نمايش نسخه نهائي : یکی به من یاد بده چطوری سس مایونز درست کنم
tirana
Sunday 20 January 2008, 11:28PM
سلام
درست شدن تالار جدید اشپزی رو به هم تبریک می گم
سلام
کی بلده سس مایونز درست کنه؟
من هر کاری کردم خوب از کار در نیومد
شل و ول شد خلاصه جالب نشد
مشکل از کجاست؟
پیشاپیش از کمکتون تشکر می کنم:smile07:
Teshneh
Monday 21 January 2008, 01:29AM
سلام
بله خب واقعا برای اقایون شکمو جای تبریک داره
خب یه چیز راحت تر برای شروع می پرسیدین..در ضمن مایونز اصلا برای سلامتی مفید نیست و چاقی و کلسترول خون می یاره
حوا
Monday 21 January 2008, 03:06AM
سلام,
اتفاقا خيلي هم جالب است كه آقايان هم به خود زحمت دهند و در اين امور كمي تا قسمتي فعال باشند... و اما سس مايونز, به نظر من با توجه به اينكه انواع سس مايونزهاي خوشمز آماده مخصوصا در محصولات ايراني مي شود يافت ديگر درست كردن سس مايونز زحمت اضافه باشد و شايد هيچ موقع به خوشمگي بيرون نتوانيد درش بياوريد يا اگر مثل بنده به بو حساس باشيد بوي زهم تخم مرغش را نتوانيد تحمل كنيد......در هر صورت اين دستور تهيه سس ماينز است.
مواد لازم برای یک پیمانه سس مایونز:
روغن زیتون..........یک پیمانه
زرده تخم مرغ..........دو عدد
خردل..........یک قاشق مرباخوری(و یا یک قاشق چایخوری سرخالی فلفل سفید)
سرکه..........2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک..........بقدر کافی
طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ را در ظرف کوچک سنگینی می ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می دهیم(با این عمل مایونز بهیچوجه نمی برد و سس بهتری تهیه می شود)بعد کمی نمک می ریزیم و تخم مرغ ها را کمی می زنیم و روغن زیتون را قطره قطره داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا سس کاملا غلیظ شود،بعد دو سه قطره سرکه اضافه می کنیم و باز روغن زیتون را قطره قطره داخل سس می ریزیم و هر وقت سس خیلی غلیظ شد چند قطره سرکه می ریزیم و این عمل را ادامه می دهیم تا روغن زیتون تمام و سس سفت و سفید و لغزان شود. در صورتیکه مایونز برید با یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق مایونز تهیه می کنیم و مایونز بریده شده را کم کم داخل این مایونز می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایونز آماده شود و بعد فلفل یا خردل به آن اضافه می کنیم.
:)
tirana
Monday 21 January 2008, 10:19AM
سلام
بله خب واقعا برای اقایون شکمو جای تبریک داره
خب یه چیز راحت تر برای شروع می پرسیدین..در ضمن مایونز اصلا برای سلامتی مفید نیست و چاقی و کلسترول خون می یاره
روی حرفات فکر می کنم
tirana
Monday 21 January 2008, 10:21AM
سلام,
اتفاقا خيلي هم جالب است كه آقايان هم به خود زحمت دهند و در اين امور كمي تا قسمتي فعال باشند... و اما سس مايونز, به نظر من با توجه به اينكه انواع سس مايونزهاي خوشمز آماده مخصوصا در محصولات ايراني مي شود يافت ديگر درست كردن سس مايونز زحمت اضافه باشد و شايد هيچ موقع به خوشمگي بيرون نتوانيد درش بياوريد يا اگر مثل بنده به بو حساس باشيد بوي زهم تخم مرغش را نتوانيد تحمل كنيد......در هر صورت اين دستور تهيه سس ماينز است.
