PDA

نمايش نسخه نهائي : فروش مانتوهاي كوتاه در تهران ممنوع شد!

ميلاد
Sunday 25 May 2003, 05:23PM
رئيس اتحاديه پوشاك تهران، گفت كه واحدهاي توليدكننده و فروشگاه‌هاي عرضه‌كننده از فروش مانتوهاي كوتاه منع شدند.

«ابوالقاسم شيرازي» ديروز به ايرنا مركز استان تهران گفت: باتوجه به لباس‌هاي مبتذلي كه در سطح جامعه مشاهده مي‌شود اعم از مانتوهاي تنگ، چسبان، بدن‌نما و كوتاه، دستورالعملي از طرف مجامع امورصنفي و اتحاديه‌هاي ذيربط و اداره نظارت بر اماكن نيروي انتظامي تهران بزرگ، صادر شده است.

وي توضيح داد: مصوبه قانوني درخصوص مبارزه با اين نوع البسه در تاريخ 18 اسفندماه سال 1365 توسط مجلس شوراي اسلامي و ماده يك آيين‌نامه مصوب 23 خرداد 1368 هيأت وزيران اعلام شده بود.

وي خاطرنشان كرد: مصوبه ياد شده به توليدكنندگان، فروشندگان، واردكنندگان، توزيع‌كنندگان و استفاده‌كنندگان از لباس‌هايي كه استفاده از آن در ملأعام خلاف شرع و قانون است، ابلاغ شده است.

شيرازي گفت: اطلاعيه‌اي به اعضاي مجامع امور صنفي و معاونت اماكن نيروي انتظامي و اتحاديه‌هاي صنف پوشاك و خياط تهران در تاريخ 17 ارديبهشت ماه سال‌جاري ارسال شده است.

رئيس اتحاديه صنف پوشاك تهران افزود: اين اطلاعيه در اختيار واحدهاي صنفي توليدكنندگان قرار داده شده كه يك ماه فرصت دارند اين نوع لباس‌‌ها را جمع‌آوري كنند.

وي تأكيد كرد، در صورتي كه توليدكنندگان و فروشندگان اقدام به جمع‌آوري اين نوع لباس‌‌ها نكنند، به دادگاه معرفي و طبق دستور قاضي به جرم آنان رسيدگي خواهد شد.

بهزاد
Monday 26 May 2003, 10:30AM
زهي خيال باطل.
اگه با بگير و ببند كار درست ميشد كه همون اوايل انقلاب كه اينقدر بزن و ببند كردند. كار درست ميشد و اين وضع امروزمون نبود.
الان چند ساله كه فروش كراوات ممنوعه؟ نتيجه چي شد؟؟؟!!!

خانه از پاي بست ويران است.

ميلاد
Monday 26 May 2003, 11:49AM
نوشته شده بوسيله بهزاد
زهي خيال باطل.
اگه با بگير و ببند كار درست ميشد كه همون اوايل انقلاب كه اينقدر بزن و ببند كردند. كار درست ميشد و اين وضع امروزمون نبود.
الان چند ساله كه فروش كراوات ممنوعه؟ نتيجه چي شد؟؟؟!!!

خانه از پاي بست ويران است.

كروات چه ربطي داره به مانتوي كوتاه ؟ :D كروات يك بحثه مانتوي كوتاه هم يك بحثه . در ضمن كراوات حداقل ( واجب ) نباشه و رسم نباشه كافيه كه من عقم ميگيره ممكنه كار غير عادي ازم سر بزنه :cool:

انتظار نداشته باشيد كه الان شروع كنند تبليغات فرهنگي كنند كه دختراي گل گلاب كه عشق عرض اندام و شهوت پراني دارند و دنبال همراه مي گردند مانتوي كوتاه خوب نيست و نپوشيد . بهرحال بايد جلوش گرفته بشه آدم شرم مي كنه و حتي محلهاي تفريحي شده محل اين شهوت پرستها و آدم راحت نميتونه با خانواده به يك جاي تفريحي بره .

نه افراط اول انقلاب درست بود و نه اين تفريطي كه الآن مي بينيم ..... حد معادل خوبه كه به نظر من اين اقدام بدي نيست ! البته از اول بايد جلوش رو مي گرفتن كه بدبختانه خواب بودن ....

بهزاد
Monday 26 May 2003, 12:07PM
آقا ميلاد
پاراگراف اولت رو كه نفهميدم چي به چيه؟
در مورد بقيه اش هم منظورم اينه كه بابا جان سوراخ دعا رو گم كردن. اين راهش نيست.
برات نمونه اش رو هم مثال زدم.

حالا ميگي نه؟ صبر كن چند ماه ديگه ببين چقدر تاثير داشته اين برخوردها.

