نمايش نسخه نهائي : ميگم عجب وارد بوده , طرف در علوم دين!!!
mehrdad_123
Saturday 12 January 2008, 02:39AM
مى گويند خليفه ثانى در دوران خلافتش حكم تيمم را نمى دانست و اگر كسى از او مى پرسيد در صورت جنابت و نبودن آب تكليف چيست؟ در جواب مى گفت: نماز را ترك كن تا آب پيدا شود! و اگر تا دو ماه هم آب نمى يافت حضرت خليفه نماز نمى خواند.
امام نسائى چنين روايت مى كند: «كنا عند عمر فأتاه رجل، فقال: يا أمير المؤمنين رُبّما نمكُثُ الشهر والشهرين ولا نجد الماء؟ فقال عمر: أمّا أنا فاذا لم أجد الماء لم أكن لأُصلي حتى أجدَ الماء...
:smile21:
.
Hamideh
Saturday 12 January 2008, 02:46AM
شايد هم بلد بوده نميخواسته نماز بخونه بهونه مي اورده؟؟؟؟؟؟؟؟
از ان انسان مومن نما بعيد نيست................:smile09:
سجودی
Saturday 12 January 2008, 07:08AM
تا سه نشه بازی نشه
این جمع دانشمندان یک زن دانشمند کم داشت که الحمد لله پیدا شد
برو بشین کنار دست شیرین عبادی شاید جایزه نوبل در شیمی امسال قسمت تو بشه
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 09:23AM
تا سه نشه بازی نشه
اقاي ناصبي شما تيمم بلدي يا مثله عمر ابن صاهاك بلد نيستي ;)
Hamideh
Saturday 12 January 2008, 11:05AM
تا سه نشه بازی نشه
جناب سجودي اگر به توهين و بد زباني باشه من خوب مي تونم جواب ادم ابلهي مثل تو رو بدم پس اگر بلدي و يا بزرگاتون بهتون ياد دادن حرف بيخود نزن و چارچوب و قواعد بحثو حفظ كن من چند بار بايد اين نكته رو به شما گوشزد كنم.
تازه بازم خوبه كه من مثل شيرين عبادي ميتونم جايزه نوبل رو دريافت كنم ولي از شما بعيد مي دونم بتونيد يكي از جوايز منطقه اي اموزش و پرورشو كه معمولا يك كتاب داستاني (يا مشابه ان)هست بگيريد :smile09:
mehrdad_123
Saturday 12 January 2008, 02:33PM
منطق اهل سنت در پاسخگويي به شيعيان:
تا سه نشه بازی نشه
سجودی
Saturday 12 January 2008, 03:02PM
آقای مهرداد
ما نمیتوانیم هر دروغ شما را جدا جدا جواب بدهیم
درهمین چند روز گدشته این تهمتها را زدید
سنی با مادر خود عروسی میکنه
سنی در حال حیض جماع را جایز میدونه
ابوبکر اولین فراری جنگ احد
عایشه و غسل جلوی نامحرم
وووووو
همه را ثابت کردیم دروغ است بد جوری هم دروغ است
اما شما پشتکار دارید
ما خسته شدیم
گفتیم کمی مزاح بفرماییم
قصد توهین البته نداریم
چگونه به شیعه های افراطی توهین کنیم اونها که متمدن ترین قوم دنیا در مناظره هستند!!!؟
mehrdad_123
Saturday 12 January 2008, 03:07PM
آقای مهرداد
عایشه و غسل جلوی نامحرم
وووووو
اما شما پشتکار دارید
ما خسته شدیم
گفتیم کمی مزاح بفرماییم
قصد توهین البته نداریم
چگونه به شیعه های افراطی توهین کنیم اونها که متمدن ترین قوم دنیا در مناظره هستند!!!؟
برو دلت خوشه.......
عشق شكست دادن داري ولي تا حالا يه بار هم نتونستي به آرزوت برسي
.
آگاه
Saturday 12 January 2008, 03:15PM
واقعا این مباحث برای مسلمونها جای تاسفه.
من به عنوان یه شیعه هرگونه تمسخر یا توهین به برادران و خواهران سنی رو محکوم می کنم .
mehrdad_123
Saturday 12 January 2008, 03:25PM
من به عنوان یه شیعه هرگونه تمسخر یا توهین به برادران و خواهران سنی رو محکوم می کنم .
ما چه كنيم ؟ كتب خودشان است و عقايد خودشان...
