نمايش نسخه نهائي : كلامي با كاربر بيتا صباحي
شيفته
Tuesday 8 April 2008, 07:35AM
كاربر بيتا صباحي !شايد عده اي با عقايد شما آشنا نشده باشند و هدف من از تاسيس اين تاپيك را ندانند .
دوستان اين كاربر ادعا دارد كه فردي مذهبي بوده و با ديدن افراد دروغگوي مذهبي نما از دين فراري شده است .ايشان شك دارد كه قرآن از جانب خداوند است و سوالي را كه مكررا از بنده مي پرسيد آيه اي از قرآن بود كه نويد ورود زنان مومن به بهشت را داده باشد و سوال ديگر اينكه چرا در قرآن خداوند با لفظ سوم شخص مورد اشاره قرار گرفته است .اگرچه پس از صحبت كردن با ايشان متوجه شدم كه با عناد ورزي سوال مي كنند وهدفشان اين نيست كه روشن شوند بلكه در صدد تاريك نمودن ديگران هستند .ولي براي روشن نمودن عزيزاني كه در جريان صحبت هاي اين كاربر بوده اند آياتي از قرآن را ارائه مي كنم كه به زنان مومن بشارت ورود به بهشت داده شده است .
سوره مباركه نساءآيه 124 :
وَمَن يَعْمَلْ مِنَ الصَّالِحَاتِ مِن ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَي وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولئِکَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَلاَ يُظْلَمُونَ نَقِيراً ﴿ 124 ﴾
و کسانى که کارهاى شایسته کنند چه مرد باشند یا آن در حالى که مومن باشند، آنان داخل بهشت مى شوند، و به قدر گودى پشت هسته خرمایى مورد ستم قرار نمى گیرند.
سوره مباركه توبه آيه 72
وَعَدَ اللّهُ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَمَسَاکِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ وَرِضْوَانٌ مِنَ اللّهِ أَکْبَرُ ذلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ ﴿ 72 ﴾ جزء 10 خداوند به مردان و زنان با ایمان باغهایى وعده داده است که از زیر[ درختان ]آن نهرها جارى است .در آن جاودانه خواهند بود .و[ نیز ]سراهایى پاکیزه در بهشتهاى جاودان[ به آنان وعده داده است ]و خشنودى خدا بزرگتر است .این است همان کامیابى بزرگ.
شيفته
Tuesday 8 April 2008, 07:47AM
در هيچ جاي قرآن اشاره نگرديده است كه بهشت فقط جاي مردان است و يا بهشت جاي زنان نيست .اگر شما چنين آياتي سراغ داريد براي ما بياوريد !
و اما سوره مباركه رعد آيه 23
جَنَّاتُ عَدْنٍ يَدْخُلُونَهَا وَمَن صَلَحَ مِنْ آبَائِهِمْ وَأَزْوَاجِهِمْ وَذُرِّيَّاتِهِمْ وَالْمَلائِکَةُ يَدْخُلُونَ عَلَيْهِم مِن کُلِّ بَابٍ ﴿ 23 ﴾ جزء 13 [همان ]بهشتهاى عدن که آنان با پدرانشان و همسرانشان و فرزندانشان که درستکارند در آن داخل مى شوند، و فرشتگان از هر درى بر آنان درمى آیند.
نمي بينم كه اشاره شده باشد مردان بدون همسران (مومنشان ) به بهشت مي روند !!!!!
و اما در رابطه با اينكه چرا خداوند در قرآن با سوم شخص عنوان گرديده است .به گفته سركار :چرا آمده :بنام خداوند بخشنده مهربان و نيامده بنام من كه بخشنده و مهربانم .
يقين دارم اساتيد و علماي قرآني پاسخ مناسبي براي شما دارند ولي بنده كه در آن حد نيستم ديشب استخاره نمودم و از خداوند در اين رابطه سوال كردم و قرآن را كه باز كردم سوره مباركه طه آيات 12و 13و 14 در مقابل چشمانم آمد .در اين آيات خداوند كه با حضرت موسي (ع) صحبت فرموده است ،تمام عباراتش متكلم وحده مي باشد.
حضرت موسي (ع) تنها پيامبري بوده كه خود خداوند با ايشان سخن فرموده و قرآن را كه كلام خداوند است حضرت جبرئيل بر پيامبر اسلام منتقل نموده است .
باز هم مي گويم من محقق قرآني نيستم ولي به واسطه پاسخي كه از خداوند دريافت نمودم فكر كردم حضرت جبرئيل از خداوند فرموده و پيام رسان خداوند بوده و از اين جهت در قرآن خداوند را در جاهايي در جايگاه سوم شخص مي بينيم .
در همينجا از دوستان مطلع خواهش مي كنم اگر تحقيقاتي داشته اند و جواب علمي اين كاربر را مي دانند مضائقه نفرمايند و همكاري كنند .
ممنون :smile07:
asalbanoo
Tuesday 8 April 2008, 07:49AM
شيفته جون ممنون
شيفته
Tuesday 8 April 2008, 08:09AM
و اما در رابطه با خود شما از خدا پرسيدم چون شما را نمي شناسم و از خدا خواستم كه خودش آياتي را به شما بيان فرمايد كه متوجه اشتباه خود گرديد.چرا كه هيچكس بهتر از خدا شما را نمي شناسد .آيات 39 تا 48 سوره مباركه "كهف " آمد كه اشاره دارد به فردي كه الطاف خداوندي در اين دنيا باعث غرور او گشت و نتيجه اش را ديد .توصيه مي كنم به خودتان زحمتي بدهيد و به سراغ اين آيات برويد و در آنها تعمق كنيد .
اين آخرين صحبت من با شما بود چون وظيفه داشتم كه اين مطالب را به گوشتان برسانم .
بيتا صباحي
Tuesday 8 April 2008, 11:24AM
كاربر بيتا صباحي !شايد عده اي با عقايد شما آشنا نشده باشند و هدف من از تاسيس اين تاپيك را ندانند .