ميلاد
Monday 26 May 2003, 12:44PM
شما اگر جاي آنها بوديد چه مي كرديد ؟ :)

min
Wednesday 28 May 2003, 11:42PM
بسيار كار خوبي كردند.
اگر با منطق جناب آقاي بهزاد بخواهيم پيش برويم نبايد دزد را بگيريم چون اگر با بگير وببند درست مي شد كه ديگر كسي دزدي نمي كرد .
نبايد زاني راشلاغ بزنيم چون اگر با بگير ببند درست مي شد كه ديگر كسي زنا نمي كرد .
نبياد قاتل را اعدام كنيم چون اگر با اعدام درست مي شد كه كسي ديگر قتل نمي كرد

سینا 555
Thursday 29 May 2003, 03:27AM
سلام
ببخشيد دخالت ميكنم ولي فكر كنم منظور اقا بهزاد انجام كاري اساسيه
ولي تا انجام كاري اساسي نميشه گذاشت وضع فرهنگي جامعه هرج و مرج وار باشه.به نظر من در مقطع فعلي كار عاقلانه اي بوده.

مخلص همه دوستان...سينا

بهزاد
Thursday 29 May 2003, 03:38PM
نوشته شده بوسيله min
بسيار كار خوبي كردند.
اگر با منطق جناب آقاي بهزاد بخواهيم پيش برويم نبايد دزد را بگيريم چون اگر با بگير وببند درست مي شد كه ديگر كسي دزدي نمي كرد .
نبايد زاني راشلاغ بزنيم چون اگر با بگير ببند درست مي شد كه ديگر كسي زنا نمي كرد .
نبياد قاتل را اعدام كنيم چون اگر با اعدام درست مي شد كه كسي ديگر قتل نمي كرد

جناب مين بيخودي با قياس مع الفارق سعي نكنيد يه جوري بحث رو در مسير دلخواه خودتون هدايت كنيد.
من يك سوال ساده كردم. ميتونيد بهش جواب بدين؟
من پرسيدم كه اگر اين گونه كارها اثر داشت، چرا اين همه بگير و ببند و برخورد قهري در مورد حجاب و موسيقي و... نتيجه كه نداد هيچ، اثر معكوس گذاشت؟!

حالا اگر شما هم همانند كساني كه در قوه قضائيه در مصدر كار قرار دارند فكر مي كنيد كه اين كار نتيجه مي دهد، بسم الله. اقدام كنيد و نتيجه اش را ببينيد. انشاءالله كه بنده و شما تا چند ماه ديگر زنده ايم و اثرات اين برخورد انقلابي! رو خواهيم ديد.

min
Friday 30 May 2003, 02:27AM
نوشته شده بوسيله بهزاد

جناب مين بيخودي با قياس مع الفارق سعي نكنيد يه جوري بحث رو در مسير دلخواه خودتون هدايت كنيد.
من يك سوال ساده كردم. ميتونيد بهش جواب بدين؟
من پرسيدم كه اگر اين گونه كارها اثر داشت، چرا اين همه بگير و ببند و برخورد قهري در مورد حجاب و موسيقي و... نتيجه كه نداد هيچ، اثر معكوس گذاشت؟!

حالا اگر شما هم همانند كساني كه در قوه قضائيه در مصدر كار قرار دارند فكر مي كنيد كه اين كار نتيجه مي دهد، بسم الله. اقدام كنيد و نتيجه اش را ببينيد. انشاءالله كه بنده و شما تا چند ماه ديگر زنده ايم و اثرات اين برخورد انقلابي! رو خواهيم ديد.
نه اخوي جان
من سخت معتقدم تا كنون بگير و ببند اصولي انجام نشده
اينكه يك ماه بگيرند و 5 ماه رها سازند ما را به اينجا كشونده
اگر اين كارها همراه با كار اصولي فرهنگي دائمي باشه هرگز كار را به اينجا نمي رسونه
اگر اين كار منقطع نباشه و ادامه داشته باشه و جاهايي هم كه كار فرهنگي به عهده آنها است كار خود را درست انجام بدهند وضع درست خواهد شد .
در ضمن معلوم است وضع تهران را نديديد . ملنتوها سفيد نازك كوتاه با لباس زير مشكي با دل جوانان چه مي كند ؟

بنفش
Wednesday 4 June 2003, 12:44PM
نوشته شده بوسيله min
.
در ضمن معلوم است وضع تهران را نديديد . ملنتوها سفيد نازك كوتاه با لباس زير مشكي با دل جوانان چه مي كند ؟

آخ چه مي كند، واخ چه مي كند :smile21:

واقعا از نظر فرهنگي 200-300 سالي عقب هستيم. دنيا ازدواج همجنس گراها رو قانوني مي كنه، شماها هنوز در تقلي هستيد با ديدن جنس مخالف پرچم نكنيد...

