگيهاي اين مراسم است. معمولاً اين آهنگها به صورت كليسايي اجرا ميشوند بدين معني كه دعاهاي مخصوصي با اين آهنگها خوانده ميشود.
بحث با سايه:
مهمترين قسمت مراسم ديدار با شيطان، بحث با سايه است. در اين قسمت افراد شيطان پرست دعاها و نيازهاي شخصي خود را با شيطان درميان ميگذارند. بدينگونه كه شمعي سياه رنگ را روشن ميكنند. در جلوي اين شمع جسمي قرار ميدهند به طوري كه سايه اين جسم بر روي ديوار و يا پرده سفيد رنگ تعبيه شده روي ديوار بيفتد. اين سايه را آبرِها مينامند و معتقدند كه آبرِها محل زندگي دائمي شيطان است.
افراد شيطان پرست دست در دست هم روبروي اين سايه (آبرِها) قرار گرفته و با چشماني باز و دلي كاملاً آرام به دعاهاي شخصي خود ميپردازند.
برخورد با خطاكار:
شيطان پرستان هم مانند ديگر مكتبها داراي جزا هستند. بدين معني كه افراد خاطي (افرادي كه از شريعت شيطان پرستي خارج شدهاند) را مجازات ميكنند.
در كشورهايي مثل سنگاپور و برخي كشورهاي آمريكاي جنوبي، بر اساس دستور كشيش اين افراد به صليب كشيده ميشوند.
در آفريقا افراد خاطي را يا سنگسار ميكنند يعني آنها را با ضربات سنگ هلاك ميكنند و يا آنها را طعمه حيوانات درنده قرار ميدهند و خود به تماشاي هلاكت اين افراد ميپردازند بدين گونه هم افراد خطاكار را مجازات كردهاند و هم باعث عبرتي براي ديگر افراد گروه شدهاند.
مرگ پايان زندگي انسان:
در شيطان پرستي مرسوم است كه انسان قبل از مرگ بايد با شيطان وداع كند زيرا به پايان زندگي خود خواهد رسيد و ديگر شيطان را نخواهد ديد. كشيش در اين كار هم به فرد شيطان پرست كمك ميكند و دعاي خاصي را براي او قرائت ميكند. اما چون زمان مرگ روشن نيست هر لحظه را زمان مرگ ميدانند. بدين معني كه هر زمان كه مجالس شيطان پرستي تشكيل ميشود اين دعاي مخصوص خوانده ميشود و تمامي افراد خود را تا زمان برگزاري جلسات بعدي فردي مرده ميپندارند. پس اگر فرد بميرد، پس از دعاي مرگ مرده و درغيراين صورت اين لطف شيطان بوده كه توانسته او را زنده نگاه دارد.
اين افراد معتقد به دنياي پس از مرگ نيستند و مرگ را پايان هستي انسان ميدانند. انسان را فردي فاني و شيطان را هميشه استوار ميدانند. اعتقاد به شيطان به عنوان عاملي استوار و باقي توانسته افراد زيادي را به اين مكتب رويآور كند.
Mr.Dambalos
Monday 7 July 2008, 10:29PM
پست بعدی در مورد اسما شیطان در عقاید و طوایف مختلفه تایپش کردم مینویسم
شيفته
Wednesday 6 August 2008, 09:15AM
حامد جان ادامه بده لطفا :smile07:
ازشون متنفرم و در عين حال دلم براشون مي سوزه كه اين دنيارو كه يه خواب زودگذره باور دارند و اون دنيارو كه اصل كاريه باور نمي كنند
Abdolhusain
Wednesday 6 August 2008, 03:02PM
بسمه تعالي شانه
حالا ايراد شيطان پرستي چي هست؟
بالاخره ميگن شيطان هم به شکر رازقش اندر سجود است و همه وجد و همه مجد و همه نور و همه شور و...ميباشد!