شما ناراحتيد؟
تشريف ببريد در تاپيكهاي ديگر ببينيد كه چگونه اتهام شرك وكفر به توي شيعه ميزنند جناب شيعه!!!
.
mehrdad_123
Saturday 12 January 2008, 03:27PM
مى گويند خليفه ثانى در دوران خلافتش حكم تيمم را نمى دانست و اگر كسى از او مى پرسيد در صورت جنابت و نبودن آب تكليف چيست؟ در جواب مى گفت: نماز را ترك كن تا آب پيدا شود! و اگر تا دو ماه هم آب نمى يافت حضرت خليفه نماز نمى خواند.
امام نسائى چنين روايت مى كند: «كنا عند عمر فأتاه رجل، فقال: يا أمير المؤمنين رُبّما نمكُثُ الشهر والشهرين ولا نجد الماء؟ فقال عمر: أمّا أنا فاذا لم أجد الماء لم أكن لأُصلي حتى أجدَ الماء...
.
سجودی
Sunday 13 January 2008, 01:58PM
واقعا این مباحث برای مسلمونها جای تاسفه.
خیلی متشکریم آگاه عزیز
احمدfff
Sunday 13 January 2008, 02:27PM
آقای مهرداد
عایشه و غسل جلوی نامحرم
وووووو
اما شما پشتکار دارید
ما خسته شدیم
گفتیم کمی مزاح بفرماییم
قصد توهین البته نداریم
اقاي ناصبي متواني به ما نشان بدهي كجا ثابت كردي كه ازدواج با مادر حدي ندارد و اكر حدي ندارد يعني جي ؟؟ خود شما كوفتي شما از قول ابو حنيفه كوفتي ازدواج با مادر حدي ندارد اكر مهريه بدهد واكر مهريه به مادرش ندهداين زنا است
جقدر اين فقه شما خندار است
در كجا ثابت كردي كه عائشه نكوفته كه رسول خدا با من همبستر ميشود كه من در حيض بودم
فقط عائشه كوفته رسول خدا با من همبستر ميشود و من لنك رويه خودم ميكذاشتم
واقعن هم شما هم عائشه بوي از اخلاق نبريد كدام زني همبستر شودن با شوهرش بين مردان باش ميكند
كجا ثابت كردي كه ابو بكر از جنك فرار نكرده تا حالا از شما ميخاهم ثابت كني كه ابو بكر مرده شجاع بود و يكي از مشركين را كوشته
برو ببين تايب كه رفيقت اقاي يا الله كه در تايب فرار ابو بكر زده جه ميكويد
فرار ابو بكر زيبا ميكند و ميكويد از جنك بركشت از بركشتن اسفاده كرده بخاي فرار
غسل عائشه شما كه هنوز ثابت نكردي كه اين نامحرم از سينه خاهر عائشه شير خورد و محرم شود
حتى اكر هم ثابت كني كه شير از خاهر عائشه خورده
ميتواني اين كار عائشه برايه ما تفسير كني
جرا خودش لباس را در مياورد و بشت برده ميرود غسل كند ؟
جرا به يكي از انها نميكويد شما انكار بكن و من به شما ياد ميدهم كه جكار كني جقدر اين زن ارزان بود اين كار غير اخلاقي كرده
در كجا ثابت كردي كه طلاق حفصه فضيلت بو د ؟
اولش ميكوفتي طلاق حفصه فضيلت بود جون خدا كوفته حفصه قوامه و قوامه بود بعد حرف خودت را عوض كردي كوفتي حفصه توبه كرده اكر طلاق حفصه فضيلت و اون صوامه و قوامه بس از جي توبه كرده
بعد رفيق شما از طلا ق دوم حرف زده روايت اوده
اولش خودش كوفته بود كه رسول خدا حفصه را طلاق داد وولي بعد كوفته نه رسول خدا حفصه ر طلاق نداده
هنوز هم حرف عائشه كه كوفته رسول خدا من را ميبوسيد و زبان من را ميمكيد و او روزه بود برايه ما شرح ندادي منظور از حرف جنسي عائشه جه بود
سجودی
Monday 14 January 2008, 05:50AM
احمد اف اف
من آدمهای که خجالت نمیکشن زیاد دیدم
اما تو چیز دیگری
احمدfff
Monday 14 January 2008, 11:54AM
اقاي ناصبي متواني به ما نشان بدهي كجا ثابت كردي كه ازدواج با مادر حدي ندارد و اكر حدي ندارد يعني جي ؟؟ خود شما كوفتي خود شما از قول ابو حنيفه كوفتي ازدواج با مادر حدي ندارد اكر مهريه بدهد واكر مهريه به مادرش ندهداين زنا است
جقدر اين فقه شما خندار است