Scorpion
Wednesday 4 June 2003, 01:33PM
اگر شما نمي تواني پرچم نكني مشكل خودت است اما به همه تعميم نكن . در ضمن اگر پيشرفت به همجنس بازي و غيره و لخت گشتن است حيوانات بسيار پيشرفته تر هستند زيرا از اول همين طوري بوده اند .
پس فرهنگ شما چند صد هزارسالي عقب است بجنبيد .

min
Wednesday 4 June 2003, 06:40PM
نوشته شده بوسيله بنفش

آخ چه مي كند، واخ چه مي كند :smile21:

واقعا از نظر فرهنگي 200-300 سالي عقب هستيم. دنيا ازدواج همجنس گراها رو قانوني مي كنه، شماها هنوز در تقلي هستيد با ديدن جنس مخالف پرچم نكنيد...
براي همينه تو با عيسي ازدواج كردي؟
پيوندتان مبارك
البته شما دو قلوهاي به هم چسبيده ايد .

بنفش
Thursday 5 June 2003, 04:41AM
نوشته شده بوسيله Scorpion
اگر شما نمي تواني پرچم نكني مشكل خودت است اما به همه تعميم نكن . در ضمن اگر پيشرفت به همجنس بازي و غيره و لخت گشتن است حيوانات بسيار پيشرفته تر هستند زيرا از اول همين طوري بوده اند .
پس فرهنگ شما چند صد هزارسالي عقب است بجنبيد .

ببين عزيز من، مي خواهي استدلال كني كمي مطالعه و فكر كن. طبق استدلال شما:

1- انساني كه لخت است حيوان است.

خوب تا اين جا كه قكر نمي كنم مشكلي باشه. اما به صورتي كه شما مطرحش كردي مجبوريم فرض كنيم:

2- انساني كه لخت نيست حيوان نيست.

خوب اين استدلال بسيار احمقانه هستش. خودت نيك مي داني كه انسان هم جزو پستان داران و يك حيوان است، چه با لباس چه بي لباس. يعني صرف لباس تن يك سگ كردن، اين موجود انسان نمي شود.

پس مجبوريم فرض كنيم شما اين قدر بي سواد نيستي و منظورت از مانند حيوان بودن احمق و بدوي بودن هستش.

پس به اين ترتيب مي شه:

1- لباس نشانه ي پيشرفت و دانش است.
2- انسان لباس مي پوشد.
3- پس انسان موجودي پيشرفته و دانشمند است.

باز هم متوجه هستي كه پيش فرض اوليه اشكال دارد. يعني رويه بايد به اين شكل باشد:

1- انسان موجودي پيشرفته و دانشمند است.
2- انسان لباس مي پوشد.
3- پس لباس پوشيدن نشانه ي پيشرفت و دانش است.

در اين صورت مي بيني كه انسان چه لباس بپوشد و چه نپوشد، موجودي پيشرفته و دانشمند است. به عبارتي نتيجه ي سوم با لباس نپوشيدن آدمي ابطال مي شود.

پس مي بيني كه صفت حيوان بودن، به منظور شما، به انسان لخت تعلق نمي گيرد.

براي تفريح هم كه شده از استدلال شما استفاده مي كنم تا كمي بخنديم:

1- مسلمانان شرقي بسيار لباس مي پوشد.
2- كافر غربي كم لباس مي پوشد.
3- مسلمانان شرقي فقير و عقب مانده هستند.
4- كافران غربي ثروتمند و پيشرفته هستند.

5- پس ميزان لباس رابطه ي مستقيمي با پيشرفته بودن آدمي دارد. هرچه كمتر بپوشيد بهتر! :smile21:

مي بيني عزيز؟ شما مسلمانان اغلب ساده نگر و يك بعدي هستيد.

حزب الله
Thursday 5 June 2003, 09:29AM
سلام رفقا ...

اگر چه بارها به اين سفسطه مضحك بنفش در تاپيك هاي مختلف پاسخ داده شده است اما چه ميشود كرد كه به قول قران كريم آنان كه دلهايشان را زنگار كينه و جهالت فرا گرفته است به مثابه كساني هستند كه ا ز راه دور با آنها سخن ميگويي ... صدايي به آنها نميرسد ... نميشنوند ...

پرسش اين است ... آيا برهنگي نشانه تمدن است ؟ بنفش پاسخ ميدهد چون كفار برهنه غرب از رفاه و پيشرفت بيشتري برخوردارند پس برهنگي نشانه تمدن است و حجاب نشانه عقب ماندگي است

حال شما خواننده عزيز قضاوت كنيد ...

آيا پيشرفت و رفاه غرب ارتباط مستقيم به كفر آنها دارد ؟ آيا قريب به اتفاق دانشمندان غرب متدين به خدا نيستند ؟
چه اشخاصي از جامعه غربي موجب رشد و پيشرفت آنها شده اند ؟ انشتين ها يا مايكل جكسون ها ؟ :)
در صورت حذف مظاهر ابتذال مثل مايكل جكسون از غرب آيا غرب پيشرفت نميكرد ؟
كدام يك از دانشمندان غربي دچار ابتذال غرب هستند ؟ كداميك از مدها و عروسكهاي تلفزيوني و سينمايي تقليد ميكنند ؟ كداميك فرم موهايشان را از آخرين فيلم سال نسخه برداري ميكنند ؟
چرا در ميان جوانان ما بجاي اينكه الگو برداري از تلاش و تحصيل علم غربي ها تبليغ شود برخي با همه امكاناتشان الگوهاي برهنه و مبتذل را به ارزان ترين قيمت ممكن در دسترس قرار ميدهند ...