و پرستش او هم عين پرستش خداست!
mehrdad_123
Friday 8 August 2008, 02:24AM
آخه اسگل چرا دکتری میکنی؟
خدا رو ول کردی چسبیدی به بنده ی خدا :smile20::smile09:
سلام علیکم
ضمن تشکر از مدیریت اینچنین سرنگار مفید- اجرکم عندا...
دوست عزیزم با تمام احترامی که نسبت به شما قائلم مصلحت بر ذکر نکته ای می بینم البته می دانم که سوء تفاهمی پیش آمد کرده و قطعا خودتان مراقب هستید لیکن من باب آینه ی هم بودن یاد آوری می کنم که بهتر است اول از نیت طرف اندکی آگاهی پیدا کنید بعد او را اگر مصلحت دیدید به باد ناسزا و تمسخر بگیرید...
لااقل با یک جست و جو در نوشته های استاد عزیزمان جناب عبدالحسین بزرگوار می توانید از خط مشی مذهبی ایشان اطلاع یابید
اون سئوالی هم که پرسیدند سئوالی بود نقض در رد مسائل دیگری که بهتر است خودشان بیایند وتوضیح بدهند تا بهتر مستفیض شویم ان شاا...
موفق و پیروز باشید ان شاا...
Abdolhusain
Friday 8 August 2008, 10:33PM
بسمه تعالی شانه
با تشکر از برادر ارجمند جناب مهرداد و فرمایشات گهربار ایشان،و اما بعد:
جناب Mr.Dombalos
قبل ازینکه بخواهید حرفهای زشت بزنید خوب است کمی دقت کنید!لااقل نوشته را کامل بخوانید!
اول که گفته اید بنده خدا را ول کرده ام و چسبیده ام به بنده خدا!بفرمایید کجا اینطور بوده است؟
بعد هم دلیل آورده اید که جمله سوالی نبوده است!
یکبار هم که شده با دقت بخوانید!چرا جمله را کامل نقل نکرده اید؟حرف واو را ابتدایش نمیبینید؟؟
در ادامه جمله قبل است!
نوشته ام بالاخره "میگن" که اینطور هست و آنطور هست و....
حالا بفرمایید آیا هیچ عاقلی ازین جمله استنباط میکند که بنده طرفدار شیطان پرستها هستم یا انها را تایید میکنم؟مسلما خیر،پس بیشتر دقت کنید.
اما اینکه مقصود چه بوده است،منظور طعنه به اهل عرفان بوده که علاقه خاصی بعضا به شیطان رجیم دارند!
Karo
Saturday 9 August 2008, 04:39PM
به نظر بنده هم اگه آقاي عبد الحسين منظورش چيز ديگه اي بود خيلي اشتباه گفت.
چون همون برداشتي از صحبت هاش ميشه كه حامد گفت.:smile09:
Abdolhusain
Saturday 9 August 2008, 11:56PM
به نظر بنده هم اگه آقاي عبد الحسين منظورش چيز ديگه اي بود خيلي اشتباه گفت.
چون همون برداشتي از صحبت هاش ميشه كه حامد گفت.:smile09:
بسمه تعالي شانه
دوست محترم
اينطور نيست،يکبار بيشتر دقت بفرماييد!عرض شده اينطور گفته ميشود!اگر شما بگوييد بعضي مثلا ميگويند خدا وجود ندارد يعني شما معتقديد خدا وجود ندارد؟؟
دقت بيشتري بفرماييد.
Karo
Sunday 10 August 2008, 12:01AM
بسمه تعالي شانه
دوست محترم
اينطور نيست،يکبار بيشتر دقت بفرماييد!عرض شده اينطور گفته ميشود!اگر شما بگوييد بعضي مثلا ميگويند خدا وجود ندارد يعني شما معتقديد خدا وجود ندارد؟؟
دقت بيشتري بفرماييد.
شما چرا خودتان دقت نمي فرماييد.:smile27:
به نظر من لفظ شما از قول ديگران نبوده.:smile09:
حتما شما اشتباه كرديد.شايد بد گفتيد.حالا يه لنگه پا وايساديد و ميگيد كه خاطي ما بوديم؟
شما خودتان بيشتر دقت كنيد.
