نمايش نسخه نهائي : ثواب گريه براي امام حسين(ع)
Mohammad133
Thursday 10 January 2008, 11:49PM
بسم الله الرحمن الرحيم
پسر شبیب، اگر برای حسین چنان گریه کنی که اشکهایت بر گونه هایت جاری شود خداوند همه ی گناهان کوچک و بزرگ ترا می آمرزد؛ اندک باشد یا بسیار.
یکی از روایاتی که در زمینه ی ثواب گریه بر حسین (ع) نقل شده است روایت ریّان بن شبیب از حضرت ثامن الائمه امام رضا (ع)است، که به این شرح می باشد:
روز اول محرم خدمت امام رضا(ع) رسیدم فرمود: ای پسر شبیب، روزه داری؟ عرض کردم نه. پس امام گفت: بدرستیکه این روز، روزی است که زکریّا پروردگارش را خواند و گفت: پروردگارا فرزند پاکیزه ای به من عطا کن که تو شنونده دعایی.
پس خدا دعایش را اجابت فرمود و به امر پروردگار فرشته ها زکریّا را که در محراب عبادت ایستاده بود مخاطب قرار داده و گفتند که خدا ترا مژده می دهد به یحیی.
پس کسی که روزه بدارد این روز و سپس دعا کند خدا دعایش را مستجاب می فرماید چنانکه دعای زکریّا (ع) را مستجاب فرمود.
سپس فرمود: پسر شبیب. بدرستیکه محرم ماهی است که اعراب جاهلیّت بخاطر احترامش ظلم و ستم و کشت و کشتار را در آن ماه حرام کرده بودند و این امّت با اینکه به حرمت این ماه آشنایی داشت معهذا احترام پیامبر خود را رعایت نکرد و در این ماه فرزندان پیامبر خود را کشتند و زنانشان را اسیر نمودند و اموالشان را غارت کردند پس خدا هرگز آنها را نیامرزد.
پسر شبیب، اگر می خواهی برای چیزی گریه کنی پس برای حسین بن علی بن ابیطالب (ع) گریه کن که او را ذبح کردند همانطور که گوسفند را ذبح می کنند و از اهلبیت او هم هیجده نفر را با او به شهادت رساندند که در روی زمین مثل و مانند نداشتند، و به تحقیق هفت آسمان و زمین برای شهادت آن حضرت گریه کردند، و چهار هزار فرشته برای یاری او از آسمان فرود آمدند، امّا وقتی رسیدند که حسین (ع) کشته شده بود لذا این فرشتگان پریشان مو و گرد آلود اطراف قبر حسین معتکفند تا قائم ما قیام کند آنگاه او را یاری خواهند کرد و شعار آنها یا لثارات الحسین است (ای انتقام گیرندگان خون حسین).
پسر شبیب، پدرم برایم حدیث فرمود از پدرش، از جدّش که وقتی جدّم حسین به شهادت رسید از آسمان خون و خاک سرخ بارید.
پسر شبیب، اگر برای حسین چنان گریه کنی که اشکهایت بر گونه هایت جاری شود خداوند همه ی گناهان کوچک و بزرگ ترا می آمرزد؛ اندک باشد یا بسیار.
پسر شبییب، اگر ترا خوشحال می کند که به هنگام ملاقات با خدا گناهی نداشته باشی پس حسین علیه السلام به نام يگانه خالق هستي را زیارت کن، پسر شبیب، اگر می خواهی در غرفه های بهشتی با پیامبر اکرم (ص) باشی بر قاتلان حسین لعنت فرست.
پسر شبیب، اگر می خواهی ثواب شهدای کربلا نصیبت شود هنگامی که یاد شهدای کربلا را می کنی بگو: کاش من هم با آنها بودم و از فوز و سعادت بزرگ بهره مند می شدم.
پسر شبیب اگر می خواهی که در بهشت با ما باشی در بالاترین درجه ها و مرتبه ها پس به حزن و اندوه ما محزون و اندوهناک باش و به خوشحالی و شادی ما شاد و خوشحال، و ولایت و دوستی ما را بپذیر، که اگر مردی سنگی را دوست خود گیرد و به او تولیّ جوید خدا در روز قیامت او را با سنگ محشور فرماید.
منبع خبر: بحارالانوار، ص 285 نفس المهموم، ص 26
http://loghman.info/alavi/Themes/zardvb-irsmile/images/icons/modify_inline.gif
سجودی
Friday 11 January 2008, 10:01AM
ببینید روایت شیعه ها را :
و چهار هزار فرشته برای یاری او از آسمان فرود آمدند، امّا وقتی رسیدند که حسین (ع) کشته شده بود
دروغ است این حرف اگر 4000 فرشته را الله فرستاده بود پس بدانید ای نادانان که هرگز نقشه های جنگی الله غلط و اشتباه ودیر نمیشود و فرصت ها را از دست نمی رود
بر این عقل و دانش بباید گریست
دنباله نوشته خنده دار تر است
لذا این فرشتگان پریشان مو و گرد آلود اطراف قبر حسین معتکفند تا قائم ما قیام کند آنگاه او را یاری خواهند کرد و شعار آنها یا لثارات الحسین است (ای انتقام گیرندگان خون حسین).
اگر حسین شهید شده بود قاتلانش که زنده بودند ... گریه و شعار توخالی فرشته ها برای چی بود خب میرفتند قاتلان را میکشتند
ای قوم چرا فکر نمیکنید ؟و چرا به دام محمد باقر مجلسی گرفتار مانده اید؟!
امـين
Friday 11 January 2008, 10:32AM
به احترام اين ماه جوابت رو نمي دم...والبته ارزش جواب دادن رو هم نداريد شما كبك صفتان ....و كاش دوستان شيعه من هم به اين نكته توجه داشتند....
"و بالبرائه من اعدائكم و الناصبين لكم الحرب، و بالبرائة من اشياعهم و اتباعهم"
احمدfff
Friday 11 January 2008, 04:32PM
و چهار هزار فرشته برای یاری او از آسمان فرود آمدند، امّا وقتی رسیدند که حسین (ع) کشته شده بود
دروغ است این حرف اگر 4000 فرشته را الله فرستاده بود پس بدانید ای نادانان که هرگز نقشه های جنگی الله غلط و اشتباه ودیر نمیشود و فرصت ها را از دست نمی رود
لذا این فرشتگان پریشان مو و گرد آلود اطراف قبر حسین معتکفند تا قائم ما قیام کند آنگاه او را یاری خواهند کرد و شعار آنها یا لثارات الحسین است (ای انتقام گیرندگان خون حسین).