فكر ميكنم امروزه پاسخ اين سوالات براي جوان هوشمند انقلاب ايران كاملا روشن است اما آنها كه برق رفاه و پيشرفت غرب چشمان اصالت و عزت آنها را كور كرده است بد نيست بدانند نيكان آنها نيز زماني نه چندان دور مشعل دار علم و پيشرفت در جهان بوده اند بدون آنكه با برهنگي خود شرافت و كرامت انساني خود را بفروشند ... خود باختگي چنان باتلاقي است كه غرب زده حتي حفظ اصالتهاي فرهنگي و اعتقادي خود را مغاير با " غربي " بودن ميپندارد ... حجاب كه جاي خود دارد ... حني زبان ... گويش ... خط .. كلاه ... لباس ... رفتار ... حتي لبخند هم بايد غربي باشد ... شايد كه مقبول افتد ..

نه حجاب ... نه برهنگي ... به خودي خود موجب پيشرفت و رفاه اقتصادي نيست ... اما ميتوان با قاطعيت گفت كه تجربه 40 ساله برهنگي غرب امروز با شكست مواجه شده است ... اگر چه بسياري از صاحبنظران ( مانند چارلي چاپلين ) اين افتضاح را پيش بيني كرده بودند ... لينك زير نمونه اي از هزاران فرياد و زنگ خطر هايي است كه در بخش بزرگي از جامعه غرب طنين افكن شده است ... فاجعه اي كه آنها " شرم ملي " ميخوانند و نامسلمان بنفش ما هنوز بر طبل برهنگي ميكوبد ... لازم به ذكر است كه بنوشته همين منبع قبل از اينكه شما حواندن آن صفحه را تمام كنيد يك زن ديگر ... زني كه از مصونيت حجاب خود را محروم نموده است ... در خانه يا مدرسه يا خيابان يا فروشگاه يا ... قرباني تجاوز به عنف مردي متمدن و غربي !!! كه كاملا به خود مسلط است :p قرار گرفته است

http://www.feminist.com/rainn.htm

سینا 555
Thursday 5 June 2003, 07:51PM
سلام حزب الله

خوشحالم دوباره شما رو زيارت ميكنم.
راجع به منطق اين بابا خداييش نميدونم چي بگم و اصلا حوصلش هم ندارم جواب به اين غرض ورزي هاي اگاهانه رو بدم.ايشون دوست دارند با همه سر جنگ داشته باشه خب داشته باشه اينقدر سوفسطايي بازي در بياره تا حال بياد:D..ولي درود بر شما كه حوصله ي اين سفسطه گران شبه مدرن رو داريد.همه ميدونيم كسيكه خودشو به خواب بزنه رو نميشه با صداي توپ هم بيدار كرد.

يا حق

بنفش
Friday 6 June 2003, 09:25AM
نوشته شده بوسيله حزب الله
سلام رفقا ...

اگر چه بارها به اين سفسطه مضحك بنفش در تاپيك هاي مختلف پاسخ داده شده است اما چه ميشود كرد كه به قول قران كريم آنان كه دلهايشان را زنگار كينه و جهالت فرا گرفته است به مثابه كساني هستند كه ا ز راه دور با آنها سخن ميگويي ... صدايي به آنها نميرسد ... نميشنوند ...

پرسش اين است ... آيا برهنگي نشانه تمدن است ؟ بنفش پاسخ ميدهد چون كفار برهنه غرب از رفاه و پيشرفت بيشتري برخوردارند پس برهنگي نشانه تمدن است و حجاب نشانه عقب ماندگي است

حال شما خواننده عزيز قضاوت كنيد ...

http://www.feminist.com/rainn.htm

ببين حزبي جان، من با شما اين مشكل عدم درك مطالب رو قبلا هم داشتم. عزيز من كل استدلال آخري در راستاي غلط نشان دادن پاسخ قبلي بود. دقت كردي نوشته بودم:

"براي تفريح هم كه شده از استدلال شما استفاده مي كنم تا كمي بخنديم"

من خودم در سطور قبلي اين استدلال رو رد كردم. شما قبلا هم اين كار رو تكرار كرده بوديد. ظاهرا مطالب رو كامل نمي خونيد. جالب اين جاست بقيه هم ميان مي گن آفرين جوابش رو دادي! :smile21:

مي بينيد دوستان با چه جماعتي طرفم؟

حزب الله
Friday 6 June 2003, 12:56PM
باز هم سلام رفقا ...
من ميدونم هم صحبت شدن با كسي كه انسان رو فقط يك حيوان پستاندار ميدونه بدون توجه به نعمت "عقل " بي فايده است . آقا سينا اين رو هم ميدونم كه توپ هم نميتونه كسي رو كه خودشو به خواب زده بيدار كنه ... فقط براي بر و بچه هاي خوبي كه تازه عضو تالار شدن و شايد ايشون رو نشناسن خواستم يك نمونه جديد باشه ...