عيبي ندارد،عذر خواهي هم نياز نيست.:smile20:
نوشتهء خود را ويرايش كنيد.
Abdolhusain
Sunday 10 August 2008, 12:22AM
شما چرا خودتان دقت نمي فرماييد.:smile27:
به نظر من لفظ شما از قول ديگران نبوده.:smile09:
حتما شما اشتباه كرديد.شايد بد گفتيد.حالا يه لنگه پا وايساديد و ميگيد كه خاطي ما بوديم؟
شما خودتان بيشتر دقت كنيد.
عيبي ندارد،عذر خواهي هم نياز نيست.:smile20:
نوشتهء خود را ويرايش كنيد.
بسمه تعالی شانه
خب پس مجبوریم عین کلام رو بیاریم و جدا جدا بررسی کنیم تا متوجه بشید که شما اشتباه فرموده اید،در واقع جمله رو درست نخوندید،بعد به بنده ایراد میگیرید:
حالا ایراد شیطان پرستی چی هست؟
بالاخره میگن شیطان هم به شکر رازقش اندر سجود است و همه وجد و همه مجد و همه نور و همه شور و...میباشد.و پرستش او هم عین پرستش خداست!
ملاحظه فرمودید؟
جمله اول سوالی است که چیزی را ثابت نمیکند.تنها یک سوال است.
باقی هم نقل نظر جماعتی خاص هستند،چشمتان را بیشتر باز کنید ملاحظه میفرمایید که نوشته شده "میگن" که اینطور است و آنطور و فلانطور.مثل اینکه شما بگویید جماعتی میگن که خدا وجود نداره،این دلیل نمیشه شما هم معتقدید که خدا وجود نداره!
اگر به نظر شما این لفظ "میگن" نمیرسونه که از قول دیگران است،پس باید عرض کنم که شما در فهم عبارات ساده هم مشکل دارید! دوباره تاکید میکنم: دقت بیشتری بکنید.
داركوب
Thursday 14 August 2008, 06:01PM
سلام
بهتره به خاطر چیزای کوچیک دشمنان خودمون (دشمنان شیعیان دست از این بحث های بیهوده بردارید بهتره همه پست های نا مربوط خودشونو حذف کنند
جناب عبدالحسین فکر کنم اگه یک بار مطالب رو بخونید میبینید که جوابهای زیادی به سوال شما داده شده کوچکترینش اینه
چرا باید موجودی رو بپرستیم که از خالقش میلیون ها بار ضعیفتره؟ شیطان هر قدر هم که قدرت داشته باشه به پای خداوند متعال که نمیرسه
mehrdad_123
Thursday 14 August 2008, 06:14PM
چه مطلب در مطلبی شد...
دوستان
جناب عبدالحسین منظورشان از اون سئوال رسیدن به نفی مباحث عرفانی بود نه اینکه سئوالی داشته باشند
به هر حال از همه ی دوستان تقاضا دارم این سوء تفاهم را ادامه ندهند و بجایش مباحث نفی شیطان پرستی را بیاورند...
موفق باشید
saleh57
Saturday 16 August 2008, 08:28AM
بسمه تعالی شانه
خب پس مجبوریم عین کلام رو بیاریم و جدا جدا بررسی کنیم تا متوجه بشید که شما اشتباه فرموده اید،در واقع جمله رو درست نخوندید،بعد به بنده ایراد میگیرید:
حالا ایراد شیطان پرستی چی هست؟
بالاخره میگن شیطان هم به شکر رازقش اندر سجود است و همه وجد و همه مجد و همه نور و همه شور و...میباشد.و پرستش او هم عین پرستش خداست!
ملاحظه فرمودید؟
جمله اول سوالی است که چیزی را ثابت نمیکند.تنها یک سوال است.