مواد لازم برای یک پیمانه سس مایونز:
روغن زیتون..........یک پیمانه
زرده تخم مرغ..........دو عدد
خردل..........یک قاشق مرباخوری(و یا یک قاشق چایخوری سرخالی فلفل سفید)
سرکه..........2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک..........بقدر کافی
طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ را در ظرف کوچک سنگینی می ریزیم و ظرف را روی یخ قرار می دهیم(با این عمل مایونز بهیچوجه نمی برد و سس بهتری تهیه می شود)بعد کمی نمک می ریزیم و تخم مرغ ها را کمی می زنیم و روغن زیتون را قطره قطره داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا سس کاملا غلیظ شود،بعد دو سه قطره سرکه اضافه می کنیم و باز روغن زیتون را قطره قطره داخل سس می ریزیم و هر وقت سس خیلی غلیظ شد چند قطره سرکه می ریزیم و این عمل را ادامه می دهیم تا روغن زیتون تمام و سس سفت و سفید و لغزان شود. در صورتیکه مایونز برید با یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق مایونز تهیه می کنیم و مایونز بریده شده را کم کم داخل این مایونز می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایونز آماده شود و بعد فلفل یا خردل به آن اضافه می کنیم.
:)
ممنون حوا خانم
فوت کوزه گری این بود که باید داخل ظرف یخ قرار می دادیم که من این کار رو نکردم
ممنون:smile07:
A+CH
Monday 21 January 2008, 11:55PM
روی حرفات فکر می کنم
:smile07::smile07::smile28:خوب اومدی هادی جان:D
ninet_voroojak
Wednesday 23 January 2008, 07:47AM
سلام
به نظر من بهترین کار خریدن سس مایونز بهروز از مغازه است
ghasem1967
Wednesday 23 January 2008, 09:32AM
باز هم مثل همیشه باید به این جوونهای بی تجربه وخام یک نکته را یاد آور شوم,آخه عزیزمن شما که سس بلد نیستی درست کنی بیکار بودی ازدواج کنی,یک بنده خدا را بیچاره کنی ,البته بیچاره که گفتم به این خاطره که حتما باید سس آماده وگران بخری وهمسر بیچارت کلی ضرر کنه,خوب عیبی نداره کار از کار گذشته دیگه(بیچاره شوهرت) جلو ضرر را از هر کجا که بگیری ,کمتر ضرر به وارث زدی
حالا برای تهیه سس چه موادی احتیاج داریم: حمید
A+CH
Wednesday 23 January 2008, 07:37PM
حالا برای تهیه سس چه موادی احتیاج داریم: حمید:متعجب::متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:
A+CH
Wednesday 23 January 2008, 07:38PM
حالا بپردازیم به سس هزار جزیره:D
بابک
Tuesday 19 February 2008, 11:30AM
روی حرفات فکر می کنم
:smile07::smile07::smile28:خوب اومدی هادی جان:D
:smile28: :smile28:
به قول داش علی ، اینو خیلی خوب اومدی هادی جون .
یعنی مثل همیشه محشر بود :smile21: :smile21:
بابک
Tuesday 19 February 2008, 11:31AM
درود بر هر چی سس خوره .
مخصوصا" درود بر هر چی سس هزار جزیره و دو هزار جزیره خوره
zbjr
Tuesday 19 February 2008, 09:21PM
اخه اين چه كاريه به جايه اين همه دردسر بپر سر كوچه يه شيشه سس بخر.هر چي خرجش شد پاي من;)
خسرو پيما
Thursday 21 February 2008, 11:41AM
نان فانتزی
http://i10.tinypic.com/43r9w1g.gif
مواد لازم:
تخم مرغ:1 عدد شکر:1/2 پیمانه
روغن: 50 گرم مایه خمیر: 1 قاشق سوپخوری پر
نمک: نصف قاشق چایخوری آرد حدود: 5 پیمانه
آب ولرم: 1/2 پیمانه شیر: 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
مایه خمیر را در نصف پیمانه آب ولرم و 1 قاشق شکر حل کرده می گذاریم پف کند و بعد از این که پف کرد شکر و تخم مرغ و روغن و نمک و شیر را به آن اضافه کرده کمی هم می زنیم
سپس چهار پیمانه آرد را ریخته و خوب چنگ می زنیم اگر خمیر به دست چسبید پیمانه آرد آخر را کم کم اضافه می کنیم خمیر در جای نسبتاگرم می گذاریم تا خمیر پف کرده بالا بیاید روی میز آرد پاشیده مقداری تز خمیر را روی میز پهن کرده خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و با بشقاب یک دایره می بریم و ته سینی را آرد پاشیده و خمیر را لیست می اندازیم از کرم آماده کمی رو خمیر می دهیم باید دقت کنیم وسط خمیر قرار بگیرد بطوری که خمیر دوم را روی آن می اندازیم بیرون نزند دایره دیگری به اندازه خمیر قبلی باز کرده و روی خمیر اول می اندازیم و روی خمیرهای قالب زده رو به اشکال مختلف قالب می زنیم و لیست حاوی نان ها را در جای گرم مثل رادیاتور یا روی فر روشن قرار می دهیم تا حجم نان ها 2 برابر شود بعد زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و روی نانن ها را زرین کرده داخل فر پنجره وسط حراررت 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهیم
توجه طرز تهیه نان همبرگر هم مثل نان فانتزی با این تفاوت که نان همبرگر شکر ندارد و همچنین به نان همبرگر 5 گرم بهبود دهنده اضافه می کنند همین طور در داخل نان همبرگر کرم نمی گذارند.