يك نمونه جديد از روشهاي سوفسطايي آن هم ناشيانه كه سعي ميكنه غرض ورزي و كينه توزي شخصيتش رو بنمايش بذاره ... ببينيد وقتي از روش خودش براي پاسخگويي استفاده ميشه چطور بر آشفته ميشه ... :)

اگر باز هم كسي منظور منو نفهميد كمي در پيش فرض سفسطه بنفش " انسان لخت بي تمدن است " فكر كنه و جواب بده كه چطور يك عقل سليم ممكنه از اين جمله " اگر برهنگي نشانه تمدن است پس حيوانات متمدن ترند " چنان نتيجه اي برداشت كنه ..

چيزي كه عوض داره گله نداره :)

Scorpion
Sunday 8 June 2003, 06:05AM
با سلام
آقاي بنفش

شما يا قصد سفسطه بازي داريد يا جدا نمي بينيد .
اولا ما مسلمانان در ابتدا از نظر علمي بسيار پيشرفته تر از غربيها بوديم ( حمام شيخ بهائي و منار جنبان را به ياد آوريد ) اما به تدريج ما به علت اختلافات و عدم رعايت بسياري از احكام عقب مانديم و متاسفانه غربيها بسياري از احكام اسلام را بيشتر از ما رعايت مي كنند .
اما اين مال گذشته است ، به امروزه بپردازيم . اولا امروز هم در بسياري از علوم ما به سرعت در حال پيشرفت هستيم . دوما در علوم عقلي ( فلسفه و...) ما هنوز هم بهتريم .
اما من هنوز نتيجه اخلاقي شما را نفهميدم اينها كه گفتيد همه سفسطه است .
معيار انسان بودن از لحاظ جسمي و لباس و ظواهر مي باشد يا چيزي فراتر است . اگر ظواهر است ميمون هم پستاندار است هم شبيه به انسان .
اما عقل و نطق دو تفاوت عمده ميان اين دو است . شما در كلام اول خود گفتيد كه چون ما ازدواج همجنس نداريم پس عقب مانده ايم چون مانتوي كوتاه و برهنگي و امثالهم نداريم عقب مانده ايم . آيا معيار شما براي پيشرفت اشتباه است يا معيار ما براي عقب ماندگي.
ما مي گوئيم انسان خصوصيات حيواني دارد اما خصوصيات غير حيواني هم دارد كه اگر خصوصيات غير حيواني را بگيريم مانند حيوان و اگر ضد آن خصوصيات را داشته باشد اذل از حيوان است .
انسان اگر خصوصيات الهي داشته باشد آدم مي شود وگرنه همان حيوان است ( البته نوع جديدي ) .
اگر آدمي به چشم است و دهان و گوش و بيني
چه ميان نقش ديوار و ميان آدميت
ما نمي گوئيم الزاما پوشيدگي انسانيت انسان است اما حذف لباس اگر به عمد و ناشي از خصوصيات حيواني باشد نشانه گرايش و غلبه حيوانيت است . حيا و حجب از جمله خصوصيات خاص انساني است كه حذف آن انسان را به حيوان نزديك مي كند . علم هم خاص انسان نيست حيوانات هم علم دارند در علوم مربوط به خودشان از انسان هم بهتر هستند . شخصي ممكن است دانشمند باشد اما حيوان صفت باشد .
اما آخر ما نمي گوئيم همه لختها حيوان هستند اما قصد ما ابطال نظر شما است كه مي گوئيد مانتوي كوتاه و ازدواج همجنس نشانه پيشرفت است .
شما اثبات كنيد ازدواج همجنس و مانتوي كوتاه نشانه پيشرفت است و طفره نرويد .
در ضمن اگر من هم ساده نگر و يك بعدي باشم ( كه گفتن آن كار شما نيست ) دليل ضعف اسلام نمي شود ايراد از مسلماني بنده حقير است .
در ضمن ساده نگري مرا به پيشرفتگي و Mutildimensional بودن خود ببخشيد .

انسان شدن چه آسان
آدم شدن چه مشكل

بنفش
Sunday 8 June 2003, 02:56PM
نوشته شده بوسيله حزب الله
اگر باز هم كسي منظور منو نفهميد كمي در پيش فرض سفسطه بنفش " انسان لخت بي تمدن است " فكر كنه و جواب بده كه چطور يك عقل سليم ممكنه از اين جمله " اگر برهنگي نشانه تمدن است پس حيوانات متمدن ترند " چنان نتيجه اي برداشت كنه ..