باقی هم نقل نظر جماعتی خاص هستند،چشمتان را بیشتر باز کنید ملاحظه میفرمایید که نوشته شده "میگن" که اینطور است و آنطور و فلانطور.مثل اینکه شما بگویید جماعتی میگن که خدا وجود نداره،این دلیل نمیشه شما هم معتقدید که خدا وجود نداره!
اگر به نظر شما این لفظ "میگن" نمیرسونه که از قول دیگران است،پس باید عرض کنم که شما در فهم عبارات ساده هم مشکل دارید! دوباره تاکید میکنم: دقت بیشتری بکنید.
السلام علی المهدی:smile07:وعلی ابائه(ع)
جناب عبدالحسین"
قبول کنید که متن تان فاقد قرائن کافی برای القاء مطلب مورد نظرتان بوده است. گرچه اگر کسی نوشته های شما درخصوص مباحث عرفان و..پیگیری میکرد شاید نیازی به این قرائن نمی داشت. اما بدون ان است که این کمبود واضح می نماید.
خصوصا که این هم قابل توجه است که همه ی کاربران همه ی مطالب ارائه شده را پیگیری نمی نمایند.
علاوه برانکه فضای بحث وحساسیت درخصوص شیطان وشیطان.. درجامعه پیرامونی مان سنگین است.
- در یک جمله : برای تفهیم یک مطلب بایست بیش از این تلاش و دقت صورت گیرد.
- با جناب مهرداد123 موافقم که این بحث بیش از این مجال کش دادن ندارد و بهتر این است که سلسله بحث مربوطه(شیطان ) ادامه یابد.
روحی فداک یا علی:smile07:
mehrdad_123
Saturday 16 August 2008, 08:51AM
- با جناب مهرداد123 موافقم که این بحث بیش از این مجال کش دادن ندارد و بهتر این است که سلسله بحث مربوطه(شیطان ) ادامه یابد.
سلام علیکم
کسی که با سخن حقیر موافق باشد سبب تازه شدن سوءتفاهم کهنه و کش دار شدن موضوع به این سادگی نمیشود!
این دو کلمه ی بالاخره - میگن و حتی خود لحن و مفهوم جمله این رو بوضوح میرسونه که منظور جناب عبدالحسین بزرگوار با اهل عرفان است در ضمن اصلا گیریم جناب عبدالحسین منظورشون رو بخوبی نرسونده اند مطلب اصلی این است که
موضوع تمام شده حال چه اشکال از طرف گیرنده باشد چه فرستنده ی پیام فرقی نمی کند و مسئله تمام شده است بنده نمی دانم چه لزومی داشت که جنابعالی دوباره مطلب را بازگو کنید؟!
از دوستان تقاضا دارم که این بحث سوء تفاهم را ادامه ندهند که البته من بعد اگر تمایل به ادامه دادن این بحث بیهوده داشته باشید بنده به شخصه خود پاسخگو نخواهم بود.
موفق و پیروز باشید ان شاا...:)
Arshanoosh
Saturday 16 August 2008, 09:41AM
من از نزديك با يك گروه از اين شيطان پرستان آشنا هستم تقريبا هر روز مي بينمشون.
واقعا به فلاكت تمام رسيدند.
يك گروه انارشيست به تمام معنا هستند.
واقعا انسان از اين طرزه فكرا مهبوت ميشه
Arshanoosh
Saturday 16 August 2008, 09:48AM
شیطان در ۹ جمله شیطانی منسب به لاوی خلاصه میشود:
شیطان میگوید دست و دلبازی کردن بجای خساست.
شیطان میگوید زندگی حیاتی بجای نقشه خیالی و موهومی روحانی.
شیطان میگوید دانش معصوم بجای فریب دادن ریاکارانه خود.
شیطان میگوید محبت کردن به کسانی که لیاقت آن را دارند بجای عشق ورزیدن به نمک نشناسان.
