PDA

نمايش نسخه نهائي : دردناکترین صحنه های کربلا ........ ومن یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب

خیرالبریه
Tuesday 15 January 2008, 04:03PM
با سلام وتسلیت ایام محرم

با توجه به نزدیکی عاشورا به ذهنم رسید که برای زنده نگه داشتن مآتم عترت طاهره ؛ هرکدام از دوستان دردناکترین وقایع از صحنه های تاسوعا وعاشورا را برشته تحریر در آورد :

به نظر حقیر رقت بار ترین حادثه کربلا ؛ آنجاست که امام حسین (ع) ازنامردمان مردنما در خواست میکنند که اگر بامن دشمنید ومن را خارجی میدانید لا اقل به این طفل شش ماهه آب دهید و حرمله با تیرش علی اصغر را سیراب نمود ...

وسیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون

mehrdad_123
Wednesday 16 January 2008, 06:11AM
بسم رب الحسين:
ا...هم عجل لوليك الفرج
السلام علي الحسين و علي علي بن الحسين و علي اولاد الحسين و علي اصحاب الحسين

ضمن عرض تسليت اين ايام به حضور سبحان حضرت صاحب الزمان(عج) و شما بزرگواران و سروران...

بذاريد يه جايي رو نقل كنم كه دل هممون خون بشه

آخه من نميدونم كدوم شيعه اي مي تونه اون لحظه اي رو به تجسم كنه كه آن يزيد زنا زاده ي زنا كار حرام الوجود كافر مطلق داشت با چوب به لب ها و دندان ها و گلوي مبارك سر بي تن حضرت ميزد و مي گفت

يا غُرابَ الْبَيْنِ ما شِئْتَ فَقُل اِنَّما تَنْدُبُ اَمْراً قَد حَصَل
لَيْتَ اَشياخي بِبدْر شَهِدوا جَزَعَ الْخَزْرَج فِى وقَع الاَسَل
فَأَهلُّوا، وَاسْتَهِلُّوا فَرَحا وَ لَقالُوا يا يَزيدُ لا تَشلْ
قَد قَتَلْنَا القَرْنَ مِنْ ساداتِهِم وَعَدَلْنا قَتْلَ بَدْر فاعتَدِلُ
لَعِبَتْ هاشِمُ بِالْمُلْكِ فَلا خَبَرٌ جاءَ وَلا وَحْىٌ نَزَل
لَسْتُ مِنْ خَنْدَفِ اِنْ لَمْ اَنْتَقِم مِن بَني احمدَ ما كانَ فَعَلَ1 (http://www.saafi.org/books/PARTO/CH2-23.HTM#_1)
«اى كلاغ جدايى هر چه مى خواهى بگو! همانا تو گريه مى كنى بر كارى كه عملى شده است. كاش پدران من كه در بدر كشته شدند مى ديدند زارى كردن قبيله خزرج را از زدن نيزه! از شادى فرياد مى زدند و مى گفتند: اى يزيد دستت شل مباد! مهتران و بزرگان آنها را كشتيم و اين را به جاى كشتگان بدر گذاشتيم، پس حسابمان تسويه شد! بنى هاشم با سلطنت بازى كردند; نه خبرى از آسمان آمد و نه وحيى نازل شد. من از خاندان خندف نيستم اگر از فرزندان احمد آنچه را انجام داده اند، انتقام نكشم».

واي حسين واي حسين واي حسين واي حسين

---------------
ا...هم عجل لوليك الفرج
يا حق

هژبر
Wednesday 16 January 2008, 08:01AM
بسم الله الرحمن الرحيم

وَ مَن قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِ سُلْطَانًا فَلاَ يُسْرِف فِّي الْقَتْلِ إِنَّهُ كَانَ مَنْصُورًا

و هر كس مظلوم كشته شود به تحقيق كه براي ولي او تسلط(حق انتقام) قرار داده ايم پس او در كشتار اسراف نمي كند همانا او پيروز است.
صدق الله العلي العظيم

براي تعجيل در امر ظهور حضرت مهدي عليه السلام منتقم خون حسين صلوات

حسینی
Wednesday 16 January 2008, 11:24AM
بسم الله الرحمن الرحیم
و بمولانا الحجة بن الحسن العسکری نستعین

