PDA

نمايش نسخه نهائي : شک نمودن عمر به پیامبری محمد ص

mohamad***
Monday 14 January 2008, 07:48PM
ابن مغازلی فقیه شافعی معروف در مناقب و حافظ ابو عبدالله محمدبن ابی نصر حمیدی در جمع بین الصحیحین بخاری و مسلم ( هر دو از علمای اهل سنت هستند) نوشته اند:
قال عمر بن خطاب ماشککت فی نبوه محمد قط کشکی یوم الحدیبه: عمربن خطاب گفت من هرگز شک نکرده بودم در نبوت و پیامبری محمد مانند شکی که در روز حدیبیه کردم
ماجرای صلح حدیبیه معروف است

کاربر ***mohamad
از درج نوشته با استفاده بیش از حد از خاصیت رنگ و اندازه خودداری نمائید . این کار باعث تنش و ایجاد بی نظمی در تالار می گردد .

mehrdad_123
Tuesday 15 January 2008, 01:01AM
:قانون(1):

کاربر mehrdad_123
از درج جملات و مفاهیم غیر ضروری که ناقض اصول گفتمان و باعث اهانت به سایر کاربران و عقاید آنان می شود خودداری نمائید . در غیر اینصورت شناسه شما در باشگاه با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد گشت .

احمدfff
Tuesday 15 January 2008, 02:19AM
ابن مغازلی فقیه شافعی معروف در مناقب و حافظ ابو عبدالله محمدبن ابی نصر حمیدی در جمع بین الصحیحین بخاری و مسلم ( هر دو از علمای اهل سنت هستند) نوشته اند:
قال عمر بن خطاب ماشککت فی نبوه محمد قط کشکی یوم الحدیبه: عمربن خطاب گفت من هرگز شک نکرده بودم در نبوت و پیامبری محمد مانند شکی که در روز حدیبیه کردم
ماجرای صلح حدیبیه معروف است

با عرض سلام و تشكر از جناب mohamad

با عرض سلام خدمت برادر عزيزجناب اقاي مهرداد

ما با اجازه شما متن عربي شك عمر ابن صاهاك به رسول خدا را در اين تايب ميكذارم

صحيح ابن حبان ج11ص224 : " فقال عمر بن الخطاب : والله ما شككت منذ أسلمت إلا يومئذ ، فأتيت النبي صلى الله عليه وسلم ، فقلت : ألست رسول الله حقا ؟ قال : بلى ! قلت ألسنا على الحق وعدونا على الباطل ؟ قال : بلى ! قلت : فلم نعطي الدنية في ديننا إذن ؟ قال : إني رسول الله ! ولست أعصي ربي وهو ناصري . قلت : أوليس كنت تحدثنا أنا سنأتي البيت فنطوف به ! قال : بلى ! فخبرتك أنك تأتيه العام ؟ قال : لا . قال : فإنك تأتيه فتطوف به . قال : فأتيت أبا بكر فقلت يا أبا بكر أليس هذا نبي الله حقا ؟! قال : بلى ! قلت : أو لسنا على الحق وعدونا على الباطل ؟ قال : بلى ! قلت : فلم نعطي الدنية في ديننا إذن ؟ قال : أيها الرجل إنه رسول الله ! وليس يعصي ربه وهو ناصره فاستمسك بغرزه حتى تموت فوالله إنه على حق . قلت : أوليس كان يحدثنا أنا سنأتي البيت ونطوف به ؟ قال : بلى ! قال : فأخبرك أنا نأتيه العام ! قلت : لا . قال : فإنك آتيه وتطوف به . قال عمر بن الخطاب : فعملت في ذلك أعمالا يعني في نقض الصحيفة " .
وتفسير الطبري ج26 ص100:" قال عمر بن الخطاب والله ما شككت منذ أسلمت إلا يومئذ ".وأخرجه البخاري ج2ص978 وتستر كعادته على شكه في اسلامه !

صحيح البخاري ج4ص1832وصحيح مسلم ج3ص1411 : " فقال : يا بن الخطاب ! إني رسول الله ولن يضيعني الله أبدا قال : فانطلق عمر فلم يصبر متغيظا فأتى أبا بكر

mehrdad_123
Tuesday 15 January 2008, 01:15PM
ضمن تشكر از برادر عزيزمان جناب آقاي احمد بزرگوار كه مطالب بسيار ارزنده اي را مطرح كردند كه به نظر همان تفسير ما را مي رساند كه جناب ناظر حذفش كردند

لذا فقط دوستان مواظب باشن كه يه موقع ترجمه و تفسير نكنن كه جناب ناظر ظاهرا خوششون نمياد
من نميدونم اگر قراره ما بحث و تفسير نكنيم پس اصلا اين تالار گفت و گو يعني چي؟؟؟ براي چي يه همچين تالاري رو راه اندازي كرديد؟
حضرتعالي مي فرماييد توهين و ... در صورتي كه اين توهين نبود بلكه تفسير در باب حديث اهل سنت بود كه خداي را شكر احاديثي كه جناب احمد آوردند تفسير ما را روشن مي كند؟ اگر بخواهيد بنده دوباره جمله ي خود را تكرار كنم؟
پاسخ بدهيد جناب ناظر(مهرداد)
نگوييد چرا در اينجا مطرح كرده ام چرا كه شما در همين جا به بنده تهمت زده ايد بنابراين بايد در همين جا هم پاسخ مي دادم

يا حق