شیطان میگوید انتقام و خونخواهی کردن بجای برگرداندن صورت. (اشاره به تعالیم مسیحیت که میگوید هرگاه برادری به تو سیلی زد، آن طرف صورتت را جلو بیاور تا ضربهای به طرف دیگر بزند)
شیطان میگوید مسئولیت پذیری در مقابل مسئولیت پذیران بجای نگران بودن خون آشامهای غیر مادی
شیطان میگوید انسان مانند دیگر حیوانات است، گاهی بهتر ولی اغلب بدتر از آنهایی است که روی چهار پا راه میروند، بدلیل آنکه انسان دارای خدای روحانی و پیشرفتهای روشنفکرانه، او را پستترین حیوانات ساختهاست.
شیطان تمام آن چیزهایی که گناه شناخته میشوند را ارائه میدهد، چون که تمام آنها به یک لذت و خوشنودی فیزیکی، روانی یا احساسی منجر میشوند.
شیطان بهترین دوست کلیساست چرا که در میان تمام این سالها وجود شیطان دلیل ماندگاری کلیساها است
Arshanoosh
Saturday 16 August 2008, 09:50AM
لاوی ۹ گناه شیطانی را نیز نام بردهاست :
حماقت، ادعا و تظاهر، نفس گرایی (انتظار بازپس گرفتن از دیگران، آنچه به آنها دادهاید)، خود را فریب دادن، پیروی از رسوم و عقاید دیگران، روشن بینی ناکافی، فراموش کردن ارتدکسی گذشته (به طور مثال، قبول کردن چیزی قدیمی در بسته بندی جدید، به عنوان نو)، غرور و افتخار بی حاصل (مانند غروری که هدف شخصی را از درون میپوساند) و کمبود محسنات
Arshanoosh
Saturday 16 August 2008, 09:54AM
لاوی ۱۱ قانون شیطانی را نیز وضع کرد، که در حالی که نظام نامهای اخلاقی نیست، ولی راهنماییهای کلی برای زندگی شیطان پرستی را ارائه کردهاست :
هرگز نظراتت را قبل از آنکه از تو بپرسند بازگو نکن.
هرگز مشکلاتت را قبل از آنکه مطمئن شوی دیگران میخواهند آن را بشنوند بازگو نکن.
وقتی مهمان کسی هستی، به او احترام بگذار و در غیر این صورت هرگز آنجا نرو.
اگر مهمانت مزاحم تو است، با او بدون شفقت و با بیرحمی رفتار کن.
هرگز قبل از آنکه علامتی از طرف مقابلت ندیدهای به او پیشنهاد نزدیکی جنسی نده.
هرگز چیزی را که متعلق به تو نیست برندار، مگر آنکه داشتن آن برای کس دیگری سخت است و از تو میخواهد آن را بگیری.
اگر از جادو به طور موفقیت آمیزی برای کسب خواسته هاید استفاده کردهای قدرت آن را اعتراف کن. اگر پس از بدست آوردن خواستههایت قدرت جادو را نفی کنی، تمام آنچه بدست آوردی را از دست خواهی داد.
هرگز از چیزی که نمیخواهی در معرض آن باشی شکایت نکن.
کودکان را آزار نده.
حیوانات -غیر انسان- را آزار نده مگر آنکه مورد حمله قرار گرفتهای یا برای شکارشان.
وقتی در سرزمینی آزاد قدم بر میداری، کسی را آزار نده، اگر کسی تو را مورد آزار قرار داد، از او بخواه که ادامه ندهد. اگر ادامه داد، نابودش کن
Abdolhusain
Saturday 16 August 2008, 02:19PM
بسمه تعالی شانه
جناب صالح
از آن متنی که نوشتم به هیچ طریقی برداشت نمیشود که نظر بنده این است.اگر به نظر شما چنین برداشتی میشود لطفا نحوه برداشت را توضیح دهید!
حالا بی خیالش!چون توضیح داده شده...
از مهرداد عزیز متشکرم...