دوستان اين كاربر ادعا دارد كه فردي مذهبي بوده و با ديدن افراد دروغگوي مذهبي نما از دين فراري شده است .ايشان شك دارد كه قرآن از جانب خداوند است و سوالي را كه مكررا از بنده مي پرسيد آيه اي از قرآن بود كه نويد ورود زنان مومن به بهشت را داده باشد و سوال ديگر اينكه چرا در قرآن خداوند با لفظ سوم شخص مورد اشاره قرار گرفته است
درود به همه خوانندگان اين تايپيك
من بيتا صباحي هستم و كاملاً اسمم مشخص هست وهر بچه كوچكي كه تازه سواد ياد گرفته باشه ميتونه ببينه كه همه جاي باشگاه با اسم بيتا صباحي معرفي شدم نه صبوحي(كه اسم اين تايپيك اشتباه هست چه برسه فردش و موضوعش)
شما كه اين قضيه به اين واضحي رو نمي بينيد البته نه غلط املايي نه اشتباه تايپي چه انتظاري ميشود از شما در شناخت خدا كرد
خانوم محترم به قل خودتون ،اين مسئله رو من خصوصي چون به شما اعنماد كرده بودم بيان كردم و از شما خواستم امين من باشيد و امانت دار نه اينكه تو گوش و كرنا كنيد و جار بزنيد
آيا اين كاري كه كردي و درد دل منو فاش كردي خيانت به امانت افشاي اسرار مومنه بردن آبرو و... حساب نمي شود
شيفته
Tuesday 8 April 2008, 11:31AM
برو بچه رو گول بزن نه من رو !تمام حرفهاي تو در نامه دروغ بود و فقط خواستي اعتماد منو جلب كني و به هجوياتت گوش كنم .دروغهاتو كه به همه مي گم و رسوات مي كنم هيچ كه اگه دستم بهت برسم دودمانت رو بر باد مي دم .
Mr.Dambalos
Tuesday 8 April 2008, 11:40AM
تو اگه واقعا میخواستی مسائل برات فاش بشه میرفتی یه تحقیق جامع میکردی
بيتا صباحي
Tuesday 8 April 2008, 11:41AM
درود به همه خوانندگان اين تايپيك
من بيتا صباحي هستم و كاملاً اسمم مشخص هست وهر بچه كوچكي كه تازه سواد ياد گرفته باشه ميتونه ببينه كه همه جاي باشگاه با اسم بيتا صباحي معرفي شدم نه صبوحي(كه اسم اين تايپيك اشتباه هست چه برسه فردش و موضوعش)
شما كه اين قضيه به اين واضحي رو نمي بينيد البته نه غلط املايي نه اشتباه تايپي چه انتظاري ميشود از شما در شناخت خدا كرد
خانوم محترم به قل خودتون ،اين مسئله رو من خصوصي چون به شما اعتماد كرده بودم بيان كردم و از شما خواستم امين من باشيد و امانت دار نه اينكه تو گوش و كرنا كنيد و جار بزنيد
آيا اين كاري كه كردي و درد دل منو فاش كردي خيانت به امانت افشاي اسرار مومنه بردن آبرو و... حساب نمي شود
حالا چه انتظاري داري من جواب شما رو بدهم
mehrdad_123
Tuesday 8 April 2008, 11:44AM
جزئیات را کنار بگزارید - اگر طالب بحث منطقی هستید بفرمایید با کدام یک از دلایل سرکار خانم شیفته مخالفید
منتظریم ان شاا...
بيتا صباحي
Tuesday 8 April 2008, 11:49AM
برو بچه رو گول بزن نه من رو !تمام حرفهاي تو در نامه دروغ بود و فقط خواستي اعتماد منو جلب كني و به هجوياتت گوش كنم .دروغهاتو كه به همه مي گم و رسوات مي كنم هيچ كه اگه دستم بهت برسم دودمانت رو بر باد مي دم .
بچه تر از تو با اين كاري كه كردي نمي بينم
تو به چه حقي همچين تهمتي رو ميزني خانوم مومنه با چه ادعايي حرفاي منو دروغ معرفي ميكني
من از اعتماد تو چه سودي ميبردم خانوم كوچولو
مثل اينكه شمشير از رو بستي براي كسي كه تازه وارد اين باشگاه شده بود و در ابتداي امر دوتا از اين تايپيكهاي غير واقعي وكذب رو ديده بود و با هاشون اونجا مخالفت كرد
حالا كه كسي رو به روي تو ايستاده و اجازه انتشار اين كذبيات را نميده به قباي شما برخورده
آره دوست داشتي همه احسن بگن آفرين بگن تحمل يه واقعيت رو نداشتي
mehrdad_123
Tuesday 8 April 2008, 11:52AM
هنوز هم منتظر هستیم ان شاا...
.
tirana
Tuesday 8 April 2008, 10:03PM
به نام خدا
کیست ستمکارتر از ان کس که بر خدا دروغ بست یا ایات خدا را تکذیب کرد؟ هرگز ستمکاران را در هر دو عالم رستگاری نخواهد بود
انعام -21
بعضی از انان ( مشرکان و ستمکاران ) به سخن تو گوش فرا دارند ولی پرده بر دلهایشان نهادیم که فهم ان سخنان نتوانند کرد و گوشهای انها از شنیدن حق سنگین است که اگر همه ایات الهی را مشاهده کنند باز بدان ایمان نمی آورند تا انجا که چون نزد تو ایند در مقام مجادله بر امده و گویند : این ایات چیزی جز افسانه های پیشینیان نیست
انعام – 25
همین کسان که هم مردم را از فیض ایات خدا منع می کنند و هم خود را از ان محروم می دارند غافل از انند که تنها خود را به هلاکت می افکنند
انعام – 26
و اگر حال انها را هنگامی که بر اتش دوزخشان باز دارند ، مشاهده کنی که در ان حال با نهایت حسرت می گویند:
ای کاش ما را به دنیا باز می گردانیدند تا دیگر ابدا ایات خدای خود را تکذیب نکرده و بدان ایمان می اوردیم.
انعام - 27
mehrdad_123
Wednesday 9 April 2008, 01:29AM
توکلت علی ا...
البته با عنایت حضرت صاحب الزمان(عج) به اذن ا... , همه ی ما و ایشان جزو این دسته که در آیات نورانی حضرت حق عنوان شد نخواهیم بود ان شاا...
برخی از اوقات این آیات برای هشدار هستش%
و راه آن طلب مغفرت هستش که از ته دل بگوییم(لطف کنید همه با هم بگوییم): استغفر ا... ربی و اتوب الیه
باور کنید به همین راحتی هستش فقط یه بار از ته دل بگید
----------------------------------------------------------------------
حالا از دوستان عاجزانه درخواست می کنم که برای اینکه همه ی ما و این کاربر محترم (سرکار خانم صباحی) هر چه زود تر راه راست را بیابیم و مشکلات و گرفتاریها حل شود یا وجهه ای دیگر برایمان بیدا کند سه صلوات برای سلامتی حضرت صاحب الزمان(عج) ختم کنیم ان شاا...
