نمايش نسخه نهائي : افتتاح تالار "پخت و پز"
پشتیبانی باشگاه
Sunday 20 January 2008, 08:36PM
با سلام
با توجه به پیشنهاد (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=10093) کاربر setare tanha در تالار پیشنهاد و انتقاد و همراهی دیگر کاربران محترم باشگاه ، تالار "پخت و پز" با هدف مشورت در مورد طرز پخت غذا و به اشتراک گذاشتن روشهای آن از امروز یکشنبه 30 دی ماه 1386 ، آغاز به کار نمود .
برای کاربران محترم اوقات خوش و با صرفه ای در گذران این تالار آرزومندیم .
باشگاه جوانان ایرانی / تالار گفتمان ایرانیان
حوا
Sunday 20 January 2008, 09:15PM
دست شما درد نكنه ولي اسم تالارتون قشنگ نيست, شايد 'آشپزي' مناسب تر بود:)
Teshneh
Monday 21 January 2008, 12:32AM
سلام
با تشکر
اتفاقا حوا خانم ما بر عکس شما فکر می کنیم اگر عنوان چیز ترو تمیزی مثل اشپزی بود خیلی دستمون در پست زدن باز نباشه و مجبوریم پست ترو تمیزی مثل عنوان تالار بزنیم که این کار از عهده ما خارجه
حوا
Monday 21 January 2008, 02:02AM
سلام,
اتفاقا با اين اسمي كه اين تالار دارد مخاطبش بيشتر كوكب كدبانوست!
در ثاني ديگر مزاح نفرماييد, هر كاري از عهده شما خارج باشد... پست زدن نيست. حال چه ترو تميز چه چيز ديگر:smile55:
Teshneh
Thursday 24 January 2008, 10:02PM
ما با عناون تالار مشکلی نداریم ولی با مکانش چرا!!
فکرشو بکنین که دو خونه پایین تر وقتی تاپپیکهایی با عنوان روزانه 2600 کودک در جهان می میرد و امثالهم باشه این غذاها از گلومون پایین می ره؟!!!بهتر بود در همون تالار ازاد این تالار ضمیمه شه ..چون اصلا این بحث سنخیتی با جامعه و خانواده نداره مگر اینکه بگیم بنیان و اساس خانواده همون تدارک دیدن و مهیا بودن غذاس!(شاید اینطوری بشه به هم ربطشون داد!)......
در ثاني ديگر مزاح نفرماييد, هر كاري از عهده شما خارج باشد... پست زدن نيست. حال چه ترو تميز چه چيز ديگر:smile55:
این یه مورد می تونه استثنا باشه:D
ما کلا یه جور کیک بلدیم که در نبود والده مکرمه می پزیم و با اون زنده ایم ....غذای کوفت زهره ماری خودمونو هم می دیم به پدرمون و داداشامون بخورن که وقتی می بینن خودم نمی خورم خودشون هم به غذا شک می کنن و با تهدید و یا تمنا مجبورشون می کنیم که بخورن...یعنی می فرماین که فرمول من در اوردی بدیم دست مردم؟!!!:smile55:اگه جرم قتل نفس! رو به گردن می گیرین که دیگه ما مشکل و بهونه ای نداریم!:smile28:
پشتیبانی باشگاه
Thursday 24 January 2008, 10:37PM
با سلام
از آنجا که "آشپزی" یک شغل است و منظور از تاسیس چنین تالاری پردازش موضوع بعنوان یک امر جانبی در امور مرسوم خانواده بوده است ، نام آن بصورت یک فعل آورده شده است که به نظر مناسب تر می آید اگر چه فرق و حساسیت چندان جدی میان این دو نام وجود ندارد . همچنین نام سایر تالارها تا جای ممکن دو بخشی بوده و تلاش شده است این نام با نام سایر تالارها هم نواخت باشد . برای نمونه جامعه و خانواده ، اقتصاد و تجارت ، دین و دنیا ، اخبار و سیاست ، و غیره که می توانید در فهرست تالارها اسامی مشابه را ملاحظه نمائید .
همچنین قرار گرفتن این موضوع تحت نام جامعه و خانواده مادامی که از صفحه اول قابل کلیک و مراجعه مستقیم بدون ملاحظه سایر موضوعات است نمی تواند نسبت به سایر اخبار جامعه اثر پذیر باشد .
در مورد ارتباط این عنوان با خانواده ، لازم به شرحی فوق العاده نیست که از عرف و رسم خانواده های امروز ایرانی پخت و پز در داخل محیط خانواده است و این امر می تواند بعنوان یکی از امور جاری و جانبی خانواده _نه اساس آن_ مد نظر واقع گردد. چنانکه تالار دیگری نیز در مورد "تعلیم و تربیت" از ابتدا وجود داشته است و باشگاه آماده است که در صورت وجود محتوا ، تالارهای دیگری از امور خانواده را به این مجموعه بیافزاید .
موفق باشید
هلنا
Sunday 10 February 2008, 05:26PM
سلام من میخواهم بگویم اکثر خانمها نمیدانم به چه دلیل از اشپزی خوششون نمیاد و همینطوری الله بختکی غذا درست میکنند همین دخترای خود من هم اینجوریند . غذایی که خودشون درست میکنند با علاقه نمیخورن . ولی مثلا اگه یه تقی به توقی بخوره و من که بابا شون هستم غذا درست کنم کیف میکنند . در مورد ابگوشت هم باید بگم اصل دیزی اینه که اولا پیازش را سرخ نباید بکنی که اکثرا میکنن . دوما رب نباید داشته باشه و گوجه باید بندازن توش که اکثرا رب میریزن. سوما سیب زمینی هاش با پوست و متوسط باید باشه که اکثرا درشت و پوست گرفته میریزند داخلش.4
A+CH
Tuesday 12 February 2008, 09:54PM
جمیعا صلوات بفرستید:)
GOMEZ
Sunday 17 February 2008, 03:01AM
احتراما سلام علیکم
تالار جلبی می تونه با شه و اینکه آقایون هم از آشپزی بدشون نمیاد
خود بنده به شخصه از آشپزی کردن لذت می برم (دست پختم در حد جام باشگاه های اروپا )
آگه اشخاصی که سر می زنن بتونن طرز تهیه یه غذا خوب رو بدن جالب تر هم میشه
در ضمن بنده کافی من هستم ودستور تمامی مواردی که در کافی شاپ ها می بینین می تونم در اختیارتون بذارم
با تشکر فراوان :smile07:
حوا
Sunday 17 February 2008, 03:14AM
احتراما سلام علیکم
خود بنده به شخصه از آشپزی کردن لذت می برم (دست پختم در حد جام باشگاه های اروپا )
در ضمن بنده کافی من هستم ودستور تمامی مواردی که در کافی شاپ ها می بینین می تونم در اختیارتون بذارم
با تشکر فراوان :smile07:
سلام,
دستور espresso و latte را لطف كنيد :)
متشكر
هلنا
Wednesday 27 February 2008, 04:19PM
احتراما سلام علیکم
با تشکر فراوان :smile07: سلام موفق باشید اگه توانش را داشتید یک غذایی بیابانی را دستور بدید
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.