اگر حسین شهید شده بود قاتلانش که زنده بودند ... گریه و شعار توخالی فرشته ها برای چی بود خب میرفتند قاتلان را میکشتند
اقاي سلفي ناصبي (سجودي)
از اين حرفهاي كه در كتابهاي شما است 100 برار است
و به وقتش به اين باشكاه مياورم
سجودی
Friday 11 January 2008, 05:20PM
! - ناصبی و دشمن اهلبیت شما هستید که به مادر بزرگ حضرت حسین توهین کردی و حضرت عایشه را ( .... گوشت ) نامیدی و دیگر چه چیزها که گفتی
نوشتی:
معنی حرف احمد این است که شیعه اگر این حرف نادرست میزند سنی 100 برابر نادرست تر میگوید
دقت کنید به حرفش یعنی هردو بد است یکی بد یکی بدتر ( از نظر او )
اما در پرده میگوید نیتش را
پس معلوم است او نه شیعه است نه سنی
راستی او بر چه دینی است؟
رسول الله دستور ترور ابی رافع یهودی را در مدینه صادر کرد
میدانید برای چی؟
برای اینکه مادر بزرگ حسین را فحش ناموسی میداد
ای شیعه ها از خواب بیدار شوید
ناصبی و دشمن اهل بیت را بشناسید
دشمن اسلام را بشناسید
حسین پیش ما سرور جوانان بهشت است
احمدfff
Friday 11 January 2008, 08:09PM
! - ناصبی و دشمن اهلبیت شما هستید که به مادر بزرگ حضرت حسین توهین کردی و حضرت عایشه را ( .... گوشت ) نامیدی و دیگر چه چیزها که گفتی
نوشتی:
معنی حرف احمد این است که شیعه اگر این حرف نادرست میزند سنی 100 برابر نادرست تر میگوید
دقت کنید به حرفش یعنی هردو بد است یکی بد یکی بدتر ( از نظر او )
اما در پرده میگوید نیتش را
پس معلوم است او نه شیعه است نه سنی
راستی او بر چه دینی است؟
رسول الله دستور ترور ابی رافع یهودی را در مدینه صادر کرد
میدانید برای چی؟
برای اینکه مادر بزرگ حسین را فحش ناموسی میداد
ای شیعه ها از خواب بیدار شوید
ناصبی و دشمن اهل بیت را بشناسید
دشمن اسلام را بشناسید
حسین پیش ما سرور جوانان بهشت است
اقاي ناصبي
مادر بزرك امام حسين خديجه كبرى است نه عائشه
عائشه دشمن اهل بيت بود
ميتواني انكار كني كه عائشه در جنك جمل با امام علي ع واهل بيتش نه جنكيد
اين زن جز كينه به اهل بيت رسول خدا نداشت
و شما تابع همان زني هستيد كه سوار برجمل و به جنك مولا علي رفت
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 12:26AM
حتى ابو هريرةالكذاب برايه امام حسين عليه السلام گريه كرده
الصالحي الشامي - سبل الهدى والرشاد - الجزء : ( 11 ) - رقم الصفحة : ( 71 )
- وروى إبن أبي خيثمة وأبو الحسن الضحاك ، وقال أبو الحسن بن الهيثمي : رجاله كلهم ثقات عن أبي هريرة ( ر ) قال : أخذ رسول الله (ص) بيدي فانطلقنا إلى سوق بني قينقاع فلما رجعنا دخل المسجد ، فقال : أين لكع ؟ فجاء الحسين ، يمشي حتى سقط في حجره ، فجعل أصابعه في لحية رسول الله (ص) ففتح رسول الله (ص) فمه ، فأدخل فاه في فيه ، ثم قال : اللهم ، إني أحبه فأحبه ، وأحب من يحبه قال أبو هريرة : فما رأيته قط إلا فاضت عيناي دموعا
سجودی
Saturday 12 January 2008, 12:45AM
احمد اف اف اف
این حدیث را شما آوردی نه من ! ا این نوشته شما :
و این است اعتراض من به این حدیث شما:
اگر 4000 فرشته را الله فرستاده بود پس بدانید اکه هرگز نقشه های جنگی الله غلط و اشتباه ودیر نمیشود و فرصت ها از دست نمی رود
آیا جوابی داری یا مثل همیشه چون جواب نداری موضوع بحث را عوض میکنید
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 01:07AM
احمد اف اف اف
اگر 4000 فرشته را الله فرستاده بود پس بدانید اکه هرگز نقشه های جنگی الله غلط و اشتباه ودیر نمیشود و فرصت ها از دست نمی رود
اقاي ناصبي ثابت كن كه من اين حديث را ارودم
اكر مردي اكر ثابت نكردي رد نيستي :smile21:
سجودی
Saturday 12 January 2008, 02:16AM
این هم اثبات
در پست یک همین عنوان، روایت را محمد 133 نوشته و در زیرش تو از او تشکر کردی
حالا بینندگان ببینند فرار کردن احمد از موضوع را
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 02:25AM
این هم اثبات
در پست یک همین عنوان، روایت را محمد 133 نوشته و در زیرش تو از او تشکر کردی
حالا بینندگان ببینند فرار کردن احمد از موضوع را
ديدي كه ثابت كردي كه مرد تي
تو كه كوفته بودي من اوردم دروغ كو :D
ببين اين حرف شما بود كه كوفتي من اوردم حالا ميكوئي من تشكر كردم براستي شما طلبه علم هستي كه اينقدر دروغ ميكي :smile55:
حالا ببين حرفهاي كه زدي بودي
در اصل توسط سجودی نوشته شده است http://www.iranclubs.net/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?p=255335#post255335)
احمد اف اف اف
ديدي جقدر دروغ كو هستي اقاي سلفي ناصبي :D
mehrdad_123
Saturday 12 January 2008, 03:47AM
دوستان ببينيد اينان هيچ جا جوابي ندارند و فقط مي خواهند از ارزش اين ايام در نزد شيعيان بكاهند
اگر بخواهند در رابطه با اين به اصطلاح مادر بزرگ احاديث و رواياتي را مي آوريم كه اوج دشمن بودن اين بي دين را با اهل بيت معصوم (ع) ببينيد...
.
سجودی
Saturday 12 January 2008, 07:02AM
الحمد لله که قبول کردید تشکر به معنای تایید نیست !!
الحمدلله که قبول کردید محمد باقر مجلسی دروغگوی بزرگی بوده
الحمدلله که محمد 133 از شماها نیست
الحمدلله که مجبور شدید قبول کنید کتاب های شما از دروغ پر است
Mohammad133
Saturday 12 January 2008, 08:56AM
بسم الله الرحمن الرحيم
به به ما يك چند وقتي نبوديم ديديدم باز جناب سجودي حرفهاي گنده تر از دهانشان زده اند!!!