ا...هم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم و لعنت ا... علی اعدائهم اجمعین من الاول الی الآخر و لعنت ا... علی الشیطان الرجیم الی الیوم القیامه الی الیوم القیامه الی الیوم القیامه
----------------
ا...هم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم و لعنت ا... علی اعدائهم اجمعین من الاول الی الآخر و لعنت ا... علی الشیطان الرجیم الی الیوم القیامه الی الیوم القیامه الی الیوم القیامه
----------------
------------------
ا...هم عجل لولیک الفرج
یا حق:smile07:
بيتا صباحي
Wednesday 9 April 2008, 10:04AM
سوره مباركه نساءآيه 124 :
وَمَن يَعْمَلْ مِنَ الصَّالِحَاتِ مِن ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَي وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولئِکَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ وَلاَ يُظْلَمُونَ نَقِيراً ﴿ 124 ﴾
و کسانى که کارهاى شایسته کنند چه مرد باشند یا آن در حالى که مومن باشند، آنان داخل بهشت مى شوند، و به قدر گودى پشت هسته خرمایى مورد ستم قرار نمى گیرند.
اول بايد معني جنت ترجمه بشود كه در جايي به باغ و در جايي به بهشت تعبير شده
آيا اين جنتي كه نام برده شده همون باغ هايي هست كه دست پيامبر بوده از غنايم و غيره كه به ديگران مي دادند مثل باغ فدك
در اينجا فعل يدخلون مذكر هست و به مردان اشاره شده
با نگرشي به زبان عربي كه كامل ترين زبان به قل خودشون هست از هر جمله بر مي آيد كه خطاب به چه كسي هست مرد زن گروهي از مردان يا زنان
و در تمامي اين آيات خطاب به مردان و گروه آنان هست
سوره مباركه توبه آيه 72
وَعَدَ اللّهُ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَمَسَاکِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ وَرِضْوَانٌ مِنَ اللّهِ أَکْبَرُ ذلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ ﴿ 72 ﴾ جزء 10 خداوند به مردان و زنان با ایمان باغهایى وعده داده است که از زیر[ درختان ]آن نهرها جارى است .در آن جاودانه خواهند بود .و[ نیز ]سراهایى پاکیزه در بهشتهاى جاودان[ به آنان وعده داده است ]و خشنودى خدا بزرگتر است .این است همان کامیابى بزرگ.
عنوان شده وعده داده است به زنان از همون وعده هاي ....
و در آخر مردان ميروند آنجا و خطاب به مردها شده
بيتا صباحي
Wednesday 9 April 2008, 10:23AM
در هيچ جاي قرآن اشاره نگرديده است كه بهشت فقط جاي مردان است و يا بهشت جاي زنان نيست .اگر شما چنين آياتي سراغ داريد براي ما بياوريد !
و اما سوره مباركه رعد آيه 23
جَنَّاتُ عَدْنٍ يَدْخُلُونَهَا وَمَن صَلَحَ مِنْ آبَائِهِمْ وَأَزْوَاجِهِمْ وَذُرِّيَّاتِهِمْ وَالْمَلائِکَةُ يَدْخُلُونَ عَلَيْهِم مِن کُلِّ بَابٍ ﴿ 23 ﴾ جزء 13 [همان ]بهشتهاى عدن که آنان با پدرانشان و همسرانشان و فرزندانشان که درستکارند در آن داخل مى شوند، و فرشتگان از هر درى بر آنان درمى آیند.
سوره المعراج آيات 28
هر مردي ازايشان كه وارده بهشت شود
سوره الحاقه آيات 20 الي24
اشاره به مردان كه وارد بهشت شدن
سوره العمران آيات 15
ورود مردها را قطعي كرده و كامل كرده قضيه رو
سوره دخان آيات 70 تا 72
درآيند به بهشت شما(مردان)و همسرانتان
كه معلوم ميشود باز در بهشت يه مرد اگر بخواهد برود هنوز مي تواند 4 عقدي و 40 صيغه خود را ببرد و هنوز اين زنها اگر و اگر وارد بهشت شوند دوباره با همون مردها بايد باشن به اذن شوهر و خطاب به زني نشده كه تو مي روي به بهشت اي خانم اگر نيكوكار باشي
تمام وعده به مردان براي خوشي ايشان و اگر احساس تنهايي كنن مي توانن همسرهايشان همسرهايشان را ببرند
سوره الشعري آيه 90
سوره فرقان آيه 15
سوره ق آيه 31
تمامي اين سوره ها اشاره به مردها با فعل مذكر لِلمُتقينَ نه فعل مونث كه كاري براي صرف آن نداشت
باز هم بگم يا كافيه
شيفته
Wednesday 9 April 2008, 10:23AM
آقا مهرداد عنادورزي را مشاهده بفرماييد .كسي كه نمي دونه در زبان عربي براي جمعي از زنان و مردان فعل جمع مذكر بكار گرفته مي شه ،معلومه كه فقط ادعا داره و ديگر هيچ !
شيفته
Wednesday 9 April 2008, 10:27AM
سوره المعراج آيات 28
هر مردي ازايشان كه وارده بهشت شود
سوره الحاقه آيات 20 الي24
اشاره به مردان كه وارد بهشت شدن
سوره العمران آيات 15
ورود مردها را قطعي كرده و كامل كرده قضيه رو
سوره دخان آيات 70 تا 72
درآيند به بهشت شما(مردان)و همسرانتان
كه معلوم ميشود باز در بهشت يه مرد اگر بخواهد برود هنوز مي تواند 4 عقدي و 40 صيغه خود را ببرد و هنوز اين زنها اگر و اگر وارد بهشت شوند دوباره با همون مردها بايد باشن به اذن شوهر و خطاب به زني نشده كه تو مي روي به بهشت اي خانم اگر نيكوكار باشي
تمام وعده به مردان براي خوشي ايشان و اگر احساس تنهايي كنن مي توانن همسرهايشان همسرهايشان را ببرند
سوره الشعري آيه 90
سوره فرقان آيه 15
سوره ق آيه 31
تمامي اين سوره ها اشاره به مردها با فعل مذكر لِلمُتقينَ نه فعل مونث كه كاري براي صرف آن نداشت
باز هم بگم يا كافيهخيلي مسخره است !من گفتم لفظ "فقط " آمده باشه .