اين برمي گرده به حسي كه اون نوشته به من منتقل كرد، فكر نمي كنم لزومي به توجيه داشته باشه. به هرحال من هم قصد اثبات "برهنگي نشانه ي تمدن آدمي ست" رو نداشتم كه صداي شما بلند شده! توجه داشته باشين كه جدي گرفتن طعنه ي من و ادعاي "استفاده از روش خودش" اگر ساده لوحانه نباشد، كودكانه است. توجه داشته باشيد كه اين موضوع رو عمه ي من به من نسبت نداد، شما بوديد:

"پرسش اين است ... آيا برهنگي نشانه تمدن است ؟ بنفش پاسخ ميدهد چون كفار برهنه غرب از رفاه و پيشرفت بيشتري برخوردارند پس برهنگي نشانه تمدن است و حجاب نشانه عقب ماندگي است."

بنفش
Sunday 8 June 2003, 03:18PM
نوشته شده بوسيله Scorpion

...
شما در كلام اول خود گفتيد كه چون ما ازدواج همجنس نداريم پس عقب مانده ايم چون مانتوي كوتاه و برهنگي و امثالهم نداريم عقب مانده ايم . آيا معيار شما براي پيشرفت اشتباه است يا معيار ما براي عقب ماندگي.

خوب من كجا همچين حرفي زدم؟ من فقط از پيش پا افتاده بودن مشكلات جمهوري اسلامي ابراز شگفتي كردم:

"واقعا از نظر فرهنگي 200-300 سالي عقب هستيم. دنيا ازدواج همجنس گراها رو قانوني مي كنه، شماها هنوز در تقلي هستيد با ديدن جنس مخالف پرچم نكنيد..."

اذعان مي كنيد كه كشورهاي غربي سال هاست مشكلات نوع دوم رو حل و فصل كرده اند. حالا من كجا گفتم معيار پيشرفت اين ها هستند؟ معيار پيشرفت رشد اجتماعي به طور كلي هستش، اين موارد هم جزئي از اون هستند نه همه ي اون.

يك نشانه ي ديگر هم همين عدم احترام بر انتخاب شهروندان هستش. بعد از 12 سال آموزش دين رسمي مملكت حين تحصيل، افرادي تشخيص داده اند كه لباس مناسب، لباس غربي ست. حكومتي كه همه ي ابزارهاي مناسب براي آموزش شهروندان رو در اختيار داشته چرا باز هم جلوي اين افراد موضع گيري مي كنه؟ فرق ايران با كشورهاي غربي در اين هستش كه در غرب حقيقت رو خاك نمي كنند. در غرب هنوز هم همجنس گرايي تابو حساب مي شه، اما دول غربي با شناسايي گستردگي اين پديده و براي احترام به اقليت ها اقدام به تغيير قوانين مي كنند. ولي در ايران كه افكار ديني از بلندگوهايي بيشتري برخوردارند، تمامي افكار مخالف سركوب مي شوند.

حالا كه ديد بازتري نسبت به موضوع فراهم شده، كدام فرهنگ پيشرفته تر است؟ آن كه با توجه به شرايط روز اقدام به اصلاح و به روز كردن قوانين مي كند و يا آن كه نسبت به كوچك ترين تغيير واكنش نشان مي دهد؟

همجنس گرايي و عرياني به خودي خود نشان پيشرفت نيستند، اما وقتي در ظرف و مكان مناسب بهشون نگاه كني متوجه فرق ما و آن ها خواهي شد.

Scorpion
Sunday 8 June 2003, 10:26PM
با سلام
جناب بنفش
خب اينكه شما بخشي از حرف خود را پس گرفتيد خوب است (الحمد لله) .
اگر شما منظور فوق را نداشته ايد من هم منظور نداشته ام كه پوشيدگي نشانه تمدن است بلكه با توجه به فرض شما برهان خلف بكار برده ام و شما چه خوب دريافته ايد كه اين ظواهر نشان دهنده پيشرفت يا عقب ماندگي نيست .
به اين مورد توجه فرمائيد كه آمار فساد در جوامع غربي بالاتر است يا در جامعه ما ( فساد از همه نوعش ) . ما نمي گوئيم همه چيز غرب بد است يا همه چيزش خوب است ما معياري داريم كه خوب و بد را با ان مي سنجيم دين اين معيار است . شما در سايت ها يك مروري بكنيد اين خارجي ها تقريبا غيرت را تعطيل كرده اند Swinger ها رسما وجود دارند كه براي هر مرد سالم آزاده اي واقعا مصيبت است و بسياري ديگر . مشكلات ما پيش پا افتاده تر است يا غربيها .
پيشرفت هم ابعاد مختلف دارد فرهنگي ، اقتصادي ، اجتماعي و ... .
ما براي پيشرفت بايد خوبيهايشان را بفهميم و استفاده كنيم و از بديهايشان عبرت بگيريم .
اگر منظور شما را متوجه شده باشم شما از ذكر موارد فوق آزادي ظاهري غرب را مد نظر داشته ايد كه گاهي خوب و گاهي بد است .
اگر آزادي منجر به رشد فساد ، گسترش بدي باشد آزادي نيست محدود كننده آزادي ديگران است .آمار فساد آمريكا را در سايت FBI مطالعه كنيد يك فاجعه تمام عيار.
نبايد حقيقت را خاك كرد حقيقت خوب را بايد تقويت و بد را ريشه كن كرد .
همه حقيقت خوب نيست بعضي حقيقت ها بد است مثل همجنس گرائي و برهنگي . اينها حقيقت است اما بايد با آن مبارزه كرد نه اينكه جا باز كرد تا همه جا را فراگيرد . سلول سرطاني حقيقت است براي سلولهاي سرطاني مفيد و براي ساير سلولها مضر است آيا بايد قانون تصويب كرد كه جهت رعايت حال سلولهاي سرطاني فعاليت ايشان آزاد است ؟
آيا اقدام به اصلاح و در صورت عدم اصلاح برخورد با سلولهاي سرطاني (مثل شيمي درماني ) مضر است ؟
وقت كرديد يك نگاهي به آزادي در اسرائيل هم بياندازيد كه چگونه جوامع غربي از اين آزادي بسيار جالب حمايت مي كنند . جلوي چشم همه آن مهدهاي آزادي هرروز به طور متوسط يك فلسطيني كشته مي شود چون آزادي است . حقيقت در حالي كه به خون خضاب كرده مدفون مي شود و حتي از عزاداري براي حقيقت جلوگيري مي شود .بمب هسته اي اگر در دست اسرائيل باشد خوب است اما اگر در دست ايران باشد جرم است .
والله ولي التوفيق