ببين سجودي باز با كلمات داري بازي ميكني....اين هم همان حكايت يد الله است كه اخرش هم نفهميدي....وقتي در روايت امده (دير رسيدند) يعني منظور اين نيست كه محاسبات خدا غلط از اب در امده (نعوذبالله) در ان روز( ملايك) و( اجنه شيعه) همه از براي ياري و نصرت اقا ابا عبدالله الحسين امدند اما اقا بنا بر حكمت الهي شهادت را انتخاب كردند...
منظور از دير رسيدن ملايك يعني خداوند بعد از شهادت امام حسين به 4000 ملك دستور داد كه به دور قبر مقدسش قرار بگيرند.
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 09:17AM
احمد اف اف اف
اقاي سلفي ناصبي سجودي
از جواب دادن فرار نكن از شما خاستم ثابت كني كه من اين حديث را اوردم
اكر مردي ثابت كن كه من اين حديث را اوردم
يا شيخ الاغبياء تشكر كردن معتاش حديث اوردن ؟؟
هژبر
Saturday 12 January 2008, 10:17AM
جناب سجودي
عبارت"الله دیر فرستاد" از سخنان شما است و در متن حديث چنين چيزي وجود ندارد يعني در حديث نيامده كه اين فرشتگان را خدا فرستاد. بلكه از ظاهر حديث بر مي آيد اين ملائك خودشان براي ياري امام عليه السلام اقدام كردند. اگر خداوند مي خواست با كمك نيروهاي غيبي امام حسين عليه السلام را ياري كند نيازي به ملائكه نبود و با يك اشاره كل سپاه عمر سعد نابود مي شد.
سجودی
Saturday 12 January 2008, 10:24AM
آقای محمد 133
اگر این تاویل شما را راضی میکنه
دیگه من چی میتونم بگم پس الله حافظ
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 10:27AM
آقای محمد 133
اگر این تاویل شما را راضی میکنه
دیگه من چی میتونم بگم پس الله حافظ
جواب من را بده
يا شيخ تشكر كردن معتاش حديث اوردن ؟؟
منتظر جواب هستم
اي ناصبي سلفي
سجودی
Saturday 12 January 2008, 10:31AM
آقای هزیر محترم
فرشته ها بدون اجازه الله آب هم نمیخورند
اونها مثل انسان و جن اختیار ندارند
و(( الله دیر فرستاد ))
بله این در حدیث نیست اما معنی حدیث شما است
سجودی
Saturday 12 January 2008, 10:32AM
اما احمد اف اف اف
من عبری نمیدانم تا جواب ترا بدهم و تو فارسی و عربی و ترکی نمیدونی
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 10:32AM
جواب من را بده
يا شيخ تشكر كردن معتاش حديث اوردن ؟؟
منتظر جواب هستم
اي ناصبي سلفي
جواب من را بده اكر مردي
هژبر
Saturday 12 January 2008, 10:33AM
جناب سجودي
اينكه فرشته ها اختيار ندارند را شما بر چه اساسي مي فرماييد مستندات شما چيست؟
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 10:35AM
اما احمد اف اف اف
من عبری نمیدانم تا جواب ترا بدهم و تو فارسی و عربی و ترکی نمیدونی
در اصل توسط سجودی نوشته شده است http://www.iranclubs.net/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?p=255335#post255335)
احمد اف اف اف
اگر 4000 فرشته را الله فرستاده بود پس بدانید اکه هرگز نقشه های جنگی الله غلط و اشتباه ودیر
اكر مردي ثابت كن كه من حديث را اوردم
بد جوري به دام افتادي راه فرار نداري ناصبي :D
سجودی
Saturday 12 January 2008, 02:53PM
بفرمایید آقای هژبر این هم سند از قران:
{يَخَافُونَ رَبَّهُم مِّن فَوْقِهِمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ }النحل50
{يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَاراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ }التحريم6
{وَقَالُوا اتَّخَذَ الرَّحْمَنُ وَلَداً سُبْحَانَهُ بَلْ عِبَادٌ مُّكْرَمُونَ }الأنبياء26
{لَا يَسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَهُم بِأَمْرِهِ يَعْمَلُونَ }الأنبياء27
{يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلَا يَشْفَعُونَ إِلَّا لِمَنِ ارْتَضَى وَهُم مِّنْ خَشْيَتِهِ مُشْفِقُونَ }الأنبياء28
مشاهده کردید ؟ فرشته ها از خود اختیاری ندارند و منتظر امر رب هستند
احمدfff
Saturday 12 January 2008, 04:01PM
احمد اف اف اف
اگر 4000 فرشته را الله فرستاده بود پس بدانید اکه هرگز نقشه های جنگی الله غلط و اشتباه ودیر
اكر مردي ثابت كن كه من حديث را اوردم
بد جوري به دام افتادي راه فرار نداري ناصبي
mehrdad_123
Saturday 12 January 2008, 04:13PM
بفرمایید آقای هژبر این هم سند از قران:
{يَخَافُونَ رَبَّهُم مِّن فَوْقِهِمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ }النحل50
{يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَاراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ }التحريم6
{وَقَالُوا اتَّخَذَ الرَّحْمَنُ وَلَداً سُبْحَانَهُ بَلْ عِبَادٌ مُّكْرَمُونَ }الأنبياء26
{لَا يَسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَهُم بِأَمْرِهِ يَعْمَلُونَ }الأنبياء27
{يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلَا يَشْفَعُونَ إِلَّا لِمَنِ ارْتَضَى وَهُم مِّنْ خَشْيَتِهِ مُشْفِقُونَ }الأنبياء28
مشاهده کردید ؟ فرشته ها از خود اختیاری ندارند و منتظر امر رب هستند
جناب سجودي از كدوم يك از آيات فوق اثبات مي كنيد كه ملائكه زير جبر هستند؟
در ثاني اگر اختيار ندارند پس شيطان سجده نكرد؟
اختيار داشتن با مامور بودن (امر به كاري شدن) زمين تا آسمان فرق ميكند جناب مترجم و مفسر اهل سنت!!!!
.