پس اگه من بهت بگم اگه خوب درس بخوني امسال مي ري دانشگاه يعني فقط تو مي ري و بقيه نمي رن :rolleyes:
همین کسان که هم مردم را از فیض ایات خدا منع می کنند و هم خود را از ان محروم می دارند غافل از انند که تنها خود را به هلاکت می افکنند
انعام – 26
بيتا صباحي
Wednesday 9 April 2008, 10:36AM
و اما در رابطه با خود شما از خدا پرسيدم چون شما را نمي شناسم و از خدا خواستم كه خودش آياتي را به شما بيان فرمايد كه متوجه اشتباه خود گرديد.چرا كه هيچكس بهتر از خدا شما را نمي شناسد .آيات 39 تا 48 سوره مباركه "كهف " آمد كه اشاره دارد به فردي كه الطاف خداوندي در اين دنيا باعث غرور او گشت و نتيجه اش را ديد .توصيه مي كنم به خودتان زحمتي بدهيد و به سراغ اين آيات برويد و در آنها تعمق كنيد .
اين آخرين صحبت من با شما بود چون وظيفه داشتم كه اين مطالب را به گوشتان برسانم .
آفرين بر شما اميد داشتم در مورد خودتون و كارهاي شايسته كه كرديد از خداوند ميپرسيديد كه شايد به راه راست ميومدي كه همه رو با يه چشم نبيني (البته اين بخاطرحجابته چون چادري يه چشمي هستي خب عزيزم نقاب بزن با دوتا چشمت ببيني:D)و تا مخالف پيدا ميكردي و كسي نبود به به چه چه تون كنه به اون انگه كافر مرتد يا كاربر قديميه كه دشمني داره بزني
من شما را متدين و با شخصيت مي دونستم و بعد از اين رفتار و جوابها متوجه شدم
( آواي شنيدن دوقل از دور خوشست)
اين آيات رو خوندم ولي هيچ ربطي توش به اين موضوع پيدا نكردم و در آخر من هم با حضرت حافظ از تو پرسيدم و راهنمايي خواستم
با مدعي نگوييد اسرار عشق و مستي تا بي خبر بميرد در درد خود پرستي
بيتا صباحي
Wednesday 9 April 2008, 10:44AM
خيلي مسخره است !من گفتم لفظ "فقط " آمده باشه .
پس اگه من بهت بگم اگه خوب درس بخوني امسال مي ري دانشگاه يعني فقط تو مي ري و بقيه نمي رن :rolleyes:
انعام – 26
يعني آيات خدا مسخره هست برات متاسفم
تو به من ميگي اگه خوب درس بخونم به بقيه كه نگفتي چه اعتباري كه طرف كارهاي شايسته انجام بده ولي در آخر نره
من به تو ميگم اگر بيايي اينجا استخدامي اين به اين منظور نيست كه هر كي بياد اينجا استخدامه
شيفته
Wednesday 9 April 2008, 10:47AM
آفرين بر شما اميد داشتم در مورد خودتون و كارهاي شايسته كه كرديد از خداوند ميپرسيديد كه شايد به راه راست ميومدي كه همه رو با يه چشم نبيني (البته اين بخاطرحجابته چون چادري يه چشمي هستي خب عزيزم نقاب بزن با دوتا چشمت ببيني:D)و تا مخالف پيدا ميكردي و كسي نبود به به چه چه تون كنه به اون انگه كافر مرتد يا كاربر قديميه كه دشمني داره بزني
من شما را متدين و با شخصيت مي دونستم و بعد از اين رفتار و جوابها متوجه شدم
( آواي شنيدن دوقل از دور خوشست)
اين آيات رو خوندم ولي هيچ ربطي توش به اين موضوع پيدا نكردم و در آخر من هم با حضرت حافظ از تو پرسيدم و راهنمايي خواستم
با مدعي نگوييد اسرار عشق و مستي تا بي خبر بميرد در درد خود پرستيجنابعالي از اولين اسم كاربريت گرفته تا اين كه پنجميشه هميشه خواستي بگي من مومن نيستم و دارم ادا در ميارم .آخه اينجا به مومن ها پاداش مي دن و من خواستم بي نصيب نمونم :rolleyes:خوب شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:o
اونقدر حرفهات بي ربط و بي اساسه و خودت رو به نفهميدن مي زني كه من ديگه جوابت رو نمي دم .
شیطان
Wednesday 9 April 2008, 10:58AM
جنابعالي از اولين اسم كاربريت گرفته تا اين كه پنجميشه هميشه خواستي بگي من مومن نيستم و دارم ادا در ميارم .آخه اينجا به مومن ها پاداش مي دن و من خواستم بي نصيب نمونم :rolleyes:خوب شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:o
اونقدر حرفهات بي ربط و بي اساسه و خودت رو به نفهميدن مي زني كه من ديگه جوابت رو نمي دم .
اولاً این پنجمیش نیست ,پنجاهمین وشاید پانصدمین اسم آدیش باشه ,حالا هرچی با نمایندگان من خوش رفتار باشید .بیتا بسه دیگه با این آدی گند زدی برو با یک آدی جدید بیا ,هرچند که از با آدی جدید دوباره گند می زنی زرگنده.:D:D:smile43::smile43:
بيتا صباحي
Wednesday 9 April 2008, 11:14AM
جنابعالي از اولين اسم كاربريت گرفته تا اين كه پنجميشه هميشه خواستي بگي من مومن نيستم و دارم ادا در ميارم .آخه اينجا به مومن ها پاداش مي دن و من خواستم بي نصيب نمونم :rolleyes:خوب شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:o
من نمي دونم اسم كاربري من چه مشكلي داره كه خودم رو صادقانه معرفي كردم مي خواي تصوير شناسنامه منو ببيني برات بفرستم
اينكه يه نفر مياد اسم منو فرمول مي كند مثل رياضي اين عجيبه
اسم من +اسم خواهر اون - عمه اون يكي ديگه/2 وقتي به مجزور برسونيم به توان دو چي ميشه؟:smile21:
من وقتي براي بار اول وارد اين باشگاه شدم چون تو توي تايپيكهاي مومن كيست نوشته بودي و اولين تايپيكها شده بودن من هم اونها رو خوندم چون موافق اونها نبود برات نوشتم ولي تو طوره ديگه عمل كردي و برداشتي ديگه كردي
mehrdad_123
Wednesday 9 April 2008, 11:18AM
منابع مقاله:
زن در آینه جلال و جمال، جوادی آملی، عبد اللله؛
صفحه: 1
علت این که در مواردی قرآن کریم با صراحت نام زن ومرد را می برد، آن است که میخواهد افکار جاهلی وقبل از اسلام را تخطئه کند، آنها چون بین زن ومرد فرق میگذاشتند وعبادات وفضائل را برای مردها منحصر میدانستند، لذا قرآن کریم با تحلیل عقلی میفرماید: آن که باید کامل شود روح است وروح نه مذکر است ونه مؤنث.