در كجا ثابت كردي كه عائشه نكوفته كه رسول خدا با من همبستر ميشود كه من در حيض بودم
فقط عائشه كوفته رسول خدا با من همبستر ميشود و من لنك رويه خودم ميكذاشتم
واقعن هم شما هم عائشه بوي از اخلاق نبريد كدام زني همبستر شودن با شوهرش بين مردان باش ميكند
كجا ثابت كردي كه ابو بكر از جنك فرار نكرده تا حالا از شما ميخاهم ثابت كني كه ابو بكر مرده شجاع بود و يكي از مشركين را كوشته
برو ببين تايب كه رفيقت اقاي يا الله كه در تايب فرار ابو بكر زده جه ميكويد
فرار ابو بكر زيبا ميكند و ميكويد از جنك بركشت از بركشتن اسفاده كرده بخاي فرار
غسل عائشه شما كه هنوز ثابت نكردي كه اين نامحرم از سينه خاهر عائشه شير خورد و محرم شود
حتى اكر هم ثابت كني كه شير از خاهر عائشه خورده
ميتواني اين كار عائشه برايه ما تفسير كني
جرا خودش لباس را در مياورد و بشت برده ميرود غسل كند ؟
جرا به يكي از انها نميكويد شما انكار بكن و من به شما ياد ميدهم كه جكار كني جقدر اين زن ارزان بود اين كار غير اخلاقي كرده
در كجا ثابت كردي كه طلاق حفصه فضيلت بو د ؟
اولش ميكوفتي طلاق حفصه فضيلت بود جون خدا كوفته حفصه قوامه و قوامه بود بعد حرف خودت را عوض كردي كوفتي حفصه توبه كرده اكر طلاق حفصه فضيلت و اون صوامه و قوامه بس از جي توبه كرده
بعد رفيق شما از طلا ق دوم حرف زده روايت اوده
اولش خودش كوفته بود كه رسول خدا حفصه را طلاق داد وولي بعد كوفته نه رسول خدا حفصه ر طلاق نداده
هنوز هم حرف عائشه كه كوفته رسول خدا من را ميبوسيد و زبان من را ميمكيد و او روزه بود برايه ما شرح ندادي منظور از حرف جنسي عائشه جه بود
اما تو سجودی و عائشه چیز دیگری
mehrdad_123
Monday 14 January 2008, 04:13PM
ميگم عجب وارد بوده , طرف در علوم دين!!!
.
به نظرتون يك چنين شخصي ميتونه مردم رو سعادتمند اخروي و دنيوي بكنه با اين علم الكل بودنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehrdad_123
Monday 14 January 2008, 04:17PM
اگه مطالب خودت رو از اول شرع كني بخوني تا ببيني كه كجا جواب منطقي به ما دادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كجا؟؟؟؟؟؟؟؟(ميتوني بفهمي)
فكر كنم اگه واقعا يه نگاه گذرا هم به جوابهات انداخته باشي باز به اين مسئله پي بردي كه چقدر خجالت كشيدن رو گذاشتي كنار%%%
.
mehrdad_123
Monday 14 January 2008, 04:19PM
اما تو سجودیو عائشه چیز دیگری
اشاره ي بس درست و كامل بود
اجركم عند ا... برادر بزرگوار جناب احمد
.
mehrdad_123
Tuesday 15 January 2008, 03:35PM
ميگم عجب وارد بوده , طرف در علوم دين!!!
.
به نظرتون يك چنين شخصي ميتونه مردم رو سعادتمند اخروي و دنيوي بكنه با اين علم الكل بودنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبانی باشگاه
Tuesday 15 January 2008, 11:46PM
با سلام
ضمن تذکر مجدد به کاربران شرکت کننده در این گفتگو جهت حفظ محیط سالم ، این عنوان تا ساعات آینده بعلت نقض اصول گفتمان و محتوای تنش زا حذف خواهد گردید . کاربران محترم می توانند محتوای کاربردی و علمی آن را در عنوان جدید التاسیسی وارد کرده و از تکرار تنش و جملات اهانت آمیز و ستیزه طلبی پرهیز نمایند . در غیر این صورت شناسه کاربران خاطی با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد گشت و ادامه این روند از مبنای وجودی تالار "گفتمان" خارج است .
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.