سجودی
Sunday 13 January 2008, 10:36AM
مهرداد این جواب شماست
{وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ كَانَ مِنَ الْجِنِّ ........}الكهف50
و در باره سوال دیگرت به آخر این سه آیه بنگر
وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ }النحل50
وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ }التحريم6
وَهُم بِأَمْرِهِ يَعْمَلُونَ }الأنبياء27
یعنی تا امر نشود کاری را نمیکنند این که واضح است
در غیر این صورت لازم بود ما فرشته ها را هم راضی کنیم تا بما کمک کنند
Mohammad133
Sunday 13 January 2008, 10:48AM
آقای هزیر محترم
فرشته ها بدون اجازه الله آب هم نمیخورند
اونها مثل انسان و جن اختیار ندارند
و(( الله دیر فرستاد ))
بله این در حدیث نیست اما معنی حدیث شما است
بسم الله الرحمن الرحيم
جناب سجودي كي به شما گفته ملايك از خود اختيار ندارند؟؟؟ فرق ملايك با انسان و جن اين است كه جنها و انسانها سه قوه اصلي دارند (شهوت و غضب و عقل).ولي ملايك شهوت و غضب ندارند و فقط قواي عقلاني دارند....ولي اين كه از خدا اطاعت كنند يا نكنند دست خودشان است. و كاملا از قدرت اراده و تصميم شخصي برخوردار هستند.
يا حق.
هژبر
Sunday 13 January 2008, 12:13PM
رفقاي عزيز مطالب بسيار ارزنده اي در باب اختيار فرشتگان آوردند كه ديگر نيازي به توضيح من در اين باره نيست.
گروسی
Sunday 13 January 2008, 01:21PM
[/URL]
[URL="http://www.tebyan.net/Religion_Thoughts/Articles/TheInfallibles/ImamHossein/2007/1/21/31749.html#00#00"]روز چهارم محرم (http://www.tebyan.net/Religion_Thoughts/Articles/TheInfallibles/ImamHossein/2007/1/21/31749.html#00#00)
در این روز(37) عبیدالله بن زیاد مردم را در مسجد كوفه گرد آورد و خود به منبر رفت و گفت: اى مردم! شما آل ابى سفیان را آزمودید و آنها را چنان كه مىخواستید، یافتید! و یزید را مىشناسید كه داراى سیره و طریقهاى نیكو است! و به زیر دستان احسان مىكند! و عطایاى او بجاست! و پدرش نیز چنین بود! و اینك یزید دستور داده است كه بهره شما را از عطایا بیشتر كنم و پولى را نزد من فرستاده است كه در میان شما قسمت نموده و شما را به جنگ با دشمنش حسین بفرستم! این سخن را به گوش جان بشنوید و اطاعت كنید.
سپس از منبر به زیر آمد و براى مردم شام(38) نیز عطایائى مقرر كرد و دستور داد تا در تمام شهر ندا كنند كه مردم براى حركت آماده باشند، و خود و همراهانش به سوى نخیله حركت كرد و حصین بن نمیر و حجار بن ابجر و شبث بن ربعى و شمر بن ذى الجوشن را به كربلا گسیل داشت تا عمربن سعد را در جنگ با حسین كمك نمایند.(39)
پس از اعزام عمربن سعد به كربلا، شمربن ذى الجوشن اولین فردى بود كه با چهار هزار نفر سپاهى آزموده براى جنگ با امام حسین علیهالسلام اعلام آمادگى كرد و بعد یزیدبن ركاب كلبى با دو هزار نفر و حصین بن نمیر با چهار هزار نفر كه جمعا بیست هزار نفر مىشدند.(40)
گروسی
Sunday 13 January 2008, 01:29PM
گریه ی پاسیان
آقا سید عباس می فرمود:
« در زمان رضاشاه در تهران وقتی می خواستیم روضه بخوانیم، رحل قرآن می گذاشتیم و روی آن قرآن قرار می دادیم که اگر مأموری یک مرتبه وارد شد، بگوید این ها مشغول خواندن قران هستند.
یک نفرهم روضه می خواند و بقیه گریه می کردند. یک روز، در میان روضه، من گفتم بروم ببینم که کسی نیاید. آمدم و دیدم پاسبانی آمده و بیرون خانه سرش را به دیوار گذاشته و برای امام حسین علیه السلام گریه می کند.»
http://www.salehin.com/images/^.gif (http://www.salehin.com/fa/salehin/hekayat/farahmand/main02.htm#up)
روضه ی صحیحیکی از مسایلی که به شدت مورد توجه علما قرار داشته و دارد، خواندن روضه ی صحیح و پرهیز از گفتن مطالب غیر واقعی است.
آقا سید عباس نیز می فرمود:
« مداح ها باید همین مقتل را بخوانند و از گفتن مطالب اضافی پرهیز کنند.»
یا این که اگر مداحی می خواهد با زبان حال، اهل بیت علیهم السلام را توصیف کند، کلماتی نگوید که شأن و مقام آنان را پایین آورده، یا اهانتی به ایشان بشود.
آقا سید عباس در این مورد می گفت:
« روزی در منزل آیت الله میرزا عبدالعلی تهرانی روضه بود و مداح، روضه ی حضرت زینب علیها السلام را می خواند. یک مرتبه در صحبت هایش گفت: زینب مضطر (بیچاره).
میرزا عبدالعلی تا این جمله را شنید، گلدان را به سرش زد و سرش شکست. و منظورش این بود که چرا به حضرت زینب علیها السلام مضطر گفتی؛ مگر آن ها مضطر هستند؟»
http://www.salehin.com/images/^.gif (http://www.salehin.com/fa/salehin/hekayat/farahmand/main02.htm#up)
سجودی
Sunday 13 January 2008, 01:40PM
من برای شما آیه های قران آوردم و شما در جواب بی دلیل و بی ربط گفتید
شما خواب هستید
مرگ که آمد بیدار میشوید
mehrdad_123
Monday 14 January 2008, 02:12AM
یعنی تا امر نشود کاری را نمیکنند این که واضح است
آخه مرد حسابي (سجودي)تا ديروز داشتي در باب جبر بحث ميكردي و به فكر خودت هم داشتي اثبات ميكردي كه فرشتگان زير جبر هستند و هيچ اختياري ندارند , امروز كه كم آوردي داري دم از امر و مامور بودن ميزني؟ انگار نه انگار كه بنده خودم اين مسئله را قبلا در جواب شما گفتم
آخه انسان -مفسر -مترجم -دانا - عالم - تو فرق بين كه كسي مامور بشه و كسي كه زير جبر الهي باشه رو نميدوني؟؟؟
مامور(كسي كه بهش دربابي امر شده باشه) حق انتخاب داره عين شيطان كه سجده نكرد فهميدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نميدونم از دست شماها چي كار بايد بكنم , چند بار بايد حرفم و تكرار كنم ...
---------------
ا...هم عجل لوليك الفرج
يا حق
سجودی
Monday 14 January 2008, 05:45AM
تو مهرداد مثل اینکه اصلآ نفهمیدی من چی نوشتم
یا حسب عادت میخواهی یک چیزی بنویسی ولو بی ارزش
mehrdad_123
Monday 14 January 2008, 03:28PM
تو مهرداد مثل اینکه اصلآ نفهمیدی من چی نوشتم
یا حسب عادت میخواهی یک چیزی بنویسی ولو بی ارزش
بلي , اين هم نمونه هايي از كم آوردن حضرتعالي هستش...