قبل از اسلام به زن هیچ بهایی داده نمیشد، وهمیشه به زن با چشم خشم مینگریستند. در محیطهایی هم که صنعت پیشرفت نموده است زن هیچ بهایی ندارد جز برای ارضای شهوت مردان، که هر دو تحقیر مقام والای زن است. اما ذات اقدس اله در قرآن میفرماید: من عهدهدار تربیت دل وروح انسانها هستم، وروح ودل انسانها نه مذکر است، نه مؤنث، لذا قرآن موضوع زن ومرد را نفی میکند تا جایی برای بیان تساوی یا تفاوت بین این دو باقی نماند، اگر در سراسر قرآن کریم وهمچنین در سراسر سخنان عترت طاهره... جستجو شود، موردی به چشم نمیخورد که قرآن کمالی از کمالات معنوی را مشروط به ذکورت بداند یا ممنوع به انوثتبشمارد.
بنابراین، آیات قرآن کریم به چند بخش دسته بندی میشوند:
بخش اول: آیاتی هستند که اختصاص به صنف مخصوصی ندارند، مانند: آیاتی که در آن سخن از ناس یا انسان است، ویا با لفظ «من» ذکر شده است.
بخش دوم: آیاتی است که سخن از مرد دارد، مانند آیاتی که در آن ضمیر جمع مذکر سالم به کار برده است، وآیاتی که از لفظ «مردم» استفاده شده است، و...، مثل این که میفرماید: «یعلمکم، یعلمهم...».
در اینجا باید گفت که این گونه کاربرد بر اساس فرهنگ محاوره است وقتی میخواهند سخن بگویند، میگویند مردم چنین میگویند، مردم انتظار دارند، مردم در صحنهاند، مردم رای میدهند. این «مردم» در مقابل زنان نیستند، بلکه مردم یعنی «توده ناس».
پس نباید از نحوه تعبیری که در فرهنگ محاوره وادب رایج است، چنین برداشت کرد که قرآن فرهنگ مذکر گرایی دارد.
بخش سوم: آیاتی است که درآن به نام مرد و زن تصریح شده است وبه صراحت میگوید: در این جهت زن ومردی در کار نیستیا فرقی نمیکنند، نظیر آنجا که میفرماید:
من عمل صالحا من ذکر او انثی و هو مؤمن فلنحیینه حیاة طیبة (1)
در این بخش نیز باتوجه به این که قرآن برای تهذیب روح است ودر هنگام عبادت وتقرب، بدن زن ومرد در ارزش عبادت نقش ندارد لذا تصریح به عدم تفاوت میکند تا شبهه تفاخر جاهلی را ریشه کن نماید.
به همین خاطر در خلقتبشر اولیه نیز که گاهی سخن از تراب است، گاهی سخن از «حما مسنون» وگاهی از «صلصال» وگاهی «طین» ومانند آن در مرحلهای نیز میفرماید که، در پیدایش شما «بشر ثانوی» یک زن دخیل است ویک مرد، تا به آنان بگوید که شما به چه چیزی فخر میکنید؟ واگر بخواهید تفاخر کنید، فخرتان در بیفخری است. تنها عامل فخر همان تقوا است که با بیفخری وبیتفاخری همراه است. این که میفرماید «یا ایها الناس» یعنی همان ناسی که قرآن برای هدایت او آمده است واین آیه هم قسمتبدن را به عهده میگیرد وهم قسمت روح را، این که میفرماید:
یا ایها الناس انا خلقناکم من ذکر و انثی (2)
ای مردم، ما شما را از مرد وزنی آفریدیم یعنی، شما اگر بخواهید روی بدن فخر کنید، هم مرد، از زن ومرد خلق شده است، وهم زن، از زن ومرد به وجود آمده است، نه خلقتبدن مرد، بالاتر از خلقتبدن زن است ونه برعکس. چه این که اگر شخصی، یا صنفی، یا نژادی واستبا نژاد دیگر تفاخر کند، به او هم گفته میشود که تکتک شما از زن ومرد هستید.
نژاد وزبان هم عامل شناسایی وشناسنامه طبیعی است، انسان که نمیتواند هرجا میرود شناسنامه کشور خود را همراه داشته باشد، چهرهها، قیافهها، زبانها ولهجهها شناسنامه طبیعی انسان است که آن هم به بدن بر میگردد، وگرنه روح نه شرقی است ونه غربی، نه عرب است ونه عجم و....
و جعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفوا (3)
شما را شعبهها و قبیلهها قرار دادیم تا همدیگر را بشناسید.
شناسنامه هم که هیچ عامل فخر نیست، پس اگر کسی بخواهد تفاخر کند، جایی برای آن نیست، چرا که همه از زن ومرد هستند، وشعوب وقبائل به بدن مربوط است، وارواح، حساب جدایی دارند.
«الارواح جنود مجندة» (4)
جانها گروههای به هم پیوستهاند.
روح یک وادی دیگری دارد، که در آنجا سخن از شناسنامه ومانند آن نیست. آنگاه اگر کسی بخواهد بالاتر رود باید بدون تفاخر وفخر فروشی بالاتر رود، چرا که:
ان اکرمکم عند الله اتقاکم (5)
همانا گرامیترین شما نزد خداوند باتقواترین شما است.
پینوشتها:
1. نحل،97.
2. حجرات، 13.
3. حجرات، 13.
4. بحار الانوار، ج61، ص31.
5. حجرات، 13.
ghadem
Wednesday 9 April 2008, 11:25AM
بحث کردن با این کاربر بی فایده است.چون دنبال حقیقت نیست .دنبال تخریب است د اصولا بحث با آدمایی که از روی هوا حرف میزنند بی فایده است
mehrdad_123
Wednesday 9 April 2008, 11:30AM
گاهى ممكن است اينچنين برداشتشود كه قرآن به مذكرها بهاى بيشترى مىدهد، وغلبه را از آن مذكرها مىداند واگر زنى را به مقام فضيلتى مىستايد آن را در زمره مردها به شمار مىآورد نه اين كه براى زن حساب جدايى باز كند وشاهد بر اين مطلب آن است كه در جريان مريم عليهاالسلام مىفرمايد:
صدقّتبكلمات ربّها وكتبه وكانت من القانتين (10)
كلمات پروردگارش را تصديق نمود واز عبادت پيشگان بود.
ونمىفرمايد «وكانت من القانتات». زن در عين حال كه كلمات الهى را باور دارد وبه كتابهاى الهى ايمان دارد، واهل قنوت وخضوع استبا وجود اين، خداى سبحان به مردها استقلال مىدهد ومريم را در زمره مردها مىشمرد.