السلام علیک یا ابا عبد الله

اجرک الله بقیة الله فی مصیبة جدک الحسین

زبان قاصر است از بیان ظلم هایی که بر جگر گوشه رسوالله (ص) وارد شد

ومن چه می فهمم که چه گذشت بر امام حسین
و من چه می فهمم که چه می گذرد بر امام زمان

وای

امیر المومنین می فرماید:
الدهر انزلنی ثم انزلنی حتی یقول معاویه و علی
روزگار من را پایین آورد و باز پایین آورد تا اینکه می گفتند معاویه و علی

با خودم فکر می کنم

شاید سخت ترین لحظه در کربلا لحظه ای باشد که

کریمی در مقابل لعین بن العینی تقاضای آب کند.
برای که.
یک طفل شش ماهه.

وای

که امام طفلی را که برای سیراب کردن از مادرش گرفته بود را می خواهد به خیمه برگرداند

وای

باخود فکر می کنم

بی نیازی ندای "هل من ناصر ینصرنی" سر دهد و جواب نشنود.

مگر مولای من نیازی به یاری داشت.

قرآن را باز می کنم میخوانم که خدا هم می فرماید

مَّن ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا كَثِيرَةً وَاللّهُ يَقْبِضُ وَيَبْسُطُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ

وای

شاید سخت ترین لحظه در کربلا بر حضرت عباس گذشت

لحظه ای که امید اهل حرم به او بود
آخر او سقای حرم است

کودکان باور دارند که عمو عباس اگر برود با آب بر می گردد.

وای

شاید سخت ترین لحظه در کربلا بر حضرت زینب گذشت

شاید سخت ترین لحظه در کربلا لحظه ای باشد که .....

وای

و اکنون یا صاحب الزمان شما چه می کنید. نمی دانم.
بر شما چه می گذرد. نمی دانم.

شاید سخت ترین لحظه در زمانه ما عصر های جمعه باشد

زمانی که امید مولای ما برای ظهور و انتقام نامید می شود. و می فهمد که باید بار دیگر به صحنه کربلا نظر کند.

و بفرماید:

فلأندبنك صباحا ومساءً , ولأبكين عليك بدل الدموع دماً

آخر آنچه ما نمی دانیم و نمی فهمیم مولای ما می بیند.

وای

خدایا

اگر من قابل هدایت نیستم

و اگر زنده بودن من بیش از اینکه از غمهای مولایم بکاهد باعث می شود که بر زخم ها و غمهایش افزوده شود.

الساعة جانم را بگیر.

الهی آمین

اللهم عجل لولیک الفرج

mehrdad_123
Wednesday 16 January 2008, 01:08PM
.
دلها همه خون است واي حسينم واي حسينم واي حسين جانم

چه دردي كشيد در آن لحظه اي كه جلوي چشمش داشتن خوانوادش رو ميزدن ؟؟؟
واي من واي من واي من
خدايا تا آخر عالمها بر دشمنان او لعنت بفرست

.

خیرالبریه
Friday 18 January 2008, 09:50AM
السلام علیک یا ابا عبد الله

با تشکر از دوستان فرزانه و غیور

یکی دیگر از ناراحت کننده ترین امور برای سالار شهیدان (ع) موضوع آوارگی و بی پناهی اهل حرم خصوصا زینب کبری (س) و... بعد از ایشان است .

در همه جنایاتی که بر ذریه رسول خدا (ص) رفت تقریبا خود امام حسین (ع) حضور داشتند و امام (ع) متکفل امور بودند مثلا بربالین ابالفضل العباس (ع) و علی اکبر(ع) و حربن یزید (ره) ... اما نگرانی بزرگ امام (ع) برای اهل بیتش و خیام بعد از خود است که این نا نجیبان بعد از او چه خواهند کرد ...