تو اگه مي فهمي بگو تا ما هم بفهميم جناب فهم
يا حق
هاتف
Saturday 19 January 2008, 07:31PM
به نظر من در باب عزاداری وگریه بر سالار شهیدان دچار بدعت ها وغلوها وخرافات زیادی شده ایم. اصلا این گونه مراسمات وعزاداری ها که ما داریم در اسلام اصیل ریشه ندارد وساخته وپرداخته علما ویا سلاطین به ویژه در دوران صفویه است وبیشتر دنبال اهداف سیاسی بوده اند وگرنه چه دلیلی دارد که تنها در زمان صفویه بیش از صد کتاب مقتل نگاشته شود وآکنده از دروغ ها وتحریفات فراوان باشد؟(برای آشنایی بیشتر مراجعه کنید به کتاب تحریفات عاشورا از شهید مطهری)
به نظر من اگر می خواهیم حق امام حسین را به عنوان یک انسان نمونه والگوی تاریخی ادا کنیم باید فلسفه وروح قیام او را بررسی کنیم وگرنه بر سر وسینه زدن دردی از ما دوا نمی کند وتنها تبدیل به یک عادت سالیانه ومتاسفانه دکان(برای برخی سودجویان شده است) به قول مولوی بهتر است به جای امام حسین بر خود گریه کنیم که هنوز سید الشهدا را نشناخته ایم:
پس عزا بر خود کنید ای خفتگان
چون که بد مرگی است این خواب گران
صبح
Saturday 19 January 2008, 10:46PM
آیا لهوف سید بن طاووس ، مربوط به زمان صفوی است ... یا یک چیزی شنیده اید ، هی تکرار می کنید ؟ آیا انتقاد اینطور است که یک تیشه برداشته و به آنچه که هست و بطور مطلق تهمت خیره سرانه زده و به عواقب آن نیانیدیشم ؟
در هر صورت ، معناگرائی مراسم عاشورا ، به نفع همه ماست ... اما انتقاد دوست ، همراه با راه حل است ... و شما می توانید بسم الله را بگوئید ... کسی قطعا جلوی شما را نمی گیرد ، شاید از انفعال و بیکاری شماست که به زعم شما "سودجویان" مشغول کاسبی شده اند ! چرا حرکت نمی کنید ... و فقط غر می زنید ؟ ... مطمئنا اگر شما فی سبیل الله حرکت کنید ، "سودجویان" هیچگاه نمی توانند به شما آسیب برسانند .
شيفته
Sunday 20 January 2008, 09:00AM
اگر كسي انكار كند كه امام حسين (ع ) عزيز پيامبر (ص ) بوده است و يقينا كساني كه او و خانواده اش را به شهادت رسانده اند مورد لعن و نفرين پيامبر (ص) قرار دارند بايد بداند كه شيطان همنشين اوست و زشتيهايش را در نظرش زيبا نشان مي دهد !اي كاش شرايطي پيش آيد وهر چه زودتر آقايمان ظهور فرمايند تا ببينيد كه اگر در غيبت ايشان سينه مي زنيم و براي جدش اشك مي ريزيم در زمان ظهورش با دشمنان او با دل و جان خواهيم جنگيد !
ramin_gf
Saturday 2 February 2008, 12:24AM
دكتر شريعتي ميگه:
در عجبم از مردمي كه خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي ميكنند و بر حسيني ميگريند كه آزادانه زيست!
mastaneh20_21
Tuesday 5 February 2008, 12:05PM
پس سر اونایی که کلی کار ثواب انجام می دن کلاه رفته
جالبه هر کی هر کار اشتباهی می خواد انجام بده بعد با یه قطره اشک همش پاک می شه
جدا اسلام یعنی این؟
mrg2fun
Tuesday 5 February 2008, 06:17PM
:قانون(1):
کاربر mrg2fun (http://www.iranclubs.org/forums/member.php?u=7008)
درج هر گونه الفاظ و عبارات توهین آمیز مغایر با قوانین توافقی ثبت نام است . در صورت تکرار شناسه شما بلافاصله با محدودیت نوشتاری بدون بازه مواجه خواهد گشت .
ramin_gf
Wednesday 6 February 2008, 03:32AM
please كمي مودب تر باشيد
اگه بخوايم با فحش جواب همديگرو بديم نميشه كه
يا علي مدد
ramin_gf
Wednesday 6 February 2008, 03:36AM
پس سر اونایی که کلی کار ثواب انجام می دن کلاه رفته
جالبه هر کی هر کار اشتباهی می خواد انجام بده بعد با یه قطره اشک همش پاک می شه
جدا اسلام یعنی این؟
عزيز جان اين چيزارو ميگن كه به آدم ها انگيزه بدن.شايد همون يه قطره اشكي كه ميگن گناهارو پاك ميكنه ادم رو زير و رو كنه.
در ضمن اول بايد دلتو خالص كني بعدش شروع كني به گريه.وگرنه با گريه هاي معمولي كار به جايي نميبري.
با عرض معظرت
يا علي مدد
mastaneh20_21
Wednesday 6 February 2008, 12:18PM
فکر نمی کنید با این به اصطلاح شما انگیزه دادن افراد گمراه می شن اگه بنا بود با خالی بندی به کسی انگیزه بدن خدا و ائمه بهتر بلد بودن
یک سوال چقدر از اون ادمهایی که تو مجالس گریه می کنند دلشون خالصه و واقعا برای امام حسین گریه می کنند؟
اصلا امام حسین مگه رفت تا دیگران براش گریه کنن اخه مگه محتاج گریه ما بود
شمائی که اثار شریعتی را مطالعه می کنید چرا خودتون را با این حرفا و با تشیع صفوی گول می زنید
ramin_gf
Wednesday 6 February 2008, 02:36PM
فکر نمی کنید با این به اصطلاح شما انگیزه دادن افراد گمراه می شن اگه بنا بود با خالی بندی به کسی انگیزه بدن خدا و ائمه بهتر بلد بودن
یک سوال چقدر از اون ادمهایی که تو مجالس گریه می کنند دلشون خالصه و واقعا برای امام حسین گریه می کنند؟
اصلا امام حسین مگه رفت تا دیگران براش گریه کنن اخه مگه محتاج گریه ما بود
شمائی که اثار شریعتی را مطالعه می کنید چرا خودتون را با این حرفا و با تشیع صفوی گول می زنید
من با بخشي از حرفاتون موافقم.امام حسين هيچ احتياجي به گريه كردن ما نداره.