جواب اين توهّم همان است كه، فرهنگ محاوره غير از فرهنگ ادبيات كلاسى وكتابى است. به همين جهت گرچه قرآن كريم در اين موارد ودر سوره آل عمران ارزشها را با الفاظ مذكر مىآورد ومىفرمايد:
الصابرين والصادقين والقانتين والمنفقين والمستغفرين باالاسحار (11)
شكيبايان وراستگويان وعبادت پيشگان وانفاق كنندگان واستغفار كنندگان در سحرگاهان.
وهمه را به صورت مذكر بيان مىكند، امّا در سوره احزاب مشخص مىكند كه در اين فضائل، زن ومرد همتاى هم هستند، وبه هر دو صنف استقلال مىدهد ومىفرمايد:
انّ المسلمين والمسلمات والمؤمنين والمؤمنات
اما در ذيل آيه نمىفرمايد: «اعدّ اللّه لهم ولهنّ» بلكه مىفرمايد: اعدّ لهم، يعنى شما ديگر به اين فكر نباشيد كه هر جايى سخن از «كُم» و «هُم» شد منظور مرد استبلكه طرز برداشت از قرآن را به ما نشان مىدهد.
بنابراين، اگر درباره مريم عليهاالسلام مىفرمايد: صدقتبكلمات ربّها وكتبه وكانت من القانتين نه براى آن است كه ما قانتات نداريم، چون صريحاً در سوره احزاب فرمود: والقانتين والقانتات بلكه براى حفظ فرهنگ محاوره است، ونشانهاش آن است كه در طرف عكس هم اينچنين است، در طرف عكس هم باز بر اساس فرهنگ محاوره زن تبهكار را در زمره مردان تبهكار مىشمارد ودر سوره يوسف مىفرمايد:
واستغفرى لذنبك انّك كنت من الخاطئين (12)
استغفار كن از گناهت كه حقاً تو از خطاكاران بودهاى.
نه «من الخاطئات». اين نه براى آن است كه ما خاطئات نداريم، بلكه براى آن است كه براساس فرهنگ محاوره سخن مىگويد.
نتيجه كلام اين كه: اولاً، خود قرآن بيان فرموده كه من با جان انسانها سخن دارم وجان نه مذكر است ونه مؤنث.
وثانياً: آنجا كه جاى ذكورت وانوثت است، تن آدمى است وتن، كارى با فضائل ومعارف ندارد.
وثالثاً: اگر قرينهاى خاص در كلام نباشد وقوانين ادبى ايجاب نكند، آيات قران وكلام خداوند را بايد براساس فرهنگ محاورهاى بين الملل حمل نمود.
ورابعاً: آنها كه داعيه تساوى زن ومرد را دارند، وقتى بخواهند از توده ناسمجموع زن ومرد سخن بگويند آيا مىگويند: مردها وزنها قيام كردند، مردها وزنها اعتراض دارند، مردها وزنها راى دادند؟ يا مىگويند: مردم قيام نمودند، مردم راى دادند و...؟ اين فرهنگ محاوره وعرف بين الملل است.
شیطان
Wednesday 9 April 2008, 11:31AM
:قانون(1):
کاربر شیطان
درج الفاظ و عبارات لغو و و توهین آمیز نسبت به سایر کاربران نقض قوانین توافقی ثبت نام است . در صورت ادامه این روند شناسه شما در باشگاه با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد گشت .
mehrdad_123
Wednesday 9 April 2008, 11:35AM
بحث کردن با این کاربر بی فایده است.چون دنبال حقیقت نیست .دنبال تخریب است د اصولا بحث با آدمایی که از روی هوا حرف میزنند بی فایده است
فَقُولَا لَهُ قَوْلًا لَّيِّنًا لَّعَلَّهُ يَتَذَكَّرُ أَوْ يَخْشَى
Mr.Dambalos
Wednesday 9 April 2008, 11:40AM
از اولشم معلوم بود چی کارست
mehrdad_123
Wednesday 9 April 2008, 11:42AM
در فهميدن دین ذكورت وانوثتشرط نيست، يعنى نه مذكر بودن شرط است ونه مؤنثبودن مانع. انبيا هم كه انسانها را به اين اصل دعوت نمودهاند نه دعوتنامهاى براى خصوص مردها فرستادهاند ونه زنها را از شركت در اين مراسم محروم داشتهاند.
وقتى قرآن كريم از زبان پيامبر اكرم صلى الله عليه واله فرمايد:
ادعو الى اللّه على بصيرة انا ومن اتّبعني (1)
من وهر كه از من پيروى كرد دعوت مىكنيم به سوى خدا واز روى بصيرت.
اين دعوت، شامل همه انسانهاست، واگر پيامبرى دعوتنامه براى يك مرد به عنوان زمامدار يك كشور مىنويسد، پيامبر ديگرى هم دعوتنامه براى يك زن به عنوان زمامدار يك كشور مىنويسد. اگر رسول خداصلى الله عليه و اله زمامداران مرد را به اسلام دعوت كرد، سليمانسلام اللّه عليه هم زمامدار زن را به اسلام فراخواند، هم دعوتها عامّاند وهم مدعوّها، وهيچ اختصاصى در بين نيست.
.
بيتا صباحي
Thursday 10 April 2008, 08:10AM
سوره57 الحَديد آيه 12
يومَ تَريَ المومنينَ و المومِناتِ يَسعي نَُورَ هُم بين اَيديهم وبايمانِهم بُشريكمُ اليَومَ جَناتٌ تجري مِن تَحتها الانهار خالِدينَ فيها ذلك هُو الفوزُ العظيم
(روزي كه ببيني مردان و زنان مومن را كه ميروند ونورشان پيشروي ايشان از سمت راست ايشان مژده باد شما را امروز باغهائي كه روان است زير آنها جويهاي جاودانان درآنها اينست رستگاري بزرگ)
mehrdad_123
Thursday 10 April 2008, 08:57AM
بسم رب المهدی:
ا...هم عجل لولیک الفرج
عرض سلام به حضور همه ی سروران
--------------------------
خب! خدا رو شکر که مشکل حل شد
ضمن تشکر از تک تک کاربران محترم:smile07:
برای اتمام بحث از دوستان تقاضا دارم برای ظهور منجی کل جهان یک صلوات بفرستند
ا...هم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
.