Ehsan33
Wednesday 15 October 2008, 10:43PM
می شود هرچی عکس در مورد شیطان پرستی داری برام بفرستی و عکس های آخرصفحه 5 روبرام بفرست برای تحقیقام خیلی لازم دارم متشکرم:smile34:
Mr.Dambalos
Thursday 16 October 2008, 09:32PM
سلام از جناب عبدالحسین معذرت میخوام بهتره پست های اضافی پاک بشه
احسان خان اکثر عکس ها ی این گروه ها مبتذله و اینطور عکس ها هیچوقت ارزش ذخیره کردن نداره اگر عکس لازم دارید میتونید توی قسمت تصاویر گوگل جستجو کنید:)
khargoosh
Monday 5 January 2009, 08:10PM
واقعا وجود این شیطان پرست ها هم نعمتی است. وقتی به چند تا از سایت های این اراذل و اوباش مراجعه کردم، احساس کردم بیشتر به خدا ایمان پیدا کرده ام و باورم به اعتقاداتم قویتر شده است.
amin_deltang
Tuesday 7 July 2009, 05:43PM
http://i26.tinypic.com/ejx5z4.jpg
واقعا خجالت آوره
Hekhemut
Thursday 16 July 2009, 08:58AM
salam mikonam be hameye dustan
aval inke ozr mikham nemitunam farsi type konam chon baram kami sakhte.
avalin bare man hastesh ke daram dar yek forum-e farsi post mizaram..mikhastam dar morede matalebi ke dar morede sheytan parasti matalebio begam:
aval dar morede aghayede khodam begam ke man na sheytan parastam na khoda prasat,man chizio miparastam ke hich ertebati ba kheyr va shar nadare.
dar morede sheytan parasti man bayad chiziayo in ja begam ke az nazare man kheyli moheme:
sheytan parasti az nazare man joz yek fergheye ame(cult) chize digeyi nist ke baes shode hameye afrade injaro dargire khodesh kone.afradi donbale in tarigheye falsafi miran ke joz baraye sargarmi va chizaye dige chizi barashun nadare.age adyane ebrahimi ke man beheshun hich eteghadi nadaran age ehsas mikonan sotune dinishun dare tavasote hamchin adyane tejarii az beyn mibare,man bayad begam ke motesefam az hameye adyane elahi chon be eteghade khodeshun hich chiz adyane elahi ro nemitune tekun bede.
chizi ke az nazare man adyane elahi dar asl bayad bahashun moghabele konan ke albate nemitunam ferghe va mazahebe seri,na mafhum baraye omume afrad va kharej az darke aghlabe ensanhast magar bar ruye pafesahri baraye ramz goshayi,tahghigh va saliane sal vaght gozashtan baraye darke une.
be in noe fergheha va mazaheb be estelah (Occult) ya (Esoteric religions) migan ke nashenakhte va hich amaro arghami azashun dar dast nist.
pas kholase be hamatun begam zahmat nakeshid ta asib shenasi konid ke sheytan parasti chie va chi nist chon joz khorafe va be estelah namayesh va tejari budan chize digeii hadafe injur mazahebe 'Cult' vjud nadare.
dar morede music 'Heavy Metal' ham hamaro ba ye tir az beyn nabarin.doroste bazi az guruha hastan ke az nazare shomaha kheyli makhuf va khatarnakan ama bezarid ye chiz behetun begam...shoma darid be ye show-e fashion negah mikonid na yek chize jedi.
donbale unayi bashid ke hich kas azash khabari nadare va hich etelaati azash nist...shayad unha baraye shoamaha khatarnak bashan.
dar akhar begam man be chizi eteghad daram ke na khoda hast va na sheytan...inro goftan ke fek nakonid man adamiam ke umadam va khastam az chizi defa konam faghat gush zadi bud be dustanam.
omidvaram harfahaye man kasiro narahat nakarde bashe,tanha hadafe man dur kardan shoma az harfaye tejarii va mamuli va sogh dadanetun be chizi ke bayad azash betarsin.
