نمايش نسخه نهائي : چگونه بگویم که او هست
مجتبی مجتبی
Monday 24 March 2008, 10:39PM
راستش بچه ها یک روز داشتم برای بچه هام صحبت می کردم که بابا این شاه خیلی از جوانان ما رو کشت همون موقع هم تلوزیون تصاویرش رو نشون می داد وبه این دوتا کوچولو گفتم صدام هم خیلی از بچه های ما رو شهید کرد محمد مهدی گفت بابا خدا مرده تا اومدم جوابش رو بدم عطیه کوچولو گفت نه داداشی خدا شهید شده رفته بهشت
حال سوال اینجاست چطور به دوتا بچه کوچولو بفهمونیم که خدا هست وهمه جا هست شما کمک کنید
انور محمدی
Monday 24 March 2008, 11:01PM
بچه هات زنده باشند و سلامت خدا بهت ببخشه فکر میکنم پاسخ میدم
Teshneh
Monday 24 March 2008, 11:07PM
سلام
این روش ما برای شناطوندن خدا به بچه هاس...یعنی خودم بهش اعتقاد دارم ولی تا حالا امتحانش نکردیم
من اعتقاد دارم که خدا در قلب بچه های معصومه ........یعنی قلبشون رو نشون بدین و بگین تا وقتی که این دل پاک و عاری از هر گونه ریا و تزویر خدا اینجاس اما اگر مثل ما لکه دار شد دیگه جای خدا اینجا نیست
هر چند که این حرف ما نیست
قلب المومن عرش الرحمن:)
مهساM
Tuesday 25 March 2008, 10:18AM
خوشبختانه بچه های الان اصلا بچه نیستن و به نظر من عقلشون بیشتر از همه ما مثلاًبزرگا میرسه
ما باید از روند زندگیه اونا یاد بگیریم خدا هست چون این ما هستیم که فراموش کردیم خدا حضور داره و ناظر بر اعمال ما
پارسای من (پسر خالم که 4 سالشه) در ابتدای زندگی صدای اذان رو خیلی خوب میشنید حتی وقتی خواب بود
از خواب بیدار میشد و به صدای اذان گوش میداد و بعد دوباره میخوابید با اینکه هیچ کسی بهش یاد نداده بود این چیزا تو سرشت ادمی زاد به ودیعه نهاده شده ولی ما هر چی بزرگتر میشیم بیشتر فاصله میگیریم
پس باید به خودمون اول اینو بقوبولونیم که هنوز خدا هست بوده هست و همیشه خواهد بود
یه روز که بر حسب اتفاق دلت گرفته و نمیتونی با کسی حرف بزنی و دوباره بر حسب اتفاق با همه دعوا داشتی ووبر حسب یه اتفاق دیگه برق ها میرهو به تنهایی میرسی اونوقت یه هو بر حسب اتفاق عقده دلت وا میشه و بر حسب اتفاق بغضت میشکنه و حرفهای نگوی دلتو با از ما بهترین میگی و بعد از چند ساعت متوجه میشی یهویی حالت خوب شده
چهطور میتونی خودتو به حماقت بزنی و بگی همش اتفاقی بوده و خدایی تو کار نیست
خدایی که همه چیز رو دست به دست هم میده تا دلتنگیتو با اون در میون بزاری و ابروت پیش کسی نره ووووووووووبا یه اتفاق مثلا ساده ما میشه به حضور خدا رسید خدایی که به خاطر تو هر کاری میکنه که چند ساعت باهاش خلوت کنی اونوقت خیلی بی انصافیه بگیم نیست ویا به حرفمون گوش نمیده
اخه کسی که سرش شلوغ باشه میتونه یکی دیگه رو به دنیا وارد کنه و دست به خلقت بزنه
پس تا وقتی نوزادی به دنیا میاد خدا سرش برای تو خلوته و همیشه حاضر که به حرفات گوش بده البته اگه تو حوصله و وقت داشته باشی :rolleyes:
Teshneh
Tuesday 25 March 2008, 11:09AM
ای ول جناب مهسا به خوب موردی اشاره کردین:)
البته امیدواریم که استار تر به خودشون نگیرن
واقعا هم همینطوره(البته نمی خوایم بگیم که در مورد جناب مجتبی هم حتما همینطوره) ولی ما می خوایم چیزی رو به بچه ها بقبولونیم که خودمون هم بیشتر اوقات ازش قافلیم....و بچه ها هم حتما(یا شاید) متوجه این قضیه می شن
ابنکه اول ما باید این نهیب رو به خودمون بزنیم که هست و بعد به اونها بقبولونیم که هست
البته از اون روشی که ما گفتیم شاید جواب بده
فقط بد نیست نمک فلفلشو زیاد کنین که اگر کار بد بکنی خدا هم قهر می کنه و از پیشت می ره.......و بچه ها هم به خاطر معصومیتشون این موضوع براشون سخته اینکه ممکنه حواسشونو بیشتر از ماها جمع کنن و این موضوع ملکه ذهنشون بشه
واقعا نمی دونیم جواب می ده یا نه ولی جناب مجتبی شما امتحان کنین اگر جواب داد به ما هم بگین:)
مجتبی مجتبی
Wednesday 26 March 2008, 05:50AM
ممنون از لطفتون من اصلا به خودم نمی گیرم اخه واسه چی من خیلی شرمنده شده ام که اونها از من جلوتر هستند ویک روزی ما هم مثل این کوچولوها بودیم وقتی بزرگتر شدیم یادمون رفته واز خدا غافل شدیم
برگبار
Tuesday 15 April 2008, 05:01AM
سلام دوست عزیز:
اومدم تا بگم لازم نیست که شما خودتو تو سختی بندازی.... خدا هست و اونقدر قدرت داره که خودشو به همه نشون بده و ثابت کنه....شما نگران نباش بچه های شما به وقتش خدارو خواهند شناخت شاید روزی بهتر از ما... اما شناخت خدا هم مراحلی داره... و هرکه در این بزم مقرب ترست...جام بلا بیشترش میدهند....:smile07::smile07:
Mr.Dambalos
Tuesday 15 April 2008, 06:09AM
سلام
ولی بچه باید بدونه که یه خدایی همیشه بالا سرشه
بچه از بچگی خدا رو بشناسه بهتره از اینه که بخواد تو سن های بالا تر با شک دنبال خدا بگرده
برگبار
Tuesday 15 April 2008, 05:05PM
باید باهاشون صحبت کرد قبول دارم....اما تفهیمش با خودشونه.... اجباری نیست.... منظورم این بودش!!!:smile07:
مجتبی مجتبی
Wednesday 16 April 2008, 10:16PM
خواهشا اواتورتون رو عوض کنید
سارینا
Thursday 17 April 2008, 10:51PM
سلام
بعضی موقع ها بچه ها یه سوال هائی میکنن که بزرگترها تو جوابش می مونن
مثلا یکی از بچه ها از من سوال کرد که خدا چه رنگیه یکی دیگه از بچه ها جوابش رو داد گفت که خدا سفیده یکی دیگه میگفت نه من مونده بودم چی بگم
برگبار
Friday 18 April 2008, 12:25AM
سلام میشه بدونم چرا بقیه کامنت ها نیستن؟؟؟
باشه اوراتورمو عوض میکنم........مرسی....
لاله سرخ
Thursday 28 August 2008, 11:20PM
میشه گفت که خدایی وجود داره و باید طوری بگید که بچه ها بفهمند
میتونید بهشون بگید که خدا در اطراف ما وجود داره و ما خدا رو از آفریده هاش حس میکنیم
ومیتونید برای اینکه درکش بهتر باشه یه قند رو بهشون نشون بدید و بعد اونو در یک لیوان حل کنید بعد به بچه ها بگید که شماها الان دیگه قند رو نمیبینید ولی اگه آب درون لیوان رو بخورید میفهمید که شیرینه واز روی شیرینی آب درون لیوان میفهمید که قبلا قندی توی آب حل شده
بنا براین خدامون رو نمیتونیم ببینیم ولی اونو میتونیم حس کنیم
فکر میکنم این یک مثال ملموس برای درک وجود خدا برای بچه ها باشه
مهدي بابا
Tuesday 9 September 2008, 08:56PM
سلام من تازه به اين كلوپ اومدم واز اين بحث لذت ميبرمچون بچه من هم همين سوالها را ميكنه و تازه تازه داره فكر ميكنه كه امامهايي كه شهيد شدن اونا خدا هستند
maryam_2007xx
Tuesday 9 September 2008, 09:01PM
[quote=مجتبی مجتبی;301901]راستش بچه ها یک روز داشتم برای بچه هام صحبت می کردم که بابا این شاه خیلی از جوانان ما رو کشت همون موقع هم تلوزیون تصاویرش رو نشون می داد وبه این دوتا کوچولو گفتم صدام هم خیلی از بچه های ما رو شهید کرد محمد مهدی گفت بابا خدا مرده تا اومدم جوابش رو بدم عطیه کوچولو گفت نه داداشی خدا شهید شده رفته بهشت
حال سوال اینجاست چطور به دوتا بچه کوچولو بفهمونیم که خدا هست وهمه جا هست شما کمک کنید
با عرض سلام و خسته نباشید می توانید از طریق خودشان که چگونه آفریده شده و نشانه هایی که وجود دارد از قبیل پدر و مادر خودشان که خدا وجود دارد به آنها بگوییم که خدا فقط از خود اثر و نشانه به جا گذاشته که در مورد او فکر کنیم و هر که زرنگ تر می فهمد این همان خداست که این همه نعمت را برای ما آفریده و این کار بچه های با هوش است
با تشکر
maryam_2007xx
Tuesday 9 September 2008, 09:02PM
با عرض سلام و خسته نباشید می توانید از طریق خودشان که چگونه آفریده شده و نشانه هایی که وجود دارد از قبیل پدر و مادر خودشان که خدا وجود دارد به آنها بگوییم که خدا فقط از خود اثر و نشانه به جا گذاشته که در مورد او فکر کنیم و هر که زرنگ تر می فهمد این همان خداست که این همه نعمت را برای ما آفریده و این کار بچه های با هوش است
با تشکر
ویلسون
Wednesday 22 October 2008, 09:51PM
نمیتونی من می گم بهشون
بسپرش به من
شما سواد ناکافی دارید در این زمینه
مجتبی مجتبی
Thursday 6 November 2008, 10:09PM
اقای ویلسون شما خودت موندی توی اینکه خدا هست یا نه از طریقه جواب دادن اشتباهی به خیلی از مسائل میشه فهمید که اندازه یه سوسک هم نمی دونی حالا می خوای به دوتا بچه باهوش چیزی بفهمونی
roman
Sunday 14 December 2008, 06:58AM
برهان ها و دلايل زيادي وجود داره كه همه اثبات شدن ولي خيلي ساده ميشه فهميد..............گوش كن.............داره صدات مي كنه............
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.