الا لعنة الله علی القوم الظالمین

گناه
Friday 18 January 2008, 12:04PM
روز هفتم محرم :روضه عطش و علي اصغر عليه السلام
يكى از فرزندان امام حسين‏ (علیه السلام) كه شير خوار بود و از تشنگى، روز عاشورا بى تاب‏ شده بود. امام، خطاب به دشمن فرمود: از ياران و فرزندانم، كسى جز اين كودك نمانده ‏است. نمی ببينيد كه چگونه از تشنگى بى تاب است؟ در"نفس المهموم" آمده است كه‏ فرمود: " ان لم ترحمونى فارحموا هذا الطفل‏"در حال گفتگو بود كه تيرى از كمان حرمله ‏آمد و گوش تا گوش حلقوم على اصغر (علیه السلام) را دريد. امام حسين‏(علیه السلام‏) خون گلوى او را گرفت و به آسمان پاشيد.(1)
در كتابهاى مقتل، هم از"على اصغر"(علیه السلام) ياد شده،هم از طفل رضيع (كودك‏ شيرخوار)و در اينكه دو كودك بوده يا هر دو يكى است، اختلاف است.
در زيارت ناحيه مقدسه، درباره اين كودك شهيد، آمده است: "السلام على عبد الله بن ‏الحسين، الطفل الرضيع، المرمى الصريع، المشحط دما، المصعد دمه فى السماء، المذبوح‏ بالسهم فى حجر ابيه، لعن الله راميه حرملة بن كاهل الاسدى‏".(2) و در يكى از زيارتنامه‏ هاى ‏عاشورا آمده است:" و على ولدك على الاصغر الذى فجعت به" ز اين كودك،با عنوانهاى‏ شيرخواره، شش ماهه، باب الحوايج، طفل رضيع و...ياد می ‏شود و قنداقه و گهواره از مفاهيمى است كه در ارتباط با او آورده می ‏شود.
طفل شش ماهه تبسم نكند پس چه كند آنكه بر مرگ زند خنده، على اصغر توست
"على اصغر، يعنى درخشانترين چهره كربلا، بزرگترين سند مظلوميت و معتبرترين ‏زاويه شهادت... . چشم تاريخ، هيچ وزنه ‏اى را در تاريخ شهادت، به چنين سنگينى نديده‏ است."(3) على اصغر را باب الحوائج می ‏دانند،گر چه طفل رضيع و كودك كوچك است، امّا مقامش نزد خدا والاست. (4)
در گلخانه شهادت را می گشايد كليد كوچك ما

4ـفرهنگ عاشورا،جواد محدّثی.

هاتف
Saturday 19 January 2008, 07:38PM
شهید مطهری در کتاب حماسه حسینی می گوید:
آنانی که تنها به صفحۀ جنایت‌آمیز عاشورا می‌نگرند، فقط مرثیه‌خوان و نوحه‌سرایند، اما آنانی که به صفحۀ نورانی و حماسی عاشوار نگاه می‌کنند در مسیر حق‌پرستی و انسانی، شور و حماسه می‌آفرینند.
لطفا در قضیه عاشورا به بعد دوم بیشتر توجه کنید چون این نگرانی هست که با تکیه بر بعد اول داریم به سوی انفعال وتخدیر می رویم...

خیرالبریه
Thursday 1 January 2009, 10:45AM
السلام علیک یا اباعبدالله

داشتم فکر میکردم که مصائب ومظلومیت آل الله علیهم السلام منحصر به دوران آنان نیست و مثل اینکه تا قیامت قدر نشناسی حقوق واجحاف بر این بزرگواران ادامه دارد .

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد

zbjr
Thursday 1 January 2009, 01:25PM
دردناكترين صحنه عاشورا صحنه اي بود كه خانوم حضرت زينب به رگهاي بريده ي گردن برادر عاشقانه بوسه ميزد ..............................................

gholam_ali
Thursday 1 January 2009, 06:54PM
قربان خاك زير پاي اسب حضرت اباالفضل برم !!

يا ابا الفضل ..................

بزرگواري ايشان رو ببينيد . وقتي كه دو دست مباركش را با ناجوانمردي از تن جدا كردند مشك آب را دندان گرفت كه شايد آب به اطفال امام حسين (ع) برساند . تيري به مشك آب زدن و تيريبه چشم مباركش زدند و خواست كه تير را مابين پا و اسب بگذارد و در آورد كه عمودي آهنين بر سر ايشان زدند . امام حسين (ع) كه خواستند ايشان را به نزد خيام ببرند ايشان فرمودند : مرا به نزد خيمه مبر زيرا كه از دخترت سكينه خجالت مي كشم كه براي او آب نبردم .