Hekhemut
Thursday 16 July 2009, 09:15AM
dar morede neshaneye "Ankh" ke duste garam goftan nehsaneye shahvani va havase...in neshan jozve 17 neshane aslie 'pre-Coptic(mani:ghabl az fergheye Coptic)' dar mesr hastesh ke faghat ashraf va khanevadeye saltaniti haghe dashtan va avikhtan un ruye gardaneshuno dashtan
in neshan neshaneye zendegie pasaz marg dar adyane mesrian bude va hich rabti be shahvat va amale jensi nadashte(khahesh mikonam ba in matalebe na be kheradane mardom ro monharef nakonin)
COPTIC:
coptic mazhabe amakhtie az masihiat va chand gane parastie mesriha badaz eshghale in emperaturi tavasote Romian bud ke mikhastan be ejbar mesrian ro masihi konan ama unha ba ezafe kardane mazahebe khodeshun say kardan adyane khodeshun ro pa parja negah daran.
ho hassani
Thursday 16 July 2009, 09:21AM
شيطان پرستي فرقه اي فوق العاده بي اساس:
در همه ي فرقه و اديان جهان چه الهي و غير الهي چه بودا چه اسلام و... يك ارزش وجود دارد كه از فطرت انسان برميخيزد اما در شيطان پرستي ارزش بي ارزشي مطرح است يعني اين فرقه هيچ ريشه اي در انسانيت ندارد و همه جا در مقابل انسان است (چه در نسل كشي چه در شهروندي و...)
Hekhemut
Thursday 16 July 2009, 09:35AM
dar javabe Ho Hassani bayad begam kamelan dorost ama chizi ke shoma azin mazhabe bi asas mibinin joz puchi va terajrati va pul darar chize dige nist.man pishnahad mikonam yek sar be film-e 'Ninth gate' ya darvazeye nohom bezanin va be 30 daghigheye akhare film deghat konin ta farghe puchio sharlatan bazi dar bazi mazahebe sheytan parasti va vagheiat dar va ekhtesasi budane bazi haye digar dar in no mazaheb ke hich kas azash etelayi nadare ro beahmin.
man dar akhar be in duste azizam begam ke chizi ke dar jeloye cheshmane hameye ma ashkar hast vagheiat nist
Hekhemut
Friday 17 July 2009, 08:07PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Melek_taus.jpg
یزیدیه یا یزیدیان از ادیان باستانی رایج در کردستان است.
زبان یزیدیها کردی است و اکثر آنان در کردستان عراق (بیشتر در اطراف موصل و مغرب آن در ناحیهٔ سنجار) و قسمت کردنشین ارمنستان و اطراف تفلیس زندگی میکنند. هرچند که در تمام قسمتهای کردنشین وجود دارند و شمار نسبتاً زیادی نیز در کشورهای اروپایی (به ویژه آلمان) پناهنده شدهاند. شمار یزیدیان حدود ۱۵۰ هزار نفر ذکر شدهاست.
مفهوم واژه یزیدی
بنابر روایات واژه یزیدی مشتق از کلمه «ایزد» یا «یزته» است که در پارسی باستان به معنای «دین خدایی» است. اما بهنظر میرسد نام پارینهٔ این کیش و اشارهاش به مفهوم «ایزد» در دین زرتشت، صحیحتر باشد. یزیدیان از واژههٔ داسنی برای نامیدن خود استفاده میکنند.
پیشینه
این دین پیش از ورود اسلام در مناطق یاد شده، وجود داشتهاست و تحت تأثیر ادیان زرتشتی و مانوی قرار گرفتهاست و عقاید مهرپرستانه و ثنویت زرتشتی بر آن تأثیر داشتهاند. تأثیراتی از دین یهود و فرقهٔ «نسطوری» و عقاید صوفیه (پس از اسلام) نیز در منابع برشمرده شدهاند. در منابع مربوط به فرقههای اسلامی آن را فرقهای از جمله غلاة شیعه دانستهاند.
اهل این کیش، بهوسیلهٔ شیخ عدی بن مسافر اموی که عوام وی را «شیخ عدی» مینامند مسلمان شدند. بعضاً گفته شدهاست که ایشان بدلیل تشابه نام یزید با کیش خود او را امام و قدیس خود دانسته و حتی به مقام الوهیت رسانیدهاند.