خسرو پيما
Thursday 21 February 2008, 11:42AM
خوراک كرادو
مواد لازم:
پودر ميخك: 1قاشق غذا خوري گوشت دوبار چرخ كرده بدون چربي: نيم كيلو
پياز متوسط: 2 عدد نمك وفلفل هر كدام: 1 قاشق چايخوري
پودر نان تست: 4 قاشق غذا خوري تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهيه:
يك عدد پياز پوست گرفته چرخ يا رنده مي كنيم سرخ مي كنيم يك عدد پياز ديگر را رنده كرده آب آن را مي گيريم سپس پودرنان تست را آب پياز مخلوط كرده به گوشت اضافه كرده يك عدد تخم مرغ را به آن افزوده با دست خوب مخلوط كرده چنگ مي زنيم تخم مرغ تخم مرغ ديگر را اضافه كرده باز هم خوب چنگ زده پياز داغ را اضافه كرده از گوشت گلوله هاي كوچكي به اندازه نارنگي برداشته بين دو دست گلوله كرده تا گوشت منفذي نداشته باشد و به شكل تخم مرغ در مي آوريم وسط آن را سوراخ كرده به گوشت ديواره مي دهيم تابه ي گودي را روغن ريخته مي گذاريم كاملا داغ شود گوشتها را درون آن سرخ كرده كنار مي گذاريم داخل هر گوشت را از سالاد كرادو پر كرده دو عدد سيب زميني يزرگ را به شكل چيپس ورقه ورقه مي كنيم سپس در روغن مايع سرخ كرده از اين چيپس براي دور كرادوها استفاده مي كنيم يك عدد گوجه فرنگي را پوست نازكي از روي آن برداشته به قطعات كوچك تقسيم كرده به شكل گل كوچكي در مي آوريم وسط كرادو قرار مي دهيم ساقه جعفري را نيز كنار گوجه فرنگي مي گذاريم.
سالاد كرادو
مواد لازم:
سيب زميني:نيم كيلو نخود فرنگي:نصف ليوان
خيار شور: 4تا 5عدد تخم مرغ سفت شده:2 عدد آبپز
سس مايونز: 1شيشه آبليمو: يك چهارم ليوان
سركه سفيد: يك چهارم استكان نمك وفلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه:
سيب زميني ها را جوشانده پوست گرفته تا كمي گرم است خرد مي كنيم. نخود فرنگي را در قابلمه كوچكي ريخته قدري آب روي آن ريخته، نصف قاشق چاي خوري جوش شيرين به آن اضافه كرده بدون اين كه درآن بگذاريم مي گذاريم نخود كاملا سرد شود سپس در صافي ريخته به سيب زميني اضافه مي كنيم. خيار شور را نيز خرد كرده تخم مرغ را خرد كرده، همه مواد را با هم مخلوط كرده، آبليمو و سركه نمك و فلفل و سه چهارم از سس را به سالاد مي افزاييم سالاد را خوب هم زده تا سس به خود مواد برود سالاد آماده است.