شايد از خيلي از اونهايي كه گريه ميكنن اگه بپرسي فلسفه ي قيام امام حسين چي بود.جوابي نداشته باشن كه بدن.ميگن:ما فقط براي مظلوميت حسين گريه ميكنيم.
چند روز پيش توي تلوزيون شنيدم كه يه روحاني داشت درباره ي گريه كردن براي امام حسين صحبت ميكرد.ميگفت ما نبايد براي مظلوميت حسين گريه كنيم.حسين ازادانه زندگي كرد و ازادانه شهيد شد
من با حرف دكتر شريعتي موافقم ولي با گريه كردن براي حسين هم مخالف نيستم
توي نوشته ي قبليم هم گفتم كه شايد خيلي از اون ادمهايي كه گريه ميكنن دلشون خالص نباشه
اين احاديث رو هم به مردم ميگن كه اميدوار بشن به اينده بلكه شايد گناه نكنن!!!!!!!!!!!
من هم مثل شما زياد اعتقادي به اين احاديث ندارم.ولي سعي ميكنم بهشون احترام بذارم
من خودم كسي هستم كه تا حالا حتي يه قطره اشك هم براي امام حسين نريختم ولي افتخار ميكنم كه يه همچين امامي دارم كه با شهامت و آزاده به شهادت رسيد.به قول خودش :هيهات من الذله
تا وقتي كه ما آدما معني اين جمله رو ندونيم و به اون عمل نكنيم.گريه هامون هيچ فايده اي نداره
يا علي مدد
بابک
Wednesday 6 February 2008, 04:10PM
سلام به دوستان عزیزم
فکر کنم این اولین پست من در این تاپیک هست .
خوده من به سهم اندک خودم با برخی از فرمایشات شما دوستان موافق و با برخی مخالفم .
متاسفانه در باب جریانات و قضایای شهادت امام حسین و یارانش حرفها و حدیثهای بسیاری زده شد که خیلی از اون حرفها مستند بودن و بعضی هم بدون سند و دیمی گفته شده بودن .
اما مهمترین مطلبی که الان خیلی روش تاکید میکنن بحث تحریفاتی هست که در باره قیام آقا ابی عبدا... گفته شده .
نمیدونم ریشه این تحریفات به چه وقتی بر میگرده ، البته قسمتی از این دروغ بافی ها برای دوران صفویه هست ولی به هر حال از بعد از غیبت کبری امام زمان به این طرف کم کم در همه مسائل اهل بیت تحریفات معنوی و ظاهری وارد شد .
خیلی از روضه هایی که یک زمانی تا همین 20 سال پیش مداحان قدیمی ما ندانسته و بر پایه شنیده ها و خونده های خودشون برای مردم میخوندن متاسفانه دروغ هایی بود که به جریان شهادت امام حسین در گذشته بسته بودن . علتهای مختلفی هم برای ساختن این دروغها وجود داشت . یک عده برای اینکه اشک مردم رو در بیارن و خودشون رو بالا ببرن و معروف کنن برخی اتفاقات دروغ رو به وقایع کربلا اضافه کردن و همینطور نسل به نسل امد تا به ما رسید . یک عده از روی دشمنی که با شیعه و اهل بیت (ع) داشتن و برای تمسخر شیعیان یک سری دروغ به این واقعه عظیم و حساس اضافه کردن که خدا لعنتشون کنه . یک عده ناخواسته و ندانسته و فقط از روی حدسیات و فرضیات و 4 تا خواب دیدن یک چیزهایی اضافه کردن و فکر کردن دارن خدمت میکنن و ....
ولی آنچه که هست و به نظر من هیچ حرفی درش نیست اینه که در وقایع کربلا خیلی دروغ و تحریف گفته و انجام شده .
خدا لعنت کنه اونهایی رو که این کار رو با این جریان بزرگ کردن .
یکی از مداحان آقا امام حسین رو در خواب می بینه ، در خواب آقا روی از این مداح بر میگردونه ، مداح به آقا عرض میکنه آقا چرا به من محل نمیزاری ؟ من که یه عمر برات خوندم ؟ آقا می فرمایند : هر باری که برام میخوندی و از خودت مطالب دروغ برای مردم میگفتی ، انگار از گوشت تن من داشتی میخوردی . به این دلیل خوندن تو هیچ ارزشی برای ما نداره .
mastaneh20_21
Wednesday 6 February 2008, 04:22PM
آقا بابک دمت گرم حرف حساب زدی
mastaneh20_21
Wednesday 6 February 2008, 04:28PM
شايد از خيلي از اونهايي كه گريه ميكنن اگه بپرسي فلسفه ي قيام امام حسين چي بود.جوابي نداشته باشن كه بدن.ميگن:ما فقط براي مظلوميت حسين گريه ميكنيم.
چند روز پيش توي تلوزيون شنيدم كه يه روحاني داشت درباره ي گريه كردن براي امام حسين صحبت ميكرد.ميگفت ما نبايد براي مظلوميت حسين گريه كنيم.حسين ازادانه زندگي كرد و ازادانه شهيد شد
توي نوشته ي قبليم هم گفتم كه شايد خيلي از اون ادمهايي كه گريه ميكنن دلشون خالص نباشه
اين احاديث رو هم به مردم ميگن كه اميدوار بشن به اينده بلكه شايد گناه نكنن!!!!!!!!!!!
من خودم كسي هستم كه تا حالا حتي يه قطره اشك هم براي امام حسين نريختم ولي افتخار ميكنم كه يه همچين امامي دارم كه با شهامت و آزاده به شهادت رسيد.به قول خودش :هيهات من الذله
تا وقتي كه ما آدما معني اين جمله رو ندونيم و به اون عمل نكنيم.گريه هامون هيچ فايده اي نداره
يا علي مدد
mastaneh20_21
Wednesday 6 February 2008, 04:30PM
يا علي مدد
چه تضمینی وجود داره بیشتر شیفته گناه نشن؟
mastaneh20_21
Wednesday 6 February 2008, 04:39PM
به این سوالم جواب بدید
بر فرض یک غیر مسلمون می خواد مسلمون بشه حالا اگه به این حر فای سرتا پا دروغ بر خورد کنه نمی گه این چه دینیه که این همه دروغ توش هست بعد ادعا شونم میشهدروغگو دشمن خداست ایا حق نداره به حقانیت این دین شک کنه؟ ایا با خودش نمیگه از کجا معلوم چیزای دیگه این دین دروغ نباشه ؟فکر نمی کنی به جای شناخت صحیح اسلام از اون گریزون بشه و اونوقت پاسخگو کیه؟ ایا برای اون هم قابل قبول خواهد بود که ما این حرفهارو میگیم تامردم به اینده امیدوار بشن و دیگه گناه نکنن؟خود شما قبول می کردید؟ به نظرتون این مسخره نیست؟
بابک
Wednesday 6 February 2008, 04:46PM
یک کتابی هست به عنوان تحریفات واقعه کربلا . به قلم آقای رجایی . اسمش رو به خاطر ندارم . کتاب کوچکیه ولی خیلی جالب و روانه .