اولین دانشمندی که توجه محققان را به آنها جلب کرد، احمد تیمور پاشا بود که در کتاب «الیَزیدیه و مَنشاء نحلَتِهِم» به این مساله اشاره میکند که از این قوم پیش از قرن ششم هجری قمری نامی در تاریخ نیامده بود که این زمان همان زمانی است که شیخ عدی به میان آنها آمده و طریقهٔ «عدویه» را در میان آنها بنیان نهادهاست. ابوفراس در کتاب خود که به سال ۷۵۲ هجری قمری تالیف شدهاست آنها را به همین نام خواندهاست.
محقق دیگر، «ابوسعید محمد بن عبدالکریم سمعانی» (درگذشته به سال ۵۶۲ هجری قمری) در کتاب «الانساب» مینویسد :
«جماعت بسیاری را در عراق در کوهستان حلوان و نواحی آن دید که یزیدی بودند و در دیههای آنجا به صورت مردم زاهد اقامت داشتند و گِلی به نام «حال» میخورند. این گل را برای تبرک از مرقد شیخ عدی برمیدارند و آن را با نان خمیر میکنند و بصورت قرص درآورده و گاه گاه میخورند و آن را «برات» نامند.»
شیخ عدی کیست؟
برخی او را که نام کامل و کنیهاش «شرفالدین ابوالفضائل عدی بن مسافر بن اسماعیل بن موسی بن مروان بن حسن بن مروان» است را منسوب به مروان بن حکم میدانند و در امویت او اتفاق نظر دارند. او را مردی صالح و باتقوا دانستهاند که در بعلبک سوریه به دنیا آمدهاست و بعدها در کوهستان حکاری در کردستان و موصل سکنی گزیدهاست. در این زمان او به «شیخ عدی حکاری» موسوم میگردد. او بین سال ۵۵۵ تا ۵۵۸ هجری قمری در حالی که نزدیک به ۹۰ سال سن داشتهاست از دنیا میرود و وی را در زاویهٔ خود در حکاری دفن میکنند.
مقبرهٔ او در نزدیکی اربیل (هه ولیر) واقع است و بر روی سنگ قبر وی چنین نوشته شدهاست:
بسم الله الرحمن الرحیم خالق السماء و الارض، اخفض هذه المنزل محل الشیخ العدی الحکاری، شیخ یزیدیه.
اعتقادات
«یزیدیان» هم مثل بسیاری از پیروان ادیان باستانی اعتقاد دارند که «جهان و هرچه در او هست» از چهار عنصر اصلی یعنی «آب، باد، خاک و آتش» ترکیب یافتهاست.
خداوند به ادعای خود، مشابه باور معمول ادیان سامی، انسان را از آب و خاک آفرید در حالیکه به باور خود خداوندی خدا فرشتگان درگاه ابدیت همه از جنس آتشند؛ و آتش به باور آنها بر گل ﴿ممزوج آب و خاک﴾ ارجحیت دارد. از این رو وقتی خداوند از همه فرشتگان بارگاهش ﴿از جمله ملک مقرب، طاووس﴾ میخواهد که در مقابل ساخته دست او، آدم، تعظیم کنند، ملک طاووس «شیطان» از این دستور نابجای ایزدی سر میپیچد و از همان زمان سر به شورش میگذارد، شورشی که تا روز حشر ادامه خواهد داشت و یزیدیان آن را شورشی بر حق و از روی حکمت خداوند میدانند و شیطان را لعن نمیکنند و معتقدند که در آخرالزمان او مشمول لطف و بخشش پروردگار خواهد گشت.
محققین و متکلمین اسلامی آنها را بدلیل باور به نسخ اسلام در آخرالزمان، جزو غلاة دانستهاند.
«مصحف رش» (کتاب سیاه) نام دومین کتاب یزیدیه است و در آن آمدهاست.
Hekhemut
Friday 17 July 2009, 08:13PM
یزیدیان شیطان پرست نیستند.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.