PDA

نمايش نسخه نهائي : خاطرات حج/6و7

saleh57
Friday 25 January 2008, 12:33PM
ششمین !
سلام:)
خبر دادن و حلالیت طلبیدن!
قبل از رفتن چندان تمایلی به خبرکردن دوستان وهمه بستگان از این سفرنداشتم دلایل خاص خودش را هم داشت :وقت محدود/کارهای فراوان روزمره که حتی تا یک روز قبل از سفر هم ادامه داشت و نمی توانستم انجامشان ندهم /احساس عدم قابلیت حضوردر این عرصه عظیم/بر نیانگیختن حسرت هم دوره ای ها و هم سن و سالان ام/قبول نداشتن بعضی(بازهم تاکید میکنم فقط بعضی) ازرسوم جاری /ونکات دیگر...
- اما همانطور که در یکی از ارسال هایم نوشتم یکی از علمایی که خیلی قبولشان داشتم و سخنان ارزشمندشان را در ایام مختلف به گوش جان شنیده بودم سفارش بسیاری کردند ودلایل متعددی هم اوردند تا قانعم نمایند که هم دوستان و اشنایان را خبر کنم و هم حتما از تمام انها حلالیت طلبیده و دعای خیرشان را برای این سفر مهم درخواست نمایم.

- همان 2روز اخر که مشغول تماس تلفنی و بعضاحضوری شدم انقدر برای خودم متاسف شدم که نگو! با خودم گفتم ای کاش یک هفته تمام و از صبح تا به شب و سر فرصت به دیدار تک تک ان عزیزان می رفتم ولی حیف که زمان کش نیامد ! اما تجربه ای شد برای سفرهای بعدی ام و نیز اینکه به شما بزرگواران این را بطور خاص تاکید نمایم که از این عمل خدا پسندانه (حلالیت طلبیدن+ طلب دعای خیر ایشان ) که اثرات فراوان و عجیبی دارد غافل نشوید. پس امسال که عازم شدین فراموش نفرمایید.:)
باز هم حرف هایی در این مورد دارم که به وقت دیگر وا می گذارم.:cool:
هقتمیش را انشاالله به زودی تقدیم خواهم نمود.
موفق باشید.:)
یا علی:smile07:

ضمنا تمامی بزرگوارانی که در تاپیک سفرحج! ارسال داشته اند واحیانا سوالی در ان بوده است بی پاسخ نگذاشته ام .کم و زیادش را هم حلال بفرمایید!

saleh57
Sunday 3 February 2008, 09:51PM
هفتمین!
سلام
خاطرات را ممکن است جسته و گریخته و یا به عبارت دیگر بدون ترتیب زمانی وقوع ان بنویسم که می بخشید.
این خاطرات بماند برای دوستانی که در سفر اتی انشاالله با هم همسفر خواهیم بود.:);)

طرح های توسعه مسجد الحرام
در مسجد الحرام طرح نسبتا بزرگی برای توسعه صفا و مروه در حال اجرا بود. با توجه به علاقمندی و زمینه ای که در این مورد داشتم به سراغ گروهی از کارگران ومهندسان مربوطه رفتم و سر بحث را باز کردم. عمده انها سودانی و مصری بودند . انها از اینکه یک ایرانی با اشتیاق از این فعالیت ها سراغ می گیرد و به نوعی ان را تحسین می کند استقبال می کردند و خیلی گرم به سوالاتم پاسخ می دادند. دست اخر کار به ارایه توضیحاتی از سوی اینجانب در مورد ایران و مسایل پیرامون ان کشیده شد که خب با کم و زیادش توضیحاتی دادم.
بعدها از یکی از همسفران شنیدم که متاسفانه کار مهندسی خاصی در انجا انجام نمی شود و بیشتر به صورت نصب قطعات و لوازم مربوطه است. مثلا می گفت اندازه سنگ های مورد استفاده را می دهند و از ایتالیا دقیقا به همان اندازه برش خورده و بسته بندی شده و در اینجا هم نصب می شود .

- می خواهم طولانی نشود لذا زیاد طولش نمی دهم اما اگر سوالی باشد اماده پاسخ دادن هستم.
موفق باشید.

beatrice
Wednesday 6 February 2008, 01:45PM
بماند برای دوستانی که در سفر اتی انشاالله با هم هم سفر خواهیم بود.:);)

سلام
به سلامتی .همیشه به زیارت انشا الله.آن هم از نوع با معرفتش
باید تشکر کنم که ما رو از تغییر برنامتون یعنی نوشتن خاطراتتان به صورت جسته گریخته و گاه به گاه -از این به بعد-باخبر کردید چون خود من ده روز اخیر را فقط به خاطر مشاهده و خواندن مطالبتان به باشگاه سر میزدم.موفق باشید

saleh57
Thursday 7 February 2008, 10:04AM
بماند برای دوستانی که در سفر اتی انشاالله با هم هم سفر خواهیم بود.:);)

سلام
به سلامتی .همیشه به زیارت انشا الله.آن هم از نوع با معرفتش
باید تشکر کنم که ما رو از تغییر برنامتون یعنی نوشتن خاطراتتان به صورت جسته گریخته و گاه به گاه -از این به بعد-باخبر کردید چون خود من ده روز اخیر را فقط به خاطر مشاهده و خواندن مطالبتان به باشگاه سر میزدم.موفق باشید

سلام:)
پیگیری شما تشویق کننده است همچنانکه بایست بخاطر شلوغ بودن سرم در این روزهای گذشته عذر خواهی کنم. گرچه جسته و گریخته نوشتن را با عبارت بعدی اش توضیح دادم که همانا نوشتن خاطرات بدون ترتیب زمانی ان بوده میباشد!!!

با این وجود سعی وافرخواهم نمود که مرتب تر سوغاتی هایم که خاطرات سفرم باشد را تقدیم نمایم.

باز هم بابت تاخیر عذر می خواهم:):cool:
موفق باشید.