بنفش
Monday 9 June 2003, 03:36AM
به اين مورد توجه فرمائيد كه آمار فساد در جوامع غربي بالاتر است يا در جامعه ما ( فساد از همه نوعش ).

عرض شود كه من هم بسيار مشتاقم كه آمار فساد در ايران رو ببينم. اتفاقا صحبتي هم داشتم با احمد، يكي از مخ لص هاي اين سايت، بنده عرض كردم وقتي در ايران اين آمار منتشر نمي شوند و دولت سعي در نفي وجود اين موارد دارد (همون قضيه ي خاك كردن مشكلات), شما چطور مي تونيد ادعاي مقايسه برابر بكنيد؟ پس واقعا جوابي براي اين سوال موجود نيست.

ما نمي گوئيم همه چيز غرب بد است يا همه چيزش خوب است ما معياري داريم كه خوب و بد را با ان مي سنجيم دين اين معيار است .

خوب برادر مشكل همين جاست. دين تو درست است يا دين آن دختر با مانتوي چاكدار؟ هر دو 12 سال تعليمات ديني داشتيد، هر دو در همين مملكت زندگي مي كنيد. حالا برداشت اون از دين از شما متفاوت هستش. تفاوت در برداشت هاي ديني در ايران به قدري متفاوت هستش كه حدي برايش متصور نيست. عده اي فقط قرآن رو قبول دارن، عده اي معتقدند قوانين ديني مناسب جامعه ي اعراب بوده و نيازمند تحول و اصلاح هستند. عده اي هم مثل شما هم چشم و گوش بسته تمامي دستورات سران مملكت رو قبول دارن.

حالا آيا واقعا دين ابزار مناسبي ست؟ چه چيزي باعث اين تضارب افكار شده؟

شما در سايت ها يك مروري بكنيد اين خارجي ها تقريبا غيرت را تعطيل كرده اند Swinger ها رسما وجود دارند كه براي هر مرد سالم آزاده اي واقعا مصيبت است و بسياري ديگر . مشكلات ما پيش پا افتاده تر است يا غربيها .

خوب؟ چرا با معيار اخلاقي خودت رفتار اون ها رو محك مي زني؟ اتفاقا همين مشكل رو با احمد داشتيم، اون هم مي گفت مثلا در سوييس اكثر بچه ها پدر رسمي ندارند. به قول شماها حرام زاده هستند. خوب مشكل اين حاست كه اون ها اين رو پذيرفتن، معتقدند براي بچه دار شدن لزومي به ازدواج نيست. اين يك تفاوت فرهنگي هستش. كما اين كه در ايران هم بسياري به رابطه ي جنسي قبل از ازدواج روي آوردند. واقعا شما كي هستي كه روش زندگي ديگران رو ديكته كني؟ اتفاقا اين موضوع در تالار مذهبي موجود هستش. احمد هم آخر بحث رو بدون پاسخ ترك كرد.

پيشرفت هم ابعاد مختلف دارد فرهنگي ، اقتصادي ، اجتماعي و ... .
ما براي پيشرفت بايد خوبيهايشان را بفهميم و استفاده كنيم و از بديهايشان عبرت بگيريم.