تمام این جریان تحریفات در اون کتاب خیلی خلاصه آورده شده .
همونطوریکه بعضی از عزیزان می دونن خود من این افتخار رو دارم که بگم با محرم امسال که گذشت الان دقیقا" 20 ساله که برای آقا مداحی میکنم . البته مداحیه حرفه ای من از سال 1373 یا 74 آغاز شد .
الان در حدود 10 ساله که محرم دو تا هیات رو به طور کامل می چرخونم . به نظر من در یک هیات اونقدر که وضعیت یک مداح مهم و حساسه ، وضعیت سخنران و خطیب اون هیات حساس نیست . نه این که نباشه ، نسبت به مداح حساسیتش کم تره .
یک عده جوون ، نوجوون میان و حالا به هر عنوانی می شینن تو هیات .
هیات ما در یک پارکینگ ( زیر یک ساختمان 6 طبقه بود ) در تهران . هوا هم سرد . 2 تا بخاری بزرگ روشن بود . با این حال سرما باز هم نفوذ میکرد . من از شب سوم شروع کردم . ( البته هیات دوم من از ساعت 10 تا 30/11 شب بود الان حرفش رو نمیزنم )
بچه ها می یومدن می نشستن و شروع میکردیم در ابتدا از امام زمان میخوندیم . یک حرف رو من هر شب به بچه ها میزدم . میگفتم ای عزادارنه امام حسین ، هر کدوم از شما که امشب پاشو تو این هیات گذاشته از طرف آقا امام حسین انتخاب شده و برگزیده شده . حالا شاید منه نوعی توی دلم گفته باشم مثلا" بزار برم توی هیات علی اصغر یه سری بزنم ، یه چایی بخورم ، یا اینکه امشب هیات شام میده برم شام نذری بخورم ، یا اینکه حوصلم سر رفته یا .... . به هر نیتی که امشب اومدی تو این هیات ، بدون که آقا تو رو طلبیده و خواسته که تو بیای داخل مجلشه عزاش بشینی . آی جوون تو میتونستی همین الان توی خونه پای برنامه ماهواره یا تلوزیون یا کامپیوتر یا .... نشسته باشی ، یا توی خیابون در هر حال قدم زدن باشی و دختر بازی کنی . چرا تو این سرما بلند شدی اومدی اینجا نشستی ؟؟حتی اگرم گریه نکردی ، سینه نزدی ، بازم بدون لیاقتت از اون دوستت که الان داره به نامحرم نیگا میکنه یا کنار خیابون وایساده داره هر هر میخنده خیلی خیلی بالاتره .
شاید به ظاهر خودت اراده کردی که اومدی اینجا ولی اونی که اراده کننده اصلی بوده تو نبودی . اون یکی دیگه بوده .
دوستان من به این حرفی که میزدم خیلی اعتقاد داشتم . من میگم اگر امام حسین طرف رو نخواد اصلا" بهش محل نمیزاره چه برسه بهش اجازه بده بیاد بشینه تو مجلسش .
گریه کردن برای امام حسین و ثواب بردن از عزاداری برای امام حسین هم مرتبه خاص خودش رو داره . اونی که برای گذران وقت میاد بعدش گریه میکنه و سینه میزنه به اندازه نیتش صواب میگیره . اما من میگم اونم انتخاب شده حالا بنا به نیتش جاش از نظر معنوی پایین ترین جای مجلسه روضه هست . اونی که یه گرفتاری داره و اومده تا حاجتشو از قمر بنی هاشم بگیره اونم به اندازه نیتش ثواب میبره . حالا یا حاجت روا میشه یا نمیشه اون یه بحث جداس ولی اونم انتخاب شده . و همینطوری میاد تا میرسه به اونی که به عشق امام حسین و اهلو عیالش اومده و سینه زده و گریه کرده .
منه مداح هم اگر اول دهه بخوام سر قیمت مداحی خودم با رئیس هیات چونه بزنم به خدا یک قران مداحی من برای خودم ارزش نداره . باید بزارم هر چی دادن بگیرم و بگم خدا بده برکت .
بدبختانه بدبختانه یک سری از استادهای ما مداح ها قبل از شروع دهه چونه های زیادی میزنن تا سر اون مبلغ توافق میکنن . به نظر من ثواب اینا با خود آقا هست .
اما یه مداح نباید به هر قیمتی دروغ بگه .
یه دوستی داشتیم از اون بچه های سالم و مذهبی بود . البته این جریان اگه از همین الان حساب کنیم میشه برای 20 سال پیش اما در حدود 8 سال پیش برام تعریف کرد . میگفت یکی از مداح های به نام تهران که الانم گاهی وقتا میخونه چون مریضه زیاد نمیتونه داد بزنه ، تو یه مجلسی که خود این دوستمون بوده داشت مداحی میکرد . میگفت خیلی شورو حال به این مداح دست داد و یه مرتبه برگشت و با همون حال خودش در حالی که داشت فریاد میزد گفت : زینب وقتی این صحنه رو دید ( یکی از وقایع کربلا ) از فرط ناراحتی بچه اش رو سقط کرد .
دوستموم میگفت همه مردم هم گریه میکردن و هیچی از این جریان نمی فهمیدن ، اگرم فهمیده بودن یا جرات نداشتن اعتراض کنن یا حالشو نداشتن . میگفت بعد از مجلس با بدبختی رفتن سراغ این بنده خدا . گفتم حاجی این چه حرفی بود زدی ؟ گفت کدوم حرف ؟ گفتم یعنی چی حضرت زینب .... ؟ گفت من میدونم یا شما ؟ من مقتل خوندم و چند ساله مداحم یا شما ؟ خلاصه این دوستمون میگفت جواب قانع کننده که نداد هیچ نزدیک بود مریدهاش ما رو یک دست کتک هم بزنن .
در صورتی که در کربلا خانم زینب اصلا" باردار نبود . با اون سنو سال .
ببخشید وقتتون رو گرفتم . شرمنده .
بابک
Wednesday 6 February 2008, 05:10PM
خلاصه اینکه دلی که حسینی باشه همیشه حسینی میمونه .
حالا میخواد یهودی باشه - مسیحی باشه یا هر دین و مذهب دیگه ای که داشته باشه .
