PDA

نمايش نسخه نهائي : سمنو

A+CH
Tuesday 11 March 2008, 11:49PM
سلام

میشه یکی دستور درست کردن سمنو رو اینجا بذاره:D؟

tirana
Tuesday 11 March 2008, 11:52PM
من بلدم بهت سنجد رو یاد بدم ولی سمنو رو نمی دونم
سوال خوبی پرسیدی
ولی فکر کنم باید بذاریم کندم جوونه بزنه و بعد تو اب انقدر بجوشونیم تا جزرش در بیاد

A+CH
Wednesday 12 March 2008, 12:06AM
سلام هادی جونم

اونوقت اگه سمنو تلخ بشه یعنی ته مونده ی مزه ش مزه ی تلخی بده باید چی کار کنیم؟؟:eek:
سریعا به کمک نیاز دارم:D

مهيسا
Wednesday 12 March 2008, 12:38AM
به troy بگواز هر پنجش 100تا هنر مي باره

A+CH
Wednesday 12 March 2008, 12:41AM
تا فردا ممکنه یه کمی دیر باشه هااااااااااااااا:D

مهيسا
Wednesday 12 March 2008, 12:45AM
چرا چراغت خاموشه؟
سمنو براي چي؟

A+CH
Wednesday 12 March 2008, 01:06AM
سوخته (چراغمو میگم)
میشه بپرسم سمنو رو واسه چی می خوان؟:)
خب واسه هفت سین دیگه:)

مهيسا
Wednesday 12 March 2008, 01:21AM
خوب چرا اينقدر عجله؟
كو تا عيد ؟
مگه شما آشپزي هم مي كني؟

A+CH
Wednesday 12 March 2008, 01:28AM
حالا چه فرقی داره:D

Mr.Dambalos
Wednesday 12 March 2008, 02:03AM
دستور پخت
لباس میپوشی و اماده ی بیرون رفتن میشی بعد میری اولین مغازه ای که سمنو میفروشه به مقدار لازم سمنو تهیه میکنی بعد میای خونه میشینی میخوری اگر هم دوست نداشتید بخورید میتونید بزارید سر سفره ی هفت سین تا سال بعد نگاهش کنید:D

barun
Thursday 22 May 2008, 02:47PM
گرچه خيلي ديره و از امسال گذشت اما براي سال بعد به درد مي خوره!
برايه تهيه سمنو گندم رو كامل پاك ميكنن كه دونه هاي شكسته توش نباشه چون وقتي خيس ميكنن نشاسته پس ميده و جوونه هامون ميگندن، بعد از پاك كر دن و شستن مثل سبزه ميذارن جوونه بزنه اما نه اونقدر بلند، وقتي يه كوچولو سبز شد ميكوبنش اونقدر كه آبش در بياد بعد از اين كار بهش آرد اضافه ميكنن و مي ذارن مي جوشه تا غليظ بشه بعد از غليظ شدن آردو آب رو مخلوط ميكنن و بهش اظافه ميكنن باز هم مي زنن تا غليظ بشه اين كار رو يعني اظافه كردن مخلوط آرد و آب رو 6 بار انجام ميدن تا رنگ سمنو قهوه ايي بشه بايد يه سري نكات رعايت بشه اينكه دائم هم زده بشه 2. اينكه مخلوط آردو آب خوب هم زده بشه تا آرد كامل تو آب باز شه 3. حرارت گاز متوسط باشه تا ته نگيره چون باعث تلخي ميشه!