يا اباالفضل (ع)

هلنا
Friday 2 January 2009, 07:28PM
سلام . کربلا همه اش درد ناک هست . و به نظرم تنهایی اقایم امام حسین (ع) در ظهر عاشورا .

koobagher
Friday 2 January 2009, 07:50PM
السلام علیک یا قتیل العبرات

آیا می دانید علامت ایمان کامل چند چیز است؟

1 ) داشتن انگشتری در دست راست
2 ) خواندن 51 رکعت نماز در شبانه روز( 17 رکعت واجب یومیه و 34 رکعت نافله)
3 ) گفتن بسم الله الرحمن الرحیم در همه حالات با صدای بلند
4 ) سجده بر خاک
5 ) خواند دعای اربعین امام حسین(ع)

خیرالبریه
Saturday 26 December 2009, 11:08AM
السلام عليك يا ابا عبد الله

در وجود همه ما يك يزيد ويك امام حسين وجود دارد و اين نكته بسيار قابل توجه است كه يك آن غفلت انسان را به هلاكت ابدي مي كشاند .

ونكته درآور پشت صحنه كربلا :

مگر ميشود باور كرد كه امتي كه دم از قران ميزدند با استناد به همين قرآن صاحب قرآن را به هذيان متهم كرده و فرزند صاحب قرآن وشركاء وشيعيان قران را بآن وضع مؤسف بكشند و....

اينها موضوعاتي است كه بايد بيشتر بان توجه شود كه تاريخ در حال تكرار است و سنت خدا تبديلي ندارد .

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد

دل آرام
Saturday 26 December 2009, 10:27PM
شاید درناکترین ساعت واقعه عاشورا، لحظه‏ای است که امام فریاد بر می‏آورد: «هَل من ذاب یذب عن حرم رسول الله ؛ آیا کسی هست که از حرم رسول خدا دفاع کند؟ آیا یگانه پرستی هست که از خدا بترسد؟ آیا فریادرسی هست که به خاطر خدا به ما کمک کند؟ آیا کسی هست که به امید آن چه خدا به او ارزانی خواهد داشت ما را یاری نماید؟»
زنان پرده نشین، با شنیدن آوای مظلومیت امام، بر حال او و خود گریستند. آن گاه امام فرمود، کودک شیرخوار من علی(علیه‏السلام) را بیاورید. سپس برای سیراب نمودن او که از تشنگی بی تاب شده بود رو به لشگر دشمن نمود و فرمود: ای مردم! اگر به من رحم نمی‏کنید به این کودک رحم نمایید. در این لحظه تیری توسط حرملة بن کاهل اسدی از سوی دشمن به سوی کودک پرتاب شد و کودک به شهادت رسید. امام فرمود: خدایا! میان ما و این مردم که مرا دعوت کردند تا یاری‏ام کنند و به عوض ما را در خون می‏کشند خود داوری کن امام خون او را به آسمان پاشید و گفت: [خدایا] این که تو این صحنه‏ها را می‏بینی تحمل بر من آسان می‏شود. امام از اسب پیاده شد و بدن بی جان کودک تشنه را پشت خیمه‏ها برد و با غلاف شمشیر، قبری کوچک حفر نمود و او را دفن کرد.
این صحنه یکی از دردناکترین لحظات روز عاشوراست و این نوزاد کوچک امام، گویاترین سند مظلومیت در پهنه کربلاست. آن سان که با شهادت خود این مظلومیت را به اثبات می‏رساند. چرا که در هیچ آئینی، خواه آسمانی باشد و خواه غیر آسمانی، نوزاد شیرخوار هیچ گناهی ندارد که کسی بخواهد با او دشمنی کند و یا او را بکشد و در هیچ نقطه‏ای از هستی و هیچ اندیشه‏ای کشتن نوزاد بی گناه را بر نمی‏تابد. از این رو با کشته شدن طفلی تشنه، که توان هیچ‏گونه دفاعی از خود نداشت. حجت بر دشمنان امام و عدم رستگاری آنان تمام شد و شهادت علی اصغر(علیه‏السلام) با این وضع دلخراش خونخواری دشمنان و مظلومیت بی شائبه عاشورائیان را به اثبات رسانید.

yaaliasghar
Saturday 26 December 2009, 10:55PM
این یه بیت جیگر همه ی حسینیا رو آتیش میزنه بنظرم دردناک ترین لحظه ی عاشوراست:

ز ضرب تیر چنان دست و پای خود گم کرد
که خواست گریه کند طفلکی تبسم کرد

:(:smile22: