PDA

نمايش نسخه نهائي : تلويزيون و خانواده!

farimas
Wednesday 9 October 2002, 06:37PM
سلام به همه دوستان :

آيا مي‌دانيد چگونه مي‌توان اشتياق و علاقه بيش از حد كودك به تماشاي تلويزيون و انجام بازيهاي كامپيوتري را مهار كرد و از تاثير اين موضوع بر كيفيت تحصيل كودك كاست؟
متشكر مي‌شوم اگر راهنمائي مفيد بفرمائيد.

حميد
Wednesday 9 October 2002, 07:18PM
با سلام خدمت دوستان گرامي
به نظر بنده يكي از راههاي كاهش علاقه مندي كودكان به تلوزيون توجه بيشتر والدين به كودكان مي تواند باشد. بدين معني زماني كه كودكمان از تنهايي به تلوزيون پناه ميبرد اين است كه به مرور تلوزيون تنهايي كودك را پر ميكند. و به آرامي جاي والدين را پر ميكند.بعنوان يك سئول آيا از خود پرسيده ايم كه در طول روز چند ساعت از وقت ما صرف فرزندانمان ميشود.
در پايان اگر بتوانيم توجه منطقي بيشتري به فرزندانمان داشته با شيم و بتوانيم سرگرمي ديگري كه با علاقه فرزندانمان هم خواني بيشتري داشته باشد جايگزين كنيم ميتوانيم به مرور اين علاقه به تلوزيون را نيز كاهش داد.ولي اين را نيز در نظر بگيريم كه همه چيز تلوزيون بد نيستند.
با آرزوي شادكامي براي شما عزيز بزرگوار

min
Friday 27 August 2004, 11:18PM
سلام
حميد آقا
سوال جالبي پرسيديد اما به نظر من
نمي شود علاقه فرزندان را به اين چيزهاي ظاهر فريب كم كرد . زيرا كودك ظاهر زيباي اينها را بيشتر قبول مي كند تا حرفهاي شما را
اكر زياد هم سعي كنيد حرف خود را به كرسي بنشانيد شايد كودك دست از اينها بردارد اما در درون خود تمايلش را مخفي مي كند تا زماني كه بتواند اين عقده فرو خورده را بيرون بريزد و ديگر حرفهاي ديگر پدر و مادر را نيز نمي پذيرد .
پس چاره چيست ؟
من فكر مي كنم
اولا بايد با آنها هم عقيده بشويم كه بله به به عجب برنامه جالب دارد يا به به عجب بازي قشنگي است حتي با آنها هم بازي شويم و به جاي نهي كردن كنترل كنيم و توافقي با خود كودكان ساعتهاي محدودي را براي اين تفريحهها قرار دهيم .
وقتي كودك پدر و مادر خود را هم نظر و هم عقيده خود ببيند حرفهاي آنها را راحت مي پذيرد .
حتي من خود مشاهده كرده ام كه پسرم با اين روش بسياري از كارهايي را كه خلاف نظرش بوده به راحتي پذيرفته و تحكمهاي پدرانه را راحت مي پذيرد .

فربد
Tuesday 31 August 2004, 11:10AM
از تربيت خارها گل مي شون

min
Sunday 5 September 2004, 01:05AM
نوشته شده بوسيله فربد
از تربيت خارها گل مي شون
اون از محبته كه خارها گل مي شود .

sina jon
Monday 28 July 2008, 10:48AM
سلام
خوبيد ؟

sina jon
Monday 28 July 2008, 10:49AM
سلام
خوبيد که ؟

saniye
Monday 29 June 2009, 11:49AM
سلام سینا جون ای ول جمله باحالی بود منم بلدمها حلا بیا پایین :p;):smile07:ببین

شب در اسمان چشمان تو خلق می شود،وخورشید از میان دستان تو طلوع میکند ای کاش گامهای مهربان تو از میان دشت قلب من عبور میکرد تا رد پای اسمانی ات تا ابد در دلم به جا می ماند