قرمز
Tuesday 26 February 2008, 06:36PM
:smile40:خیلی باحال بود اقا علی:smile06:
خسرو پيما
Wednesday 27 February 2008, 11:22AM
روش تهيه مايونز در منزل
مواد لازم براي تهيه سس مايونز:
تخم مرغ1 عدد
روغن مايع دو سوم فنجان
سركه4 قاشق غذا خوري
نمك نصف قاشق چايخوري
ابتدا، زرده را از سفيده جدا كنيد، سپس زرده را با نمك و سركه به مدت 30 ثانيه در مخلوط كن بزنيد. يك قاشق غذاخوري روغن و يك چهارم قاشق چايخوري نمك به مخلوط كن در حال كار اضافه نماييد. افزودن روغن را ادامه دهيد تا نصف روغن مخلوط شود. بقيه روغن را در حالي به سس اضافه نماييد كه سس هنوز سفت نشده باشد. توجه داشته باشيد كه اين سس را فقط 3 تا 4 روز ميتوان در يخچال نگهداري كرد، پس آن را در حجم زياد تهيه ننماييد.
اغلب سسهاي خانگي، 75 درصد چربي دارد، در حالي كه سسهاي كارخانهاي از 65 تا 70 درصد چربي تشكيل شده اند. زيرا، در نوع كارخانه اي به جاي زرده تخممرغ، از مقدار زيادي آب و كمي ليستين اضافي يا ساير امولسيفايرها نظير سويا افزوده ميشود. در سسهاي خانگي، به دليل استفاده از زرده تخم مرغ خام، امكان مسموميت با باكتري سالمونلا وجود دارد، در حالي كه اين باكتري به دليل انجام عمليات پاستوريزاسيون در نوع كارخانهاي ديده نميشود. البته لازم به توضيح نيست كه استفاده از مواد اوليه مرغوب و اجراي اعمال پاستوريزاسيون براي اين محصول در كارخانجات الزامي است ولي اين بدان معنا نيست كه همه كارخانجات اصول بهداشتي را رعايت ميكنند. بنابراين توصيه ميكنيم كه حتما سسهاي تهيه شده در كارخانجات معتبر را تهيه كنيد.
tirana
Friday 4 April 2008, 12:29AM
سلام
یه سوال دیگه
سویا سس چیه؟
چطوری درست می شه ؟
کجا استفاده می شه؟
Mr.Dambalos
Friday 4 April 2008, 12:31AM
نمیدونم فقط شنیدم بد مزه است
من که امتحان نکردم
Mizhbod
Friday 4 April 2008, 01:13AM
حامد تو ميدوني يه خورده فكر كن من ميدونم كه تو مي توني:D
Mr.Dambalos
Friday 4 April 2008, 12:36PM
چطور مگه؟
من اونی که شنیده بودم رو گفتم
هلنا
Saturday 12 April 2008, 01:33AM
سلام . به نظر من این سسهای مایونز و مشتقات ان که اکثرا با پایه مایونز درست میشوند برای سلامتی مضرند . ما در اشپزی سنتی خودمان چاشنی های خیلی خوب و سالمتری داریم از ابلیمو و ابغوره تا انواع سرکه که امروزه بصورت علمی ثابت شده دارای انتی اکسیدانهای بسیار مفید هستند و از بسیاری از بیماریها جلوگیری میکنند . اصولا مکتب اشپزی ما ایرانیها بسیار کامل است و غذاهای ما دارای تمام خصوصیات یک غذای خوب یا میان وعده است . که هم ساده و هم سالم هستند . پس دوست عزیز از من قبول کن و زیاد به طرف مصرف این غذاهای اماده وارداتی که بزور مایونز و کچاپ قابل خوردن میشوند نرو . و ارزش یاد گرفتن هم به نظر من ندارد . به جای ان یک غذای اصیل ایرانی را یاد بگیر و با همسر و بچه هایت باهم کاری هم بپزید ببین چه عشق ومحبتی را به منزلت میاورد که از صدتا خوردن غذای اماده با مایونز بهتر است . امروز در محافل پزشکی ثابت شده غذاهای اماده برای قلب و عروق و جهاز هاضمه از سم بدتر است
s@jj@d
Sunday 24 August 2008, 04:02PM
منم یه دستور اشپزی با اجازتون می دم
اسمش است تلیت بیفستراگانوف
مواد لازم: نوشابه دوشیشه زرد.مشکی
کاسه یک عدد . لیوان 2 عدد
نون بربری یه دونه
طرز تهیه : نون رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و توی کاسه بریزین بعد نوشابه ها را به تناسب مساوی مخلوط کرده و به نون اضافه کنید تلیتتون امده ی میل کردنه نمک و فلفلشم به عهده ی شماست
حالا با لذت میل کنین نوش جان
www.taninebahar.blogfa.com (http://www.taninebahar.blogfa.com/)
http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/statusicon/user_online.gif http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/report.gif (http://www.iranclubs.org/forums/report.php?p=539711) http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/misc/progress.gif
رایحه اسمانی
Monday 8 September 2008, 02:19AM
سلام
بيچاره يه راهنمايي خواست ببين چه كردند !