وقتي اين "ما" موضوعيت داشت، كه واقعا همچين اتحادي در ايران وجود داشت. اما اذعان مي كني كه حتي در ميان فقهاي شيعه اتفاق نظر كاملي وجود ندارد. پس هر كس مي تواند با توجه به معيارهاي شخصي اين خوبي و بدي ها رو تشخيص بده. سرانجام جامعه ناچار به پذيرش افكار متفاوت هستش. مثال اين موضوع پذيرش موسيقي پاپ، آزادسازي ويديو، و حالا هم زمزمه ي آزادسازي ماهواره هستند. هر چه قدر هم كه شما با توجه به برداشت هاي شخصي پافشاري كني نمي توني جلوي تغييرات جامعه رو بگيري.

اگر منظور شما را متوجه شده باشم شما از ذكر موارد فوق آزادي ظاهري غرب را مد نظر داشته ايد كه گاهي خوب و گاهي بد است .
اگر آزادي منجر به رشد فساد ، گسترش بدي باشد آزادي نيست محدود كننده آزادي ديگران است .آمار فساد آمريكا را در سايت FBI مطالعه كنيد يك فاجعه تمام عيار.

باز هم موضوع فساد مطرح شد. لطفا با معيار شخصي وضعيت ديگران رو محك نزنيد. در ضمن آمريكا هم مذهبي ترين كشور غربي هستش، اگر واقعا مي خواهيد به نمونه هاي موفق غربي نگاه كنيد، به كشورهاي اسكانديناوي، اروپاي غربي، كانادا و استراليا نگاه كنيد.

نبايد حقيقت را خاك كرد حقيقت خوب را بايد تقويت و بد را ريشه كن كرد. همه حقيقت خوب نيست بعضي حقيقت ها بد است مثل همجنس گرائي و برهنگي . اينها حقيقت است اما بايد با آن مبارزه كرد نه اينكه جا باز كرد تا همه جا را فراگيرد.

باز هم بد و خوب رو پيش كشيديد. مشكل اين جاست كه از نظر بخشي از جامعه برهنگي و همجنس گرايي خوب هستش. حالا سعي كنيد "خوب" خودتون رو به اون ها تحميل كنيد. مطمئنا نتيجه ي خوبي در بر نخواهد داشت.

سلول سرطاني حقيقت است براي سلولهاي سرطاني مفيد و براي ساير سلولها مضر است آيا بايد قانون تصويب كرد كه جهت رعايت حال سلولهاي سرطاني فعاليت ايشان آزاد است ؟آيا اقدام به اصلاح و در صورت عدم اصلاح برخورد با سلولهاي سرطاني (مثل شيمي درماني ) مضر است ؟

چيزي كه مشخص هستش اينه كه سلول سرطاني باعث مرگ مي شه. در مرحله ي بعدي اين تشخيص شخصي بيمار هستش كه شيمي درماني كنه يا نه. اگر واقعا به زندگي تمايلي نداشته باشه، طبعا مبارزه هم نخواهد كرد. توجه كنيد تشبيه برهنگي به سلول سرطاني براي كساني كه به بدي اون اعتقاد ندارند، موضوعيتي نداره. يعني اين مثال فقط براي راضي نگه داشتن خودتون مناسب هستش و جايي در بحث نداره.

وقت كرديد يك نگاهي به آزادي در اسرائيل هم بياندازيد كه چگونه جوامع غربي از اين آزادي بسيار جالب حمايت مي كنند . جلوي چشم همه آن مهدهاي آزادي هرروز به طور متوسط يك فلسطيني كشته مي شود چون آزادي است . حقيقت در حالي كه به خون خضاب كرده مدفون مي شود و حتي از عزاداري براي حقيقت جلوگيري مي شود.

در خود اسرائيل كه وضع بسيار عالي ست. سطح زندگي بالا. تكنولوژي روز، بهداشت و تحصيل عالي. صادرات اسرائيل 6 ميليون نفري دو برابر كشور ما هستش (تازه 80 درصد صادرات ما هم نفت هستش). تعدد رسانه ها و احزاب.

اگر مشكلي باشه در كرانه باختري و غزه هستش كه اون هم اگر افراطيون حماس و امثالهم بگذارند بهتر خواهد شد، كه البته بحث ديگري ست.

بمب هسته اي اگر در دست اسرائيل باشد خوب است اما اگر در دست ايران باشد جرم است .

به نظر من در هر دو حالت بد است. اما اگر واقع بينانه نگاه كنيم اسرائيل چاره ي ديگري هم ندارد، به محض اطلاع از توانايي هسته اي اسرائيل، اعراب مجبور به دست كشيدن از جنگ شدند. در واقع بمب اسرائيلي باعث حفظ جان بسياري از سربازهاي بي گناه كشورهاي منطقه شده، به خصوص اعراب كه يد طولاني در شكست خوردن دارند. به هر حال ايران هم مي تواند داشته باشد، البته اگر بتواند يك دولت دموكراتيك برقرار كند.

محمدسام
Monday 9 June 2003, 03:50AM
سلام داخل پارانتز عرض ميكنم
( جمال الدين اسد آبادي مي گويد در سفر به اروپا هرچه گشتم هيچ مسلماني نديدم
اما هرچه ديدم كار مسلماني بود )
خدا نگهدار