tirana
Thursday 10 April 2008, 11:59AM
ما چون به هدف شما اگاه بودیم اینگونه عمل کردیم
شما هدفتون تفرقه انداختن هست ولی موفق نمی شوید
نمونه ای از ایات :
مردان وزنان مومن همه یارو و دوستدار یکدیگرند خلق را بکار نیکو وادار کرده و از کار زشت منع می کنند ، نماز بپا میدارند و زکات می دهند و حکم خدا و رسول را اطاعت می کنند ، انان را البته مشمول رحمت خدا مشمول رحمت خود خواهد گردانید و خدا صاحب اقتدار و درست کردار است ( و همگان را البته به نعمت و رحمت ابد میرساند)
توبه – 71
خدا اهل اینمان را از مرد و زن وعده فرموده که در بهشت خلد ابدی که زیر درختانش نهرها جاری است در آورد و در عمارت نیکوی بهشت عدت منزل دهد و برتر و بزرگتر از هر نعمت رضا و خشنودی خدا را بع انان کرامت فرماید و ان حقیقت پیروزی بزرگ است
توبه -72
چطور ممکن است خدا برای زنان مومن ارزشی قرار ندهد و چنین ایه ای بر حمایت از انها وحی کند:
کسانی که به زنان با ایمان عفیفه بی خبر از کار بد تهمت بندند محققا در دنیا و اخرت ملعون و محروم از رحمت حق شدند و هم انان به عذاب سخت معذب خواهند شد
نور_23
(نکته بسیار مهمی هست که همه ما باید مواظب باشیم که تهمتی به مومنین و مومنات نزنین)
همانا کلیه مردان و زنان مسلمان و مردان و زنان با ایمان و مردان و زنان اهل عبادت و مردان و زنان راستگو و مردان و زنان صابر و مردان و زنان خدا ترس و خاشع و مردان و زنان خیر خواه و مسکین نواز و مردان و زنان روزه دار و مردان و زنان با حفاظ خوددار و مردان و زنانی که یاد خدا بسیار کنند بر همه انها خدا مغفرت و پاداش بزرگ مهیا ساخته است
احزاب _35
باز هم بدانکه هیچ خدایی جز خدای یکتا نیست و تو بر گناهان خود و برای مردان و زنان با ایمان امرزش طلب مو بدان که خدا منازل انتقال شما به عالم اخرت و مسکن همیشگی شما را می داند
محمد -19
برای ان بود که خدا می خواست مردان و زنان مومن را تا ابد در بهشتی که در زیر درختانش نهر ها جاری است داخل گرداند و گناهانشان را تمام ببخشد و اینها به حقیقت نزد خدای پیروز و بزرگ است
فتح _5
و
رعد-23
و
یس -56
و
مومن -8
و
زخرف – 70
و
...
سایه
Friday 11 April 2008, 12:21PM
در آخر من هم با حضرت حافظ از تو پرسيدم و راهنمايي خواستم
با مدعي نگوييد اسرار عشق و مستي تا بي خبر بميرد در درد خود پرستي[/quote]
کاربر بیتا صباحی چه طور به خودت اجازه میدی از حافظی فال بگیری که حافظ قرآن است و اشعارش بر گرفته از قران است(پس تو حافظ رو هم به مسخره گرفتی)
برای ذهن بیمارت فکری دیگر کن (اینجا کلینیک روانشناسی وروان پزشکی نیست)
مشکل تو و امثال تو اینه که از قرآن اونتور که میخواین برداشت میکنید نه اونتور که هست.
عشقت رسد به فریاد ور خود بسان حافظ
قرآن زبر بخوانی در چهارده روایت
بيتا صباحي
Saturday 12 April 2008, 08:18AM
کاربر بیتا صباحی چه طور به خودت اجازه میدی از حافظی فال بگیری که حافظ قرآن است و اشعارش بر گرفته از قران است(پس تو حافظ رو هم به مسخره گرفتی)
برای ذهن بیمارت فکری دیگر کن (اینجا کلینیک روانشناسی وروان پزشکی نیست)
مشکل تو و امثال تو اینه که از قرآن اونتور که میخواین برداشت میکنید نه اونتور که هست.
عشقت رسد به فریاد ور خود بسان حافظ
قرآن زبر بخوانی در چهارده روایت
همون حافظي كه تو نمي شناسيش مي فر مايد:
مي دوساله محبوب چهارده ساله
همين بس است مرا صحبت صغيرو كبير
مي خور كه شيخ و حافظ و مفتي و محتسب
چون نيك بنگري همه تزوير مي كنند
و اشعارش از مي و ميكده ... هست كه با مواضين قرآن نمي خونه
اما ممنون كه متوجه شدي من روانشناسم و براي درمان شما اينجا هستم
بيتا صباحي
Saturday 12 April 2008, 08:35AM
ما چون به هدف شما اگاه بودیم اینگونه عمل کردیم
شما هدفتون تفرقه انداختن هست ولی موفق نمی شوید
...
حالاكه من جوابي كه شما نتونستيد بديد را خودم دادم بعد از يه هفته تلاش و سعي به اين نتيجه رسيده
صبح بخير:smile55:
ولي هدف من آگاه كردن هست و همين كه شما متفكر ميشويد و به خود تلنگري ميزنيد و به دنبال جواب ميرويد
کسانی که به زنان با ایمان عفیفه بی خبر از کار بد تهمت بندند محققا در دنیا و اخرت ملعون و محروم از رحمت حق شدند و هم انان به عذاب سخت معذب خواهند شد
نور_23
(نکته بسیار مهمی هست که همه ما باید مواظب باشیم که تهمتی به مومنین و مومنات نزنین)
...
شما كه لالايي مي خونيد:o پس چرا تهمت به من زديد
چرا ندانسته شما ها همچين تهمتي به من زديد و از بخشش خدا بدوريد كه شما را خدا هرگز نخواهد بخشيد
tirana
Saturday 12 April 2008, 08:40AM
بله واقعا تلنگر شما با دروغ بستن به خدا اغاز شد
خیلی خوب شروع کردی افرین
tirana
Saturday 12 April 2008, 08:44AM
شما خیلی اشکارا اظهار نظر قطعی کردی
ما هم بر اساس این اظهار نظر شما با شما رفتار کردیم
بابک
Saturday 12 April 2008, 09:48AM
:smile39:من نمي دونم اسم كاربري من چه مشكلي داره كه خودم رو صادقانه معرفي كردم مي خواي تصوير شناسنامه منو ببيني برات بفرستم
اينكه يه نفر مياد اسم منو فرمول مي كند مثل رياضي اين عجيبه
اسم من +اسم خواهر اون - عمه اون يكي ديگه/2 وقتي به مجزور برسونيم به توان دو چي ميشه؟:smile21:
من وقتي براي بار اول وارد اين باشگاه شدم چون تو توي تايپيكهاي مومن كيست نوشته بودي و اولين تايپيكها شده بودن من هم اونها رو خوندم چون موافق اونها نبود برات نوشتم ولي تو طوره ديگه عمل كردي و برداشتي ديگه كردي
سه کردی جو :smile39: :smile21: :smile39:
بیت بیت جون این فقط یه حدس و گمان بود و با توجه به اسناد و حرکات نوشتاری و روانی شما بیان شد . من از اون اول هم گفتم که این حدس من یک فرضیه هست نه بیشتر نه کمتر .