ولی خیلی دروغ به امام حسین بستن . خدا لعنتشون کنه . خدا لعنتشون کنه .
توی تلوزیون تو همین محرم امسال یکی از عالما داشت برخی ازدروغهای بسته شده به این واقعه عظیم رو میگفت . ایشون می فرمود اول اومدن گفتن سپاه کوفه 70 هزار نفر یا همین حول و حوش بودن که مقابل امام رو گرفته بودن . بعدش گفتن امام و یارانش با هر ضربت چند ده یا چند صد نفر رو به هلاکت می رسوندن . بعدش وقتی اومدن و محاسبه کردن دیدن اصلا" این حرفها با هم جور در نمیاد و خیلی سه شده و به قول معروف از نظر زمان خیلی اختلاف در روز عاشورا پیش میاد . اومدن گفتن آقا روز عاشورا 24 ساعت نبوده بلکه 72 ساعت بوده . در صورتی که این یک دروغ و تحریف دیگه هست .
این تحریفات رو به گردن شیعیان نندازید . اگر یه عده انسان مریض احوال بودن که به اسم شیعه اومدن و چهار تا مطلب چرتو پرت عنوان کردن و یک عده مردم بی سواد در زمان قدیم هم حرف اونا رو قبول کردن و مکتوب کردن و برای نسلهای بعد موندگار شده ، این گناه رو نباید به گردن تمام شیعیان انداخت . تو هر قوم و دین و مذهبی یه عده افراطی و مریض بودن و هستن و خواهند بود .
امام خمینی (ره ) مگه نفرمودند روحانی خوب هم داریم ، روحانی بد هم داریم . از بد پرهیز کنید .
بد یعنی کسی که فقط لباس روحانیون رو پوشیده و به وظایفی که به گردن داره عمل نمیکنه .
پس اگر یک عده دانسته یا ندانسته اومدن و یک سری دروغ حالا به هر نیتی ، به جریان کربلا بستن این دلیل نمیشه که همه شیعیان رو آماج تهمت قرار بدیم .
ramin_gf
Wednesday 6 February 2008, 05:18PM
به این سوالم جواب بدید
بر فرض یک غیر مسلمون می خواد مسلمون بشه حالا اگه به این حر فای سرتا پا دروغ بر خورد کنه نمی گه این چه دینیه که این همه دروغ توش هست بعد ادعا شونم میشهدروغگو دشمن خداست ایا حق نداره به حقانیت این دین شک کنه؟ ایا با خودش نمیگه از کجا معلوم چیزای دیگه این دین دروغ نباشه ؟فکر نمی کنی به جای شناخت صحیح اسلام از اون گریزون بشه و اونوقت پاسخگو کیه؟ ایا برای اون هم قابل قبول خواهد بود که ما این حرفهارو میگیم تامردم به اینده امیدوار بشن و دیگه گناه نکنن؟خود شما قبول می کردید؟ به نظرتون این مسخره نیست؟
شما به من بگيد با اسلام مخالفيد يا با گريه كردن براي امام حسين؟
كسي كه بخواد مسلمون بشه چيزاي مهمتري رو بايد ياد بگيره.اول بايد خدا.پيامبر و اماماشو بشناسه بعدش بره دنبال اين احاديث.كه اتفاقا اين احاديث ميتونه كمكش هم بكنه تا بيشتر امام حسين رو بشناسه
من نميدونم منظورم رو خوب رسوندم بهتون يا نه.راستش من از اين نوشته شما زياد سر در نيووردم چون زياد ربطي به موضوع اصلي نداشت
البته با عرض معظرت
يا علي مدد
هلنا
Wednesday 6 February 2008, 06:12PM
سلام اسلام ومسلمانی اصولی دارد و فروعی در فروع دین اصلی هست به نام تولی وتبری که گریه بر امام حسین در این اصل میگنجد پس دیگر نیازی به پیچاندن موضوع نیست گریه بر امام حسین ثواب دارد چون عمل به فرع دین است و عبادت محسوب میشود مانند نماز و جهاد وغیره در عبادت هم هر کس به اندازه معرفت خویش بهره میبرد ولی در هر صورت عبادت عبادت است و انکه باید بپذیرد ما و افکار ما نیست و میل و تفسیر ما نقشی در این قضیه ندارد در واقع ما باید خدا را شاکر هم باشیم که از این دریچه بلکه نظر رحمتی به ما داشته باشد .
بابک
Saturday 9 February 2008, 11:08AM
از کوچیکی تا به حالا یه دوست خوبی داشتم
جوونیمو پای همین دوست خوبم گذاشتم
آی عاقلا آی عاقلا بیایید بیرون از خونه
ما رو تموشا بکنید به ما میگن دیوونه
تو هر دلی جا داره و تو هر خونه راه داره
خاطرشو همه میخوان خیلی خاطرخواه داره
بیچاره ها آواره ها مرده یک نیگاشن
اونایی که اهل دلن عاشقه کربلاشن
اسم مقدسش دل رو میلرزونه به قران
من چی بگم دیوونه هاش بهش میگن حسین جان .
mastaneh20_21
Saturday 9 February 2008, 12:03PM
من با اسلام واقعی مخالفتی ندارم مخالف اسلام تحریف شده ام فکر نمی کنم امام حسین نیازی به گریه ما داشت باشه
این مسائل هم بخشی از اسلام است و به اندازه خودش مهم است
این احادیث کمک می کنه تا حسین واقعی شناخته بشه یا حسین ساخته ذهن بشر؟
ramin_gf
Saturday 9 February 2008, 03:47PM
من با اسلام واقعی مخالفتی ندارم مخالف اسلام تحریف شده ام فکر نمی کنم امام حسین نیازی به گریه ما داشت باشه
این مسائل هم بخشی از اسلام است و به اندازه خودش مهم است
این احادیث کمک می کنه تا حسین واقعی شناخته بشه یا حسین ساخته ذهن بشر؟
در كجاي اين اسلام تحريف شده ي شما گفتن كه امام حسين به گريه هاي ما نياز داره؟همه كساني كه حسين واقعي رو شناختن (حالا ميخواد مسلمون باشه يا غير مسلمون) معتقدن كه امام حسين احتياجي به گريه ما نداره
شما تفاوت حسين واقعي و حسين ساخته ذهن بشر رو بگيد تا منم بدونم.
و به قول دوستمون هلنا خانم اين كش دادن اين بحثا فايده نداره.هركي بسته به نيتش ثواب گريه رو ميبره.بعضيا (همون كساني كه شريعتي نام برده)هم از گريه هاشون ثوابي نخواهند برد
يا علي مدد
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.