اول اين كه من غذاي خوشمزه دوست دارم كاريم به مضر بودنش ندارم(خيلي هم جدي نگيريد) ميگن كم بخور هميشه بخور
دوم اين كه من ميخواستم ببينم چه طوري ميشه يه سس خوشمزه(البته درست كردن اصل سس منظورم نيست) براي سالاد درست كرد :confused:
چون هر ترفندي ميزنم اخرش به نظر خودم خوشمزه نميشه :(
حالا چيكار كنم
pendareirooni
Thursday 27 August 2009, 10:39AM
روش تهيه مايونز در منزل
مواد لازم براي تهيه سس مايونز:
تخم مرغ1 عدد
روغن مايع دو سوم فنجان
سركه4 قاشق غذا خوري
نمك نصف قاشق چايخوري
ابتدا، زرده را از سفيده جدا كنيد، سپس زرده را با نمك و سركه به مدت 30 ثانيه در مخلوط كن بزنيد. يك قاشق غذاخوري روغن و يك چهارم قاشق چايخوري نمك به مخلوط كن در حال كار اضافه نماييد. افزودن روغن را ادامه دهيد تا نصف روغن مخلوط شود. بقيه روغن را در حالي به سس اضافه نماييد كه سس هنوز سفت نشده باشد. توجه داشته باشيد كه اين سس را فقط 3 تا 4 روز ميتوان در يخچال نگهداري كرد، پس آن را در حجم زياد تهيه ننماييد.
اغلب سسهاي خانگي، 75 درصد چربي دارد، در حالي كه سسهاي كارخانهاي از 65 تا 70 درصد چربي تشكيل شده اند. زيرا، در نوع كارخانه اي به جاي زرده تخممرغ، از مقدار زيادي آب و كمي ليستين اضافي يا ساير امولسيفايرها نظير سويا افزوده ميشود. در سسهاي خانگي، به دليل استفاده از زرده تخم مرغ خام، امكان مسموميت با باكتري سالمونلا وجود دارد، در حالي كه اين باكتري به دليل انجام عمليات پاستوريزاسيون در نوع كارخانهاي ديده نميشود. البته لازم به توضيح نيست كه استفاده از مواد اوليه مرغوب و اجراي اعمال پاستوريزاسيون براي اين محصول در كارخانجات الزامي است ولي اين بدان معنا نيست كه همه كارخانجات اصول بهداشتي را رعايت ميكنند. بنابراين توصيه ميكنيم كه حتما سسهاي تهيه شده در كارخانجات معتبر را تهيه كنيد.
روش صحیح تهیه سس مایونز همینی هست که دوست عزیزمون گفتن !
البته به نظر من بهتره تخم مرغ رو خوب با میکسر مخلوط کنید و بعد سرکه و ادویه جات را اضافه کنید .
اما اضافه کردن روغن که فوت کوزه گری کار هست !
معمولا درب کوچکی بالای میکسر ( مخلوط کن ) قرار دارد و این درب دارای سوراخ کوچکی است .
شما میکسر را روشن کنید و از بالای سوراخ آرام ارام روغن را اضافه کنید . چون سوراخ کوچک است روغن به صورت یکنواخت اضافه می شود .پس نگران نباشید .
سوال اساسی اینجاست که چقدر روغن باید بریزیم ؟
در هنگام اضافه کردن روغن به ظرف نگاه کنید . موقعی که دیگر مخلوط شما نچرخید یعنی به میزان کافی روغن ریخته اید . ولی اگر روغن کم باشد هم چنان مخلوط مایونز می چرخد .
مقدار مواد رو هم دوستمون گفتن
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.