تازه من کی از اسم خودم و عمه اون یکی یاد کردم ؟؟ :smile21:
دیدی بازم سه کردی جو . :smile21:
ایها الناس این جریان به عمه های ماها چه ربطی داره ؟؟ :smile21:
چرا این کاربر اسم عمه رو میاره وسط ؟؟ :smile21: :smile21:
بابک
Saturday 12 April 2008, 09:51AM
درمونش فقط یه جمله هست .
بیت بیت جون
بگو اشتباه کردم و خودتو خلاص کن .
من قول میدم اگه اینو بگی به خدا دیگه هیچ کس باهات کاری نداشته باشه ( یعنی من ازشون خواهش میکنم ).
امتحان کن .
بيتا صباحي
Saturday 12 April 2008, 10:08AM
حتي اگر توبه هم كنيد توبه شما مورد قبول خدا قرار نمي گيرد بخاطر تهمتي كه به من زديد
بر شما مبارك باشد جهنم و دوزخ
سوره24 آيه 23
كسانيكه به زنان مومنه تهمت مي زنند توبه ايشان مورد قبول واقع نمي شود و جهنم در انتظار آنهاست
ghadem
Saturday 12 April 2008, 10:19AM
خانم زن مومنه مگر خدایی نکرده کسی به عفت شما تهمت زد که راهی جهنم شود.
در ضمن مگر شما سخنگوی خدایی که می گی توبه دیگران قبول نیست:smile27:
شيفته
Saturday 12 April 2008, 10:48AM
وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُواً أُولئِکَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ سوره مباركه لقمان ﴿ 6 ﴾ جزء 21 و برخى از مردم کسانى اند که سخن بیهوده را خریدارند تا[ مردم را ]بى[هیچ ]دانشى از راه خدا گمراه کنند، و[ راه خدا ]را به ریشخند گیرند، براى آنان عذابى خوارکننده خواهد بود.
وَالَّذِينَ سَعَوْ فِي آيَاتِنَا مُعَاجِزِينَ أُولئِکَ لَهُمْ عَذَابٌ مِن رِّجْزٍ أَلِيمٌ سوره مباركه سبا﴿ 5 ﴾ جزء 22 و کسانى که در[ ابطال ]آیات ما کوشش مى ورزند که ما را درمانده کنند، برایشان عذابى از بلایى دردناک باشد.
Mr.Dambalos
Saturday 12 April 2008, 10:56AM
چجور مومنی که قران خدا رو زیر سوال میبره و با دین خدا مخالفت میکنه و قصد در ایجاد شک در یکی از کاربران میکنه؟ مومن از نظر تو اینه؟
barun
Saturday 12 April 2008, 10:57AM
به كل اين تاپيك ايراد وارده! اول اينو بگم كه من قاري قرآنم و به خدا و قرآنش اعتقاد كامل دارم پس جوابهامو بد تعبير نكنيد و فردا اسم منو هم موضوع نكنيد!
بچه ها شايد واقعا اين خانم يه شكهايي داره دليل نيست همه بي چون و چرا ايمان بيارن بعضي ها احتياج به تو ضيح دارن اين بنده خدا گيرم كه كلا منكر خدا شده كه مطمئنم اين طور نيست اين دليل نمي شه شما به خودتون اجازه بدين و قضاوت كنين!
پيغمبر ما كي بود؟ كسي كه دقيقا تو زمان كفر فرستاده شد مگه غير اينه؟ با كافرها چطوري رفتار كرد؟ آبروشونو برد؟ يا از بالا بهشون نگاه كرد؟ هي تحقيرشون كرد؟ نه! با رفتارش كاري كرد كه منكرها، عاشقش شدن، وظيفه ما هم پيروي از اونه.
به جاي اينكه آيات واضح قرآن رو به سر هم بكوبيد از آدمهايي اسم ببريد كه شيفته اين كلامن و بعدها بهش رو آوردن!
از وهابي ها و بهايي هايي بگيد كه الان عاشق قرآنن!
و اما تو بيتا خانم حافظ اگر ميگه مي يا ميكده منظورش شراب نيست اون يه وارسته است كه به اون لذتي كه از عشق به خدا بهش دست مي داده ميگفته مي يا شراب! منظورش مي الهي است يعني همون طور مست مي شد!
بيتا خانم بهتره يه سري به احوال عرفا بزني مطمئنم به معاني واقعي قرآن مي رسي بعد برو سراغ قرآن و با اون ذهن آگاه توجيه اش كن نه الان.
اونقدر قدرت تو آيات خدا هست كه هر ذهني رو قانع ميكنه به شرطي كه واقعا طالبش باشي.
و اما تو شيفته خانم، انسان مؤمن اول ضامن راز و آبروي انسان هاست چه مؤمن باشن چه كافر! برو حتما احوال مولا علي رو بخون چه پرده پوشي ها كه نكرده! خداي ما ستار العيوب مگه نه؟ حتي موقع انجام گناه نمي ذاره فرشته هاش متوجه ما بشن كه مبادا پيش اونا كوچيك بشيم! حالا تو با اين اوصاف برداشتي تاپيك زدي؟ چيو مي خواستي ثابت كني؟ با حرفهاي بيتا چيزي از ارزش قرآن و خدا كم نميشه اما تو كه اعتقاد داري بايد رعايت ميكردي!
ghadem
Saturday 12 April 2008, 12:18PM
از همه ی دوستان خواهش می کنم که این کل کل بچه گانه رو تموم کنید .دیگه بعضی ها دارن از حدش میگذرنوند.
من نمی دونم چرا ما هیچ وقت یاد نمیگیریم که بدون توهین به عقاید همدیگه با هم بحث کنیم. وتا یکی سوالی می پرسه بهش حمله ور میشیم .به خدا این کارها آدم شک دار را به کافر و ضد دین تبدیل میکنه!!
javadsalari
Saturday 12 April 2008, 05:52PM
اگر در خانه کس است یک حرف بس است
پشتیبانی باشگاه
Saturday 12 April 2008, 06:03PM
با سلام
بعلت نقض گفتمان ، تنش بیش از حد و خروج از مسیر گفتگو متوقف گردید . کاربران محترم می توانند ضمن حفظ اصالت گفتمان ، عنوان جدیدی برای پیگیری موضوعات خود تاسیس نمایند .
با تشکر
پشتیبانی باشگاه جوانان ایرانی
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.